- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
insaallah sonuc iyi cikarinşallah tatlım inşallah hiç bir sorun çıkmayacak, bekliyoruz merakla sonuçları,hadi hayırlısı :)
Canım şu anda düşük yapıyorum adet gibi başlayabilir miyim?sogan kuru adetin 7ci gunu baslanir sabah aksam tae olmak sartiyla icilir iliskiyede girilir ama sabah ac karnina icicen aksamda yatmadan once icicen soganinda kabugu kahve renkli olacaq ben basladim 5 g deyim senin regl ne zaman?
İnşallah çok zor ama başarırsan bana büyük bir umut olacaksın.Tam da demek istediğim buydu.Bunu eşime de kendime de yapmayacağım artık.
Canım bende devamlı uyuklama, mide bulantıları kasık ağrıları göğüste aşırı hassasiyet ne ararsan var ama bebek gitti. Yani demem oki biz ne kadar üstüne düşersek vüdut bizi hamile olduğuna inandıracak bütün belirtileri gösteriyor. Gizim güzelim birlikte aşacağız inşallah değil mi?BENDE OLURUNA BIRAKICAM AMA BEN EŞİME ÇAKTIRMADAN YAPIYORDUM DÜN BANA HERHALDE ÖZEL ZAMANLARINA GİŞRDİN DİE ÜZERİME DÜŞÜYORSUN DEDİ
CANIM MAYBE BABY NEDİR
Canım şu anda düşük yapıyorum adet gibi başlayabilir miyim?
İnşallah çok zor ama başarırsan bana büyük bir umut olacaksın.
Canım bende devamlı uyuklama, mide bulantıları kasık ağrıları göğüste aşırı hassasiyet ne ararsan var ama bebek gitti. Yani demem oki biz ne kadar üstüne düşersek vüdut bizi hamile olduğuna inandıracak bütün belirtileri gösteriyor. Gizim güzelim birlikte aşacağız inşallah
değil mi?
Kaç gündür sancılardan doğru düzgün uyuyamıyorum.[/QU
onu bilmiyorum isde arastir oyle ic bisey olasinda
ASLINDA HAKLISIN BENDE HAMİLE OLDUĞUM ZAMANKİ GİBİ HİSSEDİYORUM VÜCUDUM BENİ KANDIRIYOR OYUN YAPIYOR DÜN GECE BENDE SANCIDAN UYUYAMADM ÇOK HAKLISIN AŞMAM LAZIM BİDE BEN BÖYLE BİR İNSAN DEĞİLİM NEDEN TAKTIM BİLMİYORUMCanım şu anda düşük yapıyorum adet gibi başlayabilir miyim?
İnşallah çok zor ama başarırsan bana büyük bir umut olacaksın.
Canım bende devamlı uyuklama, mide bulantıları kasık ağrıları göğüste aşırı hassasiyet ne ararsan var ama bebek gitti. Yani demem oki biz ne kadar üstüne düşersek vüdut bizi hamile olduğuna inandıracak bütün belirtileri gösteriyor. Gizim güzelim birlikte aşacağız inşallah değil mi?
Kaç gündür sancılardan doğru düzgün uyuyamıyorum.
Günaydın kizlar hastaneden bildiriyorum☺ kan verdim esim spermiyogram bekliyo suan dua edin sorun cikmasin
oooooooooooo hemen yüklüyorum :)CANIM TELEFONA YÜKLEDİĞİMİZ ADET TARİHLERİMİZİ İLİŞKİLERİMİZİ NOT ALDIĞIMIZ BİR PROGRAM VE VERİMLİ GÜNLERİNİ GÖSTERİYOR :)
günaydın :) Rabbim tez vakittte sağlıcakla doldursun inşallah kucağınızı, bu sayfaları takip edin lütfen, herkes yardımcı birbirine, kısa sürede bilgileriniz artacak :)Günaydın kızlar hepinize merhaba. Baya okudum bu konuyu bir sürü şeyler yazmışsınız ama fazla anlayamadım malesef . Çok ama çok cahilim de bu konularda.Eşimin çocuk isteğine daha fazla dayanamayıp, yarın için doktora randevumu aldım. Bakalım ne zaman gelecek bebişler Hepinizin gönlünden geçeni rabbim tez zamanda versin inşallah.
