- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Ayyevet yaa annem olmasa, sağ olsun geldi yemek yapıyor... Dikkat edeceğiz bazen nerden geleceği belli olmuyor kuzum...:) sağ olasin tatlimm.. sen nasılsın...Tatlim gecmis olsun zehirlenmissiniz dikkat edin kendinize
Canim bende bilmiyorum resim nasil gonderilirwuslt ama resmini cektim nasil resim yuklenir biliyomusun ozelde yapamadim
Çok tatlisiiinnnSogan kürü Kisti olanda çok faydalıymış özellikle çukolata kistinde.idrar yolları enfeksiyonunuda geçiriyomuş hem.Anlıycamız o bölgeyi dezenfekte ediyo yumyumlarımızda hijjenik bir ortam bulunca saglıklı beslenip büyüyolar filört etmeye başlıyolar sonuçta aşk meyvesini veriyo ve bebiş oluyo :))))
İyiyim tatlim ne olsun calismalara devamAyyevet yaa annem olmasa, sağ olsun geldi yemek yapıyor... Dikkat edeceğiz bazen nerden geleceği belli olmuyor kuzum...:) sağ olasin tatlimm.. sen nasılsın...
Çok normal kuzumm...bebis büyüdükce oluyor bunlar... :) kiyamam sana... Arkadaşima fitil verdiler onu kullanınca geçiyor ancak bulantısı...acillik oluyor yoksa acilde taktıkları serumun fitiliymis...bir sorarsin olmadı doktoruna...Disim ayni tatlim fircayla biraz idare ettrmeye calisiyorum ya simdi disten fena bir sorunum var..hicbirsey yiyemiyorum yedigim hersey midemi bulandirmaya basladi istah sifir
Ohhh sıkı çalış kuzum... Benim de sözde 5.günüm ama kanamam.yok hiç...İyiyim tatlim ne olsun calismalara devam
Pazartesi gidicem ya esim evde olmuyor gece calismasina kaliyor sabahta kalkamiyo garibim o yuzden p.tesi gidicem:)Çok normal kuzumm...bebis büyüdükce oluyor bunlar... :) kiyamam sana... Arkadaşima fitil verdiler onu kullanınca geçiyor ancak bulantısı...acillik oluyor yoksa acilde taktıkları serumun fitiliymis...bir sorarsin olmadı doktoruna...
Telefondan mi giriyorsun tatlim ben telden giriyorum sol ust kosede isminin ustune tikla ozel mesajlar yaziyor ordan yazacaksin ama resim hic denemedimwuslt ama resmini cektim nasil resim yuklenir biliyomusun ozelde yapamadim
Him benimde oyle oldu az az geldi 2 gun biraz fazlaydi evet 2 gun ust uste oldu esim bugunde yapalim diyor ne olduysa adama anlamadimOhhh sıkı çalış kuzum... Benim debugun 5.günüm ama kanamam.yok hiç...
İyi canim iyi, idare edersin bir kaç gün...:)Pazartesi gidicem ya esim evde olmuyor gece calismasina kaliyor sabahta kalkamiyo garibim o yuzden p.tesi gidicem:)
Hehe özlemiş seniiiinHim benimde oyle oldu az az geldi 2 gun biraz fazlaydi evet 2 gun ust uste oldu esim bugunde yapalim diyor ne olduysa adama anlamadim
Evet ozlemis 1 hafta hastaydim 3 gun oncede adet oldum olacagim dedim 10gun etti adam acisini cikariyor sankiHehe özlemiş seniiiinvallaji korunmayi bıraktığın zaman düzen baya değişiyor benim anladığım...:)
Girmeyecek misin peki artık buraya muhabbete de?
Gelmesem iyi olucak kuzucum.
@mgul evet bebeğim beynen çok yorulduğumu hissediyorum ki daha bu 3. denememiz olacak bu ay ama bu gidişle bunun sonu iyiye varmayacak o nedenle müsadenizle ben biraz kafamı rahatlatmaya gidiyorum.
Topiğin üyelerini çok seviyorum kimse yanlış anlamasın kendim için böyle bir karar verdim. Deneme yapmadan daha mutlu olacağımı düşünüyorum. Öptüm hepinizi güzeller, inşallah allah hepinizin gönlüne göre verir.
Dusunelim bakalim:)İyi canim iyi, idare edersin bir kaç gün...:)
Kocisleri düşünmek gerek
Gelmesem iyi olucak kuzucum.
@mgul evet bebeğim beynen çok yorulduğumu hissediyorum ki daha bu 3. denememiz olacak bu ay ama bu gidişle bunun sonu iyiye varmayacak o nedenle müsadenizle ben biraz kafamı rahatlatmaya gidiyorum.
Topiğin üyelerini çok seviyorum kimse yanlış anlamasın kendim için böyle bir karar verdim. Deneme yapmadan daha mutlu olacağımı düşünüyorum. Öptüm hepinizi güzeller, inşallah allah hepinizin gönlüne göre verir.
Hehe iyi omus o zamanEvet ozlemis 1 hafta hastaydim 3 gun oncede adet oldum olacagim dedim 10gun etti adam acisini cikariyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?