ama bi ay maç dedi dedik bi gün dinlensin bu ayda sinemaya gider her yumurtlama da bunu yapıyor rüyasında görür bebeğiiiie başım ağrıyo oram yorgun buram yorgun dersen al işte yummmy günlerinde adam kaçar giderrr şaka bi yana canım yapsanız iyi olur ama kısmet bırak kafası rahatlasın yarın yaparsınız tam koyuyu da görmedin henüz olacağı varsa yarından olur :)
ay cnm yaaa ne güzel moral kaynağı oluyosn haklısın çok şükür bnde bi problm yok dün 39 yasında menepoza giren bi kadına dr bebeğin olmaz dedi içim parçalandı ALLAH yardımcısı olsn bizlere de yardım etsin neyse biz cuma dr ile grslm bakalm inş o zmn daha iyi fikir edinecez
Kuzu zaten takvimler yarını gösteriyor çatlayacağı gün olarak ama ben kafaya koydum bu gece işi bitiricem.
ya bizim adam bu gece gelemeyebilirmiş çok üzgünüüüüüüm çokvalla bn işte 2 tane aldımdı yeni daha giymek nasip olmadı inşallah yarın
Unutmazsin elbette kusum, İnsaAllah tatlimmm benim de aklıma geldikçe güzel oluyor içim... Hayırlı zamani ekimse inşaAllah seviniriz hep.beraber...sonra da.seni.hamis eder.öteki topice.geçişimizi yaparızevet yoğunluktan yoksa unutur muyum seni ve geçmişimizi ama o geçmişi ekimde güzel bir gelecekle sileceğizzz inşallahhh :) senin artık ekim bu vakit güzel hayırlı haberini alırız kısmetse ve bende ardından çalışmalara başlarım hadi inşallah bak heecanlar doldu içime yine
sen yinede bugünden ise basla canim nöbetcileri koy iceri beklesin yumurtani kacirmasinlar göyden sahip ciksinlarpeki de sen bilirsinnn yarın da olur ama. eşine ne filmler çevirdin gelde ben sana vizyondan en iyisini göstericem dersin
İnsallah tatlim hepimizin gelsin bebislerihadi bakalım geliyor bebişşşş inşallahhhh
Haha korksun kocisKuzu zaten takvimler yarını gösteriyor çatlayacağı gün olarak ama ben kafaya koydum bu gece işi bitiricem.
ÜZüldüm bende ama yine de umutsuz olma tatlim...belki pazartesiki çalışma geç olduğu için spermcikler yerini bulmustur... Hayırlısı olsun her zaman... Şu erkeklerin işleri hep yum günlerine denk gelir zaten...kızlar ben hiç mi hiç umutlanmayayım azcık umudum vardı bu geceye bağladım adam aradı araç alacaktık yarına gelebilirmişş offf offf kalıyor hep böyle sinir oluyorum ortada mühim günlerde çalışma yok çok kızgınım şu an ve üzgün
zaman dediğin ne kadar çabuk geçiyor bir baksana, su gibi aynı, 30 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçecek ve biz sizin çalışmalardan bahsedeceğizbekliyorum bebeğim bekliyorum hepsi uyardı hata yapıp sonra üzülmeye gönlüm razı olmaz ilk adeti göreyim sonra başlarız zaten şunun şurasında ne kaldı koskoca 30 gün
valla sinirden ağlayacağım ama 3 gün oluyor tam da yum günümdüüüüüÜZüldüm bende ama yine de umutsuz olma tatlim...belki pazartesiki çalışma geç olduğu için spermcikler yerini bulmustur... Hayırlısı olsun her zaman... Şu erkeklerin işleri hep yum günlerine denk gelir zaten...
Yarın erken gelirse hemen yaparsın bi çalışma gerisini Allaha havale et tatlim, sinir olman normal...ama.elinden geldiğince sakin olmaya çalış...valla sinirden ağlayacağım ama 3 gün oluyor tam da yum günümdüüüüü
hımmm tabiki tazesi ohhh missss, topla şifa olsunadamda a
izine gidersem insallah hayit tahumu alicam aktardan.dalindan toplamak daha etkili ve taze olur ama tohumu hangi az oluyo bilmiyorum hemde esim cok kafayi takiyosun der beni caydirir
bizden var ya bi halt olmaz bak geçen ayımda yanyana değildik güme gitti bu ay böyle diiğer yum günümde de kurban bayramına gidecez gene hüsran 3 ayı boş beklemiş oluyorum ben yaaa ne buuuuİnsa
Unutmazsin elbette kusum, İnsaAllah tatlimmm benim de aklıma geldikçe güzel oluyor içim... Hayırlı zamani ekimse inşaAllah seviniriz hep.beraber...sonra da.seni.hamis eder.öteki topice.geçişimizi yaparız
hımmmm şifa doğada, tabiki herşeyin fazlası zararlı ama alternatif tıp a çok inanırım ve güvenirim, faydasını görenlerin çokluğu beni buna inandırdı, ama tabikide doktorun dedikleride yapılacak ve ilaçlar içilecek :)
üzülmeyelim hayırlısını dileyelimkızlar ben hiç mi hiç umutlanmayayım azcık umudum vardı bu geceye bağladım adam aradı araç alacaktık yarına gelebilirmişş offf offf kalıyor hep böyle sinir oluyorum ortada mühim günlerde çalışma yok çok kızgınım şu an ve üzgün
kızlar ben hiç mi hiç umutlanmayayım azcık umudum vardı bu geceye bağladım adam aradı araç alacaktık yarına gelebilirmişş offf offf kalıyor hep böyle sinir oluyorum ortada mühim günlerde çalışma yok çok kızgınım şu an ve üzgün
İnsa
Unutmazsin elbette kusum, İnsaAllah tatlimmm benim de aklıma geldikçe güzel oluyor içim... Hayırlı zamani ekimse inşaAllah seviniriz hep.beraber...sonra da.seni.hamis eder.öteki topice.geçişimizi yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?