- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
inşallah bebeğim inşallah, artık vakti ne zamansa o zaman gelsinler sağlıklarıyla....Hayirlisi olsun canim insallah asilamaya gerek kalmadan hamis olursun sagligiyla gelsin bebislerimiz hayirli zamanda
Amin canim bi gelsinlerinşallah bebeğim inşallah, artık vakti ne zamansa o zaman gelsinler sağlıklarıyla....
aman ne biliym işteKız noolmuş yaşına anne olmak için en güzel yaş ben 32 yaşında hamile kalmıştım ekstra hiçbişey yapmadan 6 aylık evliydim ve adım ilk adet oldugumda kısıra çıkmıştı üstelik.üstelik o çökertilmiş piskolojiyle tabi benim umudum yok edilmiş kaynana tarafından koca ve görümceler cabası. Günüm geçmir 4 gün falan hala aklıma hamile olabilecegim gelmiyo başja sebebten doktora gittigimde ilaç öncesi tahlil verdi onda pozitif çıktı gülermisin aglarmısın.ilk okudugumda insnamamıştım bile doktor hamilesin diyo hala inanamıyorum o derece
evet evet küçük bir ısırığı sanırım hakettiler :)Amin canim bi gelsinlerTotosundan isiracagim beklettin anneyi babayi diyecegim
doktordan geldim. hsg sonucunu gösterdim. tüpler açık rahim normalmiş. ancak hem prl hem fsh hem de estradiol yüksek. dolayısıyla bu sonuçtan yola çıkarak yumurtaların yaşlı dedi. tedavi dedi. normal yoldan olmaz mı dedim, olabilir ama düşük bir ihtimal.klomen tedavisi ve sonuç olarak sanırım aşılama dedi. Allah izin verirse bu ay sonu tedaviye başlıyorum.ama özel e gideceğim.devlet hastanesinin durumu içler acısı. kadın doktor en son hadi eve gideyim diye inliyordu yanındaki asistan hemşire ile birlikte.Allah yardımcımız olsun ne diyeyim?
Aman Allah iyiliğini versin ikramiye nekiDüzelirsin cnm olur bebişlerin inşallah.bende bir gitsem izne ilk işim dogum uzmanı olcak bütün tahlil film ultrason ne yapılıyosa yaptırcam bakalım bende ne arıza çıkacak kabortam mı çöktü acaba :))) yaş gitmiş zaten uzatmaları oynuyorum bakalım menepoza falan girmeden şu işin peşine bir düşeyim bune ya çalış çalış boş bebiş yok en azından ikramiye alsaydım
hadi ya kiz 6 ayda ne kisiri rabbim ol demeden olurmu hic sanki senin elinde mi olup olmama ne insanlar var ya bizde evleneli 16 ay oldu soruyorlar bebegin olmuyormu diye bende istemiyoruz diyorum halbuki ben 10 ay vajinusmustum 6 aydir birlikte oluyoruz hic korunmadik rabbim hayirli zamanda versin insallahKız noolmuş yaşına anne olmak için en güzel yaş ben 32 yaşında hamile kalmıştım ekstra hiçbişey yapmadan 6 aylık evliydim ve adım ilk adet oldugumda kısıra çıkmıştı üstelik.üstelik o çökertilmiş piskolojiyle tabi benim umudum yok edilmiş kaynana tarafından koca ve görümceler cabası. Günüm geçmir 4 gün falan hala aklıma hamile olabilecegim gelmiyo başja sebebten doktora gittigimde ilaç öncesi tahlil verdi onda pozitif çıktı gülermisin aglarmısın.ilk okudugumda insnamamıştım bile doktor hamilesin diyo hala inanamıyorum o derece
aminnnnnnnn inşallah tatlım :)Ve şunuda ekleyim 11 çocuk dogurmuş bir annenin kızıyım üstelik bu kıza sen kısırsın denirmi insan referansına bakar bir :))) bunlar işin şakası tabide allah kime neui nadibeder bilinmez allahım saf kalbimize baksın niyetimizin temizligine baksın herkese nasib etsin inşaallah
Valla canım çevrene sor nerede oturuyorsun bilmiyorum ama. Bir yere bağımlı kalma. Ben buradan sürekli okuyordum tedavi şekillerini tabiki herkeste farklı ama hiç birşey yapmıyordu . Gereksiz zaman kaybı. Onun için hiç ihmal etme iyi bir hekim ara zaten gittikçe anlıyorsun aradaki farkı. Benim fikrim bu ama en doğrusunu senin içinde ki his verir.BİLEMEDİM ŞİMDİ ŞÜPHEYE DÜŞTÜMdoktorum bu ilaçlar için test yapılması gerek ama şu an gerek yok dedi kimyasal bir gebelik sebebi yok dedi ikinciden sonra genetik testler vs yapılmalı dedi diğer doktor neye dayanarak test yapmadan coraspin verdi dedi hayırlısı daha ne yapılabilir bilemedim başka birine mi gözüksem
işte yaş falan bahane,Rabbim ol demiş olmuş,maşallahİş yerinde 49 yaşındaki bayan ilk çocuğuna hamile gördüğümüzde resmen şok olmuştuk.
