2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Çok tatlisiiinnn

Disim ayni tatlim fircayla biraz idare ettrmeye calisiyorum ya simdi disten fena bir sorunum var..hicbirsey yiyemiyorum yedigim hersey midemi bulandirmaya basladi istah sifir
Çok normal kuzumm...bebis büyüdükce oluyor bunlar... :) kiyamam sana... Arkadaşima fitil verdiler onu kullanınca geçiyor ancak bulantısı...acillik oluyor yoksa acilde taktıkları serumun fitiliymis...bir sorarsin olmadı doktoruna...

Pazartesi gidicem ya esim evde olmuyor gece calismasina kaliyor sabahta kalkamiyo garibim o yuzden p.tesi gidicem:)

Iyi günler kızlar arada giriyorum ama sayfalar çok çabuk ilerliyor hepsini okuyamiyorum yeni hamiş haberi yok herhalde önemli bi gelişme var mı kaçırdığım?

Him benimde oyle oldu az az geldi 2 gun biraz fazlaydi evet 2 gun ust uste oldu esim bugunde yapalim diyor ne olduysa adama anlamadim
Hehe özlemiş seniiiinvallaji korunmayi bıraktığın zaman düzen baya değişiyor benim anladığım...:)

Girmeyecek misin peki artık buraya muhabbete de?

Gelmesem iyi olucak kuzucum.

@mgul evet bebeğim beynen çok yorulduğumu hissediyorum ki daha bu 3. denememiz olacak bu ay ama bu gidişle bunun sonu iyiye varmayacak o nedenle müsadenizle ben biraz kafamı rahatlatmaya gidiyorum.

Topiğin üyelerini çok seviyorum kimse yanlış anlamasın kendim için böyle bir karar verdim. Deneme yapmadan daha mutlu olacağımı düşünüyorum. Öptüm hepinizi güzeller, inşallah allah hepinizin gönlüne göre verir.

Görüşürüz canım, kendine iyi bak. Umarım her şey gönlünce olur. Eğer hamile kalırsan en azından haber et burada da.

Canım bende öyle karar vermiştim.
Bir süre girmeyi bıraktım. Şimdi beynim sıfırlanmış ama değişen bir şey yok hala gerginim

Kızlar adetten önce akıntı oluyo muydu ya? Ben dikkat etmemişim hiç, resmen sarımsı akıntım var adetime 2 gün kala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…