@afrodit26 canm kürtajdan sonra vücut bazı hormonları birsüre daha salgılamaya devamediyo galiba çünkü benimde gögsümdeki şişlik ve hassasiyet ve acıma devam etti bir süre sonra kendiliginden geçti
AYYY DOĞRU ALLAHA YAKIN BİZLERE UZAK OLSUN ÖYLE KİŞİLERSenin koydugun teşhisi her duyan koyuyo canım anladım ne demek istedigni.vebalim çok büyük okadına hakkımı hiç helal etmiyorum zaten bela okumuycam bedduada hiç etmem ama onu sadece allahın adaletine teslim ettim ben
Varmış canım pelviskopi laparaskopi endoskopi aynı şeymiş.Arkadaslar turkiyede pelviskopi diye birsey var mi. Biliyormusunuz
Valla google amcam öyle yazmışVarmış canım pelviskopi laparaskopi endoskopi aynı şeymiş.
Tovbe tovbe sinir oldum onlara neyse canim allahin sevgili kuluymussunki kurtulmussun onlardan rabbim simdiki evliliginde mutlu huzurlu saglikli uzun omurler versin tatli tatli hayirli saglikli bebislerin olsun insallahOnların zihniyetinde ilk gece hamile kalınırmış allahın kazmaları işte neyi anlatabilirsin bacım.3 aylık evliydim ölümcül hastalıgın pençesine düşmüş az ömrüm kalmış gibi bir piskolojiyle ağlayarak doktora gittim.allahtan doktorda baba adam çıktı.kaç yıllık evlisiniz dedi ben 3 aylık dedim kızım senin derdin ne 2 yıl çocugun olmazsa ozaman şüpeleneceksin dedi.yinede test ve ultrason muayenesi yaptı üstten ve sen pırıl pırılsın dedi sorunun yok dedi.ben hala ağlayarak niye olmuyo peki diyorum adama benden çocuk istiyolar diyorum.söyle onlara okadar çok çocuk istiyolarlarsa oğullarını getirsinler siperm testi yapayım dedi.gelince durumu anlattım inanmadı karı ben oğluma garanti veririm sağlam benim oğlum dedi.neyse hatırlayıp sinirlerimi bozmayım şimdi o pislikleri.2. Evliligimde 2 ay tam dolmadı daha deniyoruz bakalım olursa olur olmazsa tedavisine bakıcam izne gidince
HAKİKATEN ZOR DAHA BANA SORAN BASKI YAPAN OLMADI DAHA DOĞRUSU KARDEŞİMİN EŞİ HAMİLE ÖNCE HALA OLAYIM ONUN TADINI ALAYIM SONRA DÜŞÜNÜYORUM DEMİŞTİM TOPLUMDA HERALDE ONDAN KİMSE SORMUYOR :) BU BASKIYLA NASIL HAMİLE KALINIR Kİ HERKESİN ORTAK PAYDASI UNUTUNCA OLUYORZaten gelen giden kadınlara baskı yapar anasını satayım ! Çocuk yapmazsın kısır mısın derler, çocuk istemezsin anormal misin, nasıl çocuk istemezsin derler, istiyorum dersin hani nerde derler ! Yemin ederim çilekeş gelmişiz dünyaya kadın olduğumuz için. Ben bundan 4-5 ay öncesine kadar çocuk istemiyodum, kendi babam dahil canımdan bezdirdi çocuk da çocuk diye. Yok, diyodum bende öyle bi içgüdü yok, annelik içgüdüsü. Anlatamadım yıllarca kimseye bu hissimi. Sonra yavaş yavaş ne olduysa işte istemeye başladım. Babama da söyledim ki rahatlasın diye. Şimdi de nerdeyse her ay soracak oldu mu bu ay diye. Kafama tüküreyim dedim, nerden söyledim onlara. Yapacak bi şey yok artık, en azından bundan sonra soranlara istemiyorum demicem, deniyoruz olursa olur dicem, diyorum da. Zor yani kızlar, işimiz zor hakkaten
HAKİKATEN ZOR DAHA BANA SORAN BASKI YAPAN OLMADI DAHA DOĞRUSU KARDEŞİMİN EŞİ HAMİLE ÖNCE HALA OLAYIM ONUN TADINI ALAYIM SONRA DÜŞÜNÜYORUM DEMİŞTİM TOPLUMDA HERALDE ONDAN KİMSE SORMUYOR :) BU BASKIYLA NASIL HAMİLE KALINIR Kİ HERKESİN ORTAK PAYDASI UNUTUNCA OLUYOR
