2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım bana haber ver nasıl gidiyor yumyumlar seni arıyordum bende benim düne göre gene hafiften koyu bence şaştı dengem hayırlısı olsun artık bugünde kocam yok zaten bu ay duraksadık ben adet olacağım biliyorum daha var 11 gün ama çalışma olmadıktan sonra beklemeyeceğim bişey

bende bebek isini barakmisdim oluruna ama sogan kurunu okudum senin soylediyin gibi coo kisi kalmis hamile oyuzden bir deneyim dedim bakalim nolacak

tatlım eşim bugün akşam gelecek bence biz çoktan kaçırdık o treni valla ama olsun mogamiye diyecem 3. deneme yazsın yine yoksa kafam bozuluyor olmuyor ki çalışma hiç

haklısın deneme yapamadınız bi ama sıkma canını korunmasız geçirebiliyorsun günlerini hamilelikten sonra böyle rahat olmayacak hiç bir şey ben öyle düşünüyorum :)

kariyerle bebek yarışıyor şu an hayatımda odak noktamı şaşırdım gözlerim de dönüyor bu ara inan neye yoğunlaşıyım ikiside ağır basıyor eğer modumdan çıkmazsam alırım ov testi :)

reglmiz gecikecek bu gidişle benidme dün koyu gibiydi ama c ve t eşi değildi yani biz geç çatlıyoruz galiba canım bugün bizde çalışma olmaz dün oldu cuma ve cumartesi bir ihtimal olur kısmet bakalım

Canım bu tür olaylarda ne kadar düşünürsen o kadar sıkıntı oluyor.
Evet doğru ama stres olmamak elimizde değilki bebek aşkıyla yanarken stres oluyo keşke hepimiz çok rahat olsak
İnşallah bir yolunu bulacağız artık
bacım paylaşım için teşekkürler lakin forumun en stressiz insanlarındanım ben yahu Arada bir iki serzenişim oluyo ama doğru zamanını bekliyroum kuzucum... Allah hayırlıysa versin
Canım diğerlerine yazsam şimdi sen benim ne yaşadığımı nerden biliyorsun diyecekler sende böyle bir sıkıntı olmayacağına eminim
Teşekkürler tatlım

İnşallah bu listeden bir dahaki sefere bir sürü hamiş çıkar

Sogan kürü Kisti olanda çok faydalıymış özellikle çukolata kistinde.idrar yolları enfeksiyonunuda geçiriyomuş hem.Anlıycamız o bölgeyi dezenfekte ediyo yumyumlarımızda hijjenik bir ortam bulunca saglıklı beslenip büyüyolar filört etmeye başlıyolar sonuçta aşk meyvesini veriyo ve bebiş oluyo :))))

Gecmis olsun canim dikkat edin kendinize hazir su icin cesme sularinda bir gariplik var Allah acil sifalar versin:)
Bitanem Sagolasin , bizim ki gıda Zehirlenmesi, çeşme suyu icmeyiz asla :)
Sen nasılsın elf im dişin nasıl oldu ?

Gecmis olsun canim dikkat edin kendinize hazir su icin cesme sularinda bir gariplik var Allah acil sifalar versin:)

Disim ayni tatlim fircayla biraz idare ettrmeye calisiyorum ya simdi disten fena bir sorunum var..hicbirsey yiyemiyorum yedigim hersey midemi bulandirmaya basladi istah sifir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…