2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kuzum bizde çeşme suyu asla kullanmiyoruz... Tavuk yaptı maalesef... Gıda zehirlenmesi
Amiiin canim benimmm insaAllah, annemi çağırdım.bugün yardıma hiç bir şey yapasim yok çünkü...
oyyy kıyamam tekrar tekrar geçmiş olsun, Allah bir an önce şifanızı verir inşallah eşine ve sana

Hosgeldiiin , Rabbim tez zamanda kucagini doldursun insaAllah :)
Stres en önemli faktör ama biz pek dinletemiyoruz vucudumuza stres yapmamamiz gerektiğini
Hoşbulduk canım, gerçekten bende o kadar heves yok, okudum konuyu ve kendime dedim ki ben iyi anne olamam heralde. sizdeki istek çok farklı. Ama stres yapmayın benim arkadaşım da çok istiyordu, 5 sene çocuk olmadı, doktora gitti tüp bebek tedavisine karar kıldılar, o ay hamile kaldı tedavi bile olmadı. Demekki neymiş kafa rahat olacak, düşünmeyeceğiz fazla.

Ateşim 36.4e indi göğüslerimin gerginliği acısı azaldı artık bebeğimin benimle olmadığına inanıyorum ama nasıl alışıcam onun içimden gideceği hissi çok kötü çok üzgünüm
Canim sen böyle dedikçe çok üzülüyorum...çok zor bisey...
Kendinden daha kötü durumda olanları düşünüp teselli olman gerekiyor...ve böyle şeyler yaşanabiliyor biliyorsun... Sadece şu an yaşadığın çok acı ama yakında sana bir bebis yine gelecek buna inan canim benim...

çok doğru söylüyorsun ... çok geçmiş olsun salgın varmış tüh iyice dinlenin ilaç alıyorsundur allahtan adetin yeni bitiyorda ilaç endişesine girmedik bu da bi şans :) önce sağlıkkk :)

Ateşim 36.4e indi göğüslerimin gerginliği acısı azaldı artık bebeğimin benimle olmadığına inanıyorum ama nasıl alışıcam onun içimden gideceği hissi çok kötü çok üzgünüm

Canım benim üzülme , herşeyin hayırlısı...
Sağlıklı bebek tutunur derler...
Sağlıklı bebişlerle dolsun göbişlerimiz inşallah.

canım Allah sabır versin ne denir ne söylenir gerçekten bilmiyorum,Allah direyet versin, size sağlık sıhhat versin inşallah
Allahım kimseye yaşatmasın dr üzülecek bişey yok daha duygusal bağ oluşmadı bebeğinle diyo nasıl oluşmadı onunla yatıp onunla kalkıyorum ben mi çok hassasım bilmiyorum

ben bile stres oldum sanki hiç hamile kalmamışım gibi olacak mı diyorum kısmet nasip garantisi yok hiç birinin kafamızı rahat bırakalım bakalım ekimde ne olacak görücez ben bu ay adet günümü bilmiyorum nasıl bkliyorsam ekimde de öyle bekleyeceğim ki kafam stres yapmasın olursa olur olmazsa rahim bir ay daha hazırlanır :)

kizalr ben ilk doktora gitdim bayandi.bana kocanda cok zayiflik var sen hamile kalamasin dedi ve sonra ilac yazdi ve yine ilac yazdi dedi cok zayif boyle mahile kalamsin.ben sonra doktoru deyisdim erkek doktor var ona gitdim cook iyi doktor 10 yil 15 yil 8 9 yil olmayanlari oldurmus hekim bana kocanda bisey yox dedi sonra yine baska doktora gitdim oda bayandi oda kocan zayif dedi ya kime inanacagimi sasridim.simdi ben kocamin deyerlerini size atsam siz gendi doktorunuza baktirirmisiniz benim icin?zayifmi diyilmi bebek sahibi olabilirmi.kocam 2 haftaya yurt disina gidecek irana kontrole ama ben cabuk oyrenmek isdiyorum benim icin baktira bilirmisininz birininz?

Laaaaaaaaaaaannn 14 kişiden sadece 1 tane hamile çıktı.... Bu nasıl bi tablooooooooo... Sevmedim işte....
Ben de varım bat 11 Eylül ama geçen ay yazamadım bir türlü üzgünüm( 4. Deneme bir aksilik çıkmazsa devam edecek. Yine düşük olurmu diye düşünmeden edemiyorum ama...

Sende bu sürece girince istersiin :)
Benim geçen ay ilk çalışma ayıydı daha... Ama kimyasal gebelik geçmişim var korunurken plansizdi... Demek ki kafa rahatligi önemli
Bende çok duydum öyle... Rabbim hayırlı zamanda versin...

Sende bu sürece girince istersiin :)
Benim geçen ay ilk çalışma ayıydı daha... Ama kimyasal gebelik geçmişim var korunurken plansizdi... Demek ki kafa rahatligi önemli
Bende çok duydum öyle... Rabbim hayırlı zamanda versin...

ama öyle bir şey diyorsun ki hiç bi şey diyemiyorum bak ateş ara ara basar gider göğüslerde öyle kendine tüm olumsuzları gösterme elinden ne geliyorsa yaptın sen pazartesiyi bekle bakalım allahım hakkında nasıl hayırlısı olacaksa onu nasip etsin rabbim

Rabbim tekrar sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah evlere sığamıyorum kendimi çok yalnız hissediyorum

Yapma böyle ne olur..kendimizi sağlıklı bebeklere hazırlayalım.Herşey rabbimden.
Hep demezmiyiz hayırlı sağlıklı evlat ver Allah'ım diye.

çok doğru söylüyorsun ... çok geçmiş olsun salgın varmış tüh iyice dinlenin ilaç alıyorsundur allahtan adetin yeni bitiyorda ilaç endişesine girmedik bu da bi şans :) önce sağlıkkk :)
Sagol bitanem... Salgından değil bizimki gıda zehirlenmesi... Ama.yıktı bizi.. rabbim sağlık.versin herkese...:)

Sizide üzüyorum hakkınızı helal edin ama kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki yapayalnız çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…