2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

böğürtlen kışını okudm cnm güzel bi kitaptı, bide biras cinsel içerikli bi kitap var duymussunuzdur belki grinin elli tonu yani beni etkilemişti o da

Grinin elli tonunu hiç sevmedim. 1. kitabı bitirdim 2.sini yarısına kadar bile gelemedim. Akılları fikirleri orda ve beni bazı terimler çok rahatsız etti "becermek" gibi. Şubatta bildiğim kadarıyla filmi vizyona giriyor. Gri'nin eli tonu bence psikolojik olarak insanı rahatsız eden bir kitap. Şahsen ben okurken hep sinir oldum.

Ben aldım canım bebekle ilgili kitap onu okuyorum. Birde karatay diyetini aldım sağlıklı beslenme için.

Cok ıyı canım bende bebekle ılgılı kıtap alacagım zaman senden ısmını yazarını rıca ederım canım kıtap senden onayı alsın

oy canm yaa ben olsam hiç muhattap olmam onunla ona ne ki senin borcundan herkesin parası harcadığı kendine ne ayıp şey.. boşver sen takma onu kafana

evet canım vakit geçse diyoduk geçti işte 2 gün sonra hafta sonu.. hafta sonuda gezmeyle tozmayla kafa dağıtık mı tamam dır pazartesi gelsin kırmızılar gelmemiş olsun inş. da güzel haberlerini alalım senin de cnm

İnşallah canım, biz de Cumartesi dinleyebilecek miyiz acaba? Yoksa doktor yine ileride mi diyecek hiç bilmiyorum. Sağlığı yerinde olsun da ne zaman olursa olsun artık.
inş cnm saglıklı gebelık saglıklı bebek olsun da baska bısey ıstemıyorum ben

cnm dediğin gibi bazı kelimeler iticiydi beni etkiledi dediğim basroldeki çocuk nasıl öyle bi ruh yapısına sahip olabilir diye merak ettm ve nasıl bi kadın böyle bi adamı tercih eder diye okudum ama sanki imkansız seyler var gibi geldi filmine gider miyim bilmyrm

cnm kocan kadar konuş u bende merak ediyorum ya hatırlatmış oldun en kısa zamanda alayım bari :)

Kocan kadar konuş bu yaza damgasını vuran kitaplardanmış kızlar çok komik çok eğlenceliymiş alamadım bir türlü ya d&r yan tarafım üstelik.

Canım eger yarın aksam benım lekelenmem gelmez veya gece adet olmazsam cuma gununude atlatırsam benmumudum aratacak ınsallah pazartesı guzel haber verecegım arkamdanda sız egleceksınz

Hepsini okudum art arda okununca karakterleri, başından geçenler, isimler ve Seattle kadın hep aynı durumlara saplanıp kalmış gibi oluyor ama güzel kitaplar etkisini insan üzerinden atamıyor okuduğu gün. Menekşe Kokulu Hikayeler kısa kısa çoğu duyup bildiğiniz hikayeciklerin derlenip toplanması ama güzel ... Üstelik kitap kokulu ama mide bulantın varsa belki ters tepebilir. Ben şuan parfümlerimden bile haz etmiyorum.

Evet işte psikolojik olarak ister istemez etkiliyor insanı. Ben sinir olarak okudum resmen ve baktım ki ruhuma iyi gelmedi bu kitap normalde hiç sevmem kitabı yarım bırakmayı ama 2. serisini sonuna gelmeden bıraktım çünkü sinirlerim bozuldu.

anladım canımbenımde ılgımı cekıyorum okumak ıstıyorum hamıleyım henuz bılmıyorum ama mıde bulantım yok suan

Canım eger yarın aksam benım lekelenmem gelmez veya gece adet olmazsam cuma gununude atlatırsam benmumudum aratacak ınsallah pazartesı guzel haber verecegım arkamdanda sız egleceksınz

evet cnm cumayı bi atlat inş sen de senin için en mühim gün cuma benimde pazarr ama sende ne güzel bariz belirtiler varr bende tık yok regle de bebişede dair anca psikolojik olarak belirti arayıp duruyorum

Evet kitabı alalı 3-4 ay oldu hala kokusu geçmedi misler gibi kokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…