Bu arada bebeklerim ben artık çalışma yapmayacağım hususi bebek için o nedenle bir sonraki listede olmayacağım. Kendi halimize bırakıcaz çünkü. Size iyi çalışmalar canlar hepiniz kendinize iyi bakın.
Hoşbuldum canım, hepiniz çok güzel dostluk kurmuş ve yardımlaşmışsınız burada. Ben evliliğe adepte olamadım çok zorlandım. Ailemden uzakta olduğum için cesaret edemedim. 32 yaşındayım çok geç kalmamışımdır umarım.merhaba aramıza hoş geldin :) doktor kontrolünde büyük ihtimal vajinandan bir aletle smear testi için bir sıvı örneği alırlar. ve ultrasonla yumurtalık rahim kontrolü yapılır doktor gerekli görürse tahlil ister . bebek için neden korkun var yaştan ötürü mü erken olduğu için mi maddiyat mı sorumluluk mu ?
Evet akışına bırak bakalım biraz, üzülme lütfen.
Dunu atlattım adetı kabullendım rahatladım canım uzulmuyorum cunku ben hayırlısnı saglıklısını ve en dogru zamanda gelmesını dılıyorum canım ve ben bılıyorumkı RABBIM benı bekletıyorsa bebegımı en guzel sekılde bana sunacak hepoyle olmaz ıstedıgımız bırseylere kavusmak ıcın sabretmezmıyız beklemezmıyım bende tevvekkul ettım beklıyorum cok sukur saglıklıyız bebegımız gelene kadar bebesımız ıcın yatırm yapar borcları kapatırız belkıde bebısımız borclarımızın bıtmesını beklıyor gelmek ıcın
Kızlar günaydın, tospanız kırmızıları görmedi henüz. Karnımın şişi inmiş ama baya. Herhalde bugün gün içinde görürüm.
insallah gormessin kirmizi karti mutlu haberi verirsin cnimHAYIRLISI CANIM TOSPAM :) AMA BAYA UMUTLANMIŞTIM SENİN İÇİN
HAYIRLISI CANIM TOSPAM :) AMA BAYA UMUTLANMIŞTIM SENİN İÇİN
insallah gormessin kirmizi karti mutlu haberi verirsin cnim
Hoşbuldum canım, hepiniz çok güzel dostluk kurmuş ve yardımlaşmışsınız burada. Ben evliliğe adepte olamadım çok zorlandım. Ailemden uzakta olduğum için cesaret edemedim. 32 yaşındayım çok geç kalmamışımdır umarım.
kendini çok fazla dinleme canım bak olumsuzluklara düşmeye başladın daha kırmızılar görünmeden kırmızı deme bakalım dur.
Canım benım umutsuz degılım evet benımde hepımızınde bebısı olacak buna ınanıyorum ama kısmet bu ay dgeılmıs suan adet olmayı kabullendım gelmesını beklıyorum en gec yarın gelır rahatım suan dunku gıbı degılım sadece bundan sonra kasmayacagım dedıgım gıbı benım ıcın hamılelık belırtısı adetın gecıkmesı bundan sonra sabırla beklıyorum ben hep hayırlısını saglıklısını ve dogru zamanı beklıyorum canım
kendini çok fazla dinleme canım bak olumsuzluklara düşmeye başladın daha kırmızılar görünmeden kırmızı deme bakalım dur.
evet burası bizim rahatladığımız paylaşım yaptıkça mutlu olduğumuz yerimiz :) haklı olabilirsin ayrı şehir kimsesizlik çok zor olmalı . ne kadar oldu evleneli? 32 geç değil önemli olan psikolojik olarak hazır hissetmek umarım hayırlı zamanda rabbim bebeğini nasip eder :)
Günaydın kızlar şimdi doktordan geliyorum 3.gunu yaptığım hormon sonuçlarında fsh 10.68 çıktı doktorum yoktu ama yerine bir bayan bakıyordu bana fsh yuksek dedi yumurta takibi ve çatlama iğnesi falan bahsetti şimdi benim sormak istediğim varmı aranızda bu işlemleri yaptıran
Çok zordu ben aileme çok bağlı olduğum için zorlandım tam 1 sene oldu canım evleneli. 32 yaş geç değil evet ama düşündürüyor işte insanı. Bakalım bekleyip görücez inşallah. İlk önce doktor , sonra güzelce vitaminleri kullanıp vücudu hazırlayıp sonra çalışmalara başlamak lazım inşallah.
ELİSA canım neden umutsuzluğa kapıldın test mi yaptın ki ?
Ay canım çok sağol folic asit tamam aklımda. Ay nasıl heyecanlıyım yarın olsun bakalım doktor ne diyecek. Umarım kötü tecrübe sahibi olmam.hmm evlilikte birinci senesini doldurmaya az kalmış biri olarak bence karar verebilirsin artık :) yani eşinle durumunuz birz biraz rayına oturmuştur ve yaşında artık gayet iyi o yüzden düşünebilirsin doktor muayeneni ol sonra hiç bir şeye takılmadan rahatça korunmanı bırak yaşamana bak bebiş gelecektir :) birde bebek düşündüğünü doktoruna söyle istersen çünkü folic asit verecektir . hamile kalmayı düşünen bayanlar bundan kullanıyorlar biz tüm topic kullanıyoruz :)
Canım dun aksam cok kotu oldum rahatsızlandım bende test yaptım negatıfı ama benı umutsuzluga dusuren bu dgeıldı ılıskıden sonra mogamının dedıgı kontrol ısını yaptm bır cesaret ve elıme geldı zaten esımde dedı bıraz baskı vardı dıye ve suandada belım agrıyor adet olacagım o yuzden canım
Ay canım çok sağol folic asit tamam aklımda. Ay nasıl heyecanlıyım yarın olsun bakalım doktor ne diyecek. Umarım kötü tecrübe sahibi olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?