2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İyigeceler kızlar 2 saattir geçmiş okumaktan ancak yetiştim hızınıza ama herkes uyumuş galiba

Kızlar hamilelerden biri kabızlık yaşıyorum diyodu kim hatırlamadım şimdi bol bol kivi yesin çok faydası var kabızlıkta

Canım üzülme ama bak çaresiz değilsin, hayatın tek gayesi çocuk değil ki. Hem daha dur bakalım, önünde zaman var. Acele etme. Kaç yaşındaydın sen?
32 yasındayım cnm eşim 38.acelem buyuzden gec kaldık bizim yastakiler 3. Cocugu yaptı bizde siftah yok daha :)

Kaygı bozukluğu neymiş ki :)
kaygılanmak zaten bozuk bir ruh halidir, benimkisi onunda bozulmuş haliydi Elime ne geçse zaten bozmadan bırakmam.kaygılanacaksamda hakkını veririrm vesselam :)

evt cnm doğru hatırlıyorsun.ilk evlilikte benim rahmetlideydi sorun,bende herhangi bir sorun yoktu 2 kezde aşılama yaptırmıstım hatta.sadece rahim filmi cekilmedim hiç dr gerek gormemişti hatta lafını bile etmemişti ne bilim kafamdaki tek şüphe film olayı.cektirebilseydim en azından kendi açımdan şüphem kalmazdı hiç sanki.ne bilm yaa kafanda deli sorular

Biraz gülelim kızlar..farklı bir sitede bir bayanın yaptığı paylaşım beni epey güldürdü sizlerlede paylaşmak istedim.bizleri anlatıyor, herkes kendini bulacak yazıda eminim :)

"""Şu 15 günlük dönemde Ayşe, Fatma, Hayri misali, kadın forum sitelerinde dolandım durdum,Hedefimiz erken gebelik belirtilerini aramak, bulduk mu, tabi ki de bulduk, neyi? Üçün biriniJ)
Rabbim bana ve tüm isteyenlere sağlıklı bir evlat versin, vermesine de ne zor bir süreçmiş o 15 gün tutumu tutmadı mı diye beklemek.
Bu ay fortel ovulasyon testi aldim eczaneden, hani yumurtlama gününü kaçırmayalım diye, bu devirde turfanda meyveyi, sebzeyi bile markette, pazarda bulabilirken insan, ben yoğun seyahatlerinden dolayi kocayı bulamıyorumyanımda malum günlerde.
Neyse test uygunlandı, yumurtlama zamanı yakalandı, aşkın meşk ettiği o gece operasyon tamamlandı, ama artık beklemek ne mümkün, internetten toplanan bilgiler, kadınların neredeyse gün yapacak kıvama geldikleri form siteleri derken,

döllenen yumurta 5-6 günde follop tüplerinde kanal gezisi turuna cıkacak, oradan “ehh kendime bi yuva bulayım artık” deyip rahime yerleşecek bi 5-6 günde orada konaklayacak, nakit ödemelerde adetten bir hafta önce bile beta hcg değeri 5 in üstüne çıkabilirken, kredi kartı ile taksitli ödeme yapmak isterse yavrucak, beta hcg değeri anca regli günü ya da geciken ertesi günler tespit edilebilinecek. Elimde takvim, ihtimal günleri hesaplıyordum.
Ayşe bir hafta önce kan testinde öğrenmiş, ben de niye çıkmasın hoba kan testi yaptırmaya, çıkmayınca tesellisi de “ ehh her kadının bünyesi aynı değil tabi ki, bekleyelim”
Fatma adetten 4 gün önce idrar testinde öğrenmiş benim neyim eksik hahayytt “sen de yap kız niye çıkmasın” tek çizgi, “ehh her kadının bünyesi aynı değil tabi ki, yine bekleyelim”
Hayriye’nin 3-5 gün önce yerleşme kanaması olmuş, sürekli kontrol etmeler.

