2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ama sakin Relax ol düşünme artık yumurtayi e mi, akşama bir güzel suslen puslen....sadece Kocisine odaklan...her şeyi unut lütfen
haklısın canım bugün yarını öylece değerlendireyim bi ama çok endişelenmem ya zaten %25 ihtimalle tutuyormuş sorunun yoksa bile ihtimalimiz belli..

haklısın canımcım okey tamam iyi çalışacam

cnm nsl gecti hsg sonuç nasıl
hsg yi atlattık çok şükür bin şükür, ilaç verilmesi işlemi 2 seferde de çok ağrılı oldu ama sedyeyi sıkarak bu geçici durumu atlattım, sonucu doktora gösteremedim ama filmi çekenler biz ilaç geçişini gördük dedi eğer beni yanıltmadılarsa.doktora yarın öğlen göstericem hayırlısıyla.sorun yoksa birde eşim tahlil verecek, ondan sonrada sadece prl ve yumurta kalitesiyle mücadelem olacakki aşılamaya gideriz diye bir düşüncedeyim ama dur bakalım doktor ne diyecek, şu prl düşsün bir hele :)

benim pazartesi salı koyuydu

hadi büyük geçmiş olsn cnm atlattık ikimizde bizde tüp bebekle ilgili dr ile grscz cuma günü ama eşim ilaçları bitsin diye beklemek istiyo bakalm sanırım bikaç ay beklicz gibi

ovulasyon benim yaptığım tatlım yumurtlama günümüzü hesaplıyoruz o şekil :)

insallah kalirsin canim.bu hayit agaci bizim memlekette dere kenarlarinda cok olur lila ve beyaz cicek acan türleri var ve cok güzel kokarlar.kolunu kirdigimizda sarimsi özü akardi.ben daha yeni ögrendim bukadar sifali oldugunu
hımmmm şifa doğada, tabiki herşeyin fazlası zararlı ama alternatif tıp a çok inanırım ve güvenirim, faydasını görenlerin çokluğu beni buna inandırdı, ama tabikide doktorun dedikleride yapılacak ve ilaçlar içilecek :)

Rabbim hayırlısını versin bekle istersen ki rahmin güzelce hazırlansın bebişe, tabii sen bilirsin genede

bekliyorum bebeğim bekliyorum hepsi uyardı hata yapıp sonra üzülmeye gönlüm razı olmaz ilk adeti göreyim sonra başlarız zaten şunun şurasında ne kaldı koskoca 30 gün

hadi büyük geçmiş olsn cnm atlattık ikimizde bizde tüp bebekle ilgili dr ile grscz cuma günü ama eşim ilaçları bitsin diye beklemek istiyo bakalm sanırım bikaç ay beklicz gibi
hayırlısı tatlım, hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun,Rabbimin vardır sizin içinde bir planı, görüşün bilgi edinmekten ne zarar gelir hem, ona göre bir yol haritası çizilir

çıksın yerlerinden babydoll larım
adamda a
izine gidersem insallah hayit tahumu alicam aktardan.dalindan toplamak daha etkili ve taze olur ama tohumu hangi az oluyo bilmiyorum hemde esim cok kafayi takiyosun der beni caydirir

canim ona bakarsan kullandigmiz ilaclarda masum degil birsürü yan etkisi var.ve coguda karacigeri ve böbrekleri yoruyo.

evet kesinlikle çok kullandım çok zararlı ama mecbur kaldım . bence her şeyin çoğu zarar bitkisellerde dikkat edilmeli iyice araştırmalı senin gibi :)) sonra iyi geldiğini düşünüyorsa insan öyle devam etmeli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…