kızlar ben hiç mi hiç umutlanmayayım azcık umudum vardı bu geceye bağladım adam aradı araç alacaktık yarına gelebilirmişş offf offf kalıyor hep böyle sinir oluyorum ortada mühim günlerde çalışma yok çok kızgınım şu an ve üzgün
zaman dediğin ne kadar çabuk geçiyor bir baksana, su gibi aynı, 30 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçecek ve biz sizin çalışmalardan bahsedeceğiz
Canım bu olay bende de hep oluyordu. Ya o gün eşimde bende yorgun oluyorduk ya da dışarıda denk getiremiyorduk bu düşen bebekte o yüzden bizim için süprizdi.
MINIKKUS1 bakalım duruma göre gidicem. İş yerindekiler bilmiyor söylemekte istemiyorum. Birde yeni çalışmaya başladım bu kişiyle göze batacak şekilde devamlı doktora gitmekte istemiyorum. Kısmet artık
evet o lahana suyu benim dayımla yengemide acillik etti, herşey herkese yaramaz, çok dikkat etmek lazım. işte bir iki sorun çıktı ya bende insan bir umut herşeyi öğrenmeye denemeye çalışıyor, çaresizlik kötü bir şey yasen kullan canımmm :) ben mesela soğan suyu içsem çok fena olurum yaramıyor mideme yengemde lahana suyu içmişti hastanelik oldu herkese her şey yaramıyor demek istedim dikkatli olmak gerek diye :) sen vitaminleri al prolar dibe vursun :):):)içini de rahat tut :)
evet o lahana suyu benim dayımla yengemide acillik etti, herşey herkese yaramaz, çok dikkat etmek lazım. işte bir iki sorun çıktı ya bende insan bir umut herşeyi öğrenmeye denemeye çalışıyor, çaresizlik kötü bir şey yaAma işte bunları yaypıp Allah a dua edicem, sabırla bekliycem,artık ne zaman vaktiyse o zaman olucak
Duymadım gördüm çünkü benim doktor kulakları oluşurken zararlı olduğunu düşünüyorum dedi ileriki haftalarda dinletecegim dedi ve kan akışını izletti ben de ısrar etmedim. Zaten pıt pıt hareketi açıkça görülüyordu 6+2de. :)Masallah canim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin..ya canim sen kalp atisini ne zaman duydun :)
BENDE BU GECE İŞİ BİTİRİCEM YARIN BEYAZLAR GÖRÜNÜR DEMİKuzu zaten takvimler yarını gösteriyor çatlayacağı gün olarak ama ben kafaya koydum bu gece işi bitiricem.
ha ha benimkide gelemiyordu mesaiye kalacaktı yumurtlama günümde asla biyere gidemezsin dedim heee dedi geliyorya bizim adam bu gece gelemeyebilirmiş çok üzgünüüüüüüm çok
nasılsınız kızlar durumlar ne gecmısı okumaya vaktım yok işyerinde işler yogun bugun
üzülme canım ya önceden kalanlarla tutar belki umut kesmek olmazbizden var ya bi halt olmaz bak geçen ayımda yanyana değildik güme gitti bu ay böyle diiğer yum günümde de kurban bayramına gidecez gene hüsran 3 ayı boş beklemiş oluyorum ben yaaa ne buuuu
ya pek sanmıyorum o kadar da ovulasyondur falan gün tutttum ben yakın olsa kalkıp ben gidece kayseriye ahh ahhüzülme canım ya önceden kalanlarla tutar belki umut kesmek olmaz
ay inş senin tutar canımcım gelsin tabi .. ya benimki mecbuur kaldı arada da kaldı ama napalım kısmet deyip geçelim hayırlısı artıkha ha benimkide gelemiyordu mesaiye kalacaktı yumurtlama günümde asla biyere gidemezsin dedim heee dedi geliyor
sanmıyorum afroditim benim 3 ay böyleydi de zaten bu sebeple olamadı bi türlü hayırlısıcanım üzülme tutacağı varsa pzrtesiden kalan da tutar sıkma canını
ıyıyım cok şükür bi sıkıntım yok bebişin durumu cuma gunu netlesıcek inş kalp atıslarını duyucazİyiyiz canım cok sukur sen nasılsın bebıs nasıl
cnm tebrık ederım ben 6+2 göremedik bu cuma inş duyaruzDuymadım gördüm çünkü benim doktor kulakları oluşurken zararlı olduğunu düşünüyorum dedi ileriki haftalarda dinletecegim dedi ve kan akışını izletti ben de ısrar etmedim. Zaten pıt pıt hareketi açıkça görülüyordu 6+2de. :)
ya pek sanmıyorum o kadar da ovulasyondur falan gün tutttum ben yakın olsa kalkıp ben gidece kayseriye ahh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?