KAYINVALİDEM ARA SIRA LAF ÇARPTIYOR ZATEN ,FİLANCANIN GELİNİ HAMİLE, ŞU GEBE, BU BİLMEM NE DİYE, ELTİMİN ÇOK ŞÜKÜR BİR OĞLU VAR ALLAH BAĞIŞLASIN, ONDAN 2. Yİ BENDEN 1. Yİ BEKLİYORLAR, EEEE HANİ BİZİMKİLERDE SES SEDA YOK FİLAN DİYORLAR, EŞİM DEMİŞ ZATEN ÇALIŞIYORUZ FALAN DİYE AMA, BEN DEMEDİM ONLARA HİÇ DOKTORA GİDİYORUM BÖYLE BÖYLE DİYE.NE DİYEYİM BEN ŞİMDİ.BENİMDE GİRİYOR RÜYALARIMA AMA ZATEN EŞİM UZAKTA ONUN SIKINTISI BİR YANDAN İŞ BİR YANDAN, BAZEN AVAZIM ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRIP UZAKLAŞMAK İSTİYORUM BU KISIR DÖNGÜDENZaten gelen giden kadınlara baskı yapar anasını satayım ! Çocuk yapmazsın kısır mısın derler, çocuk istemezsin anormal misin, nasıl çocuk istemezsin derler, istiyorum dersin hani nerde derler ! Yemin ederim çilekeş gelmişiz dünyaya kadın olduğumuz için. Ben bundan 4-5 ay öncesine kadar çocuk istemiyodum, kendi babam dahil canımdan bezdirdi çocuk da çocuk diye. Yok, diyodum bende öyle bi içgüdü yok, annelik içgüdüsü. Anlatamadım yıllarca kimseye bu hissimi. Sonra yavaş yavaş ne olduysa işte istemeye başladım. Babama da söyledim ki rahatlasın diye. Şimdi de nerdeyse her ay soracak oldu mu bu ay diye. Kafama tüküreyim dedim, nerden söyledim onlara. Yapacak bi şey yok artık, en azından bundan sonra soranlara istemiyorum demicem, deniyoruz olursa olur dicem, diyorum da. Zor yani kızlar, işimiz zor hakkaten
KAYINVALİDEM ARA SIRA LAF ÇARPTIYOR ZATEN ,FİLANCANIN GELİNİ HAMİLE, ŞU GEBE, BU BİLMEM NE DİYE, ELTİMİN ÇOK ŞÜKÜR BİR OĞLU VAR ALLAH BAĞIŞLASIN, ONDAN 2. Yİ BENDEN 1. Yİ BEKLİYORLAR, EEEE HANİ BİZİMKİLERDE SES SEDA YOK FİLAN DİYORLAR, EŞİM DEMİŞ ZATEN ÇALIŞIYORUZ FALAN DİYE AMA, BEN DEMEDİM ONLARA HİÇ DOKTORA GİDİYORUM BÖYLE BÖYLE DİYE.NE DİYEYİM BEN ŞİMDİ.BENİMDE GİRİYOR RÜYALARIMA AMA ZATEN EŞİM UZAKTA ONUN SIKINTISI BİR YANDAN İŞ BİR YANDAN, BAZEN AVAZIM ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRIP UZAKLAŞMAK İSTİYORUM BU KISIR DÖNGÜDEN
Valla canım çevrene sor nerede oturuyorsun bilmiyorum ama. Bir yere bağımlı kalma. Ben buradan sürekli okuyordum tedavi şekillerini tabiki herkeste farklı ama hiç birşey yapmıyordu . Gereksiz zaman kaybı. Onun için hiç ihmal etme iyi bir hekim ara zaten gittikçe anlıyorsun aradaki farkı. Benim fikrim bu ama en doğrusunu senin içinde ki his verir.
Aynen canim benim kayinvalidelerde oyle su hamile bu hamile benle ayni donemde evlenenlerin bebegi oldu laf carpitiyorlar bugunde bebekten acildi konu bende onemli olan hayirlisi rabbim hakkimda hayirlisini versin bebek bebek diye tutturmanin alami yok dedimKAYINVALİDEM ARA SIRA LAF ÇARPTIYOR ZATEN ,FİLANCANIN GELİNİ HAMİLE, ŞU GEBE, BU BİLMEM NE DİYE, ELTİMİN ÇOK ŞÜKÜR BİR OĞLU VAR ALLAH BAĞIŞLASIN, ONDAN 2. Yİ BENDEN 1. Yİ BEKLİYORLAR, EEEE HANİ BİZİMaKİLERDE SES SEDA YOK FİLAN DİYORLAR, EŞİM DEMİŞ ZATEN ÇALIŞIYORUZ FALAN DİYE AMA, BEN DEMEDİM ONLARA HİÇ DOKTORA GİDİYORUM BÖYLE BÖYLE DİYE.NE DİYEYİM BEN ŞİMDİ.BENİMDE GİRİYOR RÜYALARIMA AMA ZATEN EŞİM UZAKTA ONUN SIKINTISI BİR YANDAN İŞ BİR YANDAN, BAZEN AVAZIM ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRIP UZAKLAŞMAK İSTİYORUM BU KISIR DÖNGÜDEN
Amiiin bacım yiyin için şükredin halinize elde neler var biz annemizin yıkadıgıyla duruyomuşuz demekki.şimdi şükrediyorum halime eşimde çok iyi allah bozmasın kaynana kayınbaba zaten vefat etmiş.kardeşleride eşimden çekinirler hiçbişeyimize müdahale etmezler ben bebek diye tın tın ediyorum kendime ama eşim sağolsun beni teselli ediyo niye kafayı takıyosun olursa olur olmazsa olmaz herşey çocukmu benim çocugum bebegim sensin diyoTovbe tovbe sinir oldum onlara neyse canim allahin sevgili kuluymussunki kurtulmussun onlardan rabbim simdiki evliliginde mutlu huzurlu saglikli uzun omurler versin tatli tatli hayirli saglikli bebislerin olsun insallah
