2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kuzu zaten takvimler yarını gösteriyor çatlayacağı gün olarak ama ben kafaya koydum bu gece işi bitiricem.

evet doktorunla görüş bakalım sonra gelsin bebiş önce allaha sonra doktorlara emanetiz :)

Kuzu zaten takvimler yarını gösteriyor çatlayacağı gün olarak ama ben kafaya koydum bu gece işi bitiricem.

peki de sen bilirsinnn yarın da olur ama. eşine ne filmler çevirdin gelde ben sana vizyondan en iyisini göstericem dersin

İnsa
Unutmazsin elbette kusum, İnsaAllah tatlimmm benim de aklıma geldikçe güzel oluyor içim... Hayırlı zamani ekimse inşaAllah seviniriz hep.beraber...sonra da.seni.hamis eder.öteki topice.geçişimizi yaparız

peki de sen bilirsinnn yarın da olur ama. eşine ne filmler çevirdin gelde ben sana vizyondan en iyisini göstericem dersin
sen yinede bugünden ise basla canim nöbetcileri koy iceri beklesin yumurtani kacirmasinlar göyden sahip ciksinlar

kızlar ben hiç mi hiç umutlanmayayım azcık umudum vardı bu geceye bağladım adam aradı araç alacaktık yarına gelebilirmişş offf offf kalıyor hep böyle sinir oluyorum ortada mühim günlerde çalışma yok çok kızgınım şu an ve üzgün

ÜZüldüm bende ama yine de umutsuz olma tatlim...belki pazartesiki çalışma geç olduğu için spermcikler yerini bulmustur... Hayırlısı olsun her zaman... Şu erkeklerin işleri hep yum günlerine denk gelir zaten...

bekliyorum bebeğim bekliyorum hepsi uyardı hata yapıp sonra üzülmeye gönlüm razı olmaz ilk adeti göreyim sonra başlarız zaten şunun şurasında ne kaldı koskoca 30 gün
zaman dediğin ne kadar çabuk geçiyor bir baksana, su gibi aynı, 30 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçecek ve biz sizin çalışmalardan bahsedeceğiz

valla sinirden ağlayacağım ama 3 gün oluyor tam da yum günümdüüüüü

adamda a

izine gidersem insallah hayit tahumu alicam aktardan.dalindan toplamak daha etkili ve taze olur ama tohumu hangi az oluyo bilmiyorum hemde esim cok kafayi takiyosun der beni caydirir
hımmm tabiki tazesi ohhh missss, topla şifa olsun

İnsa

Unutmazsin elbette kusum, İnsaAllah tatlimmm benim de aklıma geldikçe güzel oluyor içim... Hayırlı zamani ekimse inşaAllah seviniriz hep.beraber...sonra da.seni.hamis eder.öteki topice.geçişimizi yaparız
bizden var ya bi halt olmaz bak geçen ayımda yanyana değildik güme gitti bu ay böyle diiğer yum günümde de kurban bayramına gidecez gene hüsran 3 ayı boş beklemiş oluyorum ben yaaa ne buuuu

sen kullan canımmm :) ben mesela soğan suyu içsem çok fena olurum yaramıyor mideme yengemde lahana suyu içmişti hastanelik oldu herkese her şey yaramıyor demek istedim dikkatli olmak gerek diye :) sen vitaminleri al prolar dibe vursun :):):)içini de rahat tut :)

üzülmeyelim hayırlısını dileyelim Pamukprncess , vardır tatlım bundada bir hayır,sen sakin ol, neydi olacak olduktan sonra o ay içerisinde 1 kerede olsa olur.kızma ve üzülme, olmuşla ölmüşe çare yok derler, kendini yıpratma yumurtacıklarıda strese sokma :)

Canım bu olay bende de hep oluyordu. Ya o gün eşimde bende yorgun oluyorduk ya da dışarıda denk getiremiyorduk bu düşen bebekte o yüzden bizim için süprizdi.

MINIKKUS1 bakalım duruma göre gidicem. İş yerindekiler bilmiyor söylemekte istemiyorum. Birde yeni çalışmaya başladım bu kişiyle göze batacak şekilde devamlı doktora gitmekte istemiyorum. Kısmet artık

İnsa

inşallah canım içimde ekim olmayacak gibi bi his var ama kısmet benim heyecanımda bir başlasın da bakarız o zaman :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…