2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet canim... Başı da güzel olsun sonu da... Sağlık ve hayırlı zaman bu çok önemli... Teyzesi kurban olsun annesinin goguslerini mi sisirmis tospa

Evet canım hemde nasıl aksam evde soylemesı ayıp sütyenı cıkardım yururken agrıyordu arada artıyor esım ne oluyor dıyor dedım agrıyor suut doluyordur dıyor Amın canım dedıgın gıbı basıda sonuda guzel olsun saglıklı hayırlı sekılde gelsın bebıslerımız

inşallah tatlişkom önce seninkine sevinelim bir hele, bir gözümüz gönlümüz şenlensin hele, tospası gelsin anneciğine ben sabırla bir kaç ay daha bekleyeceğimi tahmin ediyorum :)

Ayyyyy canım benım ccok sagol canım ınsallah tospam gelıyordur annecıgıne sevınelım canım benım sevınelım ınsallah pazartesı gunu haftaya guzel bır baslangıc yaparız zaman hayırlısıyla bır gecseydı hıc bellı olmaz canım ınsallah cok bekletmeden senın bebısınde gelecek

Ne güzel bitanem... Sıkı calisin hee, aldın mi sen babydoll bakayim
Yok tatlim alamadim kapida odeme bulamadim kartla aliniyor netten esimin karti bende onunla alsam cebine hemen msj gidiyor bende supriz yapmak istiyorum evdekilerden birini giyerim artik yarin burdan alirim disari cikinca

merhaba kizlar kac saattir merhaba yazicam gecmisi okumaktan anca sira geldi.nasilsiniz bakalim allahim hepimize tontislerimizi göndersin insallah hayirlisiyla

merhaba canım ıyıyız sen nasılsın amın canım benım amın ınsallah

merhaba canım ıyıyız sen nasılsın amın canım benım amın ınsallah
tesekkürler canim allaha sükür iyiyim.gurbette tek basima evdeyim sizden gelen güzel haberlerle mutlu oluyorum üzülenlede üzülüyorum napiym.derlerya cok yok cocuk yok kafan rahat aslinda olsa daha rahat olcak kafamiz

Bende ozledim kuzucum... Bir ara gördüm...babydoll maceraları varmış..sonraki aya hazırlık maçları

evet maşallah senin hafızan benimkini ezer geçer biliyorsun geçen özgeçmiş yaptırdım sana ekimde göstereceğimiz performansı eylülde gösterdik senin nasıl gidiyor ? kotayı aşmayalım eşinin paket parası cezaya gider yoksa :)

aminnn inşallah birtanem inşallah

Amiiin tatlimmm... İnsaAllah bu heyecanlariniz çift çizgi müjdesiyle sonuçlaniiir

Yok tatlim alamadim kapida odeme bulamadim kartla aliniyor netten esimin karti bende onunla alsam cebine hemen msj gidiyor bende supriz yapmak istiyorum evdekilerden birini giyerim artik yarin burdan alirim disari cikinca
evet wuslt gün aşırı olmalııııı bin adamın tepesine hiç rahat bırakma, gelsin bulsun spermcikler yumurtanı aşkla tutkuyla buluşsunlar inşallah

Du ben sana özel mesaj Atayim

geçmiş olsun seninkanaman gelecek eğer çok ağrın olursa buscopan alabilirsin benim çok ağrım olmuştu inşallah hayırlısıyla rahmin güzelce temizlenir çok şükürki vücut kendisi atıyor bende üzüldüm ama şanslıyız bu konuda inan bana doktorda bi şey yapamaz şu an adetin bitince müsait zamanda doktor kontrolüne gidebilirsin için rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…