Çookkk geçmiş olsun canım belki ağrını unutursun biraz takılırsanSizinle muhabbet etmek istiyorum ama bu dis agrisi izin vermiyor yine basladi agrimaya
Allah canini almasin kizTşk ederim sanırım genetik bu :) Çocuklar büyüdü biraz da kendime bakmayı severim yoksa nasıl kandıracaktım benden 6 yaş küçük kocayı
Evet :) Pek sevmedim Ankarayı daha önce de iş için gelip gidiyordum kasvetli bir havası var sankiHıı hemşo sayılırız o zaman seninle artık :)
Çooookkk güzel yaşam çok rahat burada ama çooookkkkkkkkk sıcak
Birazdan dalacam disime zatenAh canım yine mi azdı? Zaten gece azar bütün ağrılar. Dişini fırçalasan yine dünkü gibi?
Aminnnnn inşallahAllah canini almasin kizAllah mutlu mesut bahtiyar etsin insaAllah
Evet :) Pek sevmedim Ankarayı daha önce de iş için gelip gidiyordum kasvetli bir havası var sanki
cnm bazen netle ilgili sorunum oluyor bazen fırsat olmuyor derken giremiyorum son zamanlar.birde her ay umutsuzca sonuclanınca keyfim kacıyor üzülüyorumyok ben bildiğin türkçe okurum hatta demin merak ettim okudum kızdım kendime ihtiyaç olmadan ne diye okumuyoruz şunları diye.. eder canm rabbim kalpten edilen duaların hepsini kabul eder inşallah özledim kız seni kaybolma öyle özletme kendini :)
Tşk ederim sanırım genetik bu :) Çocuklar büyüdü biraz da kendime bakmayı severim yoksa nasıl kandıracaktım benden 6 yaş küçük kocayı
cnm bazen netle ilgili sorunum oluyor bazen fırsat olmuyor derken giremiyorum son zamanlar.birde her ay umutsuzca sonuclanınca keyfim kacıyor üzülüyorumdüşünmek bile istemiyorum bebiş mevzusunu.napcam ben ne halt yicem bilmiom bazen çaresiz hissediyorum kendimi zaman zaman ne zaman nasip olacak bize bi evlat muallak.yıllarca beklemek sonunda yine nasıp olmucak düşüncesi bile yetiyor üzüntüye.bende kaygı bozukluğu oldugunu soyleyen bir doktor vardı :) kaygılıdan daha bozuk durumdayım yani :) beni tamir edin kızlarrrrr
Kaygı bozukluğu neymiş ki :)cnm bazen netle ilgili sorunum oluyor bazen fırsat olmuyor derken giremiyorum son zamanlar.birde her ay umutsuzca sonuclanınca keyfim kacıyor üzülüyorumdüşünmek bile istemiyorum bebiş mevzusunu.napcam ben ne halt yicem bilmiom bazen çaresiz hissediyorum kendimi zaman zaman ne zaman nasip olacak bize bi evlat muallak.yıllarca beklemek sonunda yine nasıp olmucak düşüncesi bile yetiyor üzüntüye.bende kaygı bozukluğu oldugunu soyleyen bir doktor vardı :) kaygılıdan daha bozuk durumdayım yani :) beni tamir edin kızlarrrrr
InsaAllah bi omur devam eder bu guzellikAminnnnn inşallahAma ben yeni yeni anladım evliliğin güzelliğini önceden çocuk yapmaktan başka birşey ifade etmiyordu bana evlilik
O işin esprisi canım adam sevmese 2 çocukla beni istanbuldan alıp mersine niye getirsin üstelik hiç evlenmemiş :) Bazen diyorum bazılarına rahat batıyorseviyosa kanardı yine canm :) bn de severim bakım yapmayı kendime ama bu aralar saldım biraz gebelikti düşüktü vs ama çalışmalar başlıcak bakımlar da başlar artık :)
İnşallah canım yaa hamilelerin tüm duaları kabul olur rabbim duysun sesini :)InsaAllah bi omur devam eder bu guzellik
O doktors sen bozuksun demek isterdimcnm bazen netle ilgili sorunum oluyor bazen fırsat olmuyor derken giremiyorum son zamanlar.birde her ay umutsuzca sonuclanınca keyfim kacıyor üzülüyorumdüşünmek bile istemiyorum bebiş mevzusunu.napcam ben ne halt yicem bilmiom bazen çaresiz hissediyorum kendimi zaman zaman ne zaman nasip olacak bize bi evlat muallak.yıllarca beklemek sonunda yine nasıp olmucak düşüncesi bile yetiyor üzüntüye.bende kaygı bozukluğu oldugunu soyleyen bir doktor vardı :) kaygılıdan daha bozuk durumdayım yani :) beni tamir edin kızlarrrrr
tamam canm ama biraz rahat olmaya calış sonucta daha yeni evli sayılırsın yanlış hatırlamıyosam ilk evliliğinde sorun sadece sende değildi eski eşinde de sorun vardı ama tedavisini görmüyomuş demiştin demi canm.. ama bunda da aynısı olacak değil ya eşini de belki strese sokuyosundur farkında olmadan.. erkekler bizim gibi değil biz hemen hazır oluyoruz herşeye ama onlar için zaman istiyo malesef.. sıkma canını vaktın oldkca takıl yine sen bebekten konusmak zorunda değiliz baska konularda da konusuyoruz rahatlıyoruz eğleniyoruz bebeğim :)cnm bazen netle ilgili sorunum oluyor bazen fırsat olmuyor derken giremiyorum son zamanlar.birde her ay umutsuzca sonuclanınca keyfim kacıyor üzülüyorumdüşünmek bile istemiyorum bebiş mevzusunu.napcam ben ne halt yicem bilmiom bazen çaresiz hissediyorum kendimi zaman zaman ne zaman nasip olacak bize bi evlat muallak.yıllarca beklemek sonunda yine nasıp olmucak düşüncesi bile yetiyor üzüntüye.bende kaygı bozukluğu oldugunu soyleyen bir doktor vardı :) kaygılıdan daha bozuk durumdayım yani :) beni tamir edin kızlarrrrr
Kiz tatlis nasilsin:)tamam canm ama biraz rahat olmaya calış sonucta daha yeni evli sayılırsın yanlış hatırlamıyosam ilk evliliğinde sorun sadece sende değildi eski eşinde de sorun vardı ama tedavisini görmüyomuş demiştin demi canm.. ama bunda da aynısı olacak değil ya eşini de belki strese sokuyosundur farkında olmadan.. erkekler bizim gibi değil biz hemen hazır oluyoruz herşeye ama onlar için zaman istiyo malesef.. sıkma canını vaktın oldkca takıl yine sen bebekten konusmak zorunda değiliz baska konularda da konusuyoruz rahatlıyoruz eğleniyoruz bebeğim :)
amin canm hepimize inşallah :)O işin esprisi canım adam sevmese 2 çocukla beni istanbuldan alıp mersine niye getirsin üstelik hiç evlenmemiş :) Bazen diyorum bazılarına rahat batıyorRabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin de toparlanırsın o kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?