- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
canm bana göre takmıyorum artık olan oldu ama bilin altına işlemiş benim rüyalarımda hep o anlar :)
Aminnn onlar büyüdüler 1 kız olsa çok güzel olur eşimin ilk evliliği çocuk yok :) Sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olsun da cinsiyeti önemli değil inan olsa da yine erkek olacakmış gibi doğuyor çime :)Oh ne güzel, Allah bağışlasın oğullarını. İnşallah bi de kız gelir ailenize
Aminnn onlar büyüdüler 1 kız olsa çok güzel olur eşimin ilk evliliği çocuk yok :) Sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olsun da cinsiyeti önemli değil inan olsa da yine erkek olacakmış gibi doğuyor çime :)
yok ben bildiğin türkçe okurum hatta demin merak ettim okudum kızdım kendime ihtiyaç olmadan ne diye okumuyoruz şunları diye.. eder canm rabbim kalpten edilen duaların hepsini kabul eder inşallah özledim kız seni kaybolma öyle özletme kendini :)cnm bende pek bilmem arapca.türkce anlamını degılde arapcanın türkçe yazılışıyla okuyorum Allah kabul ederse.ilk günler okumayı devam ettikten sonra gerisi geliyor kolay oluyor cabucakta okuyorsun.secde namazıda zaten cok kısa.toplamda 1 dk bile sürmüyor.Allah niyetlerimizi kabul eder inş
Benim çok eski üyeliğim vardı kk da ama uzun zamandır gelmiyordum şifre falan unutmuşumEvet sağlıklı olsun da :) Bize de hbr ver ama arada uğra gebe kaldıktan sonra da.
Benim çok eski üyeliğim vardı kk da ama uzun zamandır gelmiyordum şifre falan unutmuşumyeniden üye oldum buralardayım sizlerle paylaşmak iyi geliyor
Evet özellikle birkaç kişinin sohbeti ve ilgisi dikkatimi çekti benim de :) Nerde yaşıyosun?Valla ben de 6 yıldır üyeyim ilk kez bu kadar istikrarlı katıldım muhabbete. Bebek istemeye başladıktan sonra bi şeyler araştırırken takıldım. Sonra çok sevdim muhabbetini kızların. Daha da gitmem :)
Evet özellikle birkaç kişinin sohbeti ve ilgisi dikkatimi çekti benim de :) Nerde yaşıyosun?
canm merhaba o resimdeki sensin demi :)Evet özellikle birkaç kişinin sohbeti ve ilgisi dikkatimi çekti benim de :) Nerde yaşıyosun?
19 yıldır İstanbuldaydım evlendikten sonra Mersin'e yerleştim oğluşlarımla birlkte :)Ankara. Sen?
Merhaba :) Evet benimcanm merhaba o resimdeki sensin demi :)
cok genc duruyosun canm da o yüzden sordum 2 çocuğa bu kadar genc görünmen çok hoş..:)Merhaba :) Evet benim
19 yıldır İstanbuldaydım evlendikten sonra Mersin'e yerleştim oğluşlarımla birlkte :)
Tşk ederim sanırım genetik bu :) Çocuklar büyüdü biraz da kendime bakmayı severim yoksa nasıl kandıracaktım benden 6 yaş küçük kocayıcok genc duruyosun canm da o yüzden sordum 2 çocuğa bu kadar genc görünmen çok hoş..:)
Çooookkk güzel yaşam çok rahat burada ama çooookkkkkkkkk sıcakHımm iyiymiş, Mersin güzeldir sanırım. Ben çocukken Silifke'ye gitmiştim ama Mersin'e gitmedim hiç.
Bu arada eşim de Ankaralı :) Bende en son geçen eylülde gelmiştim Ankaraya DikmeneHımm iyiymiş, Mersin güzeldir sanırım. Ben çocukken Silifke'ye gitmiştim ama Mersin'e gitmedim hiç.
Sizinle muhabbet etmek istiyorum ama bu dis agrisi izin vermiyor yine basladi agrimaya
Bu arada eşim de Ankaralı :) Bende en son geçen eylülde gelmiştim Ankaraya Dikmene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?