Tsekkur ederim canim...senin de basın sağ olsun...
çok üzüldüm umarım bu sefer sağlıklı bebişiniz olur.Sende bu sürece girince istersiin :)
Benim geçen ay ilk çalışma ayıydı daha... Ama kimyasal gebelik geçmişim var korunurken plansizdi... Demek ki kafa rahatligi önemli
Bende çok duydum öyle... Rabbim hayırlı zamanda versin...
Hayiiiirr asla ne hakki lütfen duymayayim,tabii ki burda oda paylasacaksin uzuntunu... Canimsin...Sizide üzüyorum hakkınızı helal edin ama kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki yapayalnız çok zor
Başınız sağolsun.Kızlar merhaba hepinize ,
Giremedim 2 gündür , bi ara okudum tam birşeyler yazacaktım fırsat olmadı.
İş yerinde şu günler yine çok yoğun.
Geçmişi de okuyamadım var mı güzel haberler
Dünde büyük eniştemizi kaybettik , 4 aydır tedavi görüyordu 55 yaşında.Ömrü bu kadarmış...
Peşpeşe ölüm haberleri almaya başladık yine , inşallah bu son olur.İnsanı çok yıpratıyor.
Biz bu yumurtlama zamanımızda pek çalışamadık , salı günü yani 16.günde çalıştık sadece.akıntımın geldiği gün cumaydı büyük olasılıkla ozaman yumurtladım yani 12.gün oluyor 12-24 saat canlı kalıyormuş , yani bizim bu ayda hayaller suya düştü.
Önümüzdeki ay ovülasyon testleri alacağım.bal tarçın çörekotu ve havuç kürü yapacağım.Sağlam çalışacağım.
Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin inşallah...
Biran önce göbişlerimiz sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah :)
Canım sen ne zaman kaybettin bebeği?ben korunmadığım ilk ay diyebilirim ilk ayda hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu düşürdüm hamile kalmak kişiye göre değişir hemen olabilirsin neden olmasın olmazsada benim ve benzeri örnekler gibi olayları yaşamamak için demek hayırlısı değilmiş de geç nasıl olsa bebek için acele yok öyleyse akışına bırak daha çabuk gelecektir misafiriniz :)
Canım bu tür olaylarda ne kadar düşünürsen o kadar sıkıntı oluyor.Ateşim 36.4e indi göğüslerimin gerginliği acısı azaldı artık bebeğimin benimle olmadığına inanıyorum ama nasıl alışıcam onun içimden gideceği hissi çok kötü çok üzgünüm
Yeni yazmaya başladım ne olduğunu bilmiyorum ama ne olur üzmeyin kendinizi.Sizide üzüyorum hakkınızı helal edin ama kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki yapayalnız çok zor
Bebeğim beni tek başıma bıraktı yapayalnız dr a gideceğimiz gün battaniye modellerine baktım ip alıp başlıcaktım psikolojim altüst olduama öyle bir şey diyorsun ki hiç bi şey diyemiyorumbak ateş ara ara basar gider göğüslerde öyle kendine tüm olumsuzları gösterme elinden ne geliyorsa yaptın sen pazartesiyi bekle bakalım allahım hakkında nasıl hayırlısı olacaksa onu nasip etsin rabbim
Sagol bitanem... Salgından değil bizimki gıda zehirlenmesi... Ama.yıktı bizi.. rabbim sağlık.versin herkese...:)
Başınız sağolsun.
teşekkür ederim.
Bebeğimin kalp atışı yok dr ölü dedi ben beklemek istedim bekliyorumYeni yazmaya başladım ne olduğunu bilmiyorum ama ne olur üzmeyin kendinizi.
Amin tatlim... Herkese insaAllah :)çok üzüldüm umarım bu sefer sağlıklı bebişiniz olur.
nim böyle yaparak sadece kendimizi strese sokarız , psikolojimizi bozarız.Bebeğim beni tek başıma bıraktı yapayalnız dr a gideceğimiz gün battaniye modellerine baktım ip alıp başlıcaktım psikolojim altüst oldu
Ağlama nöbetlerinden çıkamıyorum aklımda hep narkozdan uyandığım an bebeğimin artık benimle olmadığı düşüncesi varCanım be
nim böyle yaparak sadece kendimizi strese sokarız , psikolojimizi bozarız.
Bebişlerimizin sağlıkla gelmesi için biraz daha bedenimizi rahatlatmamız gerekiyor.
İlk hamileliğimde hepsini yaşadım stres sağlıklı bebeğe engel...
Lütfen üzme kendini
Bebeğim beni tek başıma bıraktı yapayalnız dr a gideceğimiz gün battaniye modellerine baktım ip alıp başlıcaktım psikolojim altüst oldu
Allahtan ümit kesilmez canım, eğer sağlığınıza zararı yoksa bekleyin tabi. Zor bir süreç ama iyi düşünki iyi olsun.Bebeğimin kalp atışı yok dr ölü dedi ben beklemek istedim bekliyorum
Başınız sağolsun.
Canım sen ne zaman kaybettin bebeği?
KAç haftalıktı?
Canım bu tür olaylarda ne kadar düşünürsen o kadar sıkıntı oluyor.
Benim arkadaşıma doktorlar (ki bir sürü doktora gittik) kesinlikle çocuğu olmayacağını söyledirler. Başka bir doktorda düşük bir ihtimal var demişti. Olmayacağını düşündükleri için korunmayıp telaşa da kapılmıyorlardı adeti gecikince sonradan tatilde öğrendik ki hamileymiş. Oradaki doktora durumu anlatınca aşırı stres üreme organlarını vuruyormuş ilk buda kalitesiz yumurta ve sperm demek döllenme olsa bile maalesef düşükle sonuçlanıyor. Demiş.
Canım üzülme seni o kadar iyi anlıyorum ki ben iki kez düşük yaptım berbat bir his ama umudumu yitirmedim. Bana ilk başta boşuna deneme dediler. Ama doğru doktoru bulunca hiç de öyle olmadığını anladım. Allah nasip ederse şimdi yine gebelik var. Zor bir süreç ama gönlünü ferah tut Allah'a sığın bol dua et.Bebeğim beni tek başıma bıraktı yapayalnız dr a gideceğimiz gün battaniye modellerine baktım ip alıp başlıcaktım psikolojim altüst oldu
canim ins ALLAH bu duyguyu allahin izniyle yine tadacaksin inalllah yine hamile kalacaksin uzulme lutfen ALLAHIN takdiri boylemis....Ağlama nöbetlerinden çıkamıyorum aklımda hep narkozdan uyandığım an bebeğimin artık benimle olmadığı düşüncesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?