canım bak sende düşünmeye başladın ya benim gibi nasıl da artacak o istek bir an önce olsun istiyorsun sabırsız oluyorsun falan
canım bana haber ver nasıl gidiyor yumyumlarLOVELY SOL VE SAĞ KASIĞIMDA BATMA VAR BİLMİYORUM KÖTÜYDÜM GECE DÖNDÜM DURDUM UYUYAYAMDIM YOKSA KENDİMİ Mİ DİNLEMEYE BAŞLADIM KIZZZ
SABAH MİDEM BULANDI VE HALA BÖĞÜRÜYORUM GÜLESİM GELİYOR
bende bebek isini barakmisdim oluruna ama sogan kurunu okudum senin soylediyin gibi coo kisi kalmis hamile oyuzden bir deneyim dedim bakalim nolacakDün gece sogan kürü kullanıp hamile kalanlar topigini okudum kullananların 100de 99 u hamile kaldım diyo gaza geldim bende kullansammı dedim ama adetin 7.günü falan başlanıyomuş ben yumu bile geçtim oyüzden geç kaldım malesef gelecek regli sonrasına kaldı.
mogamicim bu ay 1 kişi tek mi çıktı daha listeyi bulamadım ama çok azzzzAllah yardımcın olsun canım benim... Son ana kadar umut etmek istiyor insan ama vücudumuzu da biz tanırız Allahım tekrar yaşatmasın
Canim ben cumartesi dr gidecegim istersen esinin sonucunuda gosteririm sperm testiyse anlar jinekologa gidecegimbende bebek isini barakmisdim oluruna ama sogan kurunu okudum senin soylediyin gibi coo kisi kalmis hamile oyuzden bir deneyim dedim bakalim nolacak
tatlım eşim bugün akşam gelecek bence biz çoktan kaçırdık o treni vallaama olsun mogamiye diyecem 3. deneme yazsın yine yoksa kafam bozuluyor olmuyor ki çalışma hiç
bugun 5 gunumdeyim 10 gunum qadi sabirsizlaniyorum nolucak diyeHaaa bide adetten 1 hafta sonra başlıyosun ve adet olmaya 10 gün kala içmeyi bırakıyosun unutma hadi şifa olsun bebişler de yola çıksın artık
kuzum benim 6 ayda bir yumurtalık kontrolüm var ya o yüzden haftaya gideceğim o zaman doktorum ne der bilmiyorum ama 1 yıl bekleyelim derse marttaki kontrolümde 1 yıl olmuş olacak o zaman bakarız çaresine...Çok eğlenceli oluyor yaa... Sen bilirsin kuşum
canim evet isterim ama nasil gonderiyim sanaCanim ben cumartesi dr gidecegim istersen esinin sonucunuda gosteririm sperm testiyse anlar jinekologa gidecegim
reglmiz gecikecek bu gidişle benidme dün koyu gibiydi ama c ve t eşi değildi yani biz geç çatlıyoruz galiba canım bugün bizde çalışma olmaz dün oldu cuma ve cumartesi bir ihtimal olur kısmet bakalımcanım bana haber ver nasıl gidiyor yumyumlarseni arıyordum bende benim düne göre gene hafiften koyu bence şaştı dengem hayırlısı olsun artık bugünde kocam yok zaten bu ay duraksadık ben adet olacağım biliyorum daha var 11 gün ama çalışma olmadıktan sonra beklemeyeceğim bişey
İnşallah bir yolunu bulacağız artıkCanım bu tür olaylarda ne kadar düşünürsen o kadar sıkıntı oluyor.
Evet doğru ama stres olmamak elimizde değilki bebek aşkıyla yanarken stres oluyo keşke hepimiz çok rahat olsak
Canım diğerlerine yazsam şimdi sen benim ne yaşadığımı nerden biliyorsun diyecekler sende böyle bir sıkıntı olmayacağına eminimbacım paylaşım için teşekkürler lakin forumun en stressiz insanlarındanım ben yahuArada bir iki serzenişim oluyo ama doğru zamanını bekliyroum kuzucum... Allah hayırlıysa versin
Teşekkürler tatlımAdetin 7.gunu basliyorsun canim sabah aksam ac karnina 15 gun boyunca iciyorsun 15 gunu gecmeyeceksin hamile kalmayi kolaylastiriyor yumurtanin kalitesini arttiriyor enfeksiyon varsa rahimde idrar yollarinda onuda geciriyor kistede faydasi varmis yemeklik beyaz sogan olacak disi kahverengi kloursuz 2 su bardagi suyu kaynatip 1 orta boy sogani 4 bolup kaynayan suyun icine atacaksin 5 dk agzi kapali kaynat sonra iliyinca iciyorsun yalniz mide problemin varsa kullanma
Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
Goca (Ofaskmıacaba) ------> 7 Temmuz ------> 6. deneme ------> HAMİŞ
EYLÜL BAT
Abcdefcd -------------------> 1 Eylül ----------> 8. deneme ------------->
Neslli -----------------------> 2 Eylül ----------> 3. deneme -------------->
April28 ---------------------> 3 Eylül ----------> 2. deneme ------------->
Şekerpancari -------------> 3 Eylül ----------> 4. deneme -------------->
Wuslt -----------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme -------------->
Nenu ------------------------> 4 Eylül ---------> 48. deneme ------------->
Mogami --------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme -------------->
Candy_88 -----------------> 4 Eylül ----------> 3. deneme ----------------> HAMİŞ
