- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
Anladım bende bekleyip öyle gideceğim.istersen doktorunla görüş gelmem şart mı de durumu anlatırsan o sana yardımcı olacaktır beni çağıran doktoru aradım tatile gideceğim sonrasında gelemeyebilirim dedim sorun değil dedi bir sonraki adetinde gelebilirsin dedi
Soğan kürü ne işe yarıyor ve nasıl yapıyorsun?İnsallah canim olur sogan kuru gercekten faydali enfeksiyona iyi geliyor yumurtanin kalitesini de arttiriyormus oyle duydum bendegecen ay kullandim kuru idrar yolu enfeksiyonu vardi gecti kistte vardi sogan kurumu gecirdi onu bilmiyorum
35 günden hesapladım.rabbim yaşatmasın bi daha canım...sen 35 40 gün olarak hesapla döngünü ona göre bi tarih ver bana.. bi de deneme sayısı
elisa yaaaa daha bir dur bakalım batın bir geçsin hep düşündüğün gibi bir pazartesi olsun,kırmızılarda gelmedi hem,vücudumuzda beynimizde bize çeşitli oyunlar oynarlar evet,çok istiyoruz bebişi,o yüzdende hep tetikte ve bekliyoruz,umut bitmez sadece devreder,Allah a sığınır bekleriz,burda herşey var sen benden daha iyi biliyorsun, endişe ve ümitsizliğe yer yok sadece :)Kendını kötu hıssetme canım ben vucudumun bana oynadıgı oyuna kandım bu kadarda oyun olmaz herhalde dedım ama bu kadarda oluyormus demekkı benım ıcın hamılelık belırtısı artık aetın gecıkmesı cunku sagolsun vucudm bana tum belırtılerı gosterıp sonunu husran gosterıyor bıraz kendıme gelıyorum bundan sonra ne yum takıbı calısması hıcbırsey yapmayacagım canımız ne zmaan ısterse o zaman ılsıkı olacak ve oyle saatlerce yatma falanda yapmayacagım olacagı varsa olur zaten oluruna akısına bırakacagım aksamları yuruyus yapacagım kıtap okuyacagım bebek fıkrını aklımdan cıkarmaya calısacagım ben evet üzüldüm ama sabah Allah'ım ben uzulsemde senden hayırlısını saglıklısını dılıyorum vaktıne zamansa ne zaman hayırlı saglıklıbebıs gelecekse o zaman gelsın dedım
LOVELY SOL VE SAĞ KASIĞIMDA BATMA VAR BİLMİYORUM KÖTÜYDÜM GECE DÖNDÜM DURDUM UYUYAYAMDIM YOKSA KENDİMİ Mİ DİNLEMEYE BAŞLADIM KIZZZBu arada bebeklerim ben artık çalışma yapmayacağım hususi bebek için o nedenle bir sonraki listede olmayacağım. Kendi halimize bırakıcaz çünkü. Size iyi çalışmalar canlar hepiniz kendinize iyi bakın.
böyle bir karar almanızı anlarım, herşeyi oluruna doğaya bırakmak iyidir, özel olmazsa bir şey mi oldu canını sıkanBu arada bebeklerim ben artık çalışma yapmayacağım hususi bebek için o nedenle bir sonraki listede olmayacağım. Kendi halimize bırakıcaz çünkü. Size iyi çalışmalar canlar hepiniz kendinize iyi bakın.
LOVELY SOL VE SAĞ KASIĞIMDA BATMA VAR BİLMİYORUM KÖTÜYDÜM GECE DÖNDÜM DURDUM UYUYAYAMDIM YOKSA KENDİMİ Mİ DİNLEMEYE BAŞLADIM KIZZZ
SABAH MİDEM BULANDI VE HALA BÖĞÜRÜYORUM GÜLESİM GELİYOR
sogan kuru adetin 7ci gunu baslanir sabah aksam tae olmak sartiyla icilir iliskiyede girilir ama sabah ac karnina icicen aksamda yatmadan once icicen soganinda kabugu kahve renkli olacaq ben basladim 5 g deyim senin regl ne zaman?Günaydın kızlar nasılsınız?
Anladım bende bekleyip öyle gideceğim.
Kanamanın sonlarına doğru artık. Kanda gebelik hormonunun sıfırlanması gerekiyormuş.
Soğan kürü ne işe yarıyor ve nasıl yapıyorsun?
Bende denemek isterim.
35 günden hesapladım.
13 Ekim bat tarihi kanama bitmeden maalesef deneme yapamayacağız.
Soğan kürü yapınca yine birlikte olabiliyor muyuz? Bilgin var mı?
böyle bir karar almanızı anlarım, herşeyi oluruna doğaya bırakmak iyidir, özel olmazsa bir şey mi oldu canını sıkan
BENCE BİZİM ADETLER GECİKECEK BELKİ DEDĞİN GİBİ YUM GÜNÜ GECİKTİĞİ İÇİN BU AY GECİKECEKBenimde sabah solumda vardı kuzum. Bayağı ağrıdı. Hayırlısı inşallah bebeğim. Kendini dinleme bence çünkü adet belirtileriyle aynı biliyorsun ve kendini dinledikçe vücut sana ne hissetmek istiyorsan sana onu sunuyor.
