2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

sağol tatlım valla sayenizde rahatladım eltim olacak o karıdan sonra bana iyi geldiniz o da beni ayrı strese soktu.. kaynım ev aldı biz neşelendik valla ben araba aldık dedim ohoo borcunuz çok dedi,napalım öderiz çift maaş dedim o da dedi bizim maaş ikinizinkinden fazla ama borç devam ediyor deyince tepem attı, insan bu kadar da kıskanı rmı yaaa kocası mühendis hep yurtdışında ya onun maaşıyla hava atıyor bana kendi de çalışmıyor, olabilir arkadaşlarımın çoğu öyle ama çok sinsi yaaa benim kocamda özelde 2 yıl üniv okuyup mühendis olcak ya dedim 2 yıla lkadar bizim maaş dolu dolu olur dedim sizinkinden fazla olur dedim naah kaldı öyle ayy afroditim her şey üstüste

evet ya katılıyorum insanın basireti bağlanıyor cidden bzimde hep bi aksilik olmuştu ya biri geldi ya yorgunduk falan denk gelmemişti bir türlü

elisacım canım benim çok haklısın ben bu ay ovulasyona da başladım ya ne kadar azmettiysem demek ki olmayınca büyük bi hayal kırıklığına uğradım umarım senin tutunur hayırlısıyla

evet ya katılıyorum insanın basireti bağlanıyor cidden bzimde hep bi aksilik olmuştu ya biri geldi ya yorgunduk falan denk gelmemişti bir türlü

Ben tamamen anladımkı bu ıs gercekten tamamen kısmet ısı zamanı var demekkı hep hayırlısını dılemıyormuyuz sabırla beklıyoruz hersy guzel ıyı olacak

elisacım canım benim çok haklısın ben bu ay ovulasyona da başladım ya ne kadar azmettiysem demek ki olmayınca büyük bi hayal kırıklığına uğradım umarım senin tutunur hayırlısıyla

Üzülme birtanem bu ay belkıde kısmet degılmıs ama dedıgım gıbı kısmetınde de varsa olmustur belkıde suan bosuna uzuluyorsundur bılemeyız suan kendını uzme hayırlısıyla bekleyelım ınsallah canım benım ınsallah umudum artıyor kuzum akıntımın arttıgını hıssedıyorum bugun bakalım kuzum kısmet pazartesıye kadar dayanmaya calısyorum

Ben tamamen anladımkı bu ıs gercekten tamamen kısmet ısı zamanı var demekkı hep hayırlısını dılemıyormuyuz sabırla beklıyoruz hersy guzel ıyı olacak
ya ben size olumsuz enerjimi aktardım canım kızlar siz iyisiniz iyi olun bende güzel bi haber aldım iyiyim ama bazı insancıklar da sinirimi bozdu siz iyi olun güzel anne adayları eseslamazi26

ayyy bunlar nasıl muhabbetler aman allhım kız girme onla böyle muhabbetlere ben eltimi ramazan bayramından beri görmüyorum etlime sütlüme karışmıyor öyle arama sorma ikimizdende yok toplulluk arasındayız ne o bana hava ne ben ona hava benim koca mühendis ben çalışıyorm eltim çalışmıyor mesela dururmuz şükür iyi ama hiç öle davranış yapamam evimi arabamı alacam allahın izni ile kendi evimizde kalıyor ama yinede yatırım onu duysun istemem çünkü azcık kıskanç sen duyurma nazar değer kız

benim pazartesi salı akıntım oldu bugün yok

ya ben size olumsuz enerjimi aktardım canım kızlar siz iyisiniz iyi olun bende güzel bi haber aldım iyiyim ama bazı insancıklar da sinirimi bozdu siz iyi olun güzel anne adayları eseslamazi26

Sende ıyı ol kuzum benım sende anne adayısın cunku tatlım olurmu hem oyle sey bız burda hem uzuntumuzu hem mutlulugumuzu paylasıyoruz dedıgın ınsanlar olabılıyor ınsanın sınırını bozar ama degmeyecek ınsanlar ıcın bosuna kendını uzme canım arabanızda hayırlı olsun Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasıp etsın

benim pazartesi salı akıntım oldu bugün yok

canım senın hala umudun var bosuna kendını uzme cunku akıntının geldıgı gunu degerlendırdn ordahazır spremcıkler var yumurtla catladıgında dolleyebılır sen tatlı canını uzme hayırlısını dıleyıp bekleyelım

ya arkadaşlar akıntım çok azaldı hatta yok bile diyebilirim son 2 gündür... adet habercisi mi varmı bir fikrinizz

en doğrusunu yapıyorsun ben ilişkimi koparacam arayıp sormayacağım karşılaştığımızda meraba meraba valla ben bişey demiyorum öğreniyor herşeyi hemen arıyor doğru mu bunu aldın şuraya gittin gözler üstümde hep, yeni gelinim inan herkes beni onlardan daha sıcak bulduğunu yüzüme söylüyor ya bu kadar ı olur ya bende olabildiğince uzak olacağım.. tatlım inş herkisin işi yolunda gider kimseye demem bişey ben salak mıyım afedersin onun kıskançlığını yapayım niye benle yarışıyor anlayamıyorum

Amin Pamukprncess allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin keyifle bin arabana sallama kimseyi

inş elisacım bu arada bana tuhaf şeyler oldu pazar gecesi ve pazartesi gecesi ayrıca dün gece uykudan bi fırlıyorum tutttu bebek hissettim diye geri yatıyorum anlayamadım çok taktıysam demek ki dua edin bana SirriEyvan umarm ben yanılırım

Hım anladım canım benım cok etkısınde kalmıs olabılırsın canım rahatlat bıraz kendını bak kıtap okumak gercekten ıyı gelır kıtap oku ( belkıde okuyorsundur benımkısı sadece onerı canım ) ıyı gelır rahatlatır senı hep dua edıyorum canım ınsallah ınsallah bende sende dıger arkadaslarımızda hamıs kalacagız lıstemız azalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…