2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

benm kocacıkta hemen olur bekleyelım bıraz dedı durdu şimdi pişman :) bende lafı geldıgınde tası atıyorum kafasına

Amin canım inşallah ben zaten yenı evlıyım canım henuz 5.5 aylık cıcegı burnunda evlı 2.5 ay falan korunduk sonra bıraktım korunmayı bu 3 ayımız bu ayda olumsuz bebısımız gelmedı esımde ıl dısına cıkıyor ekımde kacar benden kısın ortasında hamıs kalır yazın ortasındada sıcaktada doğum yaparım artık herşey bizim kontrolumuzde değil bazen biz ne kadar çabalaskta bos ama dedıgın gıbı inşallah Allah bizim kaderimizde bizlere bebiş yazmıştır

Ben preseed aldım canım kullandımda ama tabii benim durumum başkaymış, inşallah alırsan sana faydalı olur, bende kayganlaştırıcısız yapamıyorum

13 ve 15 te oldu
yumurtlamadan 2 gün önce olan ilişkiden hamile kalırsın rahatlıkla ve bebişinde yüksek ihtimal kız olur... yumoştan sonraki gün olan ilişkiden de çok rahat kalırsın o vakitte erkek olma ihtimali yüksek... yani sen gereken zamanda çalışmanı yapmışsın endişelenme canım

benm kocacıkta hemen olur bekleyelım bıraz dedı durdu şimdi pişman :) bende lafı geldıgınde tası atıyorum kafasına

Evet canım hemen olmuyor malesef senin istediğin zaman hadı bebısımız olsn dedıgın zaman olsa keske tamamen kısmet işi bu iş

Evet canım hemen olmuyor malesef senin istediğin zaman hadı bebısımız olsn dedıgın zaman olsa keske tamamen kısmet işi bu iş

ama nedense erkeklere göre hemen oluvercek dizilere cok kanıyolar sanırım sizin daha evlılıkte yenı hiiiç acele etmeye gerek yok biz 3. yılı doldurduk 4.yılda anca bebiş gelcek ama bu kadar bekledıysek bunda da bi hayr var demekki diyorum :)

kızlar ben geldim dr dan kalp atıslarını gördüm dr şimdilik bır sorun yok dedi cok mutluyum inş böyle devam eder avatarımda yenı resmimiz
çok çok ama çok sevindim, Rabbim hayırlısıyla sağlıcağıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah, gözlerim dolu ayyy mutluluktan resmen tü tü tü 41,5 kere maşallahhhhh

Pamukprncess hakkatten cok tuhaf cıkmıs testlerin :) zaten vucudumuz bir cok belirtiyle kafamızı karıstırmaya yeterınce yeterken birde testler eklendi üstüne valla eger yarında koyulaşma devam ederse umut artar bence inş bebiş habercisidir cnm.

Aynen canım herseyde vardır bır hayır sızın tam zamanı canım ne guzel basbasa doya doya zaman gecırmıssınızdır bızım daha yenı ama esım ıstedı bebek o yuzden korunmayı bıraktık bakalım kısmet ne zamansa o zaman olur bekleyelım bakalım ama o turk fılmlerı varya hemen hamıle kalırlar dedıgın gıbı onlara cok ınanıyorlar sanırım ekım ayında genel muayene ıcın dr gıtmek ıstıyorum evlenmeden once ve sonra hıc gıtmedım cunku dr adetlıykenmı gıtmm lazım

içim ferahladı bacım... o doktorla devam et sen

aaaa bak cok sevındım bekle cnm olmadı tekrar baska dr gıt ama bu ıyı haber

çok sevindim doktorun dediğine inşaallah güzel mutlu haberler alırsın zordur eminim ama ferah tutmaya çalış içini çünkü bebeğinin buna ihtiyacı var stresin onu olumsuz etkilemesin
Desteğinizle daha güçlüyüm sağolun arkadaşlarım bol dua ile bebeğim kendini gösterecek inşalah

hormon testı falan yaptrmadıysan adetının 3. gunu git hem yumurtalıklarına baksın hem de rahım agzını kontrol etsın iyi olur gebelık öncesı

Hadi gözün aydın canım bakalım belki de bebeişimiz dünyaya gelecek kadar güçlüdür inşallah
ÖPERİM HEPİNİZİ CANLAR ... AKŞAM GÖRÜŞÜRÜZ
İyi geceler diyim akşam ben yokumki

asi_m gözün aydın hayırlısıyla kucağına al inşallah

kızlar ben geldim dr dan kalp atıslarını gördüm dr şimdilik bır sorun yok dedi cok mutluyum inş böyle devam eder avatarımda yenı resmimiz

ayyyy canım benm cok sevındım sen düşük yapanlara ümitsin sen cok dikkat et kendıne Allahım kucagına sagsalım almayı nasıp etsın masallah miniğine

ağzından bal damlıyor canım bakalım sonuç nolacak bu testlerde acemiyim bi de böyle dalgalanmalar kafamı karıştırdı sanırım hadi inş hareketlenir topik bi uğursuzluk var bu ara

hormon testı falan yaptrmadıysan adetının 3. gunu git hem yumurtalıklarına baksın hem de rahım agzını kontrol etsın iyi olur gebelık öncesı

Yok canım hiçbirşey yaptırmadım gıdecegım dr bellı olmazsa arar telde bır gorusurum nasıl gel derse o zaman giderim sorması ayıp rahim ağzını nasıl kontrol ediyor canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…