Canim gosterdim sonucumu doktor.cok yuksek degil stres beslenme vs etkilemis olabilir dedi ilaca da gerek görmüyorum dedi icim rahatladi en cok da esimin sonuc iyi cikti ona sevindim.paylasayim da yorumlayin gerci enistem bizzatbbakti ama kk bayanlarınin yorumu onemli ☺☺bi haplık işi var canım iner normal düzeye.... tabi gebeliği engelliyor bu olay o yüzden hamile kalamamışsındır... Değeri normal düzeye çekince bebişte hemen gelir bebeğim
Şöyle bir şey var ki, sanki sen istemiyormuşsun gibi davranıyorlar, ona çıldırıyorum, yok fal baktırdım bir gebe gördü, o senmisin, bilmem ne bilmem ne,yüzümü eğip hayır ben değilim olamam da zaten diye yüzüne bağırmak istiyorum, evet bir yatak odamız kaldı, orayada karışırsa zaten hiçbir sorun kalmayacak....diyo diyo sonra sizin kararınız,bizim kararımızın falan hiç kıymeti yokO kadar iyi anlıyorum ki seni. Sakın söyleme de zaten doktora gittiğini. Eşin de söylemesin tembihle. Ben eşimin ailesine çocuk istemiyorum demedim de poliplerim var, ameliyat olmadan zaten hamile olamam falan dedim. Hala öyle biliyolar. Olursa sürpriz olsun işte. Kayınvalidem de ara ara çocuk muhabbeti açılınca bi şeyler diyo da arkasından da ben bilmem tabii sizin kararınız diye ekliyo. İyi ki karışmıyosun diyorum içimden, karışsa nolacak acabaYatak odamıza girecek herhalde.
doktordan geldim. hsg sonucunu gösterdim. tüpler açık rahim normalmiş. ancak hem prl hem fsh hem de estradiol yüksek. dolayısıyla bu sonuçtan yola çıkarak yumurtaların yaşlı dedi. tedavi dedi. normal yoldan olmaz mı dedim, olabilir ama düşük bir ihtimal.klomen tedavisi ve sonuç olarak sanırım aşılama dedi. Allah izin verirse bu ay sonu tedaviye başlıyorum.ama özel e gideceğim.devlet hastanesinin durumu içler acısı. kadın doktor en son hadi eve gideyim diye inliyordu yanındaki asistan hemşire ile birlikte.Allah yardımcımız olsun ne diyeyim?
Şöyle bir şey var ki, sanki sen istemiyormuşsun gibi davranıyorlar, ona çıldırıyorum, yok fal baktırdım bir gebe gördü, o senmisin, bilmem ne bilmem ne,yüzümü eğip hayır ben değilim olamam da zaten diye yüzüne bağırmak istiyorum, evet bir yatak odamız kaldı, orayada karışırsa zaten hiçbir sorun kalmayacak....diyo diyo sonra sizin kararınız,bizim kararımızın falan hiç kıymeti yok
çok iyi demişsin de inşallah anlamıştır,ben çoğunluk o öyle bu böyle dediğinde maşallah maşallah allah olmayanlarada versin diyip konuyu kapatmaya çalışıyorum...eee bir yandan da üzülüyorum çünkü,elden ne gelir,söylemem dediğim gibi açık açık doktor aşılama falan, her ne kadar görmüş geçirmiş bir kadın olsada en son doğurduğu çocuk sonuçta 40 yaşındaAynen canim benim kayinvalidelerde oyle su hamile bu hamile benle ayni donemde evlenenlerin bebegi oldu laf carpitiyorlar bugunde bebekten acildi konu bende onemli olan hayirlisi rabbim hakkimda hayirlisini versin bebek bebek diye tutturmanin alami yok dedim
Ahahaha allah iyiligini versin guldurdun kiz beni hakketen utanmasalar yatak odasina girerler soyle yapin siz beceremiyorsunuz diye taktik verirler vallaO kadar iyi anlıyorum ki seni. Sakın söyleme de zaten doktora gittiğini. Eşin de söylemesin tembihle. Ben eşimin ailesine çocuk istemiyorum demedim de poliplerim var, ameliyat olmadan zaten hamile olamam falan dedim. Hala öyle biliyolar. Olursa sürpriz olsun işte. Kayınvalidem de ara ara çocuk muhabbeti açılınca bi şeyler diyo da arkasından da ben bilmem tabii sizin kararınız diye ekliyo. İyi ki karışmıyosun diyorum içimden, karışsa nolacak acabaYatak odamıza girecek herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?