- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Ama sakin Relax ol düşünme artık yumurtayi e mi, akşama bir güzel suslen puslen....sadece Kocisine odaklan...her şeyi unut lütfenafroditim öyle yapayım değil mi nefes adırmayayım yumurtamız ölüp gitmeden
Evet canim... Başı da güzel olsun sonu da... Sağlık ve hayırlı zaman bu çok önemli... Teyzesi kurban olsun annesinin goguslerini mi sisirmis tospa
Aminmerhaba kizlar kac saattir merhaba yazicam gecmisi okumaktan anca sira geldi.nasilsiniz bakalim allahim hepimize tontislerimizi göndersin insallah hayirlisiyla
inşallah tatlişkom önce seninkine sevinelim bir hele, bir gözümüz gönlümüz şenlensin hele, tospası gelsin anneciğine ben sabırla bir kaç ay daha bekleyeceğimi tahmin ediyorum :)
Yok tatlim alamadim kapida odeme bulamadim kartla aliniyor netten esimin karti bende onunla alsam cebine hemen msj gidiyor bende supriz yapmak istiyorum evdekilerden birini giyerim artik yarin burdan alirim disari cikincaNe güzel bitanem... Sıkı calisin hee, aldın mi sen babydoll bakayim
merhaba kizlar kac saattir merhaba yazicam gecmisi okumaktan anca sira geldi.nasilsiniz bakalim allahim hepimize tontislerimizi göndersin insallah hayirlisiyla
oyyyy yerim ben o tospaaayı sakin sakin, neydi hayat mottosu olmıycam olmıycam benim değilmi olmıycamAdetini beklerken bu hale gelen Tospaaanız
oyyyy yerim ben o tospaaayı sakin sakin, neydi hayat mottosu olmıycam olmıycam benim değilmi olmıycam
Offf sinir oldum ama yaaa4 gün var daha bata.
tesekkürler canim allaha sükür iyiyim.gurbette tek basima evdeyim sizden gelen güzel haberlerle mutlu oluyorum üzülenlede üzülüyorum napiym.derlerya cok yok cocuk yok kafan rahat aslinda olsa daha rahat olcak kafamizmerhaba canım ıyıyız sen nasılsın amın canım benım amın ınsallah
Bende ozledim kuzucum... Bir ara gördüm...babydoll maceraları varmış..sonraki aya hazırlık maçları
aminnn inşallah birtanem inşallahAyyyyy canım benım ccok sagol canım ınsallah tospam gelıyordur annecıgıne sevınelım canım benım sevınelım ınsallah pazartesı gunu haftaya guzel bır baslangıc yaparız zaman hayırlısıyla bır gecseydı hıc bellı olmaz canım ınsallah cok bekletmeden senın bebısınde gelecek
Amiiin tatlimmm... İnsaAllah bu heyecanlariniz çift çizgi müjdesiyle sonuçlaniiirEvet canım hemde nasıl aksam evde soylemesı ayıp sütyenı cıkardım yururken agrıyordu arada artıyor esım ne oluyor dıyor dedım agrıyor suut doluyordur dıyorAmın canım dedıgın gıbı basıda sonuda guzel olsun saglıklı hayırlı sekılde gelsın bebıslerımız
evet wuslt gün aşırı olmalıııııYok tatlim alamadim kapida odeme bulamadim kartla aliniyor netten esimin karti bende onunla alsam cebine hemen msj gidiyor bende supriz yapmak istiyorum evdekilerden birini giyerim artik yarin burdan alirim disari cikinca
Du ben sana özel mesaj AtayimYok tatlim alamadim kapida odeme bulamadim kartla aliniyor netten esimin karti bende onunla alsam cebine hemen msj gidiyor bende supriz yapmak istiyorum evdekilerden birini giyerim artik yarin burdan alirim disari cikinca
Öyle canım Allah herkesin kaldırabileceği yükü veriyor sanırım bizde bu kadarıyla imtihan edildik.
Ayın 3 de kan tahlili yaptırdım. Tesadüf eseri doktor gebelik testide yapınca hamilelik şüphesi var dedi kadın doğuma yönlendirdi. Ayın 5'de tekrar kan tahlili yapıldı ve 'değerler gebe olduğunu gösteriyor ama emin olmak için tekrar bakalım' diye bir kan testi daha yapıldı.Dünde 'değerler düşük maalesef düşük yapacaksın' dedi. Fakat altısında bende kahve rengi akıntılar başlamıştı ara ara lekelenme şeklinde oluyordu. Dün akşamda kan gelmeye başladı bu arada adet tarihim ayın 12-14 nde normal şartlar altında.
Doktora tekrar gitmem gerekiyor ama hiç kimseye söyleyemediğim için işten izinde alamadım.Anlayacağın durum bu
HSG ne kızlar?
Bende zaman gecsın ıstıyorum ama ne yapcan kuzum sabır ben suan roman lısteledım esımden onları almasını ıstıyorum roman okuyup zamanı gecırmek ıstıyorum
inş. geçer günüm cnm 4. ay oldu her ay sabırsızlığım daha da artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?