2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ikinci doktorun iyi olduğunu söylüyorlar ailede çok kişiye doğum yaptırmış ama benim doktorumu da ben seviyorum iyi olduğunu düşünüyorum ama coraspin önermedi ikinciye olma olasılığı yüzde 15 dedi herkeste bu ihtimal vardır dedi ne yapsam ki kafam karıştı

bacım paylaşım için teşekkürler lakin forumun en stressiz insanlarındanım ben yahu Arada bir iki serzenişim oluyo ama doğru zamanını bekliyroum kuzucum... Allah hayırlıysa versin

Bana da ilk gebelikten sonra aynı gerek yok dedi hatta iki kez sordum diye doktorum beni fırçaladı aklıma geldikçe sinir oluyorum. Şimdi düşünüyorum hiç psikolojimi düşünmemiş. İkinci olunca da ona gittim benim durumumu biliyor o na göre takip eder diye düşündüm. Ama hata yapmışım ikisin de de hemen gliforu kesti kesmemesi gerekiyormuş. O da düşük olunca değiştirdim ama şimdi bulduğum doktoru bulana kadar beş doktor dolaştım. Hepsi farklı ama genelde aynı şeyleri söylediler sonra ablam önerdi iyi ki de gitmişim. Hastasını önemseyen biri her soruma sabırla cevap verdi. Dediklerini de yapıyorum. Önce Allah sonra da doğru doktor.

Sizide üzüyorum hakkınızı helal edin ama kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki yapayalnız çok zor
Canım benim kıyamam ben sana,yalnız hissetme,Allah tan hep diyoruz hayırlısı neyse o olsun diye,helallik bir durum yok, ama helal olsun benden yana,Rabbim sana eşine sağlık sıhhat versin, pazartesiyi bir görelim bakalım,ama sen metanetini korumaya çalış

ben takip işini seviyorum ama yahu kafama da takmıyorum ki bacım marta kadar vakti var marttan sonra olmazsa çaresine doktorla bakacağım artık... o zaman kadar keyfi bilir bizim miniğin

İyi ki varsınız burda hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşucaz inşallah ben inanıyorum ekimden sonra yeni topik başlığıyla yeni umutlarla hamile kalıcaz inş

Canım lütfen kendini çaresiz hissetme, eminim yakın zamanda tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına alacaksın.

Kuzum geçmiş olsun... Adet çabuk bitince çalışmada çabuk başlar... tabi önce bi düzelin de sonra başlarsınız...

Ateşim 36.4e indi göğüslerimin gerginliği acısı azaldı artık bebeğimin benimle olmadığına inanıyorum ama nasıl alışıcam onun içimden gideceği hissi çok kötü çok üzgünüm
Allah yardımcın olsun canım benim... Son ana kadar umut etmek istiyor insan ama vücudumuzu da biz tanırız Allahım tekrar yaşatmasın

Amin canım salı 2. Dr.da randevum var dünkü ölü diyen dr.ada pazartesi gelmek istemiyorum cuma gelicem dedim en azından cuma 8+2 olcak

Kizlar prolaktinim 63 cikti diger seyler normal yorumlar misiniz bakmadim netten daha doktora da gostermedim henüz. Prolaktinim yüksek diyen biri vardı kimdi hatirlayamadim
canım prl si yüksek olan benim, dostinex başlattı bana, ama benimki 124,kadın doğumcu beni yönlendirmedi ama ben bir de endokrinoloji uzmanına gideceğim.emar isteyeceğim çünkü sonuçta beyinden hipofizden salgılanan bir hormon. o nedenle ilacı kullansam bile düşmeyebilir.eşimin abisi doktor.o da mutlaka endokrinoloji uzmanına git dedi.

Adetin 7.gunu basliyorsun canim sabah aksam ac karnina 15 gun boyunca iciyorsun 15 gunu gecmeyeceksin hamile kalmayi kolaylastiriyor yumurtanin kalitesini arttiriyor enfeksiyon varsa rahimde idrar yollarinda onuda geciriyor kistede faydasi varmis yemeklik beyaz sogan olacak disi kahverengi kloursuz 2 su bardagi suyu kaynatip 1 orta boy sogani 4 bolup kaynayan suyun icine atacaksin 5 dk agzi kapali kaynat sonra iliyinca iciyorsun yalniz mide problemin varsa kullanma

Kizlar prolaktinim 63 cikti diger seyler normal yorumlar misiniz bakmadim netten daha doktora da gostermedim henüz. Prolaktinim yüksek diyen biri vardı kimdi hatirlayamadim
bi haplık işi var canım iner normal düzeye.... tabi gebeliği engelliyor bu olay o yüzden hamile kalamamışsındır... Değeri normal düzeye çekince bebişte hemen gelir bebeğim

