- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Amin canımCanim gecmis olsun rabbim hayirlisini versin herseyde vardir bir hayir insallah saglikli hayirli bir bebisin olacak uzulme lutfen
Canim merhaba esin sperm testi falam yaptirdimikizalr ben ilk doktora gitdim bayandi.bana kocanda cok zayiflik var sen hamile kalamasin dedi ve sonra ilac yazdi ve yine ilac yazdi dedi cok zayif boyle mahile kalamsin.ben sonra doktoru deyisdim erkek doktor var ona gitdim cook iyi doktor 10 yil 15 yil 8 9 yil olmayanlari oldurmus hekim bana kocanda bisey yox dedi sonra yine baska doktora gitdim oda bayandi oda kocan zayif dedi ya kime inanacagimi sasridim.simdi ben kocamin deyerlerini size atsam siz gendi doktorunuza baktirirmisiniz benim icin?zayifmi diyilmi bebek sahibi olabilirmi.kocam 2 haftaya yurt disina gidecek irana kontrole ama ben cabuk oyrenmek isdiyorum benim icin baktira bilirmisininz birininz?
kizlar xlorsuz su nasil olur ben suyu acip 1 bardak doldurup sogani icine atip agzini kapatip 5 daqika qaynatdim dogrumu yapiyorum?wusltsen kaynayan suya atilir demissin kafam karisdiyaCanim merhaba esin sperm testi falam yaptirdimi
Hazır su kullan canım sen çeşme suları genelde kılorlu.önce suyu kaynat içinde mikrop varsa ölsün sonra soganları at içine 5 dakika agzı kapalı kaynasın sonra agzını yakmayacak sıcaklıkta iç.soguk içersen pek etkisi olmuyomuş hemde kokusu itici oluyomuş.kizlar xlorsuz su nasil olur ben suyu acip 1 bardak doldurup sogani icine atip agzini kapatip 5 daqika qaynatdim dogrumu yapiyorum?wusltsen kaynayan suya atilir demissin kafam karisdiya
Canim ben hazir su kullandim cesme suyu klorlu yani ilacli oluyor ibrahim saracoglundan duydum tarifi once suyu kaynatip icine sogani atiyorsun bi 5 dk kaynayacak agzi kapalikizlar xlorsuz su nasil olur ben suyu acip 1 bardak doldurup sogani icine atip agzini kapatip 5 daqika qaynatdim dogrumu yapiyorum?wusltsen kaynayan suya atilir demissin kafam karisdiya
cook tesekkur canim aksamdan kaynaticam suyu ama sicak iciyorumHazır su kullan canım sen çeşme suları genelde kılorlu.önce suyu kaynat içinde mikrop varsa ölsün sonra soganları at içine 5 dakika agzı kapalı kaynasın sonra agzını yakmayacak sıcaklıkta iç.soguk içersen pek etkisi olmuyomuş hemde kokusu itici oluyomuş.
Gecmis olsun canim dikkat edin kendinize hazir su icin cesme sularinda bir gariplik var Allah acil sifalar versin:)Kuzularım..bugün burada moraller düşmüş hemen... Durun kız dün ne güzel mutluyduk...biliyoruz ki her şeyin bir zamani var , nasibi var... Ve en önemlisi stres olmamamiz gerektiğini biliyoruz...
@Lovely35 kararini sevdim...kafa rahat olmali tatlim... Ama yine de ozletme kendini..,)@elisa__ canimm Rabbim hayırlı zamanda versin diye ediyoruz dualarimiiz... Birincisi kirmizilar gelmedi daha, ikincisi daha zamani gelmemistir demek ki, sakin üzülme... Burda hep beraber muhabbet edelim diye varız@Tospaaa kuzum senin de gelmedi adetlerin daha... Azcik sabır sükunet bitaneler
Mogami canim benim de adetim kısa süreceğe benziyor...bugün5.gün çok az geliyor...
