- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
bence benimbugün en koyu olucak yada silik ortası yok ama pazartesi çok islikti dün birden koyulaştı ben senin gibi hiç numaralndırmadım vallla kaç gündür yapıyorum testler ne alemde gideyim sayayım evde :))))))ay valla ilişkilerde aynı gün saysan hesaplasan olmaz yani ovulasyonu yap merak ettim bende söyle bana tamam
Canim benim vallahi bende ozledim..
Dün kadın doğuma gittim bütün gün hastanedeydim... Her şeyim temiz çıktı hormonlar yumurtalıklar. Şükür Rabbime...sonra akşam geldim ki o da ne kocam sinsi sinsi internet paketimi yemiş..çok az var şimdi gittiği yere kadar...cuma nasipse artık baglatacagiz neti böyle olmuyor, ancak sinir oluyorum
Senin bebis geliyor insaaallah bitanem, keşke bi test yapsan denemelik şöyleeee belki erkenden çıkar
Hmm o zaman süper :)Evet bizim ofisteki diğer hamile arkadaşın da bebeği 1 hafta önden gidiyor canım onun 3-4 haftası kaldı doğuma başından beri öyle. Doktor satında oynama yapmıştı öyle çıktığı için normal bir durum ve bence iyi de bir durum gelişimi güzel demekki.
Ayy kuzum ne komik olurdu yaşlı hsllerimmiz...ay sizler çok kıymetli oldunuz valla benim için keşke aynı şehirlerde olabilsek valla bebişler gelsin bi devam edelim hep farklı topiklerde düğünlerine kadar çocuklarınsonra tansiyon şeker devam ederiz sohbete
Ne güzel bitanem... Sıkı calisin hee, aldın mi sen babydoll bakayimHimm anladim canim benimde 6 gun surer adet bitsin baslarsiniz calismalara insallah hayielisiyla gelecek bebislerimiz
12-24 arası yaşar tatlım sen merak etme akşama hazırlan tutucak belkide tutmuşturyok ya iki gecedir koca yok bugün geliyor yaaa off canım sıkıldı bu durumaakşama kadar yaşar mı bari yumurta
Canım o bana yanlıs gelıyor su yuzden ben hep normalde 28 gunde bır olurum ama korunmayı bıraktıgım ay 4 gun gecıktı sonrakı ay normale bındı 28 gunde oldu o ıstısnaı durumu bazalarak hesaplıyor benım dongumu 30 gun olarak hesaplıyor o yuzden 14 dıyor ama benım dongum 28 bende o yuzden 12 sı dıyorum :)
Canimsiiin. Amiiin. Önce sen bu akşam iyi çalış bize umut ol sonra benim kuzucukum çıksın yolaay canım ne güzel temiz çıkmış hadi bakalım gelsin yumurcak
Hmm o zaman süper :)
Doktor da kilolu demiş3 cmcik şeyin kilosuna kurban olunur
Herkese sağlıklı bebisler nasip olsun...
Hadi az kalmış bitanem... Yap da senlensim n ortalıkOhhh cok sukur canm sevındım herseyın temız cıkmasına bencede evet net lazım canım ıyı yaparsınız :)
ınsallah canım bende oyle hıssedıyorum bebısım yolda gelıyor benımde ıcımden gecıyor canım test yapmak ama varsa ve cıkmazsa umudum tukenır o yuzden beklemek ıstıyordum hatta gunum gectıkten sonra persembe gunu yapmayı dusunuyordum pazartesıye aldım kısmet olur adet olmazsam pazartesı sabah yapacagım canım
Bende korunmayı ilk bıraktığımda 25 günde adet oldum ilk ay ama sonra 30 -29 -29 oldum o nedenle şuan düzene girdi sanırım.
evet haklısın çok detaycıyım ya ondan bir de ince ince düşünürüm herşeyi, inşallah yarın doktorda iyi haberler verir, ondan sonra bakarız önümüzdeki maçlara,Rabbim çok büyük hazineside çok geniş :)ben korkmuştum fazla düşündüğün için kötü geçecek diye ama şükür bu şekilde atlattın. kulağa hoş gelecek şeyleri bundan sonra sen diyeceksin inşallah:) problemler var gibi görünüyor ama bak işte biri geçti diğeride bi aya geçer kısmetse sonra gelsin çift çizgili testleri görme heyecanı :)
Ben fark ettim.onu ondan sana ilettim sorumuYakında uzmanlığımı alıcam bu işte dimicountryrose ???
Hadi az kalmış bitanem... Yap da senlensim n ortalık
Sagol tatlim, kafam rahat sisdi , moralim.de çok iyigelsin.kuzum insaAllah benim de
çooookk çoook teşekkür ederim hayatım, kimsenin ihtiyacı olmasın inşallah ama eksikliğinide göstermesinCANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SEVİNDİM İYİ GEÇMESİNE
Evet canim... Başı da güzel olsun sonu da... Sağlık ve hayırlı zaman bu çok önemli... Teyzesi kurban olsun annesinin goguslerini mi sisirmis tospaEvet tatlım az kaldı ınsallah vardır canım umutlarımız bosa cıkmaz senınkıde bu ay gelır canım hayırlısıyla ınsallah heryer senlenecek topık evım yeterkı bır gelsın bebısım cıft cızgıyı bır goreym
afroditim öyle yapayım değil mi nefes adırmayayım yumurtamız ölüp gitmedenevet bebemm
canm pazartesi çalışma yaptın içerde bebiş adayın doldu dimi dün çalışma olmadı ama yine de dirençli bebişler içerde yaşıyor bugun de eşin gelir gelmez kapıda atla üstüne al alacağını yumuşuna yetişsin spermler
evet pazartesi öğleden sonra 4 te oldu en son :)evet bebemm
canm pazartesi çalışma yaptın içerde bebiş adayın doldu dimi dün çalışma olmadı ama yine de dirençli bebişler içerde yaşıyor bugun de eşin gelir gelmez kapıda atla üstüne al alacağını yumuşuna yetişsin spermler
inşallah tatlişkom önce seninkine sevinelim bir hele, bir gözümüz gönlümüz şenlensin hele, tospası gelsin anneciğine ben sabırla bir kaç ay daha bekleyeceğimi tahmin ediyorum :)Canım çok sevındım kolay bır sekılde atlattıgına engellerı tek tek asıyorsun ınsallah enkısa zamanda bebısın gelecek burda hep beraer sevıncını yasayacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?