ben ne tablolar inceledim biliyo musun sen kızdırma beni aaaaaaaaaa....güzelim ateş düştü 36.4 e daha neyi beklicez
sorma ben eşime hep diyordum bırakalım korunmayı olsun hemen ne olacak ki hemen olmayabilir diye, o da hemen olur bizim bence diyordu ama ders oldu işte, öyle herşey bizim planımıza göre olmuyor Allah'ında üzerimizde bir planı var, inşaallah o planda bebekte vardır bizlere:)
sorma ben eşime hep diyordum bırakalım korunmayı olsun hemen ne olacak ki hemen olmayabilir diye, o da hemen olur bizim bence diyordu ama ders oldu işte, öyle herşey bizim planımıza göre olmuyor Allah'ında üzerimizde bir planı var, inşaallah o planda bebekte vardır bizlere:)
Ben preseed aldım canım kullandımda ama tabii benim durumum başkaymış, inşallah alırsan sana faydalı olur, bende kayganlaştırıcısız yapamıyorummaalesef kullanıyorum tamamen psikolojik stres altında olduğumda böyle bi tepki veriyor vücuttek fiyatını bilmiyorum vitaminle beraber 78tl ödedim akşam bakar adını veririm sana
dr bana su bazlı kullanabilirsin demişti ondan aldım şu pre seed e mi geçsem acaba kafam karıştı şimdi ???
yumurtlamadan 2 gün önce olan ilişkiden hamile kalırsın rahatlıkla ve bebişinde yüksek ihtimal kız olur... yumoştan sonraki gün olan ilişkiden de çok rahat kalırsın o vakitte erkek olma ihtimali yüksek... yani sen gereken zamanda çalışmanı yapmışsın endişelenme canım13 ve 15 te oldu
benm kocacıkta hemen olur bekleyelım bıraz dedı durdu şimdi pişman :) bende lafı geldıgınde tası atıyorum kafasına
Evet canım hemen olmuyor malesef senin istediğin zaman hadı bebısımız olsn dedıgın zaman olsa keske tamamen kısmet işi bu iş
çok çok ama çok sevindim, Rabbim hayırlısıyla sağlıcağıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah, gözlerim dolu ayyy mutluluktan resmenkızlar ben geldim dr dan kalp atıslarını gördüm dr şimdilik bır sorun yok dedi cok mutluyum inş böyle devam eder avatarımda yenı resmimiz
ama nedense erkeklere göre hemen oluvercek dizilere cok kanıyolar sanırımsizin daha evlılıkte yenı hiiiç acele etmeye gerek yok biz 3. yılı doldurduk 4.yılda anca bebiş gelcek ama bu kadar bekledıysek bunda da bi hayr var demekki diyorum :)
içim ferahladı bacım... o doktorla devam et sen
aaaa bak cok sevındım bekle cnm olmadı tekrar baska dr gıt ama bu ıyı haber
Taşa toprağa can veren RABBİM seninde karnındaki cana can versin bırtanem Allah'ım senın cabanı mucadelenı bosa cıkarmasın inşallah bebısın senınledır ve guzel haberlerle gelırsın Allah'ım tum bebeklerı annebabalarına bagıslasın acıları göstermesın saglıcakla kucaklarına almayı nasip etsin
Desteğinizle daha güçlüyüm sağolun arkadaşlarım bol dua ile bebeğim kendini gösterecek inşalahçok sevindim doktorun dediğine inşaallah güzel mutlu haberler alırsın zordur eminim ama ferah tutmaya çalış içini çünkü bebeğinin buna ihtiyacı var stresin onu olumsuz etkilemesin
Aynen canım herseyde vardır bır hayır sızın tam zamanı canım ne guzel basbasa doya doya zaman gecırmıssınızdır bızım daha yenı ama esım ıstedı bebek o yuzden korunmayı bıraktık bakalım kısmet ne zamansa o zaman olur bekleyelım bakalım ama o turk fılmlerı varya hemen hamıle kalırlar dedıgın gıbı onlara cok ınanıyorlar sanırım ekım ayında genel muayene ıcın dr gıtmek ıstıyorum evlenmeden once ve sonra hıc gıtmedım cunku dr adetlıykenmı gıtmm lazım
Hadi gözün aydın canım bakalım belki de bebeişimiz dünyaya gelecek kadar güçlüdür inşallahBugün birde devlet hast gittim karından ve alttan ultrasonla baktı kese 16mm 5 haftalık, bence mutlaka 2 hafta beklenmeli çünkü kese düzgün dedi diğer dt ölü diyo dedim 5. Haftada gözükmeyen bebeğe ölü denemez dedi
İyi geceler diyim akşam ben yokumkiÖPERİM HEPİNİZİ CANLAR ... AKŞAM GÖRÜŞÜRÜZ
canım sanırım yumurtlaman 14. de başlamış ondan sonrakiler bana göre yanıltıcı, ama birde diğer kızlar baksın tabiii 15-16-17 değerlendirilmesi gereken günler olarak nitelendirdim ben.elisa__ @ysmn1096 asi_m @eseslamazi26 @elf21 @wuslt @afrodit26 @sekme sekerpancari kızlar ovlasyonum gerilemeden çok bi bakın attım bilen varsa sonucum ne acaba kafam karışık
Bazı kadınlarda ateşte hiçbir degişiklik olmugüzelim ateş düştü 36.4 e daha neyi beklicez
kızlar ben geldim dr dan kalp atıslarını gördüm dr şimdilik bır sorun yok dedi cok mutluyum inş böyle devam eder avatarımda yenı resmimiz
ağzından bal damlıyor canımPamukprncess hakkatten cok tuhaf cıkmıs testlerin :) zaten vucudumuz bir cok belirtiyle kafamızı karıstırmaya yeterınce yeterken birde testler eklendi üstüne valla eger yarında koyulaşma devam ederse umut artar bence inş bebiş habercisidir cnm.
hormon testı falan yaptrmadıysan adetının 3. gunu git hem yumurtalıklarına baksın hem de rahım agzını kontrol etsın iyi olur gebelık öncesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?