günaydın :) Rabbim tez vakittte sağlıcakla doldursun inşallah kucağınızı, bu sayfaları takip edin lütfen, herkes yardımcı birbirine, kısa sürede bilgileriniz artacak :)
O hangi program bende yüklemek istiyorum.CANIM TELEFONA YÜKLEDİĞİMİZ ADET TARİHLERİMİZİ İLİŞKİLERİMİZİ NOT ALDIĞIMIZ BİR PROGRAM VE VERİMLİ GÜNLERİNİ GÖSTERİYOR :)
Canım anlayabiliyorum.ASLINDA HAKLISIN BENDE HAMİLE OLDUĞUM ZAMANKİ GİBİ HİSSEDİYORUM VÜCUDUM BENİ KANDIRIYOR OYUN YAPIYOR DÜN GECE BENDE SANCIDAN UYUYAMADM ÇOK HAKLISIN AŞMAM LAZIM BİDE BEN BÖYLE BİR İNSAN DEĞİLİM NEDEN TAKTIM BİLMİYORUM
Hayırlı olsun iyi bir doktora git yoksa benim gibi doktor fobin olur.Günaydın kızlar hepinize merhaba. Baya okudum bu konuyu bir sürü şeyler yazmışsınız ama fazla anlayamadım malesef . Çok ama çok cahilim de bu konularda.Eşimin çocuk isteğine daha fazla dayanamayıp, yarın için doktora randevumu aldım. Bakalım ne zaman gelecek bebişler Hepinizin gönlünden geçeni rabbim tez zamanda versin inşallah.
bebiş olayında bana göre iki tarafında isteği çok önemli, ama doktor kontrolü iyidir kadınların rutin muayeneleri olmaları gerekir diye düşünüyorumAmin canım, vallahi sizdeki azim ve isteği görünce kendimden utandım. bizim evde eşim çok istiyor bende istek yok ve korkuyorum. Hayırlısı bakalım okumaya devam ama çok kafam karıştı.
Canım gelecegı bellı yarına olurum ben bundan sonra korunmadan oncekı gunlerdekı gıbı olacak hıcbırseyın takıbını yapmayacagım ozel bır caba sarfetmeyecegım kısmet artık
32 yasındayım cnm eşim 38.acelem buyuzdengec kaldık bizim yastakiler 3. Cocugu yaptı bizde siftah yok daha :)
Olsun canım, geç sayılmaz henüz. Güç olmasın yeter ki, üzülme lütfen.
Evet çok haklısın, ben korkum yüzünden çok erteledim. Galiba fazla sorunluyum. Ama karar verdik hayırlısıyla hepimiz tez zamanda kavuşuruz inşallah.bebiş olayında bana göre iki tarafında isteği çok önemli, ama doktor kontrolü iyidir kadınların rutin muayeneleri olmaları gerekir diye düşünüyorum
Evet çok haklısın, ben korkum yüzünden çok erteledim. Galiba fazla sorunluyum. Ama karar verdik hayırlısıyla hepimiz tez zamanda kavuşuruz inşallah.
elisa yaaaa daha bir dur bakalım batın bir geçsin hep düşündüğün gibi bir pazartesi olsun,kırmızılarda gelmedi hem,vücudumuzda beynimizde bize çeşitli oyunlar oynarlar evet,çok istiyoruz bebişi,o yüzdende hep tetikte ve bekliyoruz,umut bitmez sadece devreder,Allah a sığınır bekleriz,burda herşey var sen benden daha iyi biliyorsun, endişe ve ümitsizliğe yer yok sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?