- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
DOKTORA GITMIYORUM AMA GIDINCE DANISIRIMHiç klomen kullanmadnmı canm bence bi doktora danış kullan
10 sene falan önce belim ağrıyo diye yapıştırttırmıştım biber gibi yaktı dayanamadım çıkarttım ama çekwrken sir ağda yaptı belime sanki :))) ben beceremedim yada çıkarma yöntemini bilmedim galibaCanm yakı bel ağrıları için bele yapıştırılan bi bant hamilelik için yapanlarda var bazılarına yaramı ben korkuyom hiç denemedim arkadaşım denediği ay hamile kalmış hamileliğini yakı bandı na bağlıyo
DOKTORA GITMIYORUM AMA GIDINCE DANISIRIM
Peki hamile kalmakla ilgisi neymiş etkiliyomu yaniBele yapıştırılan yakı canm
Kız ben on
10 sene falan önce belim ağrıyo diye yapıştırttırmıştım biber gibi yaktı dayanamadım çıkarttım ama çekwrken sir ağda yaptı belime sanki :))) ben beceremedim yada çıkarma yöntemini bilmedim galiba
BU AYMI ICDIN VE KAC GUN ICDIN BATIN NEZAMANAy evet çok yakıyomuş bende korkuyom arkadaşım hep diyo sende yap diye ama korkuyorum soğan kürü yaptım simdilik bakalım ne olacak
Peki
Peki hamile kalmakla ilgisi neymiş etkiliyomu yani
Ay evet çok yakıyomuş bende korkuyom arkadaşım hep diyo sende yap diye ama korkuyorum soğan kürü yaptım simdilik bakalım ne olacak adet olayım ilk işim şu sogan kürünü kullanmak olcak ondan sonrada kılomene başlıycam yine olmazsa hocaya gidip üfürüklenirim artık ne yapıym ne demiş nasrettin hoca ya tutarsa :))))
BU AYMI ICDIN VE KAC GUN ICDIN BATIN NEZAMAN
Peki
Peki hamile kalmakla ilgisi neymiş etkiliyomu yani
Canın sağolsun tosbağam ekime inşallah
Yakı mııı? Tövbe bismillah. Hamileliğin onunla ilgisi yoktur kıslar ya. Ne alaka? Tesadüfen o ay hamile kalmıştır, hepsi o.
BEN INTERNETDE ARASDIRDIM VE KALINIYORMUS CANIMYakı mııı? Tövbe bismillah. Hamileliğin onunla ilgisi yoktur kıslar ya. Ne alaka? Tesadüfen o ay hamile kalmıştır, hepsi o.
Varmış tospam çok kişiden duydum
Allah allah, çok enteresan canım ya. Onu yapıştırıp mı ilişkiye girmiş peki?
O kadarını sormadın ama uç gün belimde kaldı demişti
Tamam canm iyi geceler ben kaçtımAnladım tatlım, bi araştırayım ben de. Merak ettim şimdi. Sağolasın
Tamam canm iyi geceler ben kaçtım
a
yy inanmiyorum kizlar ya gecen ay ne kadar coktu hamis bu ay noldu bize insallah bundan sonra hepsi herkez tum topik hamis cikar aminnnnnnnnnNnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?