başınız sağolsun,Allah geride kalan ailesine ve sizlere sabırlar versin
kısmetten öte yol yok derler ya, hiç beklemediğin anda gelir belkide sizin bebiş
oyyy kıyamam tekrar tekrar geçmiş olsun, Allah bir an önce şifanızı verir inşallah eşine ve sanaKuzum bizde çeşme suyu asla kullanmiyoruz... Tavuk yaptı maalesef... Gıda zehirlenmesi
Amiiin canim benimmm insaAllah, annemi çağırdım.bugün yardıma hiç bir şey yapasim yok çünkü...
Hoşbulduk canım, gerçekten bende o kadar heves yok, okudum konuyu ve kendime dedim ki ben iyi anne olamam heralde. sizdeki istek çok farklı. Ama stres yapmayın benim arkadaşım da çok istiyordu, 5 sene çocuk olmadı, doktora gitti tüp bebek tedavisine karar kıldılar, o ay hamile kaldı tedavi bile olmadı. Demekki neymiş kafa rahat olacak, düşünmeyeceğiz fazla.Hosgeldiiin , Rabbim tez zamanda kucagini doldursun insaAllah :)
Stres en önemli faktör ama biz pek dinletemiyoruz vucudumuza stres yapmamamiz gerektiğini
Canim sen böyle dedikçe çok üzülüyorum...çok zor bisey...Ateşim 36.4e indi göğüslerimin gerginliği acısı azaldı artık bebeğimin benimle olmadığına inanıyorum ama nasıl alışıcam onun içimden gideceği hissi çok kötü çok üzgünüm
Kuzum bizde çeşme suyu asla kullanmiyoruz... Tavuk yaptı maalesef... Gıda zehirlenmesi
Amiiin canim benimmm insaAllah, annemi çağırdım.bugün yardıma hiç bir şey yapasim yok çünkü...
Kuzularım..bugün burada moraller düşmüş hemen... Durun kız dün ne güzel mutluyduk...biliyoruz ki her şeyin bir zamani var , nasibi var... Ve en önemlisi stres olmamamiz gerektiğini biliyoruz...
@Lovely35 kararini sevdim...kafa rahat olmali tatlim... Ama yine de ozletme kendini..,)@elisa__ canimm Rabbim hayırlı zamanda versin diye ediyoruz dualarimiiz... Birincisi kirmizilar gelmedi daha, ikincisi daha zamani gelmemistir demek ki, sakin üzülme... Burda hep beraber muhabbet edelim diye varız@Tospaaa kuzum senin de gelmedi adetlerin daha... Azcik sabır sükunet bitaneler
@Mogami canim benim de adetim kısa süreceğe benziyor...bugün5.gün çok az geliyor...
Bide eşim de bende çok hastalandik...ateş, ishal...sabah soluğu sağlık ocağında aldık... İlac verdi... Resmen halsizlikten ölüyoruz... Rabbim sağlık versin herkese
Ateşim 36.4e indi göğüslerimin gerginliği acısı azaldı artık bebeğimin benimle olmadığına inanıyorum ama nasıl alışıcam onun içimden gideceği hissi çok kötü çok üzgünüm
Allahım kimseye yaşatmasın dr üzülecek bişey yok daha duygusal bağ oluşmadı bebeğinle diyo nasıl oluşmadı onunla yatıp onunla kalkıyorum ben mi çok hassasım bilmiyorumcanım Allah sabır versin ne denir ne söylenir gerçekten bilmiyorum,Allah direyet versin, size sağlık sıhhat versin inşallah
Amiiin kuzucum çok Sagol... Hastalık fena bisey...oyyy kıyamam tekrar tekrar geçmiş olsun, Allah bir an önce şifanızı verir inşallah eşine ve sana
Sagol canım anlastık ben hep senınle aynı donemde hamıle kalacakmısım gıbı hıssedıyorum canım esımın telden programıda sılecegım kesın kararlıyım kendımı yıpratmanın anlamı yok ben saglıklı olmadıktan sonra bebısıme nasıl bakacagım o yuzden once saglık hespa kıtap yok artık canım
Ben de varım bat 11 Eylül ama geçen ay yazamadım bir türlü üzgünümLaaaaaaaaaaaannn 14 kişiden sadece 1 tane hamile çıktı.... Bu nasıl bi tablooooooooo... Sevmedim işte....
Rabbim tekrar sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah evlere sığamıyorum kendimi çok yalnız hissediyorumCanım benim üzülme , herşeyin hayırlısı...
Sağlıklı bebek tutunur derler...
Sağlıklı bebişlerle dolsun göbişlerimiz inşallah.
Sende bu sürece girince istersiin :)Hoşbulduk canım, gerçekten bende o kadar heves yok, okudum konuyu ve kendime dedim ki ben iyi anne olamam heralde. sizdeki istek çok farklı. Ama stres yapmayın benim arkadaşım da çok istiyordu, 5 sene çocuk olmadı, doktora gitti tüp bebek tedavisine karar kıldılar, o ay hamile kaldı tedavi bile olmadı. Demekki neymiş kafa rahat olacak, düşünmeyeceğiz fazla.
Sende bu sürece girince istersiin :)Hoşbulduk canım, gerçekten bende o kadar heves yok, okudum konuyu ve kendime dedim ki ben iyi anne olamam heralde. sizdeki istek çok farklı. Ama stres yapmayın benim arkadaşım da çok istiyordu, 5 sene çocuk olmadı, doktora gitti tüp bebek tedavisine karar kıldılar, o ay hamile kaldı tedavi bile olmadı. Demekki neymiş kafa rahat olacak, düşünmeyeceğiz fazla.
Ateşim 36.4e indi göğüslerimin gerginliği acısı azaldı artık bebeğimin benimle olmadığına inanıyorum ama nasıl alışıcam onun içimden gideceği hissi çok kötü çok üzgünüm
Tsekkur ederim canim...senin de basın sağ olsun...Geçmiş olsun canım
Rabbim tekrar sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah evlere sığamıyorum kendimi çok yalnız hissediyorum
Sagol bitanem... Salgından değil bizimki gıda zehirlenmesi... Ama.yıktı bizi.. rabbim sağlık.versin herkese...:)çok doğru söylüyorsun ... çok geçmiş olsun salgın varmış tüh iyice dinleninilaç alıyorsundur allahtan adetin yeni bitiyorda ilaç endişesine girmedik bu da bi şans :) önce sağlıkkk :)
Sizide üzüyorum hakkınızı helal edin ama kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki yapayalnız çok zorCanim sen böyle dedikçe çok üzülüyorum...çok zor bisey...
Kendinden daha kötü durumda olanları düşünüp teselli olman gerekiyor...ve böyle şeyler yaşanabiliyor biliyorsun... Sadece şu an yaşadığın çok acı ama yakında sana bir bebis yine gelecek buna inan canim benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?