2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

doktordan geldim. hsg sonucunu gösterdim. tüpler açık rahim normalmiş. ancak hem prl hem fsh hem de estradiol yüksek. dolayısıyla bu sonuçtan yola çıkarak yumurtaların yaşlı dedi. tedavi dedi. normal yoldan olmaz mı dedim, olabilir ama düşük bir ihtimal.klomen tedavisi ve sonuç olarak sanırım aşılama dedi. Allah izin verirse bu ay sonu tedaviye başlıyorum.ama özel e gideceğim.devlet hastanesinin durumu içler acısı. kadın doktor en son hadi eve gideyim diye inliyordu yanındaki asistan hemşire ile birlikte.Allah yardımcımız olsun ne diyeyim?

Bak o kadar üzülmene değmedi işte canım. Bence tedaviye çok çabuk yanıt alırsın. Öyle hissediyorum senin adına. Aşılamaya gerek kalmadan klomenle 1-2 ay içinde gebe kalırsın. Eminim ben :)

Tuplerin acik olmasina sevindim canim bencede ozele git ilaclarlada duzelir prl varsin asilama olsun canim bizimde ne olacagimiz belli degil bende bu ay olmazsa hsg cektirecegim tuplerde sikinti cikmazsa bizimkide asilamaya gececek sanirim hayirlisi olsun canim

Düzelirsin cnm olur bebişlerin inşallah.bende bir gitsem izne ilk işim dogum uzmanı olcak bütün tahlil film ultrason ne yapılıyosa yaptırcam bakalım bende ne arıza çıkacak kabortam mı çöktü acaba :))) yaş gitmiş zaten uzatmaları oynuyorum bakalım menepoza falan girmeden şu işin peşine bir düşeyim bune ya çalış çalış boş bebiş yok en azından ikramiye alsaydım

Bak o kadar üzülmene değmedi işte canım. Bence tedaviye çok çabuk yanıt alırsın. Öyle hissediyorum senin adına. Aşılamaya gerek kalmadan klomenle 1-2 ay içinde gebe kalırsın. Eminim ben :)
inşallah tatlım bakalım geciktirmekte istemiyorum,malum yaş belli (32), tedaviye inşallah olumlu yanıt alabiliriz, hayırlısı..

evet çok şükür rahimde bir problem yok, hastanede neler var kendimi alıştırdım aşılamaysa aşılama tüp bebekse tüp bebek. ne yapalım, gelsinde sağlığıyla ister bir ay sonra isterse 11 ay sonra..

ilahi hyb77 şu dar günümde beni güldürüyorsun Rabbim seninde diğer fıstıklarında yüzünü tez vakitte güldürsün inşallah.baktır bacım tabiii kontrolden zarar gelmez, ama inşallah gerek kalmadan gelir bebiş :)

Hayirlisi olsun canim insallah asilamaya gerek kalmadan hamis olursun sagligiyla gelsin bebislerimiz hayirli zamanda

inşallah tatlım bakalım geciktirmekte istemiyorum,malum yaş belli (32), tedaviye inşallah olumlu yanıt alabiliriz, hayırlısı..
Kız noolmuş yaşına anne olmak için en güzel yaş ben 32 yaşında hamile kalmıştım ekstra hiçbişey yapmadan 6 aylık evliydim ve adım ilk adet oldugumda kısıra çıkmıştı üstelik.üstelik o çökertilmiş piskolojiyle tabi benim umudum yok edilmiş kaynana tarafından koca ve görümceler cabası. Günüm geçmir 4 gün falan hala aklıma hamile olabilecegim gelmiyo başja sebebten doktora gittigimde ilaç öncesi tahlil verdi onda pozitif çıktı gülermisin aglarmısın.ilk okudugumda insnamamıştım bile doktor hamilesin diyo hala inanamıyorum o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…