Canım valla hiç riske atma çok saçma illa ikinci kez aynı acıyı yaşayacaksın ki araştırılsın. Çok sinir bozucu. Bir zararı yok diye biliyorum. Yine de iyi bir doktor bul sor. Bana doktorum kullandırdı.
bacım paylaşım için teşekkürler lakin forumun en stressiz insanlarındanım ben yahuMErhaba kızlar
Dün kimyasal gebelik sper ve yumurta kalitesi ile ilgili internette araştırma yaparken bunu gördüm.
Mogami senin özellikle okuman gerektiğine inandığım için linkide atıyorum.
Özeti şöyle:
Dr. Orhan Karaca, hamile kalamama psikolojisinin çiftler üzerinde depresyon riskini artırdığını ve yaşanılan stres sonucu üreme fonksiyonlarının bozulmasıyla hem erkek hem de kadın açısından bir kısır döngü oluştuğunu söyledi.
http://www.milliyet.com.tr/hamile-kalamama-stresi-kisirliga-hamilelikhakkinda-1927767/
Bilginize bu konuda relax olmamız gerek sanırım.
İyi ki varsınız burda hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşucaz inşallah ben inanıyorum ekimden sonra yeni topik başlığıyla yeni umutlarla hamile kalıcaz inşAmin canım amin gülümsedin mi bakıyım sana güveniyorum şu topic çenebazını kırmazsın :)
Bana da ilk gebelikten sonra aynı gerek yok dedi hatta iki kez sordum diye doktorum beni fırçaladı aklıma geldikçe sinir oluyorum. Şimdi düşünüyorum hiç psikolojimi düşünmemiş. İkinci olunca da ona gittim benim durumumu biliyor o na göre takip eder diye düşündüm. Ama hata yapmışım ikisin de de hemen gliforu kesti kesmemesi gerekiyormuş. O da düşük olunca değiştirdim ama şimdi bulduğum doktoru bulana kadar beş doktor dolaştım. Hepsi farklı ama genelde aynı şeyleri söylediler sonra ablam önerdi iyi ki de gitmişim. Hastasını önemseyen biri her soruma sabırla cevap verdi. Dediklerini de yapıyorum. Önce Allah sonra da doğru doktor.ikinci doktorun iyi olduğunu söylüyorlar ailede çok kişiye doğum yaptırmış ama benim doktorumu da ben seviyorum iyi olduğunu düşünüyorum ama coraspin önermedi ikinciye olma olasılığı yüzde 15 dedi herkeste bu ihtimal vardır dedine yapsam ki kafam karıştı
Canım benim kıyamam ben sana,yalnız hissetme,Allah tan hep diyoruz hayırlısı neyse o olsun diye,helallik bir durum yok, ama helal olsun benden yana,Rabbim sana eşine sağlık sıhhat versin, pazartesiyi bir görelim bakalım,ama sen metanetini korumaya çalışSizide üzüyorum hakkınızı helal edin ama kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki yapayalnız çok zor
testte çıkmayabilir . olursa da olur ne yapalım senin canın sağolsun bencede bu ay güne fln bakma kafana göre ilişkini yaşa sende @Lovely35 Mogami ben bu üçlüden bugün ov testlerini gün takiplerini düşünmeyi bıraktıkları an hamiş kalacaklarına inanıyorum hadi yapalım ekimde görelim kim haklı çıkacak ama gün hesaplamak kafada tarih düşünmek yok anlaştık mı?
İyi ki varsınız burda hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşucaz inşallah ben inanıyorum ekimden sonra yeni topik başlığıyla yeni umutlarla hamile kalıcaz inş
Kuzum geçmiş olsun... Adet çabuk bitince çalışmada çabuk başlar... tabi önce bi düzelin de sonra başlarsınız...Kuzularım..bugün burada moraller düşmüş hemen... Durun kız dün ne güzel mutluyduk...biliyoruz ki her şeyin bir zamani var , nasibi var... Ve en önemlisi stres olmamamiz gerektiğini biliyoruz...
@Lovely35 kararini sevdim...kafa rahat olmali tatlim... Ama yine de ozletme kendini..,)@elisa__ canimm Rabbim hayırlı zamanda versin diye ediyoruz dualarimiiz... Birincisi kirmizilar gelmedi daha, ikincisi daha zamani gelmemistir demek ki, sakin üzülme... Burda hep beraber muhabbet edelim diye varız@Tospaaa kuzum senin de gelmedi adetlerin daha... Azcik sabır sükunet bitaneler
Mogami canim benim de adetim kısa süreceğe benziyor...bugün5.gün çok az geliyor...
