2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ay valla ilişkilerde aynı gün saysan hesaplasan olmaz yani ovulasyonu yap merak ettim bende söyle bana tamam
bence benimbugün en koyu olucak yada silik ortası yok ama pazartesi çok islikti dün birden koyulaştı ben senin gibi hiç numaralndırmadım vallla kaç gündür yapıyorum testler ne alemde gideyim sayayım evde :))))))

sabah forumda yazarım canım

Ohhh cok sukur canm sevındım herseyın temız cıkmasına bencede evet net lazım canım ıyı yaparsınız :)
ınsallah canım bende oyle hıssedıyorum bebısım yolda gelıyor benımde ıcımden gecıyor canım test yapmak ama varsa ve cıkmazsa umudum tukenır o yuzden beklemek ıstıyordum hatta gunum gectıkten sonra persembe gunu yapmayı dusunuyordum pazartesıye aldım kısmet olur adet olmazsam pazartesı sabah yapacagım canım

Hmm o zaman süper :)
Doktor da kilolu demiş 3 cmcik şeyin kilosuna kurban olunur
Herkese sağlıklı bebisler nasip olsun...

Ayy kuzum ne komik olurdu yaşlı hsllerimmiz... edelom inşaAllah hayırlısıyla, Rabbim sağlık sıhhat versin belki bir gün buluşma da ayarlariz

Bende korunmayı ilk bıraktığımda 25 günde adet oldum ilk ay ama sonra 30 -29 -29 oldum o nedenle şuan düzene girdi sanırım.

Hadi az kalmış bitanem... Yap da senlensim n ortalık
Sagol tatlim, kafam rahat sisdi , moralim.de çok iyi gelsin.kuzum insaAllah benim de

Bende korunmayı ilk bıraktığımda 25 günde adet oldum ilk ay ama sonra 30 -29 -29 oldum o nedenle şuan düzene girdi sanırım.

Evet canım senınde duzene gırmıs Benımde bu ay yenıden duzene gırdı canım o yuzden 12 beklıyorum pazartesıde 3 gun gunum gecmıs olur adet olmazsam ve cıkar ınsallah dıye dusunuyorum

evet haklısın çok detaycıyım ya ondan bir de ince ince düşünürüm herşeyi, inşallah yarın doktorda iyi haberler verir, ondan sonra bakarız önümüzdeki maçlara,Rabbim çok büyük hazineside çok geniş :)

Hadi az kalmış bitanem... Yap da senlensim n ortalık
Sagol tatlim, kafam rahat sisdi , moralim.de çok iyi gelsin.kuzum insaAllah benim de

Evet tatlım az kaldı ınsallah vardır canım umutlarımız bosa cıkmaz senınkıde bu ay gelır canım hayırlısıyla ınsallah heryer senlenecek topık evım yeterkı bır gelsın bebısım cıft cızgıyı bır goreym

Evet canim... Başı da güzel olsun sonu da... Sağlık ve hayırlı zaman bu çok önemli... Teyzesi kurban olsun annesinin goguslerini mi sisirmis tospa

afroditim öyle yapayım değil mi nefes adırmayayım yumurtamız ölüp gitmeden

evet pazartesi öğleden sonra 4 te oldu en son :)

Canım çok sevındım kolay bır sekılde atlattıgına engellerı tek tek asıyorsun ınsallah enkısa zamanda bebısın gelecek burda hep beraer sevıncını yasayacagız
inşallah tatlişkom önce seninkine sevinelim bir hele, bir gözümüz gönlümüz şenlensin hele, tospası gelsin anneciğine ben sabırla bir kaç ay daha bekleyeceğimi tahmin ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…