- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
bende 32 yaşındayım :) evlilik adaptasyon evet çok zor, ama muayeneni geciktirme derim, bende aynı senin gibi doktor kontrolünden çok korkanlardanım,valla burara bir cesaret verdiler her gün gitsem bir şey olmaz :) ne kadarlık evlisin, ben 2 senelik evliyim.Hoşbuldum canım, hepiniz çok güzel dostluk kurmuş ve yardımlaşmışsınız burada. Ben evliliğe adepte olamadım çok zorlandım. Ailemden uzakta olduğum için cesaret edemedim. 32 yaşındayım çok geç kalmamışımdır umarım.
Evet canım okuduğum kadarıyla onu bende farkettim. Fazla okudum bu sefer kafam karıştı. Ben takip etmiycem günmüş, yumurtlamaymış. Ne zaman olursa artık. Kafaya takmak üzülmek yok. Çünkü o kadar kolay bir iş değil yazdıklarınızdan gördüğüm kadarıyla tutturması zorkendini rahat bırakırsan olmazsın tabiki de 3 4 farklı doktora göründüm hiç birinde sıkıntı olmadı :) heyecan ollsun ama ilk aydan beklentilere düşme oluruna bırak burda hepimiz onu tecrübe edindik :)
Aaa sendemi 32 yaşındasın bende yoktur benim yaşımda diyordum. bende tam 1 sene 10 günlük evliyim canımm.bende 32 yaşındayım :) evlilik adaptasyon evet çok zor, ama muayeneni geciktirme derim, bende aynı senin gibi doktor kontrolünden çok korkanlardanım,valla burara bir cesaret verdiler her gün gitsem bir şey olmaz :) ne kadarlık evlisin, ben 2 senelik evliyim.
Evet canım okuduğum kadarıyla onu bende farkettim. Fazla okudum bu sefer kafam karıştı. Ben takip etmiycem günmüş, yumurtlamaymış. Ne zaman olursa artık. Kafaya takmak üzülmek yok. Çünkü o kadar kolay bir iş değil yazdıklarınızdan gördüğüm kadarıyla tutturması zor
Kızlar merhaba hepinize ,
Giremedim 2 gündür , bi ara okudum tam birşeyler yazacaktım fırsat olmadı.
İş yerinde şu günler yine çok yoğun.
Geçmişi de okuyamadım var mı güzel haberler
Dünde büyük eniştemizi kaybettik , 4 aydır tedavi görüyordu 55 yaşında.Ömrü bu kadarmış...
Peşpeşe ölüm haberleri almaya başladık yine , inşallah bu son olur.İnsanı çok yıpratıyor.
Biz bu yumurtlama zamanımızda pek çalışamadık , salı günü yani 16.günde çalıştık sadece.akıntımın geldiği gün cumaydı büyük olasılıkla ozaman yumurtladım yani 12.gün oluyor 12-24 saat canlı kalıyormuş , yani bizim bu ayda hayaller suya düştü.
Önümüzdeki ay ovülasyon testleri alacağım.bal tarçın çörekotu ve havuç kürü yapacağım.Sağlam çalışacağım.
Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin inşallah...
Biran önce göbişlerimiz sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah :)
maşallah maşallah Allah bozmasın ağzınızın tadını, yuvanızıda inşallah bir bebekle şenlendirsin, evet takılma rahat olAaa sendemi 32 yaşındasın bende yoktur benim yaşımda diyordum. bende tam 1 sene 10 günlük evliyim canımm.Randevum yarın tüm cesaretimi topladım bakalım yarın beni neler bekliyor.
Çok üzüldüm kaygılı, inşallah bu sefer bebişin gelip sana sıkı sıkı tutunacaktır. Dediğin gibi herşeyin hayırlısını verir rabbim.ben korunmadığım ilk ay diyebilirim ilk ayda hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu düşürdüm hamile kalmak kişiye göre değişir hemen olabilirsin neden olmasın olmazsada benim ve benzeri örnekler gibi olayları yaşamamak için demek hayırlısı değilmiş de geç nasıl olsa bebek için acele yok öyleyse akışına bırak daha çabuk gelecektir misafiriniz :)
maşallah maşallah Allah bozmasın ağzınızın tadını, yuvanızıda inşallah bir bebekle şenlendirsin, evet takılma rahat olMINIKKUS1 nın dediği gibi,biliyorum ki ekim anneleri çoğalacak bizim topikte :) inşallah iyi sonuçları müjdelersin :)
başınız sağolsun,Allah geride kalan ailesine ve sizlere sabırlar versinKızlar merhaba hepinize ,
Giremedim 2 gündür , bi ara okudum tam birşeyler yazacaktım fırsat olmadı.
