2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

CANIM SANA 2 DÜŞÜKTEN SONRA NE ÖENRDİLER PAYLAŞIRMISIN

Ağlama nöbetlerinden çıkamıyorum aklımda hep narkozdan uyandığım an bebeğimin artık benimle olmadığı düşüncesi var
BENZER ACIYI YENİ YSŞAMIŞ VE ACIM TAZE BİRİ OLARAK DİYECEK İBŞİ BULAMIYORUM YAZMAM BENİDE SENİDE ÜZER KAYGILI GEREKENİ YAZMIŞ ONA KAITLIYORUM VE BEN ÖYLE DAVRANIYORUM ZOR BİR SÜREÇ AŞARSINIZ İNŞALLAH

Çok güzel konuşuyosun şükür inançlı insanlarız her şey Allahtan ama bu ruh hali çok kötü inşallah bozuk sperm ya da yumurtadandır yoksa benim hatamdanmı gelişimi durdu diye yıkılırım desteğin için sağolun kaygılı sende diğer arkadaşlarımda yazdığın mesajı kaydettim bunlar içimdeki şeyler ama sizden duymak daha iyi açıp okuycam sıksık yazdıklarını

İnşallah canım Allah sanada banada sabır versin acımızı en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebekler nasip ederek unuttursun inşallah mevlam

Allahtan ümit kesilmez canım, eğer sağlığınıza zararı yoksa bekleyin tabi. Zor bir süreç ama iyi düşünki iyi olsun.
İyi düşünmek ne mümkün dün dr 6+6sın kesen 13mm bence ÖLÜ dedi düşünsene işittiklerimi sağol canım desteğin için

35 günden hesapladım.
13 Ekim bat tarihi kanama bitmeden maalesef deneme yapamayacağız.
Soğan kürü yapınca yine birlikte olabiliyor muyuz? Bilgin var mı?
sıfırdan mı başlatayım denemeyi kuzum

Cümlemize canım... En doğru zamanda inşallah

ben hamile kalmadan önce çok korkuyordum ya çocuğum sağlıksız olursa diye sonra dedim ki bu sefer ben çok endişeleniyorum diye olur başıma gelir bu sefer iyice korktum içimde bastırdım derken hamile kaldım bu stresim gitti tabi heyecandan ama hep sağlıklı hayırlı evlat diledim ve rabbim yine de beni sevmişki sağlıklı olmayan bebeği nasip etmedi. inançlıyız dilimiz şükür desede kalbimiz acımaya devam ediyor biliyorum çokta iyi anlıyorum ama engelli çocukları düşün, sağlıklı olupta annesini babasını kesen katil olan, başka evlatların canını keyfi olarak yakan bir evladın olacağını düşün neye yarar acıların en büyüğü evladının kötü olması ve kötülüğe sebep vermesidir. dediklerim alakasız olabilir ama inan duayı tam etmek önemli karnında bebeğiyle kocasını kaybeden kadınları düşün evlat ver rabbim demişler ama eşleri gitmiş hayat onlara tamamen zor rabbimm üzüntülerini sıkıntılarını bir an önce alsınn sana sabırlar versinn sağlıklı bir bebiş versin eşinle sana can sağlığı uzun ömür versin :) birde her kaygılandığında içinden gelmesede gülümse benim için eğer gülümsemezsen bana de ben parmaklarımla dudaklarının kenarlarından şekil verir gülümsetirim seni :)

CANIM SANA 2 DÜŞÜKTEN SONRA NE ÖENRDİLER PAYLAŞIRMISIN
Canım gebeliklerimin hepsinde Klomen kullandım. Ilk düşük olunca araştırılmasını istedim ama illa iki düşük olunca yapılıyor dediler yapılmadı ikinci de öyle olunca testleri yaptık ama hiç birşey çıkmadı. Gittiğim Dr. Doğru düzgün ilgilenmedi benimle. Daha önce Balıkesir'de yaşıyordum. Doktorumdan çok memnundum yazın yazlığa gidince doktoruma gittim durumumu anlattım. Clexan kullandırmaları gerekiyor dedi. Ilk düşükten sonra ister bir sorun olsun olmasın kullanman gerekiyor dedi. Şimdi iyi bir hekim buldum çapa da altay bey beni çok rahattlattı. Ama bir tedavi olarak clexan bebeaspirini progestan glifor ve inofolik kullanıyorum. 12 haftaya kadar gliforu ve inofoliği kullanıcam gebelikte bir sorun çıkmazsa psikolojik olarak bir korku var tabi yine aynı şeyler olurmu diye. Bakalım Allah kısmet ederse hamileliğin sonuna kadar clexan kullanıcam

