2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Oh ne güzel, Allah bağışlasın oğullarını. İnşallah bi de kız gelir ailenize
Aminnn onlar büyüdüler 1 kız olsa çok güzel olur eşimin ilk evliliği çocuk yok :) Sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olsun da cinsiyeti önemli değil inan olsa da yine erkek olacakmış gibi doğuyor çime :)

Ay bende sanki varmış gibi gittim regliden 6 gün önce erken gebelik testi yaptım.ovu günleri calısmadık zaten neyime yaptımsa artık Merak işte yoksa dedim ona göre rahat davranırım muallakta kalmam en azından dedım yaptım gitti :) tabikide kocaman bir negatifi gördüm oturdum totoşumun üstüne

Evet sağlıklı olsun da :) Bize de hbr ver ama arada uğra gebe kaldıktan sonra da.

yok ben bildiğin türkçe okurum hatta demin merak ettim okudum kızdım kendime ihtiyaç olmadan ne diye okumuyoruz şunları diye.. eder canm rabbim kalpten edilen duaların hepsini kabul eder inşallah özledim kız seni kaybolma öyle özletme kendini :)

Benim çok eski üyeliğim vardı kk da ama uzun zamandır gelmiyordum şifre falan unutmuşum yeniden üye oldum buralardayım sizlerle paylaşmak iyi geliyor

Valla ben de 6 yıldır üyeyim ilk kez bu kadar istikrarlı katıldım muhabbete. Bebek istemeye başladıktan sonra bi şeyler araştırırken takıldım. Sonra çok sevdim muhabbetini kızların. Daha da gitmem :)

Valla ben de 6 yıldır üyeyim ilk kez bu kadar istikrarlı katıldım muhabbete. Bebek istemeye başladıktan sonra bi şeyler araştırırken takıldım. Sonra çok sevdim muhabbetini kızların. Daha da gitmem :)
Evet özellikle birkaç kişinin sohbeti ve ilgisi dikkatimi çekti benim de :) Nerde yaşıyosun?

Sizinle muhabbet etmek istiyorum ama bu dis agrisi izin vermiyor yine basladi agrimaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…