İş yerinde şu günler yine çok yoğun.
Geçmişi de okuyamadım var mı güzel haberler
Dünde büyük eniştemizi kaybettik , 4 aydır tedavi görüyordu 55 yaşında.Ömrü bu kadarmış...
Peşpeşe ölüm haberleri almaya başladık yine , inşallah bu son olur.İnsanı çok yıpratıyor.
Biz bu yumurtlama zamanımızda pek çalışamadık , salı günü yani 16.günde çalıştık sadece.akıntımın geldiği gün cumaydı büyük olasılıkla ozaman yumurtladım yani 12.gün oluyor 12-24 saat canlı kalıyormuş , yani bizim bu ayda hayaller suya düştü.
Önümüzdeki ay ovülasyon testleri alacağım.bal tarçın çörekotu ve havuç kürü yapacağım.Sağlam çalışacağım.
Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin inşallah...
Biran önce göbişlerimiz sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah :)
testte çıkmayabilir . olursa da olur ne yapalım senin canın sağolsun bencede bu ay güne fln bakma kafana göre ilişkini yaşa sende Lovely35 Mogami ben bu üçlüden bugün ov testlerini gün takiplerini düşünmeyi bıraktıkları an hamiş kalacaklarına inanıyorum hadi yapalım ekimde görelim kim haklı çıkacak ama gün hesaplamak kafada tarih düşünmek yok anlaştık mı?
Hosgeldiiin , Rabbim tez zamanda kucagini doldursun insaAllah :)İnşallah hepinizin isteği o kadar çok ve güzelki, rabbim tez zamanda verir inşallah.
çok çok geçmişler olsun, Ankara da da sular sağlıksız olduğundan aciller dolup taşıyormuş, biz banyo ve diş fırçalama dışında hiç bir şekilde musluk suyu kullanmıyoruz uzun zamandır.çok şükür bizde yok o salgından.kendinize dikkat edin, iyileşin inşallah bir an önce :)Kuzularım..bugün burada moraller düşmüş hemen... Durun kız dün ne güzel mutluyduk...biliyoruz ki her şeyin bir zamani var , nasibi var... Ve en önemlisi stres olmamamiz gerektiğini biliyoruz...
Lovely35 kararini sevdim...kafa rahat olmali tatlim... Ama yine de ozletme kendini..,)@elisa__ canimm Rabbim hayırlı zamanda versin diye ediyoruz dualarimiiz... Birincisi kirmizilar gelmedi daha, ikincisi daha zamani gelmemistir demek ki, sakin üzülme... Burda hep beraber muhabbet edelim diye varız @Tospaaa kuzum senin de gelmedi adetlerin daha... Azcik sabır sükunet bitaneler
Mogami canim benim de adetim kısa süreceğe benziyor...bugün5.gün çok az geliyor...
Bide eşim de bende çok hastalandik...ateş, ishal...sabah soluğu sağlık ocağında aldık... İlac verdi... Resmen halsizlikten ölüyoruz... Rabbim sağlık versin herkese
merhaba başınız sağ olsunbaşladı mı yaprak dökümü böyle oluyor malesef 55 yaş çok erken ama rabbim o kadar ömür biçmiş allah kalanlarına sabır versin ... senin üzüntü streslerden yumurtlamanda da gecikme ya da öne alım olabilir kısmet belki sürpriz olur hayırlısı bakalım:)
Kuzum bizde çeşme suyu asla kullanmiyoruz... Tavuk yaptı maalesef... Gıda zehirlenmesiçok çok geçmişler olsun, Ankara da da sular sağlıksız olduğundan aciller dolup taşıyormuş, biz banyo ve diş fırçalama dışında hiç bir şekilde musluk suyu kullanmıyoruz uzun zamandır.çok şükür bizde yok o salgından.kendinize dikkat edin, iyileşin inşallah bir an önce :)
Ateşim 36.4e indi göğüslerimin gerginliği acısı azaldı artık bebeğimin benimle olmadığına inanıyorum ama nasıl alışıcam onun içimden gideceği hissi çok kötü çok üzgünüm
Çok üzüldüm kaygılı, inşallah bu sefer bebişin gelip sana sıkı sıkı tutunacaktır. Dediğin gibi herşeyin hayırlısını verir rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?