Kizlar prolaktinim 63 cikti diger seyler normal yorumlar misiniz bakmadim netten daha doktora da gostermedim henüz. Prolaktinim yüksek diyen biri vardı kimdi hatirlayamadim

benim düşükten sonra gittiğim ikinci doktor coraspin verdi sürekli kullanacaksın dedi gittiğim 3.doktor ise ilk düşükte bir şeye gerek yok yine düşük yaparsan araştırılır duruma göre coraspin veya başka bir şey verilir dedi bende coraspini bıraktım ve sadece folic asit alıyorum sence hata mı yapıyorum 2. doktoru dinleyip coraspin mi almalıyım

Kizlar prolaktinim 63 cikti diger seyler normal yorumlar misiniz bakmadim netten daha doktora da gostermedim henüz. Prolaktinim yüksek diyen biri vardı kimdi hatirlayamadim

beti prolaktini yüksek olan @şekerpancarı. 20 nin üzerindeki değerler yüksek oluyor ama sakın sıkıntı yapma doktor ilaç verecektir büyük ihtimal ilaçla da bu düşecektir sonra sıkıntı kalmayacak genç kızken benimde yüksekti biraz sonra ne yaptık bilmiyorum ama evlenince hamile kaldığıma göre sorun geçti demek yani sürekli mücade etmen gerekmeyecek inşallah içini ferah tutabilirsin geçmiş olsun :) başka bir şey olmadığı içinde şükürler olsun

İnşallah canım hep sağlıklı hayırlı evlatlar diledik her şey Allahtan inşallah en kısa hayırlı zamanda sağlıklı bebeklere tekrar hamile kalırız sen ben ve tüm arkadaşlarım amin

Girmeyecek misin peki artık buraya muhabbete de?

Canım valla hiç riske atma çok saçma illa ikinci kez aynı acıyı yaşayacaksın ki araştırılsın. Çok sinir bozucu. Bir zararı yok diye biliyorum. Yine de iyi bir doktor bul sor. Bana doktorum kullandırdı.

Sagol canmbenm bende eskiden de ckkmisti ilaçla düşürmustuk yine ilac olur heralde esimden de iyi haber alirsak inşallah o zaman rahat edicem

ben sat 15 temmuzdu 20 ağustosta öğrendim hamile olduğumu 27 ağustosta kaybettim canım ...
Seninde oldukça yeniymiş. Bu sürece bakınca yaşadıklarımdan anladığım bu ilk değil sanki
Hatırlarsın biz hümle birlikte takip yapıyorduk sonra ben bıraktım ramazan ayında oluruna fakat şu anki rahatsızlığım gibi bir kere daha yaşadım adetim 3 gün geçtikten sonra hastalanmıştım. Bende stresten falan sanıyordum. Bu yüzden kan testi falan da yaptırmamıştım.
Hayırlı olsun bebeğin.
Sağlıcakla kucağına al inşallah
İyi düşünmek ne mümkün dün dr 6+6sın kesen 13mm bence ÖLÜ dedi düşünsene işittiklerimi sağol canım desteğin için
Sağlıksız bir bebekse sana öteki tarafda dua eden bir bebeğin olur belki
Birde çıkmadık candan ümit kesilmezmiş. Nasibi varsa yaşayacak yoksa da önümüzdeki aylara bakacağız.

sıfırdan mı başlatayım denemeyi kuzum
Evet canım

Çok teşekkür ederim canım. Allah herkese nasip etsin .

İnşallah canım hep sağlıklı hayırlı evlatlar diledik her şey Allahtan inşallah en kısa hayırlı zamanda sağlıklı bebeklere tekrar hamile kalırız sen ben ve tüm arkadaşlarım amin

Amin canım amin gülümsedin mi bakıyım sana güveniyorum şu topic çenebazını kırmazsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…