Ben de varım bat 11 Eylül ama geçen ay yazamadım bir türlü üzgünüm( 4. Deneme bir aksilik çıkmazsa devam edecek. Yine düşük olurmu diye düşünmeden edemiyorum ama...
Sen içini ferah tut kuzum benim arkadaşım kısa sürede 2 düşük yaptı ama peşine 3. ye hamile kaldı ve şimdi doğuma 1 ayı kaldı...Bu arada haber vermeyi ihmal etme lütfen

Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz

Goca (Ofaskmıacaba) ------> 7 Temmuz ------> 6. deneme ------> HAMİŞ

EYLÜL BAT

Abcdefcd -------------------> 1 Eylül ----------> 8. deneme ------------->
Neslli -----------------------> 2 Eylül ----------> 3. deneme -------------->
April28 ---------------------> 3 Eylül ----------> 2. deneme ------------->
Şekerpancari -------------> 3 Eylül ----------> 4. deneme -------------->
Wuslt -----------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme -------------->
Nenu ------------------------> 4 Eylül ---------> 48. deneme ------------->
Mogami --------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme -------------->
Candy_88 -----------------> 4 Eylül ----------> 3. deneme ----------------> HAMİŞ
Meemure ------------------> 4 Eylül ----------> 2. deneme -------------->
9661 ------------------------> 7 Eylül -----------> 3. deneme -------------->
Nazligamzelim -----------> 8 Eylül ----------> 6. deneme
Betiboop -------------------> 8 Eylül ----------> 4. deneme -------------->

Golyayla -------------------> 8 Eylül ----------> 19. deneme ------------->
Yfrks ------------------------> 9 Eylül ----------> 8. deneme
Esra51 ----------------------> 9 Eylül ----------> 7. deneme -------------->
Afrodit ---------------------> 10 Eylül ----------> 3. deneme ------------->
Kocamlaben --------------> 13 Eylül ----------> 3. deneme
Hiwazere ------------------> 11 Eylül ----------> 4. deneme
Leylaaras ------------------> 13 Eylül ----------> 5. deneme
Gulbıke ---------------------> 14 Eylül ---------> 3. deneme
Elisa -------------------------> 14 Eylül ---------> 3. deneme
Larsson --------------------> 15 Eylül ---------> 4. deneme
Burcunaz1 -----------------> 15 Eylül ---------> 4. deneme
Tospaa ----------------------> 16 Eylül ---------> 3. deneme

Kilislielos ------------------> 16 Eylül ---------> 15. deneme
Oceanshine ----------------> 16 Eylül ---------> 12. deneme
Meleğim66 -----------------> 16 Eylül ---------> 3. deneme
Elifbade06 -----------------> 17 Eylül ----------> 7. deneme
Hanfendi25 ----------------> 19 Eylül ---------> 4. deneme
FatmaSA --------------------> 20 Eylül ---------> 2. deneme
Ysmn1096 ------------------> 20 Eylül --------> 12. deneme
Deminos --------------------> 21 Eylül ---------> 6. deneme
Mgul -------------------------> 22 Eylül ---------> 3. deneme

Sekme -----------------------> 23 Eylül ---------> 5. deneme
Hilal1653 -------------------> 23 Eylül ---------> 3. deneme
Aysemutlu ------------------> 23 Eylül ---------> 4. deneme
Hyb77 -----------------------> 23 Eylül ----------> 1. deneme
Lovely35 --------------------> 25 Eylül----------> 3. deneme
Şekerpancari --------------> 28 Eylül ----------> 5. deneme
Abcdefcd -------------------> 30 Eylül ----------> 9. deneme

Neslli ------------------------> 30 Eylül ----------> 4. deneme
Xxxsindelxxx -------------> 30 Eylül -----------> 2. deneme
9661 -------------------------> 30 Eylül -----------> 4. deneme

EKİM BAT

Wuslt -----------------> 2 Ekim -----------> 6. deneme
Nenu ------------------> 2 Ekim -----------> 49. deneme
Afrodit26 ------------> 2 Ekim -----------> 3. deneme
Mogami --------------> 3 Ekim -----------> 6. deneme
Sirrieyvan -----------> 7 Ekim -----------> 2. deneme
Golyayla -------------> 8 Ekim -----------> 20. deneme
Esra51 ----------------> 8 Ekim -----------> 8. deneme
Zzzzynpppp ---------> 9 Ekim -----------> 6. deneme
Betiboop -------------> 13 Ekim ----------> 5. deneme

Sebebiumut ---------> 13 Ekim ----------> 1. deneme
Meemure ------------> 15 Ekim -----------> 3. deneme

Kaygılı ----------------> 31 Ekim ----------> 3. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…