2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim merhaba esin sperm testi falam yaptirdimi

Canim merhaba esin sperm testi falam yaptirdimi
kizlar xlorsuz su nasil olur ben suyu acip 1 bardak doldurup sogani icine atip agzini kapatip 5 daqika qaynatdim dogrumu yapiyorum?wusltsen kaynayan suya atilir demissin kafam karisdiya

kizlar xlorsuz su nasil olur ben suyu acip 1 bardak doldurup sogani icine atip agzini kapatip 5 daqika qaynatdim dogrumu yapiyorum?wusltsen kaynayan suya atilir demissin kafam karisdiya
Hazır su kullan canım sen çeşme suları genelde kılorlu.önce suyu kaynat içinde mikrop varsa ölsün sonra soganları at içine 5 dakika agzı kapalı kaynasın sonra agzını yakmayacak sıcaklıkta iç.soguk içersen pek etkisi olmuyomuş hemde kokusu itici oluyomuş.

Canim ben hazir su kullandim cesme suyu klorlu yani ilacli oluyor ibrahim saracoglundan duydum tarifi once suyu kaynatip icine sogani atiyorsun bi 5 dk kaynayacak agzi kapali

Buarada selam tatlı anneler ve anne adayları. bende anneadayadayı bir kadınım işte. Nasılsınız bakalım geçmişi okudum daha 160 mesaj vardı atladım geldim yanınıza:)))))

cook tesekkur canim aksamdan kaynaticam suyu ama sicak iciyorum

Gecmis olsun canim dikkat edin kendinize hazir su icin cesme sularinda bir gariplik var Allah acil sifalar versin:)

bu ayı kaçırdım bende zaten ya stres de yaptım almayacağım ovulasyonu artık kaygılım önümüzdeki ay rahat bırakacağım kendimi gün aşırı

BİLEMEDİM ŞİMDİ ŞÜPHEYE DÜŞTÜM doktorum bu ilaçlar için test yapılması gerek ama şu an gerek yok dedi kimyasal bir gebelik sebebi yok dedi ikinciden sonra genetik testler vs yapılmalı dedi diğer doktor neye dayanarak test yapmadan coraspin verdi dedi hayırlısı daha ne yapılabilir bilemedim başka birine mi gözüksem

Dün gece sogan kürü kullanıp hamile kalanlar topigini okudum kullananların 100de 99 u hamile kaldım diyo gaza geldim bende kullansammı dedim ama adetin 7.günü falan başlanıyomuş ben yumu bile geçtim oyüzden geç kaldım malesef gelecek regli sonrasına kaldı.

ben takip işini seviyorum ama yahu kafama da takmıyorum ki bacım marta kadar vakti var marttan sonra olmazsa çaresine doktorla bakacağım artık... o zaman kadar keyfi bilir bizim miniğin

marta mı uzattın abbbowww :) iyi yapıyorsun peki sen gün takibini yap öyleyse takmadığını biliyorum :) bende mi yapsam özledim heyecanlarımızı :) bana bi ay yıl gibi geçmek bilmiyor

bu ayı kaçırdım bende zaten ya stres de yaptım almayacağım ovulasyonu artık kaygılım önümüzdeki ay rahat bırakacağım kendimi gün aşırı

en iyisi nasıl diyorsan kafan nasıl rahat edecekse öyle yapmalısın şu pazartesiden sonraki günlerde şans sana gülmüştür belki inşallah :)

Amin canım, vallahi sizdeki azim ve isteği görünce kendimden utandım. bizim evde eşim çok istiyor bende istek yok ve korkuyorum. Hayırlısı bakalım okumaya devam ama çok kafam karıştı.
canım bak sende düşünmeye başladın ya benim gibi nasıl da artacak o istek bir an önce olsun istiyorsun sabırsız oluyorsun falan

Canlar Merhaba Nasılsıniz nasıl gidiyor durumlar ben arada bakabiliyorum kusura bakmayın . Adet dönemim bitince ınsaallah soğan suyunu yapmaya gayret edicem kendimi de kasmazsam eğer gelsin bebis ama bu son dediğim olmuyor hep adet dönemi yaklaşnca acabami demeye basliyorum uffffffff Allahım hayırlı vakitte sağlıklı bebis ler nasip etsin bizlerede duadan başka çaremiz yok

en iyisi nasıl diyorsan kafan nasıl rahat edecekse öyle yapmalısın şu pazartesiden sonraki günlerde şans sana gülmüştür belki inşallah :)
tatlım eşim bugün akşam gelecek bence biz çoktan kaçırdık o treni valla ama olsun mogamiye diyecem 3. deneme yazsın yine yoksa kafam bozuluyor olmuyor ki çalışma hiç

marta mı uzattın abbbowww :) iyi yapıyorsun peki sen gün takibini yap öyleyse takmadığını biliyorum :) bende mi yapsam özledim heyecanlarımızı :) bana bi ay yıl gibi geçmek bilmiyor
kuzum benim 6 ayda bir yumurtalık kontrolüm var ya o yüzden haftaya gideceğim o zaman doktorum ne der bilmiyorum ama 1 yıl bekleyelim derse marttaki kontrolümde 1 yıl olmuş olacak o zaman bakarız çaresine...Çok eğlenceli oluyor yaa... Sen bilirsin kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…