Bide eşim de bende çok hastalandik...ateş, ishal...sabah soluğu sağlık ocağında aldık... İlac verdi... Resmen halsizlikten ölüyoruz... Rabbim sağlık versin herkese
Evet ya bu spermciklerde cok nazli bi yumurtaya ulasamadilartabloya bakasım yok hiç içim açılmıyor... tembelde değiliz aslında ama spermler tembel sanırsam nazlana nazlana gidemiyorlar da yumoşa
Allah yardımcın olsun canım benim... Son ana kadar umut etmek istiyor insan ama vücudumuzu da biz tanırız Allahım tekrar yaşatmasınAteşim 36.4e indi göğüslerimin gerginliği acısı azaldı artık bebeğimin benimle olmadığına inanıyorum ama nasıl alışıcam onun içimden gideceği hissi çok kötü çok üzgünüm
Yok canim bu ikinci kullanisimKlomene bu ay mı başlattn
Amin canım salı 2. Dr.da randevum var dünkü ölü diyen dr.ada pazartesi gelmek istemiyorum cuma gelicem dedim en azından cuma 8+2 olcakCanım benim kıyamam ben sana,yalnız hissetme,Allah tan hep diyoruz hayırlısı neyse o olsun diye,helallik bir durum yok, ama helal olsun benden yana,Rabbim sana eşine sağlık sıhhat versin, pazartesiyi bir görelim bakalım,ama sen metanetini korumaya çalış
canım prl si yüksek olan benim, dostinex başlattı bana, ama benimki 124,kadın doğumcu beni yönlendirmedi ama ben bir de endokrinoloji uzmanına gideceğim.emar isteyeceğim çünkü sonuçta beyinden hipofizden salgılanan bir hormon. o nedenle ilacı kullansam bile düşmeyebilir.eşimin abisi doktor.o da mutlaka endokrinoloji uzmanına git dedi.Kizlar prolaktinim 63 cikti diger seyler normal yorumlar misiniz bakmadim netten daha doktora da gostermedim henüz. Prolaktinim yüksek diyen biri vardı kimdi hatirlayamadim
Amin inşallah tek tesellim bu düşünce zatenCanım lütfen kendini çaresiz hissetme, eminim yakın zamanda tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına alacaksın.
Öyle canım ben ateşimi biliyorumAllah yardımcın olsun canım benim... Son ana kadar umut etmek istiyor insan ama vücudumuzu da biz tanırız Allahım tekrar yaşatmasın
Adetin 7.gunu basliyorsun canim sabah aksam ac karnina 15 gun boyunca iciyorsun 15 gunu gecmeyeceksin hamile kalmayi kolaylastiriyor yumurtanin kalitesini arttiriyor enfeksiyon varsa rahimde idrar yollarinda onuda geciriyor kistede faydasi varmis yemeklik beyaz sogan olacak disi kahverengi kloursuz 2 su bardagi suyu kaynatip 1 orta boy sogani 4 bolup kaynayan suyun icine atacaksin 5 dk agzi kapali kaynat sonra iliyinca iciyorsun yalniz mide problemin varsa kullanmaGünaydın kızlar nasılsınız?
Anladım bende bekleyip öyle gideceğim.
Kanamanın sonlarına doğru artık. Kanda gebelik hormonunun sıfırlanması gerekiyormuş.
Soğan kürü ne işe yarıyor ve nasıl yapıyorsun?
Bende denemek isterim.
35 günden hesapladım.
13 Ekim bat tarihi kanama bitmeden maalesef deneme yapamayacağız.
Soğan kürü yapınca yine birlikte olabiliyor muyuz? Bilgin var mı?
bi haplık işi var canım iner normal düzeye.... tabi gebeliği engelliyor bu olay o yüzden hamile kalamamışsındır... Değeri normal düzeye çekince bebişte hemen gelir bebeğimKizlar prolaktinim 63 cikti diger seyler normal yorumlar misiniz bakmadim netten daha doktora da gostermedim henüz. Prolaktinim yüksek diyen biri vardı kimdi hatirlayamadim
Canim gecmis olsun rabbim hayirlisini versin herseyde vardir bir hayir insallah saglikli hayirli bir bebisin olacak uzulme lutfenAmin inşallah tek tesellim bu düşünce zaten
Sen içini ferah tut kuzum benim arkadaşım kısa sürede 2 düşük yaptı ama peşine 3. ye hamile kaldı ve şimdi doğuma 1 ayı kaldı...Bu arada haber vermeyi ihmal etme lütfenBen de varım bat 11 Eylül ama geçen ay yazamadım bir türlü üzgünüm( 4. Deneme bir aksilik çıkmazsa devam edecek. Yine düşük olurmu diye düşünmeden edemiyorum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?