2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ne diyeyim şimdi işte önemli bu da önemli

istersen doktorunla görüş gelmem şart mı de durumu anlatırsan o sana yardımcı olacaktır beni çağıran doktoru aradım tatile gideceğim sonrasında gelemeyebilirim dedim sorun değil dedi bir sonraki adetinde gelebilirsin dedi

evet o lahana suyu benim dayımla yengemide acillik etti, herşey herkese yaramaz, çok dikkat etmek lazım. işte bir iki sorun çıktı ya bende insan bir umut herşeyi öğrenmeye denemeye çalışıyor, çaresizlik kötü bir şey ya Ama işte bunları yaypıp Allah a dua edicem, sabırla bekliycem,artık ne zaman vaktiyse o zaman olucak

tabiki çok şükür senin derdinin ilacı var alternatiften de yararlanıyorsun inşallah şifa olsunn hepsi ve ekimde bebiş gelsin :) hayırlısı olsun iyi ki doktora gittin öğrendin ya uzun zaman bekleseydin bilmeden umutlansaydın bak bu da bi şans oldu bundan sonrası hayırlısı :)

Masallah canim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin..ya canim sen kalp atisini ne zaman duydun :)
Duymadım gördüm çünkü benim doktor kulakları oluşurken zararlı olduğunu düşünüyorum dedi ileriki haftalarda dinletecegim dedi ve kan akışını izletti ben de ısrar etmedim. Zaten pıt pıt hareketi açıkça görülüyordu 6+2de. :)

nasılsınız kızlar durumlar ne gecmısı okumaya vaktım yok işyerinde işler yogun bugun

ha ha benimkide gelemiyordu mesaiye kalacaktı yumurtlama günümde asla biyere gidemezsin dedim heee dedi geliyor
ay inş senin tutar canımcım gelsin tabi .. ya benimki mecbuur kaldı arada da kaldı ama napalım kısmet deyip geçelim hayırlısı artık

cnm tebrık ederım ben 6+2 göremedik bu cuma inş duyaruz

ya pek sanmıyorum o kadar da ovulasyondur falan gün tutttum ben yakın olsa kalkıp ben gidece kayseriye ahh ahh

Güzelim senı cok ıyı anlıyorum bak sana kendımden bır ornek vereyım bızım bu 3 ayımız bende hep yum gunlerımı bekldım ama esımın yanımda olmasına ragmen yum gununu degerlendıremdık olmadı bır ay yum gunumde ılıskı sırasında cok afedersın pozısyon degsıtırken o srada esım dısarı bosaldı o an gozlerımden yaslar aktı tutamadım dıger ay yıne yum gunu kactı gıttı ılıskı olmadı ve ben bu ay ılk defa yum gunlerını degerlendırdım esıne kızma yanında olsa bıle kısmet olmayacaksa olamayacak ben suan dıyorum demekkı o zamanlar benım kısmetım degılmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…