ıyıyım cok şükür bi sıkıntım yok bebişin durumu cuma gunu netlesıcek inş kalp atıslarını duyucaz
yumurtlama günlerimiz aynı birlikte verecez inşallah bu ay hamilelik haberini :)ya pek sanmıyorum o kadar da ovulasyondur falan gün tutttum ben yakın olsa kalkıp ben gidece kayseriye ahh ahh
sağol tatlım valla sayenizde rahatladım eltim olacak o karıdan sonra bana iyi geldiniz o da beni ayrı strese soktu.. kaynım ev aldı biz neşelendik valla ben araba aldık dedim ohoo borcunuz çok dedi,napalım öderiz çift maaş dedim o da dedi bizim maaş ikinizinkinden fazla ama borç devam ediyor deyince tepem attı, insan bu kadar da kıskanı rmı yaaaüzülmeyelim hayırlısını dileyelimPamukprncess , vardır tatlım bundada bir hayır,sen sakin ol, neydi olacak olduktan sonra o ay içerisinde 1 kerede olsa olur.kızma ve üzülme, olmuşla ölmüşe çare yok derler, kendini yıpratma yumurtacıklarıda strese sokma :)
evet ya katılıyorum insanın basireti bağlanıyor cidden bzimde hep bi aksilik olmuştu ya biri geldi ya yorgunduk falan denk gelmemişti bir türlü
Güzelim senı cok ıyı anlıyorum bak sana kendımden bır ornek vereyım bızım bu 3 ayımız bende hep yum gunlerımı bekldım ama esımın yanımda olmasına ragmen yum gununu degerlendıremdık olmadı bır ay yum gunumde ılıskı sırasında cok afedersın pozısyon degsıtırken o srada esım dısarı bosaldı o an gozlerımden yaslar aktı tutamadım dıger ay yıne yum gunu kactı gıttı ılıskı olmadı ve ben bu ay ılk defa yum gunlerını degerlendırdım esıne kızma yanında olsa bıle kısmet olmayacaksa olamayacak ben suan dıyorum demekkı o zamanlar benım kısmetım degılmıs
elisacım canım benim çok haklısın ben bu ay ovulasyona da başladım ya ne kadar azmettiysem demek ki olmayınca büyük bi hayal kırıklığına uğradım
Güzelim senı cok ıyı anlıyorum bak sana kendımden bır ornek vereyım bızım bu 3 ayımız bende hep yum gunlerımı bekldım ama esımın yanımda olmasına ragmen yum gununu degerlendıremdık olmadı bır ay yum gunumde ılıskı sırasında cok afedersın pozısyon degsıtırken o srada esım dısarı bosaldı o an gozlerımden yaslar aktı tutamadım dıger ay yıne yum gunu kactı gıttı ılıskı olmadı ve ben bu ay ılk defa yum gunlerını degerlendırdım esıne kızma yanında olsa bıle kısmet olmayacaksa olamayacak ben suan dıyorum demekkı o zamanlar benım kısmetım degılmıs
evet ya katılıyorum insanın basireti bağlanıyor cidden bzimde hep bi aksilik olmuştu ya biri geldi ya yorgunduk falan denk gelmemişti bir türlü
benim umudum çok az ama olsun artık ben zaten 1 ay denedim sayıyorum kendimi valla strese girdim sadece şimdiye kadar 1 ay çalıştık adamakıllıyumurtlama günlerimiz aynı birlikte verecez inşallah bu ay hamilelik haberini :)
elisacım canım benim çok haklısın ben bu ay ovulasyona da başladım ya ne kadar azmettiysem demek ki olmayınca büyük bi hayal kırıklığına uğradımumarım senin tutunur hayırlısıyla
ya ben size olumsuz enerjimi aktardım canım kızlar siz iyisiniz iyi olun bende güzel bi haber aldım iyiyim ama bazı insancıklar da sinirimi bozdu siz iyi olun güzel anne adaylarıBen tamamen anladımkı bu ıs gercekten tamamen kısmet ısı zamanı var demekkı hep hayırlısını dılemıyormuyuz sabırla beklıyoruz hersy guzel ıyı olacak
