iyiyim tatlış keyfim yerinde ilk testimle açılışı yaptım bugun :) sen nasılsın dişin nasıl ağrıyomu geneKiz tatlis nasilsin:)
http://www.shazinem.com/sanalhazinem-saglik-genel/221107-dis-agrisina-kesin-bitkisel-cozumler.html bak canm burada bitkisel çözümler yazıyo elinde olanlar varsa deneyebilirsin..Kiz tatlis nasilsin:)
Agriyo tatlim ya ama suan haddini bildirdim fircayla uyustu hrmeniyiyim tatlış keyfim yerinde ilk testimle açılışı yaptım bugun :) sen nasılsın dişin nasıl ağrıyomu gene
Kıyamam sana ya link attım gördüysemAgriyo tatlim ya ama suan haddini bildirdim fircayla uyustu hrmen
32 yasındayım cnm eşim 38.acelem buyuzdenCanım üzülme ama bak çaresiz değilsin, hayatın tek gayesi çocuk değil ki. Hem daha dur bakalım, önünde zaman var. Acele etme. Kaç yaşındaydın sen?
kaygılanmak zaten bozuk bir ruh halidir, benimkisi onunda bozulmuş haliydiKaygı bozukluğu neymiş ki :)
evt cnm doğru hatırlıyorsun.ilk evlilikte benim rahmetlideydi sorun,bende herhangi bir sorun yoktu 2 kezde aşılama yaptırmıstım hatta.sadece rahim filmi cekilmedim hiç dr gerek gormemişti hatta lafını bile etmemişti ne bilim kafamdaki tek şüphe film olayı.cektirebilseydim en azından kendi açımdan şüphem kalmazdı hiç sanki.ne bilm yaa kafanda deli sorulartamam canm ama biraz rahat olmaya calış sonucta daha yeni evli sayılırsın yanlış hatırlamıyosam ilk evliliğinde sorun sadece sende değildi eski eşinde de sorun vardı ama tedavisini görmüyomuş demiştin demi canm.. ama bunda da aynısı olacak değil ya eşini de belki strese sokuyosundur farkında olmadan.. erkekler bizim gibi değil biz hemen hazır oluyoruz herşeye ama onlar için zaman istiyo malesef.. sıkma canını vaktın oldkca takıl yine sen bebekten konusmak zorunda değiliz baska konularda da konusuyoruz rahatlıyoruz eğleniyoruz bebeğim :)
Ya şimdi gördüm kusura bakmayın prospektüsünü internetten okuyun aşırı yumurtalık uyarılması, pcos veya endometriodisde kullanmayın uyarısı var kanser???nasıl bi yan etki canım...
e canm bak ne güzel işte hem annen demiş ya kadın verecekse git çektir eline geçtikçe geri ödersin annene.. benm senden umudum var tatlım kendini boşuna üzüyosun burda kısırsın denilen kadınlar bile bi umut taşıyoken sen kendine yapma bunu32 yasındayım cnm eşim 38.acelem buyuzdengec kaldık bizim yastakiler 3. Cocugu yaptı bizde siftah yok daha :)
kaygılanmak zaten bozuk bir ruh halidir, benimkisi onunda bozulmuş haliydiElime ne geçse zaten bozmadan bırakmam.kaygılanacaksamda hakkını veririrm vesselam :)
evt cnm doğru hatırlıyorsun.ilk evlilikte benim rahmetlideydi sorun,bende herhangi bir sorun yoktu 2 kezde aşılama yaptırmıstım hatta.sadece rahim filmi cekilmedim hiç dr gerek gormemişti hatta lafını bile etmemişti ne bilim kafamdaki tek şüphe film olayı.cektirebilseydim en azından kendi açımdan şüphem kalmazdı hiç sanki.ne bilm yaa kafanda deli sorular
ÇOK HOŞ Bİ YAZI OLMUŞ :)Biraz gülelim kızlar..farklı bir sitede bir bayanın yaptığı paylaşım beni epey güldürdüsizlerlede paylaşmak istedim.bizleri anlatıyor, herkes kendini bulacak yazıda eminim :)
"""Şu 15 günlük dönemde Ayşe, Fatma, Hayri misali, kadın forum sitelerinde dolandım durdum,Hedefimiz erken gebelik belirtilerini aramak, bulduk mu, tabi ki de bulduk, neyi? Üçün biriniJ)
Rabbim bana ve tüm isteyenlere sağlıklı bir evlat versin, vermesine de ne zor bir süreçmiş o 15 gün tutumu tutmadı mı diye beklemek.
