- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
tutar canım inş teyzelerine güzel haberler gönderirÜzülme birtanem bu ay belkıde kısmet degılmıs ama dedıgım gıbı kısmetınde de varsa olmustur belkıde suan bosuna uzuluyorsundur bılemeyız suan kendını uzme hayırlısıyla bekleyelım ınsallah canım benım ınsallah umudum artıyor kuzum akıntımın arttıgını hıssedıyorum bugun bakalım kuzum kısmet pazartesıye kadar dayanmaya calısyorum
ya arkadaşlar akıntım çok azaldı hatta yok bile diyebilirim son 2 gündür... adet habercisi mivarmı bir fikrinizz
inş elisacım sizleri bulmak benim için ne güzel oldu iyiki foruma girdim diyorumHım anladım canım benım cok etkısınde kalmıs olabılırsın canım rahatlat bıraz kendını bak kıtap okumak gercekten ıyı gelır kıtap oku ( belkıde okuyorsundur benımkısı sadece onerı canım ) ıyı gelır rahatlatır senı hep dua edıyorum canım ınsallah ınsallah bende sende dıger arkadaslarımızda hamıs kalacagız lıstemız azalacak
inş
tutar canım inş teyzelerine güzel haberler gönderir
inş elisacım sizleri bulmak benim için ne güzel oldu iyiki foruma girdim diyorum
beni ne o arıyor ne ben ben aslında samimi olmayı severim ama o soğuk bütün sülalleye kaşrı allah razı olsun ki evlllik sürecimde bile dahil olmadı öyle çok cana yakın değil o yüzden başımı ağrıtmıyor kariyer açısından çalışmamı kıskanıyor ondan eminim giyimmmi aldığımı ettiğimi bunalrdan eminim sivri dilli ama muahbbete girmiyorum kızını çok seviyorum ailenin tek torunu ve asla onun yerin doldurmaya niyetim yok :) benimkide benim ailemin tek torunu olcak die seviniyorumen doğrusunu yapıyorsun ben ilişkimi koparacam arayıp sormayacağım karşılaştığımızda meraba meraba valla ben bişey demiyorum öğreniyor herşeyi hemen arıyor doğru mu bunu aldın şuraya gittin gözler üstümde hep, yeni gelinim inan herkes beni onlardan daha sıcak bulduğunu yüzüme söylüyorya bu kadar ı olur ya bende olabildiğince uzak olacağım.. tatlım inş herkisin işi yolunda gider kimseye demem bişey ben salak mıyım afedersin onun kıskançlığını yapayım niye benle yarışıyor anlayamıyorum
Canım benmbır bılgım yok o konuda ama hemen umudunu yıtırme dur bakalım daha kırmızıları gormedın
iyi demişsin, bazısı gerçekten inanıyorum laf istiyor, doğru deyim sanırım kaşınmak oluyor, herkesin keseside malıda mülküde kendine,allah daha çok versin de geç git,böyleleriyle uğraşılmaz, aahhh kuma gemisi yürür elti gemisi yürümezmiş. arabanızda ayrıca hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin güle güle iyi günlerde binin inşallah, böyle kimseler yüzünden de canını sıkma dediğim gibi yumurtalarıda bunaltmasağol tatlım valla sayenizde rahatladım eltim olacak o karıdan sonra bana iyi geldiniz o da beni ayrı strese soktu.. kaynım ev aldı biz neşelendik valla ben araba aldık dedim ohoo borcunuz çok dedi,napalım öderiz çift maaş dedim o da dedi bizim maaş ikinizinkinden fazla ama borç devam ediyor deyince tepem attı, insan bu kadar da kıskanı rmı yaaakocası mühendis hep yurtdışında ya onun maaşıyla hava atıyor bana kendi de çalışmıyor, olabilir arkadaşlarımın çoğu öyle ama çok sinsi yaaa benim kocamda özelde 2 yıl üniv okuyup mühendis olcak ya dedim 2 yıla lkadar bizim maaş dolu dolu olur dedim sizinkinden fazla olur dedim naah kaldı öyle ayy afroditim her şey üstüste
peki de sen bilirsinnn yarın da olur ama. eşine ne filmler çevirdin gelde ben sana vizyondan en iyisini göstericem dersin
ayy ne bilim kuzum günler geçtikçe kendimizii çok kontrol eder oluyoruz ben bu ay bide biraz fazla sapıttım galiba sürekli bişeylerin belirtisini arıyorum olumlu ya da olumsuzçok çalışmak yaramadı
Kızlar
Sarah JİO
Böğürtlen kışı
Mart menekşeleri
Son kamelya
Yağmurdan Sonra
ve yazarını hatırlamadıgım menekse kokulu hıkayeler
kıtaplarını okudunuzmu ben bunları alıp okumak ıstıyorum arastırdım yorumlar gayet guzel
Ayyy masallah:)Duymadım gördüm çünkü benim doktor kulakları oluşurken zararlı olduğunu düşünüyorum dedi ileriki haftalarda dinletecegim dedi ve kan akışını izletti ben de ısrar etmedim. Zaten pıt pıt hareketi açıkça görülüyordu 6+2de. :)
Menekşe kokulu hikayeleri okudum canım ben güzel.
Ama kocan kadar konuş'u okumak istiyorum bir türlü alamadım.
BENDE BU GECE İŞİ BİTİRİCEM YARIN BEYAZLAR GÖRÜNÜR DEMİ
böğürtlen kışını okudm cnm güzel bi kitaptı, bide biras cinsel içerikli bi kitap var duymussunuzdur belki grinin elli tonu yani beni etkilemişti o daKızlar
Sarah JİO
Böğürtlen kışı
Mart menekşeleri
Son kamelya
Yağmurdan Sonra
ve yazarını hatırlamadıgım menekse kokulu hıkayeler
kıtaplarını okudunuzmu ben bunları alıp okumak ıstıyorum arastırdım yorumlar gayet guzel
böğürtlen kışını okudm cnm güzel bi kitaptı, bide biras cinsel içerikli bi kitap var duymussunuzdur belki grinin elli tonu yani beni etkilemişti o da
Hım bende bu kıtapların hepsını alıp okumak ıstıyorum alacagım kıtapcıda kalmamıs cuma gunu gelecek dedı
senın dedıgın kıtapta ılgımı cektı dıgerlerını okuduktan sonra ona gecebılırım ve eger hamıle kalırsam yada kaldıysam annelık hakkında egıtımcı kıtaplarda almak ıstıyorum
peki ama ben bitkisellerin sürekli kullanılmasını önermiyorum bi yere yararı varken bi yeri yoruyor olabilir herkese her şey yaramıyor o yüzden insan birazda kendinin doktoru olacak :) eşler için önemli bir uyarıydı teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?