2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

cnm bazen netle ilgili sorunum oluyor bazen fırsat olmuyor derken giremiyorum son zamanlar.birde her ay umutsuzca sonuclanınca keyfim kacıyor üzülüyorum düşünmek bile istemiyorum bebiş mevzusunu.napcam ben ne halt yicem bilmiom bazen çaresiz hissediyorum kendimi zaman zaman ne zaman nasip olacak bize bi evlat muallak.yıllarca beklemek sonunda yine nasıp olmucak düşüncesi bile yetiyor üzüntüye.bende kaygı bozukluğu oldugunu soyleyen bir doktor vardı :) kaygılıdan daha bozuk durumdayım yani :) beni tamir edin kızlarrrrr

Tşk ederim sanırım genetik bu :) Çocuklar büyüdü biraz da kendime bakmayı severim yoksa nasıl kandıracaktım benden 6 yaş küçük kocayı
seviyosa kanardı yine canm :) bn de severim bakım yapmayı kendime ama bu aralar saldım biraz gebelikti düşüktü vs ama çalışmalar başlıcak bakımlar da başlar artık :)

Canım üzülme ama bak çaresiz değilsin, hayatın tek gayesi çocuk değil ki. Hem daha dur bakalım, önünde zaman var. Acele etme. Kaç yaşındaydın sen?

Kaygı bozukluğu neymiş ki :)

seviyosa kanardı yine canm :) bn de severim bakım yapmayı kendime ama bu aralar saldım biraz gebelikti düşüktü vs ama çalışmalar başlıcak bakımlar da başlar artık :)
O işin esprisi canım adam sevmese 2 çocukla beni istanbuldan alıp mersine niye getirsin üstelik hiç evlenmemiş :) Bazen diyorum bazılarına rahat batıyor Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin de toparlanırsın o kolay

O doktors sen bozuksun demek isterdim artik teshis koyamiyolar yok kaygiymis yok bilmem neymis..Allah sana tez zamanda nasip edecek insaAllah hayirlisiyla sonrada diyecen ne kdar bosuna uzulmusum diye:)

tamam canm ama biraz rahat olmaya calış sonucta daha yeni evli sayılırsın yanlış hatırlamıyosam ilk evliliğinde sorun sadece sende değildi eski eşinde de sorun vardı ama tedavisini görmüyomuş demiştin demi canm.. ama bunda da aynısı olacak değil ya eşini de belki strese sokuyosundur farkında olmadan.. erkekler bizim gibi değil biz hemen hazır oluyoruz herşeye ama onlar için zaman istiyo malesef.. sıkma canını vaktın oldkca takıl yine sen bebekten konusmak zorunda değiliz baska konularda da konusuyoruz rahatlıyoruz eğleniyoruz bebeğim :)

Kiz tatlis nasilsin:)

amin canm hepimize inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…