- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
haklısın canım bugün yarını öylece değerlendireyim bi ama çok endişelenmem ya zaten %25 ihtimalle tutuyormuş sorunun yoksa bile ihtimalimiz belli..Ama sakin Relax ol düşünme artık yumurtayi e mi, akşama bir güzel suslen puslen....sadece Kocisine odaklan...her şeyi unut lütfen
Amiiin tatlimmm... İnsaAllah bu heyecanlariniz çift çizgi müjdesiyle sonuçlaniiir
afroditim öyle yapayım değil mi nefes adırmayayım yumurtamız ölüp gitmeden
evet canm ama adamın da gönlünü edecek şekilde git şöle seksapelli bişiler giy aç kapıyıevet pazartesi öğleden sonra 4 te oldu en son :)
haklısın canımcım okey tamam iyi çalışacamsiliği gördüysen sen bugün yarın çalışşş allah kısmet ederse olur neden olmasın ki :))) çalışın yavyularımmmpazartesi oldu bugünde olursa bide cuma olursa ohhh gelsin bebiş yani sen elinden geleni yapmış olacaksın :)
İyi yapmışsın canım, öyle yapmak lazım, ben de iş güç oyalamaya çalışıyorum kendimi ama bakalım.
çıksın yerlerinden babydoll larımevet canm ama adamın da gönlünü edecek şekilde git şöle seksapelli bişiler giy aç kapıyı
hsg yi atlattık çok şükür bin şükür, ilaç verilmesi işlemi 2 seferde de çok ağrılı oldu ama sedyeyi sıkarak bu geçici durumu atlattım, sonucu doktora gösteremedim ama filmi çekenler biz ilaç geçişini gördük dedi eğer beni yanıltmadılarsa.doktora yarın öğlen göstericem hayırlısıyla.sorun yoksa birde eşim tahlil verecek, ondan sonrada sadece prl ve yumurta kalitesiyle mücadelem olacakki aşılamaya gideriz diye bir düşüncedeyim ama dur bakalım doktor ne diyecek, şu prl düşsün bir hele :)cnm nsl gecti hsg sonuç nasıl
ay güldürdün beni tospam yaaaAdetini beklerken bu hale gelen Tospaaanız
evet wuslt gün aşırı olmalıııııbin adamın tepesine hiç rahat bırakma, gelsin bulsun spermcikler yumurtanı aşkla tutkuyla buluşsunlar inşallah
benim pazartesi salı koyuydubence benimbugün en koyu olucak yada silik ortası yok ama pazartesi çok islikti dün birden koyulaştı ben senin gibi hiç numaralndırmadım vallla kaç gündür yapıyorum testler ne alemde gideyim sayayım evde :))))))
sabah forumda yazarım canım
hadi büyük geçmiş olsn cnm atlattık ikimizdehsg yi atlattık çok şükür bin şükür, ilaç verilmesi işlemi 2 seferde de çok ağrılı oldu ama sedyeyi sıkarak bu geçici durumu atlattım, sonucu doktora gösteremedim ama filmi çekenler biz ilaç geçişini gördük dedi eğer beni yanıltmadılarsa.doktora yarın öğlen göstericem hayırlısıyla.sorun yoksa birde eşim tahlil verecek, ondan sonrada sadece prl ve yumurta kalitesiyle mücadelem olacakki aşılamaya gideriz diye bir düşüncedeyim ama dur bakalım doktor ne diyecek, şu prl düşsün bir hele :)
ovulasyon benim yaptığım tatlım yumurtlama günümüzü hesaplıyoruz o şekil :)Sizin yaptığınız test ne gebelik haricinde de mi test yapılıyor?
Sanırım bir süre sayfaya girmeyince ve iş değişince beynim sıfırlandı.
Olayların ucunuz yakalayamadığımdan anlamakta güçlük çekiyorum.
O zaman bizim yaptırmamıza gerek yok değil mi?
Doktor bana bir sürü test yaptı ama adını sormadım bile şimdi ne ne için geçmiş yazıları okuyarak anlıyorum. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
hımmmm şifa doğada, tabiki herşeyin fazlası zararlı ama alternatif tıp a çok inanırım ve güvenirim, faydasını görenlerin çokluğu beni buna inandırdı, ama tabikide doktorun dedikleride yapılacak ve ilaçlar içilecek :)insallah kalirsin canim.bu hayit agaci bizim memlekette dere kenarlarinda cok olur lila ve beyaz cicek acan türleri var ve cok güzel kokarlar.kolunu kirdigimizda sarimsi özü akardi.ben daha yeni ögrendim bukadar sifali oldugunu
hadi bakalım geliyor bebişşşş inşallahhhhEvet gunasiri devam dun oldu yarinda olur cumarteside dr gidecegiz o da soyler gun asiri oneriyor
Rabbim hayırlısını versin bekle istersen ki rahmin güzelce hazırlansın bebişe, tabii sen bilirsin genede
hayırlısı tatlım, hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun,Rabbimin vardır sizin içinde bir planı, görüşün bilgi edinmekten ne zarar gelir hem, ona göre bir yol haritası çizilirhadi büyük geçmiş olsn cnm atlattık ikimizdebizde tüp bebekle ilgili dr ile grscz cuma günü ama eşim ilaçları bitsin diye beklemek istiyo bakalm sanırım bikaç ay beklicz gibi
adamda açıksın yerlerinden babydoll larım
izine gidersem insallah hayit tahumu alicam aktardan.dalindan toplamak daha etkili ve taze olur ama tohumu hangi az oluyo bilmiyorum hemde esim cok kafayi takiyosun der beni caydirirhımmmm şifa doğada, tabiki herşeyin fazlası zararlı ama alternatif tıp a çok inanırım ve güvenirim, faydasını görenlerin çokluğu beni buna inandırdı, ama tabikide doktorun dedikleride yapılacak ve ilaçlar içilecek :)
canim ona bakarsan kullandigmiz ilaclarda masum degil birsürü yan etkisi var.ve coguda karacigeri ve böbrekleri yoruyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?