Gerçi kendisi de şok geçirmişti ya hadi gene neyse
Aman Allah iyiliğini versin ikramiye neki
inan cevap verebilmeyi çok isterdim ama sanırım kürtajdan sonra belki dengeyi bulamamıştır vücut, daha iyi bilenler yanıtlasın bence :)kızlar benm 7.gün testim yani bugun ama hala adetim devam ediyo sanki 2 senedir hiç bu kadar uzun sürmemişti.. çok az az geldi hep ama uzun sürdü yoksa edet değil mi ki
inan cevap verebilmeyi çok isterdim ama sanırım kürtajdan sonra belki dengeyi bulamamıştır vücut, daha iyi bilenler yanıtlasın bence :)
Masallah rabbim nazarlardan korusun yas bahane o zaman benim annemde 40 yasinda hamile kaldi kardesimeİş yerinde 49 yaşındaki bayan ilk çocuğuna hamile gördüğümüzde resmen şok olmuştuk.
Gerçi kendisi de şok geçirmişti ya hadi gene neyse
Aman Allah iyiliğini versin ikramiye neki
Onların zihniyetinde ilk gece hamile kalınırmış allahın kazmaları işte neyi anlatabilirsin bacım.3 aylık evliydim ölümcül hastalıgın pençesine düşmüş az ömrüm kalmış gibi bir piskolojiyle ağlayarak doktora gittim.allahtan doktorda baba adam çıktı.kaç yıllık evlisiniz dedi ben 3 aylık dedim kızım senin derdin ne 2 yıl çocugun olmazsa ozaman şüpeleneceksin dedi.yinede test ve ultrason muayenesi yaptı üstten ve sen pırıl pırılsın dedi sorunun yok dedi.ben hala ağlayarak niye olmuyo peki diyorum adama benden çocuk istiyolar diyorum.söyle onlara okadar çok çocuk istiyolarlarsa oğullarını getirsinler siperm testi yapayım dedi.gelince durumu anlattım inanmadı karı ben oğluma garanti veririm sağlam benim oğlum dedi.neyse hatırlayıp sinirlerimi bozmayım şimdi o pislikleri.2. Evliligimde 2 ay tam dolmadı daha deniyoruz bakalım olursa olur olmazsa tedavisine bakıcam izne gidincehadi ya kiz 6 ayda ne kisiri rabbim ol demeden olurmu hic sanki senin elinde mi olup olmama ne insanlar var ya bizde evleneli 16 ay oldu soruyorlar bebegin olmuyormu diye bende istemiyoruz diyorum halbuki ben 10 ay vajinusmustum 6 aydir birlikte oluyoruz hic korunmadik rabbim hayirli zamanda versin insallah
ABOOWWW O NE BE OĞLUMA GARANTİ VERİRİM NASIL BİLİRMİŞ OĞLUNUN KISIR OLMADIĞINI BİŞEY DERDİM ŞİMDİDE GÜNAH DEMEYİM TÖVBE ESTAFURALLAH SİNİR OLDUMOnların zihniyetinde ilk gece hamile kalınırmış allahın kazmaları işte neyi anlatabilirsin bacım.3 aylık evliydim ölümcül hastalıgın pençesine düşmüş az ömrüm kalmış gibi bir piskolojiyle ağlayarak doktora gittim.allahtan doktorda baba adam çıktı.kaç yıllık evlisiniz dedi ben 3 aylık dedim kızım senin derdin ne 2 yıl çocugun olmazsa ozaman şüpeleneceksin dedi.yinede test ve ultrason muayenesi yaptı üstten ve sen pırıl pırılsın dedi sorunun yok dedi.ben hala ağlayarak niye olmuyo peki diyorum adama benden çocuk istiyolar diyorum.söyle onlara okadar çok çocuk istiyolarlarsa oğullarını getirsinler siperm testi yapayım dedi.gelince durumu anlattım inanmadı karı ben oğluma garanti veririm sağlam benim oğlum dedi.neyse hatırlayıp sinirlerimi bozmayım şimdi o pislikleri.2. Evliligimde 2 ay tam dolmadı daha deniyoruz bakalım olursa olur olmazsa tedavisine bakıcam izne gidince
hadi ya kiz 6 ayda ne kisiri rabbim ol demeden olurmu hic sanki senin elinde mi olup olmama ne insanlar var ya bizde evleneli 16 ay oldu soruyorlar bebegin olmuyormu diye bende istemiyoruz diyorum halbuki ben 10 ay vajinusmustum 6 aydir birlikte oluyoruz hic korunmadik rabbim hayirli zamanda versin insallah
Senin koydugun teşhisi her duyan koyuyo canım anladım ne demek istedigni.vebalim çok büyük okadına hakkımı hiç helal etmiyorum zaten bela okumuycam bedduada hiç etmem ama onu sadece allahın adaletine teslim ettim benABOOWWW O NE BE OĞLUMA GARANTİ VERİRİM NASIL BİLİRMİŞ OĞLUNUN KISIR OLMADIĞINI BİŞEY DERDİM ŞİMDİDE GÜNAH DEMEYİM TÖVBE ESTAFURALLAH SİNİR OLDUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?