2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende senın gıbı dusunuyorum oluruna akısına bırakıyorum ne zaman kısmetse o zaman olsun lıstede adım olur sohetlere katılmaya calısacagım ama belırtıler bolumune calısmalara hıc gırmeyecegım teldekı programıda kaldırcagım yum gunlerıde hesaplamayacagım kafamı dınlendırmek ıstıyorum ve kendımı ısıme yuruyusume kıtap okuma evıme verecegım

Hoşbuldum canım, hepiniz çok güzel dostluk kurmuş ve yardımlaşmışsınız burada. Ben evliliğe adepte olamadım çok zorlandım. Ailemden uzakta olduğum için cesaret edemedim. 32 yaşındayım çok geç kalmamışımdır umarım.

Evet akışına bırak bakalım biraz, üzülme lütfen.

Dunu atlattım adetı kabullendım rahatladım canım uzulmuyorum cunku ben hayırlısnı saglıklısını ve en dogru zamanda gelmesını dılıyorum canım ve ben bılıyorumkı RABBIM benı bekletıyorsa bebegımı en guzel sekılde bana sunacak hepoyle olmaz ıstedıgımız bırseylere kavusmak ıcın sabretmezmıyız beklemezmıyım bende tevvekkul ettım beklıyorum cok sukur saglıklıyız bebegımız gelene kadar bebesımız ıcın yatırm yapar borcları kapatırız belkıde bebısımız borclarımızın bıtmesını beklıyor gelmek ıcın

Ha şöyle, ne güzel dedin bak. Zamanı var demek ki. Yeter ki canımız sağolsun.

evet burası bizim rahatladığımız paylaşım yaptıkça mutlu olduğumuz yerimiz :) haklı olabilirsin ayrı şehir kimsesizlik çok zor olmalı . ne kadar oldu evleneli? 32 geç değil önemli olan psikolojik olarak hazır hissetmek umarım hayırlı zamanda rabbim bebeğini nasip eder :)

kendini çok fazla dinleme canım bak olumsuzluklara düşmeye başladın daha kırmızılar görünmeden kırmızı deme bakalım dur.

Günaydın kızlar şimdi doktordan geliyorum 3.gunu yaptığım hormon sonuçlarında fsh 10.68 çıktı doktorum yoktu ama yerine bir bayan bakıyordu bana fsh yuksek dedi yumurta takibi ve çatlama iğnesi falan bahsetti şimdi benim sormak istediğim varmı aranızda bu işlemleri yaptıran

kendini çok fazla dinleme canım bak olumsuzluklara düşmeye başladın daha kırmızılar görünmeden kırmızı deme bakalım dur.

Canım ben kendımı fazla dınlemıyorumkı benım bu yasıma kadar adetımden once gogsum agrımazdı ılk defa bu ay yum gunumden sonra hassaslasmaya basladı yoksa ben bu ay belırtı aramıyordum belım cuan agrıyor adet olacagım bılıyorum

Çok zordu ben aileme çok bağlı olduğum için zorlandım tam 1 sene oldu canım evleneli. 32 yaş geç değil evet ama düşündürüyor işte insanı. Bakalım bekleyip görücez inşallah. İlk önce doktor , sonra güzelce vitaminleri kullanıp vücudu hazırlayıp sonra çalışmalara başlamak lazım inşallah.

günaydın canım geçmiş olsun ben işlemleri bilmiyorum ama bilenler var bakalım ne diyecekler olsun iğneyle de olsa sorunsuzca oluyorsa sorun yok çok şükür :)

hmm evlilikte birinci senesini doldurmaya az kalmış biri olarak bence karar verebilirsin artık :) yani eşinle durumunuz birz biraz rayına oturmuştur ve yaşında artık gayet iyi o yüzden düşünebilirsin doktor muayeneni ol sonra hiç bir şeye takılmadan rahatça korunmanı bırak yaşamana bak bebiş gelecektir :) birde bebek düşündüğünü doktoruna söyle istersen çünkü folic asit verecektir . hamile kalmayı düşünen bayanlar bundan kullanıyorlar biz tüm topic kullanıyoruz :)

ELİSA canım neden umutsuzluğa kapıldın test mi yaptın ki ?

Canım dun aksam cok kotu oldum rahatsızlandım bende test yaptım negatıfı ama benı umutsuzluga dusuren bu dgeıldı ılıskıden sonra mogamının dedıgı kontrol ısını yaptm bır cesaret ve elıme geldı zaten esımde dedı bıraz baskı vardı dıye ve suandada belım agrıyor adet olacagım o yuzden canım

Ay canım çok sağol folic asit tamam aklımda. Ay nasıl heyecanlıyım yarın olsun bakalım doktor ne diyecek. Umarım kötü tecrübe sahibi olmam.

testte çıkmayabilir . olursa da olur ne yapalım senin canın sağolsun bencede bu ay güne fln bakma kafana göre ilişkini yaşa sende Lovely35 Mogami ben bu üçlüden bugün ov testlerini gün takiplerini düşünmeyi bıraktıkları an hamiş kalacaklarına inanıyorum hadi yapalım ekimde görelim kim haklı çıkacak ama gün hesaplamak kafada tarih düşünmek yok anlaştık mı?

Ay canım çok sağol folic asit tamam aklımda. Ay nasıl heyecanlıyım yarın olsun bakalım doktor ne diyecek. Umarım kötü tecrübe sahibi olmam.

kendini rahat bırakırsan olmazsın tabiki de 3 4 farklı doktora göründüm hiç birinde sıkıntı olmadı :) heyecan ollsun ama ilk aydan beklentilere düşme oluruna bırak burda hepimiz onu tecrübe edindik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…