2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Günaydın kızlar nasılsınız?
Anladım bende bekleyip öyle gideceğim.
Kanamanın sonlarına doğru artık. Kanda gebelik hormonunun sıfırlanması gerekiyormuş.

İnsallah canim olur sogan kuru gercekten faydali enfeksiyona iyi geliyor yumurtanin kalitesini de arttiriyormus oyle duydum bendegecen ay kullandim kuru idrar yolu enfeksiyonu vardi gecti kistte vardi sogan kurumu gecirdi onu bilmiyorum
Soğan kürü ne işe yarıyor ve nasıl yapıyorsun?
Bende denemek isterim.
rabbim yaşatmasın bi daha canım...sen 35 40 gün olarak hesapla döngünü ona göre bi tarih ver bana.. bi de deneme sayısı
35 günden hesapladım.
13 Ekim bat tarihi kanama bitmeden maalesef deneme yapamayacağız.
Soğan kürü yapınca yine birlikte olabiliyor muyuz? Bilgin var mı?

günaydın canlarım, dün akşam biraz dinlendim giremedim hiç, enerji topladım,yeni güne hazır ve nazırım,hsg sonucumu öğlen göstericem,hafta sonu tatile çıkıyoruz :) prl ilacı devam,mutluyum, umutluyum herşeyden önemlisi, sizleri seviyorum,sohbete bayılıyorum

elisa yaaaa daha bir dur bakalım batın bir geçsin hep düşündüğün gibi bir pazartesi olsun,kırmızılarda gelmedi hem,vücudumuzda beynimizde bize çeşitli oyunlar oynarlar evet,çok istiyoruz bebişi,o yüzdende hep tetikte ve bekliyoruz,umut bitmez sadece devreder,Allah a sığınır bekleriz,burda herşey var sen benden daha iyi biliyorsun, endişe ve ümitsizliğe yer yok sadece :)

LOVELY SOL VE SAĞ KASIĞIMDA BATMA VAR BİLMİYORUM KÖTÜYDÜM GECE DÖNDÜM DURDUM UYUYAYAMDIM YOKSA KENDİMİ Mİ DİNLEMEYE BAŞLADIM KIZZZ

SABAH MİDEM BULANDI VE HALA BÖĞÜRÜYORUM GÜLESİM GELİYOR

böyle bir karar almanızı anlarım, herşeyi oluruna doğaya bırakmak iyidir, özel olmazsa bir şey mi oldu canını sıkan

Benimde sabah solumda vardı kuzum. Bayağı ağrıdı. Hayırlısı inşallah bebeğim. Kendini dinleme bence çünkü adet belirtileriyle aynı biliyorsun ve kendini dinledikçe vücut sana ne hissetmek istiyorsan onu sunuyor.

Son düzenleme:
sogan kuru adetin 7ci gunu baslanir sabah aksam tae olmak sartiyla icilir iliskiyede girilir ama sabah ac karnina icicen aksamda yatmadan once icicen soganinda kabugu kahve renkli olacaq ben basladim 5 g deyim senin regl ne zaman?

MErhaba kızlar
Dün kimyasal gebelik sper ve yumurta kalitesi ile ilgili internette araştırma yaparken bunu gördüm.
Mogami senin özellikle okuman gerektiğine inandığım için linkide atıyorum.

Özeti şöyle:
Dr. Orhan Karaca, hamile kalamama psikolojisinin çiftler üzerinde depresyon riskini artırdığını ve yaşanılan stres sonucu üreme fonksiyonlarının bozulmasıyla hem erkek hem de kadın açısından bir kısır döngü oluştuğunu söyledi.
http://www.milliyet.com.tr/hamile-kalamama-stresi-kisirliga-hamilelikhakkinda-1927767/

Bilginize bu konuda relax olmamız gerek sanırım.

böyle bir karar almanızı anlarım, herşeyi oluruna doğaya bırakmak iyidir, özel olmazsa bir şey mi oldu canını sıkan

Canım özel değil sadece kafaya taktıkça problem olmadığı halde bu süreci uzattığımızı düşünüyorum ve benim evlendiğim ilk yazımdı bu yaz her ay bebek kovalamaktan adete geri sayım yapmaktan yaz nasıl geçti anlamadım. Bu durum benim canımı çok sıkmaya başladı saplantılı gibi. Sadece kendim için bu kararı aldım.

BENCE BİZİM ADETLER GECİKECEK BELKİ DEDĞİN GİBİ YUM GÜNÜ GECİKTİĞİ İÇİN BU AY GECİKECEK

KENDİMİ DİNLİYORUM MALESEF ACİL OLARAK BUNU BIRAKMAM LAZIM

Tam da demek istediğim buydu. Bunu eşime de kendime de yapmayacağım artık.

anlıyorum, herkesin söylediği kafaya taktıkça olmayacağı, hemde hiçbir problem yokken,evet bazen obsesyona varan durumlar olabiliyor destekliyorum bu kararını dediğim gibi,her an beyin orada, başka sohbet çok az,sadece bu sohbet yapılıyor, insan ister istemez hep öyle şeyler okuyor, yazıyor anlatıyorken buluyor kendini..keyfine bak canımcım heriş gibi bebiş işide olacağına varıyor, ama umut kaybetmek yok..

BENCEDE GAYET MANTIKLI MAYBE BABY Yİ BENDE TAKİP EDİYORDUM BİLİYORSUN BENDE VERDİKLERİ TARİHTE OLDU HEMEN HEMEN BAŞINDA ORTASINDA SONUNDA :)

BABAN UMARIM İYİDİR DEMEK İSTEDİĞİM TAMDA BU BENİMDE AMCAM KANSER VE YA ALTERNATİF TIPTAN YARARLANICAKSINIZ YA DA İLAÇLARDAN YANİ HEPSİNİ ŞİFA OLUYOR DİYE İLAÇLA ALMAK OLMAZ DEDİ DOKTOR ÇOK ZOR DURUMDA BIRAKABİLİYORMUŞ BÜNYEYİ AYNI DEİĞİN ÖRNEKLERDEKİ GİBİ. YANİ DOKTOR İLAÇ VERİYOR ZATEN BİR DE BİZ BİLMEDİĞİMİZ BİTKİLERİ AKTARDAN DUYUP HEMEN KULLANIRSAK AŞIRI YÜKLENMİŞ OLABİLİR BÜNYEYE ZARAR VEREBİLİRİZ BEN ESKİDEN ZAYIFLAMAA YARDIMCI ÇAYLARDAN İÇMİŞTİM BIRAKINCA BARSAK TEMBELLİĞİ OLDU YANİ YARARLI GÖRÜNDÜ ZARARLI ÇIKTI O YÜZDEN BİTKİLER ÇOK FAYDALI AMA DOĞRU VE YETERİ KADAR KULLANILDIĞINDA :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…