2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kız kota asma değil , telefon netim biterse baglanamam.hepsi bu
Oyy estağfurullah sen yoğunluktan oyle oluyorsun anlıyorum .
Ekimde yeni heyecanlar bulmaniz gerekecek tatlim baksana adamın gözü doyacak
Ben iyiyim ev işi kitap okuma...başka derdim yok mutluyum şu reglimin hayırlısiyla bitmesini bekliyorumm

siliği gördüysen sen bugün yarın çalışşş allah kısmet ederse olur neden olmasın ki :))) çalışın yavyularımmm pazartesi oldu bugünde olursa bide cuma olursa ohhh gelsin bebiş yani sen elinden geleni yapmış olacaksın :)

adetin 13.günü bu ara yapsak tutabilir içim gidiyorr amaa yok yok yasssaaakkk

evet wuslt gün aşırı olmalııııı bin adamın tepesine hiç rahat bırakma, gelsin bulsun spermcikler yumurtanı aşkla tutkuyla buluşsunlar inşallah
Yazını okuyunca baya güldüm
Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün ne diyeyim.

Adetliyken gel demişti sanki ama şimdi sen böyle söyleyince kafam karıştı acaba bitince mi dedi.
Üzülmedim dersem yalan ama daha çok şaşkınlık var birde kürtajı falan okuyunca çok şükür dedim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

evet yoğunluktan yoksa unutur muyum seni ve geçmişimizi ama o geçmişi ekimde güzel bir gelecekle sileceğizzz inşallahhh :) senin artık ekim bu vakit güzel hayırlı haberini alırız kısmetse ve bende ardından çalışmalara başlarım hadi inşallah bak heecanlar doldu içime yine

canımcım merhaba ben yeni aldım, işte prl yüksek çıkınca dengeliyormuş sanırsam, üreme aktivitesinide arttırıyormuş bakalım daha 5 gündür falan içiyorum, inşallah şifa olur
devam et canim ama kocana icirme erkeklerde cinsel isteksizlik yapiyomus eski caglarda rahipler cinsel arzularini düsürmek icin hayit özü cignermis.kadinlarin östrojen hormonunu dengeliyo ve adet sancilarni azaltiyo bide halsizlige iyi geliyomus.

netten arastirdim kadinlara cooook faydali ama erkeklere cook zararli sakin kocalariniza icirmeyin

peki ama ben bitkisellerin sürekli kullanılmasını önermiyorum bi yere yararı varken bi yeri yoruyor olabilir herkese her şey yaramıyor o yüzden insan birazda kendinin doktoru olacak :) eşler için önemli bir uyarıydı teşekkürler :)

canim ona bakarsan kullandigmiz ilaclarda masum degil birsürü yan etkisi var.ve coguda karacigeri ve böbrekleri yoruyo.

ay cnm yaaa ne güzel moral kaynağı oluyosn haklısın çok şükür bnde bi problm yok dün 39 yasında menepoza giren bi kadına dr bebeğin olmaz dedi içim parçalandı ALLAH yardımcısı olsn bizlere de yardım etsin neyse biz cuma dr ile grslm bakalm inş o zmn daha iyi fikir edinecez

cnm nsl gecti hsg sonuç nasıl

hımmm anladım eşim karşı zaten böyle alternatif tıp a, içmez o içirmemde zaten. inşallah şifa olur bir ay içicem bakalım, kan sonucuna göre haber veririm sonucu

hmm doktor bana da adetliyken gel dedi ama bir dahaki adete çağırdı ve ben gitmeyeceğim :) başka doktora gittim kendi doktoruma gel demedi gayet iyi bir ay moladan sonra nasıl istersen devam edebilirsin dedi. ama sen doktorunu dinle eğer sürekli ona gidiyorsan bırakma çağırdıysa . gerçekten vücut kendisi attığı için iyi bir şey hayırlsı buymuş ki allah böyle verdi beterinden korusun ve bizlere sağlıklı yeni bebişler versin inşallah:)

tesekkürler canim allaha sükür iyiyim.gurbette tek basima evdeyim sizden gelen güzel haberlerle mutlu oluyorum üzülenlede üzülüyorum napiym.derlerya cok yok cocuk yok kafan rahat aslinda olsa daha rahat olcak kafamiz

Aynen canım oldularmı bebıslerımızle ugrasagız sımdı olsunlar dıye ugrasıyoruz Rabbım hepımıze nasıpetsın

Benimde hafif sol kasığım ağrıyor ama ben bu ay ovulasyonda koyuyu göremedim bugün 15. gün eşimde akşam arkadaşıyla sinemaye gidecekmiş of buldu bugünü ya.

ama bi ay maç dedi dedik bi gün dinlensin bu ayda sinemaya gider her yumurtlama da bunu yapıyor rüyasında görür bebeğiiii e başım ağrıyo oram yorgun buram yorgun dersen al işte yummmy günlerinde adam kaçar giderrr şaka bi yana canım yapsanız iyi olur ama kısmet bırak kafası rahatlasın yarın yaparsınız tam koyuyu da görmedin henüz olacağı varsa yarından olur :)

hımmm anladım eşim karşı zaten böyle alternatif tıp a, içmez o içirmemde zaten. inşallah şifa olur bir ay içicem bakalım, kan sonucuna göre haber veririm sonucu
insallah kalirsin canim.bu hayit agaci bizim memlekette dere kenarlarinda cok olur lila ve beyaz cicek acan türleri var ve cok güzel kokarlar.kolunu kirdigimizda sarimsi özü akardi.ben daha yeni ögrendim bukadar sifali oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…