Bide eşim de bende çok hastalandik...ateş, ishal...sabah soluğu sağlık ocağında aldık... İlac verdi... Resmen halsizlikten ölüyoruz... Rabbim sağlık versin herkese
bu ayı kaçırdım bende zaten ya stres de yaptım almayacağım ovulasyonu artık kaygılım önümüzdeki ay rahat bırakacağım kendimi gün aşırıtestte çıkmayabilir . olursa da olur ne yapalım senin canın sağolsun bencede bu ay güne fln bakma kafana göre ilişkini yaşa sende @Lovely35 Mogami ben bu üçlüden bugün ov testlerini gün takiplerini düşünmeyi bıraktıkları an hamiş kalacaklarına inanıyorum hadi yapalım ekimde görelim kim haklı çıkacak ama gün hesaplamak kafada tarih düşünmek yok anlaştık mı?
Bana da ilk gebelikten sonra aynı gerek yok dedi hatta iki kez sordum diye doktorum beni fırçaladı aklıma geldikçe sinir oluyorum. Şimdi düşünüyorum hiç psikolojimi düşünmemiş. İkinci olunca da ona gittim benim durumumu biliyor o na göre takip eder diye düşündüm. Ama hata yapmışım ikisin de de hemen gliforu kesti kesmemesi gerekiyormuş. O da düşük olunca değiştirdim ama şimdi bulduğum doktoru bulana kadar beş doktor dolaştım. Hepsi farklı ama genelde aynı şeyleri söylediler sonra ablam önerdi iyi ki de gitmişim. Hastasını önemseyen biri her soruma sabırla cevap verdi. Dediklerini de yapıyorum. Önce Allah sonra da doğru doktor.
ben takip işini seviyorum ama yahu kafama da takmıyorum ki bacım marta kadar vakti var marttan sonra olmazsa çaresine doktorla bakacağım artık... o zaman kadar keyfi bilir bizim miniğin
Evet agzını yakmayacak sıcaklıkta olsuncook tesekkur canim aksamdan kaynaticam suyu ama sicak iciyorum
bu ayı kaçırdım bende zaten ya stres de yaptım almayacağım ovulasyonu artık kaygılım önümüzdeki ay rahat bırakacağım kendimi gün aşırı
canım bak sende düşünmeye başladın ya benim gibi nasıl da artacak o istek bir an önce olsun istiyorsun sabırsız oluyorsun falanAmin canım, vallahi sizdeki azim ve isteği görünce kendimden utandım. bizim evde eşim çok istiyor bende istek yok ve korkuyorum. Hayırlısı bakalım okumaya devam ama çok kafam karıştı.
Haaa bide adetten 1 hafta sonra başlıyosun ve adet olmaya 10 gün kala içmeyi bırakıyosun unutma hadi şifa olsun bebişler de yola çıksın artıkEvet agzını yakmayacak sıcaklıkta olsun
tatlım eşim bugün akşam gelecek bence biz çoktan kaçırdık o treni vallaen iyisi nasıl diyorsan kafan nasıl rahat edecekse öyle yapmalısın şu pazartesiden sonraki günlerde şans sana gülmüştür belki inşallah :)
kuzum benim 6 ayda bir yumurtalık kontrolüm var ya o yüzden haftaya gideceğim o zaman doktorum ne der bilmiyorum ama 1 yıl bekleyelim derse marttaki kontrolümde 1 yıl olmuş olacak o zaman bakarız çaresine...Çok eğlenceli oluyor yaa... Sen bilirsin kuşummarta mı uzattın abbbowww :) iyi yapıyorsun peki sen gün takibini yap öyleyse takmadığını biliyorum :) bende mi yapsam özledim heyecanlarımızı :) bana bi ay yıl gibi geçmek bilmiyor
lovelycim sen yorulmuşsun sanırım düşünmekten allah kmseyi bunla sınamasın öpüyorum çok ve burdan güzel haberlerini bekliyorumHiç bir şey düşünmek istemiyorum Giz. Canı ne zaman isterse o zaman gelsin adette, bebekte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?