2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

sogan kuru adetin 7ci gunu baslanir sabah aksam tae olmak sartiyla icilir iliskiyede girilir ama sabah ac karnina icicen aksamda yatmadan once icicen soganinda kabugu kahve renkli olacaq ben basladim 5 g deyim senin regl ne zaman?
Canım şu anda düşük yapıyorum adet gibi başlayabilir miyim?
Tam da demek istediğim buydu. Bunu eşime de kendime de yapmayacağım artık.
İnşallah çok zor ama başarırsan bana büyük bir umut olacaksın.
BENDE OLURUNA BIRAKICAM AMA BEN EŞİME ÇAKTIRMADAN YAPIYORDUM DÜN BANA HERHALDE ÖZEL ZAMANLARINA GİŞRDİN DİE ÜZERİME DÜŞÜYORSUN DEDİ
Canım bende devamlı uyuklama, mide bulantıları kasık ağrıları göğüste aşırı hassasiyet ne ararsan var ama bebek gitti. Yani demem oki biz ne kadar üstüne düşersek vüdut bizi hamile olduğuna inandıracak bütün belirtileri gösteriyor. Gizim güzelim birlikte aşacağız inşallah değil mi?
Kaç gündür sancılardan doğru düzgün uyuyamıyorum.

ASLINDA HAKLISIN BENDE HAMİLE OLDUĞUM ZAMANKİ GİBİ HİSSEDİYORUM VÜCUDUM BENİ KANDIRIYOR OYUN YAPIYOR DÜN GECE BENDE SANCIDAN UYUYAMADM ÇOK HAKLISIN AŞMAM LAZIM BİDE BEN BÖYLE BİR İNSAN DEĞİLİM NEDEN TAKTIM BİLMİYORUM

BENCEDE GAYET MANTIKLI MAYBE BABY Yİ BENDE TAKİP EDİYORDUM BİLİYORSUN BENDE VERDİKLERİ TARİHTE OLDU HEMEN HEMEN BAŞINDA ORTASINDA SONUNDA Lovely35

Günaydın kızlar hepinize merhaba. Baya okudum bu konuyu bir sürü şeyler yazmışsınız ama fazla anlayamadım malesef . Çok ama çok cahilim de bu konularda. Eşimin çocuk isteğine daha fazla dayanamayıp, yarın için doktora randevumu aldım. Bakalım ne zaman gelecek bebişler Hepinizin gönlünden geçeni rabbim tez zamanda versin inşallah.

günaydın :) Rabbim tez vakittte sağlıcakla doldursun inşallah kucağınızı, bu sayfaları takip edin lütfen, herkes yardımcı birbirine, kısa sürede bilgileriniz artacak :)

günaydın :) Rabbim tez vakittte sağlıcakla doldursun inşallah kucağınızı, bu sayfaları takip edin lütfen, herkes yardımcı birbirine, kısa sürede bilgileriniz artacak :)

Amin canım, vallahi sizdeki azim ve isteği görünce kendimden utandım. bizim evde eşim çok istiyor bende istek yok ve korkuyorum. Hayırlısı bakalım okumaya devam ama çok kafam karıştı.

CANIM TELEFONA YÜKLEDİĞİMİZ ADET TARİHLERİMİZİ İLİŞKİLERİMİZİ NOT ALDIĞIMIZ BİR PROGRAM VE VERİMLİ GÜNLERİNİ GÖSTERİYOR :)
O hangi program bende yüklemek istiyorum.
Anladım
Canım anlayabiliyorum.
Bende bu kadar duygusal değilim ama gece uyurken ağlamışım eşim uyandırdı.
Sanırım hormonalarımız düşüncelerimizden dolayı dengesizleşiyor maalesef kendimizi tanıyamıyoruz.
Hayırlı olsun iyi bir doktora git yoksa benim gibi doktor fobin olur.

Evet doktor önemli Samsuna evlendim burada kimsem yok, araştırdım forumdan randevu aldım ama yarın sadece kanmı alırlar benden, nasıl olur ki ilk kontrol?

Amin canım, vallahi sizdeki azim ve isteği görünce kendimden utandım. bizim evde eşim çok istiyor bende istek yok ve korkuyorum. Hayırlısı bakalım okumaya devam ama çok kafam karıştı.
bebiş olayında bana göre iki tarafında isteği çok önemli, ama doktor kontrolü iyidir kadınların rutin muayeneleri olmaları gerekir diye düşünüyorum

bebiş olayında bana göre iki tarafında isteği çok önemli, ama doktor kontrolü iyidir kadınların rutin muayeneleri olmaları gerekir diye düşünüyorum
Evet çok haklısın, ben korkum yüzünden çok erteledim. Galiba fazla sorunluyum. Ama karar verdik hayırlısıyla hepimiz tez zamanda kavuşuruz inşallah.

Evet çok haklısın, ben korkum yüzünden çok erteledim. Galiba fazla sorunluyum. Ama karar verdik hayırlısıyla hepimiz tez zamanda kavuşuruz inşallah.

merhaba aramıza hoş geldin :) doktor kontrolünde büyük ihtimal vajinandan bir aletle smear testi için bir sıvı örneği alırlar. ve ultrasonla yumurtalık rahim kontrolü yapılır doktor gerekli görürse tahlil ister . bebek için neden korkun var yaştan ötürü mü erken olduğu için mi maddiyat mı sorumluluk mu ?

Canım benım umutsuz degılım evet benımde hepımızınde bebısı olacak buna ınanıyorum ama kısmet bu ay dgeılmıs suan adet olmayı kabullendım gelmesını beklıyorum en gec yarın gelır rahatım suan dunku gıbı degılım sadece bundan sonra kasmayacagım dedıgım gıbı benım ıcın hamılelık belırtısı adetın gecıkmesı bundan sonra sabırla beklıyorum ben hep hayırlısını saglıklısını ve dogru zamanı beklıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…