2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

inş
tutar canım inş teyzelerine güzel haberler gönderir

ya arkadaşlar akıntım çok azaldı hatta yok bile diyebilirim son 2 gündür... adet habercisi mi varmı bir fikrinizz

Canım benmbır bılgım yok o konuda ama hemen umudunu yıtırme dur bakalım daha kırmızıları gormedın

inş elisacım sizleri bulmak benim için ne güzel oldu iyiki foruma girdim diyorum

beni ne o arıyor ne ben ben aslında samimi olmayı severim ama o soğuk bütün sülalleye kaşrı allah razı olsun ki evlllik sürecimde bile dahil olmadı öyle çok cana yakın değil o yüzden başımı ağrıtmıyor kariyer açısından çalışmamı kıskanıyor ondan eminim giyimmmi aldığımı ettiğimi bunalrdan eminim sivri dilli ama muahbbete girmiyorum kızını çok seviyorum ailenin tek torunu ve asla onun yerin doldurmaya niyetim yok :) benimkide benim ailemin tek torunu olcak die seviniyorum

öle bulaşma duyurma hamile kalısan sakın ona söleme onun varmı bebeği üdşündüğünüzü de söleme ben düşünmüyoruz deidğim zaman hamile kaldım şidmdie sölemiyorum düşündüğümüzü

Canım benmbır bılgım yok o konuda ama hemen umudunu yıtırme dur bakalım daha kırmızıları gormedın

ayy ne bilim kuzum günler geçtikçe kendimizii çok kontrol eder oluyoruz ben bu ay bide biraz fazla sapıttım galiba sürekli bişeylerin belirtisini arıyorum olumlu ya da olumsuz çok çalışmak yaramadı

Kızlar
Sarah JİO
Böğürtlen kışı
Mart menekşeleri
Son kamelya
Yağmurdan Sonra
ve yazarını hatırlamadıgım menekse kokulu hıkayeler
kıtaplarını okudunuzmu ben bunları alıp okumak ıstıyorum arastırdım yorumlar gayet guzel

iyi demişsin, bazısı gerçekten inanıyorum laf istiyor, doğru deyim sanırım kaşınmak oluyor, herkesin keseside malıda mülküde kendine,allah daha çok versin de geç git,böyleleriyle uğraşılmaz, aahhh kuma gemisi yürür elti gemisi yürümezmiş. arabanızda ayrıca hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin güle güle iyi günlerde binin inşallah, böyle kimseler yüzünden de canını sıkma dediğim gibi yumurtalarıda bunaltma

peki de sen bilirsinnn yarın da olur ama. eşine ne filmler çevirdin gelde ben sana vizyondan en iyisini göstericem dersin

Bugünden itibaren hergün diye anlaştık ama mümkünse biz plan yapmayalım hep bir şey çıkıyor. Bu arada maybe baby'den yumurtlamalarıma baktım.

Haziranda 25 günde olduğum zaman 11. gün yumurtam çatlamış.

Temmuzda 17 gün.

Ağustos'ta 16. gün.

Bu ayda 15 günümdeyim 25'inde adet olucam yumurtanın çatlayacağı günü yarın veriyor yani 16. gün yine. Bugün ve pazartesiye kadar her gün yapalım diyoruz kaçırmamak için.

ayy ne bilim kuzum günler geçtikçe kendimizii çok kontrol eder oluyoruz ben bu ay bide biraz fazla sapıttım galiba sürekli bişeylerin belirtisini arıyorum olumlu ya da olumsuz çok çalışmak yaramadı

İnsanoğlu biraz aceleci oluyoruz herseyı hemen öğrenmek istiyoruz bende öyle canım belırtım var gunume 2 gun var dıyorum eve gıdıp test yapsamı acaba ama yok dur bekle pazartesıye kadar dıyorum kendımı durdurmaya calısıyorum odaklanmamaya cals canım baska seylerle ugras sıkma kendnı bu kadar bak hafta snu gelse gelse dıyordu ben yarın persemde bıttı sayılır

Menekşe kokulu hikayeleri okudum canım ben güzel.

Ama kocan kadar konuş'u okumak istiyorum bir türlü alamadım.

Menekşe kokulu hikayeleri okudum canım ben güzel.

Ama kocan kadar konuş'u okumak istiyorum bir türlü alamadım.

Hım bende bu kıtapların hepsını alıp okumak ıstıyorum alacagım kıtapcıda kalmamıs cuma gunu gelecek dedı
senın dedıgın kıtapta ılgımı cektı dıgerlerını okuduktan sonra ona gecebılırım ve eger hamıle kalırsam yada kaldıysam annelık hakkında egıtımcı kıtaplarda almak ıstıyorum

böğürtlen kışını okudm cnm güzel bi kitaptı, bide biras cinsel içerikli bi kitap var duymussunuzdur belki grinin elli tonu yani beni etkilemişti o da

böğürtlen kışını okudm cnm güzel bi kitaptı, bide biras cinsel içerikli bi kitap var duymussunuzdur belki grinin elli tonu yani beni etkilemişti o da

Hım yok canım duymadım onu ama aklımda olsun bı sıralar okumaya sardım cunku bıtırdıkce yenısını almak ıstıyorum

Ben aldım canım bebekle ilgili kitap onu okuyorum. Birde karatay diyetini aldım sağlıklı beslenme için.

Canim bu konuyu biraz takip edebildim de forumsan, ben de bisey ekleyeyim.
Babam kanser tedavisi gordu, bir taraftan da isirgan tohumu bal karisimi yiyordu. Kemoterapi tedavisinde her kur de test yapip akyuvar sayisina bakarlar ki sayi yeterliyse ilaci oyle verirler. Bu isirgan tohumu bu akyuvar sayisini etkiliyormus. O yuzden ilk bir kac kurde duzenli ilac alamadi babam. Sonra birakti, kemoterapi bittikten sonra 6 ayda bir kontrol evresi var o donemde devam etti. Bunun uzerine ben de ufak bir arastirma yaptim: ismini hatirlamiyorum ama amerika'da bir su kaynaginin suyu kansere iyi geliyor denmis ve bir cok kisi oranin lokman hekimine, daha dogrusu ufurukcu gibi birine gitmis. O kaynagin suyu da lityum oldugu icin icenler kendini daha iyi hissediyormus, adamin verdigi otlar da test sonuclarini yuksek gosterince insanlar iyilestiklerini zannediyorlarmis. Halbuki kanserli dokulari ilerliyor bu arada.

Bi hikayede annem anlatmisti, efsane gibi, ne kadar dogru bilmem. Bi kadin bogazindan ameliyat olacak, demislerki pekmez iyi gelir. Ameliyat oncesi gece boyunca pekmez icmis. Sabah ameliyat icin olagan tatkiklerde sekeri cok yuksek cikmis ve kadina yuksek dozda insulin vermisler ve kadinin seker duzeni alt ust olmus. Yok yere seker hastasi olmus. Bu hikaye ne kadar dogru bilmiyorum tabi.

Bitkisel destekler guzel tabii ki ama ayarinda alinirsa. Mesela bizim gibi hamile kalmak isteyenlerin agir bitkisek caylari gunde enfazla bir bardak falan tuketmesi lazim. Ozellikle adacayini ( yanlis hatirliyor olabilirim, bir arastirmak lazim). Ozellikle test yaptiracaksaniz benim tavsiyem normalde nasil besleniyorsaniz yine oyle beslenin. Ya da doktora bitkisel ne kullandiginizi soyleyin. Bu isler cok sikintili farkindayim, insan ne yapacagini sasiriyor, ama bu yonunu de dusunmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…