Gebelik belirtisi göz bebeklerinde büyüme, aynayla kankalığın dozunu arttırıp gözleri pörtletip bakmalar,
Sanki süpermenin kripton taşını ben yalamışım, Ağızda bir metal tat hissetmeler, bol su içip sonra çok sık idrara çıkıyorum demeler.
Velasıl artık bugün kırmızılar geldi ve ilk denemede tutmayabileceği gerçeği ile yüzleşildi.
Hadi biz güldük eğlendik, önümüzdeki maçlara bakalım dedik, ama şunları da gördüm ki, yıllardır bebek bekleyen ve artık gebelik testlerine verdiği paranın haddi hesabı olmayan kadınlar, kendi kendilerine değişik metotlar buluyorlar.
Kimisi der ki, komşu teyze idrarını kaynatırsan köpürürse gebesin” , bir zengin kalkışı, formdaki kadınlar da bir telaş, herkes idrar kaynatmaya gitmiş.
Yok efendim karbonatın üstüne işeyince köpürürse gebesin, akşama kocalara da denetmeler “yok onda da köpürdü bu ihtimal tutmadı”kargaşası,
İdrara limon sıkınca çöküyor mu çökmüyor mu hipotezi, limonu olmayan “bunun patlıcanla yapılanı yok mu evde limon kalmamış”derzenişleri…
İçlerinden birinin hamilelik haberini duyunca amaaannn bir düğün, bayram havası, artık ona lazım olmayacak diye evde stokladığı gebelik testlerini kargo ile birbirlerine yollamalar…
Benden habersizde olsalar üye olmadan takip ettiğim, Bekleme sürecimde yazılarını okuduğum, bilgilendiğim, onlarla eğlendiğim, tüm kadınları kocaman öpüyorum. Tez vakitte Bebeklerine kavuşurlar işallah, Tabi ki ben de…"""

kizlarr gunaydinlar sevgili anne adaylarim naasilsiniz bugun ilk defa ates olcumu yaptim 36.8 cikti neye gore nasil degerlendiriyorsunuz nasil degerim dusuk mu sizce programa katilamiyorum telden zor olur diye bildigginiz baska bir program varmi canlarim telefondan girebilecegim turkce olsa dahada muhtesem olur bata kaldi 5 gun...

e canm bak ne güzel işte hem annen demiş ya kadın verecekse git çektir eline geçtikçe geri ödersin annene.. benm senden umudum var tatlım kendini boşuna üzüyosun burda kısırsın denilen kadınlar bile bi umut taşıyoken sen kendine yapma bunu

ÇOK HOŞ Bİ YAZI OLMUŞ :)
BENDE 35 OLDUM VE HALA BEBİŞİM YOOKK
BU ARADA HERKESE GÜNAYDIN

günaydın kızlar @mgul canım benim dün koyu idi bugün dahada koyulaşır herhalde sende durumlar nasıl

bütün gece orda olan kasılmalardan uyuyaymadm canım çok yandı

yaaaaaaa bak kötü hissettim kendimi şimdi... dur bakalım hemen üzülme moral bozma... batı bekle... ben senden çok ümitliyim... ama ola ki adet oldun dünyanın sonu mu kuzum zamanı değilmiş diyeceksin

Kendını kötu hıssetme canım ben vucudumun bana oynadıgı oyuna kandım bu kadarda oyun olmaz herhalde dedım ama bu kadarda oluyormus demekkı benım ıcın hamılelık belırtısı artık aetın gecıkmesı cunku sagolsun vucudm bana tum belırtılerı gosterıp sonunu husran gosterıyor bıraz kendıme gelıyorum bundan sonra ne yum takıbı calısması hıcbırsey yapmayacagım canımız ne zmaan ısterse o zaman ılsıkı olacak ve oyle saatlerce yatma falanda yapmayacagım olacagı varsa olur zaten oluruna akısına bırakacagım aksamları yuruyus yapacagım kıtap okuyacagım bebek fıkrını aklımdan cıkarmaya calısacagım ben evet üzüldüm ama sabah Allah'ım ben uzulsemde senden hayırlısını saglıklısını dılıyorum vaktıne zamansa ne zaman hayırlı saglıklıbebıs gelecekse o zaman gelsın dedım

Canım dur bakalım, bi gelsin batın. Ağlama hemen, olmazsa da ağlama. Eşin de üzülür sonra. Sen de yeni yumoş günlerine hazır olamazsın o moralle.

Canım gelecegı bellı yarına olurum ben bundan sonra korunmadan oncekı gunlerdekı gıbı olacak hıcbırseyın takıbını yapmayacagım ozel bır caba sarfetmeyecegım kısmet artık

günaydın kızlar dün olası yumurtlama günümdü ve ilişki oldu sıra beklemeye geldi bat 23 geçmez günler artık

Benim hiç adet düzensizliğim olmadı çok şükür canım. Hapı bıraktıktan sonra bir 25 günde oldum bir 30 günde sonraki ikisini 29 günde bir oldum. Anca düzene giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…