2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

çok üzüldüm umarım bu sefer sağlıklı bebişiniz olur.

Başınız sağolsun.

Canım sen ne zaman kaybettin bebeği?
KAç haftalıktı?
Ateşim 36.4e indi göğüslerimin gerginliği acısı azaldı artık bebeğimin benimle olmadığına inanıyorum ama nasıl alışıcam onun içimden gideceği hissi çok kötü çok üzgünüm
Canım bu tür olaylarda ne kadar düşünürsen o kadar sıkıntı oluyor.
Benim arkadaşıma doktorlar (ki bir sürü doktora gittik) kesinlikle çocuğu olmayacağını söyledirler. Başka bir doktorda düşük bir ihtimal var demişti. Olmayacağını düşündükleri için korunmayıp telaşa da kapılmıyorlardı adeti gecikince sonradan tatilde öğrendik ki hamileymiş. Oradaki doktora durumu anlatınca aşırı stres üreme organlarını vuruyormuş ilk buda kalitesiz yumurta ve sperm demek döllenme olsa bile maalesef düşükle sonuçlanıyor. Demiş.

Bebeğim beni tek başıma bıraktı yapayalnız dr a gideceğimiz gün battaniye modellerine baktım ip alıp başlıcaktım psikolojim altüst oldu

Sagol bitanem... Salgından değil bizimki gıda zehirlenmesi... Ama.yıktı bizi.. rabbim sağlık.versin herkese...:)

amin çok kötü olmuş bol bol dinlenin hasta olsanız tavuk suyuna çorba için dicem ama uzun süre tavuk yemesiniz sanırım allah acil şifalar versin size :)

Canım be
Bebeğim beni tek başıma bıraktı yapayalnız dr a gideceğimiz gün battaniye modellerine baktım ip alıp başlıcaktım psikolojim altüst oldu
nim böyle yaparak sadece kendimizi strese sokarız , psikolojimizi bozarız.
Bebişlerimizin sağlıkla gelmesi için biraz daha bedenimizi rahatlatmamız gerekiyor.
İlk hamileliğimde hepsini yaşadım stres sağlıklı bebeğe engel...
Lütfen üzme kendini

Canım bu tür olaylarda ne kadar düşünürsen o kadar sıkıntı oluyor.
Benim arkadaşıma doktorlar (ki bir sürü doktora gittik) kesinlikle çocuğu olmayacağını söyledirler. Başka bir doktorda düşük bir ihtimal var demişti. Olmayacağını düşündükleri için korunmayıp telaşa da kapılmıyorlardı adeti gecikince sonradan tatilde öğrendik ki hamileymiş. Oradaki doktora durumu anlatınca aşırı stres üreme organlarını vuruyormuş ilk buda kalitesiz yumurta ve sperm demek döllenme olsa bile maalesef düşükle sonuçlanıyor. Demiş.[/QUOTE]

Evet doğru ama stres olmamak elimizde değilki bebek aşkıyla yanarken stres oluyo keşke hepimiz çok rahat olsak

Ağlama nöbetlerinden çıkamıyorum aklımda hep narkozdan uyandığım an bebeğimin artık benimle olmadığı düşüncesi var

dün otururken eşime dedim ki bebekli günlerimi özledim :) ama acı vermedi sen yine ör yap hazırlığını çıkma o moddan ben hep diyorum anne gibi hisset kendini allah izin verirse illa olacakk... friendly aklımdan atamadığım özürlü çocuklar var gözümün önünde anneleri babaları, insanların çocuklarından korkmasına üzülerek bakan, başka çocukların onlarla dalga geçtiğini görünce yıkılann. her şey rabbimden ama inan çok zor gelişemese çocuğun sağlıksız olsa herkes farklı eğlenceler düzenlerken sen sürekli eğitimlere gitsen hayat boyu mücadele etsen gelişmeyen çocuğum acaba ne kadar yaşar yaşasa bana bi şey olsa kim bakar diye düşünsen bir an düşün ve rabbimden hayırlısını iste evet üzüldüm oturdum kalktım ağladım ama ya dediğim gibi olsaydı kısmet çok şükür rabbim sana diyorum tüm içtenliğimle ve sağlıklı uzun ömürlü bebek nasip et onunda hayırlı iyi niyetli bir insan olmasını benimde eşimle uzun yıllar sağlıklı bir şekilde ona bakabilmemizi nasip et diyorum her bir dua o kadar önemli ki ... o yüzden rabbim sana hayırlısını versinn

ben sat 15 temmuzdu 20 ağustosta öğrendim hamile olduğumu 27 ağustosta kaybettim canım ...

Canım üzülme seni o kadar iyi anlıyorum ki ben iki kez düşük yaptım berbat bir his ama umudumu yitirmedim. Bana ilk başta boşuna deneme dediler. Ama doğru doktoru bulunca hiç de öyle olmadığını anladım. Allah nasip ederse şimdi yine gebelik var. Zor bir süreç ama gönlünü ferah tut Allah'a sığın bol dua et.

Ağlama nöbetlerinden çıkamıyorum aklımda hep narkozdan uyandığım an bebeğimin artık benimle olmadığı düşüncesi var
canim ins ALLAH bu duyguyu allahin izniyle yine tadacaksin inalllah yine hamile kalacaksin uzulme lutfen ALLAHIN takdiri boylemis....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…