Meemure ------------------> 4 Eylül ----------> 2. deneme -------------->
9661 ------------------------> 7 Eylül -----------> 3. deneme -------------->
Nazligamzelim -----------> 8 Eylül ----------> 6. deneme
Betiboop -------------------> 8 Eylül ----------> 4. deneme -------------->
Golyayla -------------------> 8 Eylül ----------> 19. deneme ------------->
Yfrks ------------------------> 9 Eylül ----------> 8. deneme
Esra51 ----------------------> 9 Eylül ----------> 7. deneme -------------->
Afrodit ---------------------> 10 Eylül ----------> 3. deneme ------------->
Kocamlaben --------------> 13 Eylül ----------> 3. deneme
Hiwazere ------------------> 11 Eylül ----------> 4. deneme
Leylaaras ------------------> 13 Eylül ----------> 5. deneme
Gulbıke ---------------------> 14 Eylül ---------> 3. deneme
Elisa -------------------------> 14 Eylül ---------> 3. deneme
Larsson --------------------> 15 Eylül ---------> 4. deneme
Burcunaz1 -----------------> 15 Eylül ---------> 4. deneme
Tospaa ----------------------> 16 Eylül ---------> 3. deneme
Kilislielos ------------------> 16 Eylül ---------> 15. deneme
Oceanshine ----------------> 16 Eylül ---------> 12. deneme
Meleğim66 -----------------> 16 Eylül ---------> 3. deneme
Elifbade06 -----------------> 17 Eylül ----------> 7. deneme
Hanfendi25 ----------------> 19 Eylül ---------> 4. deneme
FatmaSA --------------------> 20 Eylül ---------> 2. deneme
Ysmn1096 ------------------> 20 Eylül --------> 12. deneme
Deminos --------------------> 21 Eylül ---------> 6. deneme
Mgul -------------------------> 22 Eylül ---------> 3. deneme
Sekme -----------------------> 23 Eylül ---------> 5. deneme
Hilal1653 -------------------> 23 Eylül ---------> 3. deneme
Aysemutlu ------------------> 23 Eylül ---------> 4. deneme
Hyb77 -----------------------> 23 Eylül ----------> 1. deneme
Lovely35 --------------------> 25 Eylül----------> 3. deneme
Şekerpancari --------------> 28 Eylül ----------> 5. deneme
Abcdefcd -------------------> 30 Eylül ----------> 9. deneme
Neslli ------------------------> 30 Eylül ----------> 4. deneme
Xxxsindelxxx -------------> 30 Eylül -----------> 2. deneme
9661 -------------------------> 30 Eylül -----------> 4. deneme
EKİM BAT
Wuslt -----------------> 2 Ekim -----------> 6. deneme
Nenu ------------------> 2 Ekim -----------> 49. deneme
Afrodit26 ------------> 2 Ekim -----------> 3. deneme
Mogami --------------> 3 Ekim -----------> 6. deneme
Sirrieyvan -----------> 7 Ekim -----------> 2. deneme
Golyayla -------------> 8 Ekim -----------> 20. deneme
Esra51 ----------------> 8 Ekim -----------> 8. deneme
Zzzzynpppp ---------> 9 Ekim -----------> 6. deneme
Betiboop -------------> 13 Ekim ----------> 5. deneme
Sebebiumut ---------> 13 Ekim ----------> 1. deneme
Meemure ------------> 15 Ekim -----------> 3. deneme
Kaygılı ----------------> 31 Ekim ----------> 3. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Ozelden yazarsan sonucu eksiksiz bide yasinizi yazarsan soylerim dr a bakarcanim evet isterim ama nasil gonderiyim sana
Oyle bitanem...sagolasiiin , sağlık gibisi yok,,, adetim bitiyor gibi...amma kısa sürdü :/Kuzum geçmiş olsun... Adet çabuk bitince çalışmada çabuk başlar... tabi önce bi düzelin de sonra başlarsınız...
Bitanem Sagolasin , bizim ki gıda Zehirlenmesi, çeşme suyu icmeyiz asla :)Gecmis olsun canim dikkat edin kendinize hazir su icin cesme sularinda bir gariplik var Allah acil sifalar versin:)
Tatlim gecmis olsun zehirlenmissiniz dikkat edin kendinizeBitanem Sagolasin , bizim ki gıda Zehirlenmesi, çeşme suyu icmeyiz asla :)
Sen nasılsın elf im dişin nasıl oldu ?
Bitanem Sagolasin , bizim ki gıda Zehirlenmesi, çeşme suyu icmeyiz asla :)Gecmis olsun canim dikkat edin kendinize hazir su icin cesme sularinda bir gariplik var Allah acil sifalar versin:)
wuslt ama resmini cektim nasil resim yuklenir biliyomusun ozelde yapamadimOzelden yazarsan sonucu eksiksiz bide yasinizi yazarsan soylerim dr a bakar
Disim ayni tatlim fircayla biraz idare ettrmeye calisiyorum ya simdi disten fena bir sorunum var..hicbirsey yiyemiyorum yedigim hersey midemi bulandirmaya basladi istah sifirBitanem Sagolasin , bizim ki gıda Zehirlenmesi, çeşme suyu icmeyiz asla :)
Sen nasılsın elf im dişin nasıl oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?