MErhaba kızlar
Dün kimyasal gebelik sper ve yumurta kalitesi ile ilgili internette araştırma yaparken bunu gördüm.
Mogami senin özellikle okuman gerektiğine inandığım için linkide atıyorum.
Özeti şöyle:
Dr. Orhan Karaca, hamile kalamama psikolojisinin çiftler üzerinde depresyon riskini artırdığını ve yaşanılan stres sonucu üreme fonksiyonlarının bozulmasıyla hem erkek hem de kadın açısından bir kısır döngü oluştuğunu söyledi.
http://www.milliyet.com.tr/hamile-kalamama-stresi-kisirliga-hamilelikhakkinda-1927767/
Bilginize bu konuda relax olmamız gerek sanırım.
BENCE BİZİM ADETLER GECİKECEK BELKİ DEDĞİN GİBİ YUM GÜNÜ GECİKTİĞİ İÇİN BU AY GECİKECEK
KENDİMİ DİNLİYORUM MALESEF ACİL OLARAK BUNU BIRAKMAM LAZIM
BENDE OLURUNA BIRAKICAM AMA BEN EŞİME ÇAKTIRMADAN YAPIYORDUM DÜN BANA HERHALDE ÖZEL ZAMANLARINA GİŞRDİN DİE ÜZERİME DÜŞÜYORSUN DEDİTam da demek istediğim buydu.Bunu eşime de kendime de yapmayacağım artık.
anlıyorum, herkesin söylediği kafaya taktıkça olmayacağı, hemde hiçbir problem yokken,evet bazen obsesyona varan durumlar olabiliyorCanım özel değil sadece kafaya taktıkça problem olmadığı halde bu süreci uzattığımızı düşünüyorum ve benim evlendiğim ilk yazımdı bu yaz her ay bebek kovalamaktan adete geri sayım yapmaktan yaz nasıl geçti anlamadım. Bu durum benim canımı çok sıkmaya başladı saplantılı gibi. Sadece kendim için bu kararı aldım.
CANIM MAYBE BABY NEDİRBENCEDE GAYET MANTIKLI MAYBE BABY Yİ BENDE TAKİP EDİYORDUM BİLİYORSUN BENDE VERDİKLERİ TARİHTE OLDU HEMEN HEMEN BAŞINDA ORTASINDA SONUNDA :)
inşallah tatlım inşallah hiç bir sorun çıkmayacak, bekliyoruz merakla sonuçları,hadi hayırlısı :)Günaydın kizlar hastaneden bildiriyorum☺ kan verdim esim spermiyogram bekliyo suan dua edin sorun cikmasin
Canim bu konuyu biraz takip edebildim de forumsan, ben de bisey ekleyeyim.
Babam kanser tedavisi gordu, bir taraftan da isirgan tohumu bal karisimi yiyordu. Kemoterapi tedavisinde her kur de test yapip akyuvar sayisina bakarlar ki sayi yeterliyse ilaci oyle verirler. Bu isirgan tohumu bu akyuvar sayisini etkiliyormus. O yuzden ilk bir kac kurde duzenli ilac alamadi babam. Sonra birakti, kemoterapi bittikten sonra 6 ayda bir kontrol evresi var o donemde devam etti. Bunun uzerine ben de ufak bir arastirma yaptim: ismini hatirlamiyorum ama amerika'da bir su kaynaginin suyu kansere iyi geliyor denmis ve bir cok kisi oranin lokman hekimine, daha dogrusu ufurukcu gibi birine gitmis. O kaynagin suyu da lityum oldugu icin icenler kendini daha iyi hissediyormus, adamin verdigi otlar da test sonuclarini yuksek gosterince insanlar iyilestiklerini zannediyorlarmis. Halbuki kanserli dokulari ilerliyor bu arada.
Bi hikayede annem anlatmisti, efsane gibi, ne kadar dogru bilmem. Bi kadin bogazindan ameliyat olacak, demislerki pekmez iyi gelir. Ameliyat oncesi gece boyunca pekmez icmis. Sabah ameliyat icin olagan tatkiklerde sekeri cok yuksek cikmis ve kadina yuksek dozda insulin vermisler ve kadinin seker duzeni alt ust olmus. Yok yere seker hastasi olmus. Bu hikaye ne kadar dogru bilmiyorum tabi.
Bitkisel destekler guzel tabii ki ama ayarinda alinirsa. Mesela bizim gibi hamile kalmak isteyenlerin agir bitkisek caylari gunde enfazla bir bardak falan tuketmesi lazim. Ozellikle adacayini ( yanlis hatirliyor olabilirim, bir arastirmak lazim). Ozellikle test yaptiracaksaniz benim tavsiyem normalde nasil besleniyorsaniz yine oyle beslenin. Ya da doktora bitkisel ne kullandiginizi soyleyin. Bu isler cok sikintili farkindayim, insan ne yapacagini sasiriyor, ama bu yonunu de dusunmek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?