kizlar hayit tohumu deneyen kullanan varmi aranizda
Kız kota asma değil , telefon netim biterse baglanamam.hepsi buevet maşallah senin hafızan benimkini ezer geçer biliyorsun geçen özgeçmiş yaptırdım sanaekimde göstereceğimiz performansı eylülde gösterdik senin nasıl gidiyor ? kotayı aşmayalım eşinin paket parası cezaya gider yoksa :)
ay kaygılı öldürdün gülmekten beni yaaavalla çift çizgiyi görsem bende panik olurum tabi gebelik bekliyoruz hepimiz beni siz alıştırdınız ovulasyona napim ama en son pazartesi ilişki oldu bi de bu akşam olacak canımıniçi sence ne olacak içine ne doğuyor
netten arastirdim kadinlara cooook faydali ama erkeklere cook zararli sakin kocalariniza icirmeyinşeker pancarı kullanmaya başladı sanırım canım
canımcım merhaba ben yeni aldım, işte prl yüksek çıkınca dengeliyormuş sanırsam, üreme aktivitesinide arttırıyormuş bakalım daha 5 gündür falan içiyorum, inşallah şifa olurkizlar hayit tohumu deneyen kullanan varmi aranizda
Canim büyük geçmiş olsun , bende atlattım... Ce çoğu kadın yasiyor bunu.. sağlıksız bebeğin kendi kendini vücuttan atmasi, Rabbimin izniyle... Velhasıl kimyasaldan sonra kolay hamile.kalınır diye okudum çok... Sonuç itibariyle hamile kalinabiliyor.. ve kürtaj gerektirmiyor...Rabbim.sağlıklı bebisler versinherkese...
Hsg yi çektiren kızlar daha ayrıntıli anlatır...lakin ilac vererek rahime yollanıyor...yollar tupler açık mi diye bakılıyor..:)
Yazını okuyunca baya güldümevet wuslt gün aşırı olmalıııııbin adamın tepesine hiç rahat bırakma, gelsin bulsun spermcikler yumurtanı aşkla tutkuyla buluşsunlar inşallah
Adetliyken gel demişti sanki ama şimdi sen böyle söyleyince kafam karıştı acaba bitince mi dedi.geçmiş olsun seninkanaman gelecek eğer çok ağrın olursa buscopan alabilirsin benim çok ağrım olmuştu inşallah hayırlısıyla rahmin güzelce temizlenirçok şükürki vücut kendisi atıyor bende üzüldüm ama şanslıyız bu konuda inan bana doktorda bi şey yapamaz şu an adetin bitince müsait zamanda doktor kontrolüne gidebilirsin için rahat eder
Kız kota asma değil , telefon netim biterse baglanamam.hepsi bu
Oyy estağfurullah sen yoğunluktan oyle oluyorsun anlıyorum.