Bu ay fortel ovulasyon testi aldim eczaneden, hani yumurtlama gününü kaçırmayalım diye, bu devirde turfanda meyveyi, sebzeyi bile markette, pazarda bulabilirken insan, ben yoğun seyahatlerinden dolayi kocayı bulamıyorumyanımda malum günlerde.
Neyse test uygunlandı, yumurtlama zamanı yakalandı, aşkın meşk ettiği o gece operasyon tamamlandı, ama artık beklemek ne mümkün, internetten toplanan bilgiler, kadınların neredeyse gün yapacak kıvama geldikleri form siteleri derken,
döllenen yumurta 5-6 günde follop tüplerinde kanal gezisi turuna cıkacak, oradan “ehh kendime bi yuva bulayım artık” deyip rahime yerleşecek bi 5-6 günde orada konaklayacak, nakit ödemelerde adetten bir hafta önce bile beta hcg değeri 5 in üstüne çıkabilirken, kredi kartı ile taksitli ödeme yapmak isterse yavrucak, beta hcg değeri anca regli günü ya da geciken ertesi günler tespit edilebilinecek. Elimde takvim, ihtimal günleri hesaplıyordum.
Ayşe bir hafta önce kan testinde öğrenmiş, ben de niye çıkmasın hoba kan testi yaptırmaya, çıkmayınca tesellisi de “ ehh her kadının bünyesi aynı değil tabi ki, bekleyelim”
Fatma adetten 4 gün önce idrar testinde öğrenmiş benim neyim eksik hahayytt “sen de yap kız niye çıkmasın” tek çizgi, “ehh her kadının bünyesi aynı değil tabi ki, yine bekleyelim”
Hayriye’nin 3-5 gün önce yerleşme kanaması olmuş, sürekli kontrol etmeler.
Gebelik belirtisi göz bebeklerinde büyüme, aynayla kankalığın dozunu arttırıp gözleri pörtletip bakmalar,
Sanki süpermenin kripton taşını ben yalamışım, Ağızda bir metal tat hissetmeler, bol su içip sonra çok sık idrara çıkıyorum demeler.
Velasıl artık bugün kırmızılar geldi ve ilk denemede tutmayabileceği gerçeği ile yüzleşildi.
Hadi biz güldük eğlendik, önümüzdeki maçlara bakalım dedik, ama şunları da gördüm ki, yıllardır bebek bekleyen ve artık gebelik testlerine verdiği paranın haddi hesabı olmayan kadınlar, kendi kendilerine değişik metotlar buluyorlar.
Kimisi der ki, “komşu teyze idrarını kaynatırsan köpürürse gebesin” , bir zengin kalkışı, formdaki kadınlar da bir telaş, herkes idrar kaynatmaya gitmiş.
Yok efendim karbonatın üstüne işeyince köpürürse gebesin, akşama kocalara da denetmeler “yok onda da köpürdü bu ihtimal tutmadı”kargaşası,
İdrara limon sıkınca çöküyor mu çökmüyor mu hipotezi, limonu olmayan “bunun patlıcanla yapılanı yok mu evde limon kalmamış”derzenişleri…
İçlerinden birinin hamilelik haberini duyunca amaaannn bir düğün, bayram havası, artık ona lazım olmayacak diye evde stokladığı gebelik testlerini kargo ile birbirlerine yollamalar…
Benden habersizde olsalar üye olmadan takip ettiğim, Bekleme sürecimde yazılarını okuduğum, bilgilendiğim, onlarla eğlendiğim, tüm kadınları kocaman öpüyorum. Tez vakitte Bebeklerine kavuşurlar işallah, Tabi ki ben de…"""
yaaaaaaa bak kötü hissettim kendimi şimdi... dur bakalım hemen üzülme moral bozma... batı bekle... ben senden çok ümitliyim... ama ola ki adet oldun dünyanın sonu mu kuzum zamanı değilmiş diyeceksin
Canım dur bakalım, bi gelsin batın. Ağlama hemen, olmazsa da ağlama. Eşin de üzülür sonra. Sen de yeni yumoş günlerine hazır olamazsın o moralle.
Bende adet düZensizliği vardı evlenmeden önce doktora gittim o da doğum kontrol hapı verdi düzen için hemde ilk başta çocuk düşünmüyorsunuz evlendikten sonrada devam edersin demişti bende 8 ay kadar kullandım bıraktım 11 aydan beri de kullanmıyorum eşim korunuyordu 3 aydır bıraktık ama ilk ikisinde yüm günlerini kaçırdık bundada yakaladık ama olmadı bakalım kısmetimizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?