2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende 32 yaşındayım :) evlilik adaptasyon evet çok zor, ama muayeneni geciktirme derim, bende aynı senin gibi doktor kontrolünden çok korkanlardanım,valla burara bir cesaret verdiler her gün gitsem bir şey olmaz :) ne kadarlık evlisin, ben 2 senelik evliyim.

kendini rahat bırakırsan olmazsın tabiki de 3 4 farklı doktora göründüm hiç birinde sıkıntı olmadı :) heyecan ollsun ama ilk aydan beklentilere düşme oluruna bırak burda hepimiz onu tecrübe edindik :)
Evet canım okuduğum kadarıyla onu bende farkettim. Fazla okudum bu sefer kafam karıştı. Ben takip etmiycem günmüş, yumurtlamaymış. Ne zaman olursa artık. Kafaya takmak üzülmek yok. Çünkü o kadar kolay bir iş değil yazdıklarınızdan gördüğüm kadarıyla tutturması zor

Aaa sendemi 32 yaşındasın bende yoktur benim yaşımda diyordum. bende tam 1 sene 10 günlük evliyim canımm. Randevum yarın tüm cesaretimi topladım bakalım yarın beni neler bekliyor.

Kızlar merhaba hepinize ,

Giremedim 2 gündür , bi ara okudum tam birşeyler yazacaktım fırsat olmadı.
İş yerinde şu günler yine çok yoğun.
Geçmişi de okuyamadım var mı güzel haberler

Dünde büyük eniştemizi kaybettik , 4 aydır tedavi görüyordu 55 yaşında.Ömrü bu kadarmış...
Peşpeşe ölüm haberleri almaya başladık yine , inşallah bu son olur.İnsanı çok yıpratıyor.

Biz bu yumurtlama zamanımızda pek çalışamadık , salı günü yani 16.günde çalıştık sadece.akıntımın geldiği gün cumaydı büyük olasılıkla ozaman yumurtladım yani 12.gün oluyor 12-24 saat canlı kalıyormuş , yani bizim bu ayda hayaller suya düştü.
Önümüzdeki ay ovülasyon testleri alacağım.bal tarçın çörekotu ve havuç kürü yapacağım.Sağlam çalışacağım.
Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin inşallah...
Biran önce göbişlerimiz sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah :)

ben korunmadığım ilk ay diyebilirim ilk ayda hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu düşürdüm hamile kalmak kişiye göre değişir hemen olabilirsin neden olmasın olmazsada benim ve benzeri örnekler gibi olayları yaşamamak için demek hayırlısı değilmiş de geç nasıl olsa bebek için acele yok öyleyse akışına bırak daha çabuk gelecektir misafiriniz :)

merhaba başınız sağ olsun başladı mı yaprak dökümü böyle oluyor malesef 55 yaş çok erken ama rabbim o kadar ömür biçmiş allah kalanlarına sabır versin ... senin üzüntü streslerden yumurtlamanda da gecikme ya da öne alım olabilir kısmet belki sürpriz olur hayırlısı bakalım:)

Aaa sendemi 32 yaşındasın bende yoktur benim yaşımda diyordum. bende tam 1 sene 10 günlük evliyim canımm. Randevum yarın tüm cesaretimi topladım bakalım yarın beni neler bekliyor.
maşallah maşallah Allah bozmasın ağzınızın tadını, yuvanızıda inşallah bir bebekle şenlendirsin, evet takılma rahat ol MINIKKUS1 nın dediği gibi,biliyorum ki ekim anneleri çoğalacak bizim topikte :) inşallah iyi sonuçları müjdelersin :)

Çok üzüldüm kaygılı, inşallah bu sefer bebişin gelip sana sıkı sıkı tutunacaktır. Dediğin gibi herşeyin hayırlısını verir rabbim.

Kuzularım..bugün burada moraller düşmüş hemen... Durun kız dün ne güzel mutluyduk...biliyoruz ki her şeyin bir zamani var , nasibi var... Ve en önemlisi stres olmamamiz gerektiğini biliyoruz...
Lovely35 kararini sevdim...kafa rahat olmali tatlim... Ama yine de ozletme kendini..,)@elisa__ canimm Rabbim hayırlı zamanda versin diye ediyoruz dualarimiiz... Birincisi kirmizilar gelmedi daha, ikincisi daha zamani gelmemistir demek ki, sakin üzülme... Burda hep beraber muhabbet edelim diye varız@Tospaaa kuzum senin de gelmedi adetlerin daha... Azcik sabır sükunet bitaneler
Mogami canim benim de adetim kısa süreceğe benziyor...bugün5.gün çok az geliyor...

Bide eşim de bende çok hastalandik...ateş, ishal...sabah soluğu sağlık ocağında aldık... İlac verdi... Resmen halsizlikten ölüyoruz... Rabbim sağlık versin herkese

İnşallah hepinizin isteği o kadar çok ve güzelki, rabbim tez zamanda verir inşallah.

başınız sağolsun,Allah geride kalan ailesine ve sizlere sabırlar versin
kısmetten öte yol yok derler ya, hiç beklemediğin anda gelir belkide sizin bebiş

Sagol canım anlastık ben hep senınle aynı donemde hamıle kalacakmısım gıbı hıssedıyorum canım esımın telden programıda sılecegım kesın kararlıyım kendımı yıpratmanın anlamı yok ben saglıklı olmadıktan sonra bebısıme nasıl bakacagım o yuzden once saglık hespa kıtap yok artık canım

Ateşim 36.4e indi göğüslerimin gerginliği acısı azaldı artık bebeğimin benimle olmadığına inanıyorum ama nasıl alışıcam onun içimden gideceği hissi çok kötü çok üzgünüm

İnşallah hepinizin isteği o kadar çok ve güzelki, rabbim tez zamanda verir inşallah.
Hosgeldiiin , Rabbim tez zamanda kucagini doldursun insaAllah :)
Stres en önemli faktör ama biz pek dinletemiyoruz vucudumuza stres yapmamamiz gerektiğini

çok çok geçmişler olsun, Ankara da da sular sağlıksız olduğundan aciller dolup taşıyormuş, biz banyo ve diş fırçalama dışında hiç bir şekilde musluk suyu kullanmıyoruz uzun zamandır.çok şükür bizde yok o salgından.kendinize dikkat edin, iyileşin inşallah bir an önce :)

sağol canım , amin...

Herşey kısmet ama gecen hafta cuma gelmişti o yumurtlama akıntısı..Yine Rabbim büyük.Hayırlısı tabi.

Kuzum bizde çeşme suyu asla kullanmiyoruz... Tavuk yaptı maalesef... Gıda zehirlenmesi
Amiiin canim benimmm insaAllah, annemi çağırdım.bugün yardıma hiç bir şey yapasim yok çünkü...

Ateşim 36.4e indi göğüslerimin gerginliği acısı azaldı artık bebeğimin benimle olmadığına inanıyorum ama nasıl alışıcam onun içimden gideceği hissi çok kötü çok üzgünüm
canım Allah sabır versin ne denir ne söylenir gerçekten bilmiyorum,Allah direyet versin, size sağlık sıhhat versin inşallah

Çok üzüldüm kaygılı, inşallah bu sefer bebişin gelip sana sıkı sıkı tutunacaktır. Dediğin gibi herşeyin hayırlısını verir rabbim.

sağol amin inşallah :) bende üzüldüm ama şimdi şükrediyorum vücut attı allah sağlıklı gelişmesi olmayacak bir evlat vermedi diye kısmet nasip rabbim hayırlı zamanda herkese sağlıklı uzun ömürlü evladını nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…