Ekimde yeni heyecanlar bulmaniz gerekecek tatlim baksana adamın gözü doyacak
Ben iyiyim ev işi kitap okuma...başka derdim yok mutluyum şu reglimin hayırlısiyla bitmesini bekliyorumm
devam et canim ama kocana icirme erkeklerde cinsel isteksizlik yapiyomus eski caglarda rahipler cinsel arzularini düsürmek icin hayit özü cignermis.kadinlarin östrojen hormonunu dengeliyo ve adet sancilarni azaltiyo bide halsizlige iyi geliyomus.canımcım merhaba ben yeni aldım, işte prl yüksek çıkınca dengeliyormuş sanırsam, üreme aktivitesinide arttırıyormuş bakalım daha 5 gündür falan içiyorum, inşallah şifa olur
netten arastirdim kadinlara cooook faydali ama erkeklere cook zararli sakin kocalariniza icirmeyin
Rabbim hayırlısını versin bekle istersen ki rahmin güzelce hazırlansın bebişe, tabii sen bilirsin genedeadetin 13.günü bu ara yapsak tutabilir içim gidiyorr amaa yok yokyasssaaakkk
canim ona bakarsan kullandigmiz ilaclarda masum degil birsürü yan etkisi var.ve coguda karacigeri ve böbrekleri yoruyo.peki ama ben bitkisellerin sürekli kullanılmasını önermiyorum bi yere yararı varken bi yeri yoruyor olabilir herkese her şey yaramıyor o yüzden insan birazda kendinin doktoru olacak :) eşler için önemli bir uyarıydı teşekkürler :)
ay cnm yaaa ne güzel moral kaynağı oluyosn haklısın çok şükür bnde bi problm yok dün 39 yasında menepoza giren bi kadına dr bebeğin olmaz dedi içim parçalandı ALLAH yardımcısı olsn bizlere de yardım etsin neyse biz cuma dr ile grslm bakalm inş o zmn daha iyi fikir edinecezcanım hsg yeni çekildi normal şartlardada 1 sene deneyin diyorlar bende siz 3 ay daha çalışın güzelce o aylardan birinde ki bence inşallah olacaktır olmazsa tüp bebek deneyin amaaaaaaaaaaaaa senin aklında olmayacak diye şartlanmanı kır bak hsg oldu tüm yollar açık ov gününü de kaçırma eşinde ilaç etkisinden kurtulacak sayılar yükselecek sonra inşallah bebiş gelecek olumlu bak her şey yolunda tüp bebek için direk sizin normal yolla mümkün değil denmesi gerek ve size öyle bir şey denmedi çok şükür o yüzden rabbimden hayırlısıyla bebişini iste verecektir inşallah tez zamanda kafanı ra hat tu tu yor sun !!! hadi ben inanıyorum ve trilyonlarca sperm değil sadece birine ihtiyaç var hadi bakalım :)
cnm nsl gecti hsg sonuç nasılteşekkürler wuslt cım, inşallah gerek kalmaz hsg ye falanda sen hamiş olursun hem klomenede başladın,inşallah faydasını göreceksin, gelsin göbüşe bebiş sonra Allah ın izniyle inşallah :) prl içinde büyük mücadele veriyorum, hayıt tohumu ve tabiki ilacımı düzenli kullanıyorum. birde kefire başladım zaten çok severimde , faydası var her bir doğal ürünün...
hımmm anladım eşim karşı zaten böyle alternatif tıp a, içmez o içirmemde zaten. inşallah şifa olur bir ay içicem bakalım, kan sonucuna göre haber veririm sonucudevam et canim ama kocana icirme erkeklerde cinsel isteksizlik yapiyomus eski caglarda rahipler cinsel arzularini düsürmek icin hayit özü cignermis.kadinlarin östrojen hormonunu dengeliyo ve adet sancilarni azaltiyo bide halsizlige iyi geliyomus.
Yazını okuyunca baya güldüm
Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün ne diyeyim.
Adetliyken gel demişti sanki ama şimdi sen böyle söyleyince kafam karıştı acaba bitince mi dedi.
Üzülmedim dersem yalan ama daha çok şaşkınlık var birde kürtajı falan okuyunca çok şükür dedim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
tesekkürler canim allaha sükür iyiyim.gurbette tek basima evdeyim sizden gelen güzel haberlerle mutlu oluyorum üzülenlede üzülüyorum napiym.derlerya cok yok cocuk yok kafan rahat aslinda olsa daha rahat olcak kafamiz
Benimde hafif sol kasığım ağrıyor ama ben bu ay ovulasyonda koyuyu göremedim bugün 15. gün eşimde akşam arkadaşıyla sinemaye gidecekmiş of buldu bugünü ya.
insallah kalirsin canim.bu hayit agaci bizim memlekette dere kenarlarinda cok olur lila ve beyaz cicek acan türleri var ve cok güzel kokarlar.kolunu kirdigimizda sarimsi özü akardi.ben daha yeni ögrendim bukadar sifali oldugunuhımmm anladım eşim karşı zaten böyle alternatif tıp a, içmez o içirmemde zaten. inşallah şifa olur bir ay içicem bakalım, kan sonucuna göre haber veririm sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?