ayyy bunlar nasıl muhabbetler aman allhım kız girme onla böyle muhabbetlere ben eltimi ramazan bayramından beri görmüyorum etlime sütlüme karışmıyor öyle arama sorma ikimizdende yok toplulluk arasındayız ne o bana hava ne ben ona hava benim koca mühendis ben çalışıyorm eltim çalışmıyor mesela dururmuz şükür iyi ama hiç öle davranış yapamam evimi arabamı alacam allahın izni ile kendi evimizde kalıyor ama yinede yatırım onu duysun istemem çünkü azcık kıskanç sen duyurma nazar değer kızsağol tatlım valla sayenizde rahatladım eltim olacak o karıdan sonra bana iyi geldiniz o da beni ayrı strese soktu.. kaynım ev aldı biz neşelendik valla ben araba aldık dedim ohoo borcunuz çok dedi,napalım öderiz çift maaş dedim o da dedi bizim maaş ikinizinkinden fazla ama borç devam ediyor deyince tepem attı, insan bu kadar da kıskanı rmı yaaakocası mühendis hep yurtdışında ya onun maaşıyla hava atıyor bana kendi de çalışmıyor, olabilir arkadaşlarımın çoğu öyle ama çok sinsi yaaa benim kocamda özelde 2 yıl üniv okuyup mühendis olcak ya dedim 2 yıla lkadar bizim maaş dolu dolu olur dedim sizinkinden fazla olur dedim naah kaldı öyle ayy afroditim her şey üstüste
benim pazartesi salı akıntım oldu bugün yokÜzülme birtanem bu ay belkıde kısmet degılmıs ama dedıgım gıbı kısmetınde de varsa olmustur belkıde suan bosuna uzuluyorsundur bılemeyız suan kendını uzme hayırlısıyla bekleyelım ınsallah canım benım ınsallah umudum artıyor kuzum akıntımın arttıgını hıssedıyorum bugun bakalım kuzum kısmet pazartesıye kadar dayanmaya calısyorum
ya ben size olumsuz enerjimi aktardım canım kızlar siz iyisiniz iyi olun bende güzel bi haber aldım iyiyim ama bazı insancıklar da sinirimi bozdu siz iyi olun güzel anne adaylarıeseslamazi26
benim pazartesi salı akıntım oldu bugün yok
en doğrusunu yapıyorsun ben ilişkimi koparacam arayıp sormayacağım karşılaştığımızda meraba meraba valla ben bişey demiyorum öğreniyor herşeyi hemen arıyor doğru mu bunu aldın şuraya gittin gözler üstümde hep, yeni gelinim inan herkes beni onlardan daha sıcak bulduğunu yüzüme söylüyorayyy bunlar nasıl muhabbetler aman allhım kız girme onla böyle muhabbetlere ben eltimi ramazan bayramından beri görmüyorum etlime sütlüme karışmıyor öyle arama sorma ikimizdende yok toplulluk arasındayız ne o bana hava ne ben ona hava benim koca mühendis ben çalışıyorm eltim çalışmıyor mesela dururmuz şükür iyi ama hiç öle davranış yapamam evimi arabamı alacam allahın izni ile kendi evimizde kalıyor ama yinede yatırım onu duysun istemem çünkü azcık kıskanç sen duyurma nazar değer kız
AminSende ıyı ol kuzum benım sende anne adayısın cunku tatlım olurmu hem oyle sey bız burda hem uzuntumuzu hem mutlulugumuzu paylasıyoruz dedıgın ınsanlar olabılıyor ınsanın sınırını bozar ama degmeyecek ınsanlar ıcın bosuna kendını uzme canım arabanızda hayırlı olsun Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasıp etsın
inş elisacım bu arada bana tuhaf şeyler oldu pazar gecesi ve pazartesi gecesi ayrıca dün gece uykudan bi fırlıyorum tutttu bebek hissettim diye geri yatıyorum anlayamadım çok taktıysam demek ki dua edin bana
canım senın hala umudun var bosuna kendını uzme cunku akıntının geldıgı gunu degerlendırdn ordahazır spremcıkler var yumurtla catladıgında dolleyebılır sen tatlı canını uzme hayırlısını dıleyıp bekleyelım
çok sağol canımcım allah herkese versinAminPamukprncess allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin keyifle bin arabana sallama kimseyi
inş elisacım bu arada bana tuhaf şeyler oldu pazar gecesi ve pazartesi gecesi ayrıca dün gece uykudan bi fırlıyorum tutttu bebek hissettim diye geri yatıyorum anlayamadım çok taktıysam demek ki dua edin banaSirriEyvan umarm ben yanılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?