- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
bi 15 te çalışabildik kocam 5 gündür yokcanım sanırım yumurtlaman 14. de başlamış ondan sonrakiler bana göre yanıltıcı, ama birde diğer kızlar baksın tabiii 15-16-17 değerlendirilmesi gereken günler olarak nitelendirdim ben.
Yok canım hiçbirşey yaptırmadım gıdecegım dr bellı olmazsa arar telde bır gorusurum nasıl gel derse o zaman giderim sorması ayıp rahim ağzını nasıl kontrol ediyor canm
cnm sendede olan adet oncesi baski bende de oluyo ve bu ay yine oldu aci oluyo bende bu demek oluyo ki adet olucam oysa doktorrum cok olumlu konusmustu cok uzuldum bugun umutlarim bitti suanYok canım hiçbirşey yaptırmadım gıdecegım dr bellı olmazsa arar telde bır gorusurum nasıl gel derse o zaman giderim sorması ayıp rahim ağzını nasıl kontrol ediyor canm
cnm sendede olan adet oncesi baski bende de oluyo ve bu ay yine oldu aci oluyo bende bu demek oluyo ki adet olucam oysa doktorrum cok olumlu konusmustu cok uzuldum bugun umutlarim bitti suan
Hadi gözün aydın canım bakalım belki de bebeişimiz dünyaya gelecek kadar güçlüdür inşallah
İnşallah canım
rahım agzını da bişey sokuyo ama ultrason gibi içine kadar girmıyo p.tesi günü gittıgım dr ilk defa bana baktı ama korkulacak hiç bişey yok merk etme tatlım
Canim 14.gun hepsinden koyu yumurtlama o gun olmus umarim tutmhstr sen yjnede istersen devam et yapmaya tabi varsa ovu testin :)benim ovulasyonlar çok saçma çıktı koyudan açığa açıktan koyuya normalde koyu olup açık olması lazım değil mi.. yumoş geçti bence tekrar koyuya gidiyor
Ayy insaAllah gorursun minnaginiBugün birde devlet hast gittim karından ve alttan ultrasonla baktı kese 16mm 5 haftalık, bence mutlaka 2 hafta beklenmeli çünkü kese düzgün dedi diğer dt ölü diyo dedim 5. Haftada gözükmeyen bebeğe ölü denemez dedi
kaygılarımı eşimle de paylaştım o da senn gibi düşünüyor kafamı ve bünyemi toparlamam lazım. senn bebeğin var mı aile ıçınde olan sıkıntılarda nasıl başa cıktın hamılelk oncesı ve sonrasında
tabi cnm hayirlisi elimizden geleni yapiyoruz ama kismetten ote koy yok bize.gogus uvlarim hala aciyo ilacin etkisi diye dusunuyorum sen midene dikkat et tatlim yinede ilac falan alma adet olmadan olunca 3. gunu yine doktora gidecegim benHım anladım canım bende üzülmüştüm ama suan kendımı toparladım daha zamanı var demekkı canım hayırlısını dıleyıp bekleyelım bugun adet gunum ama adet olmadım henuz hafta sonuna kadar yolu var ama mıdem cok kotu bugun ve sureklı lavaboya gıdıyorum adet olmusum gıbı ama yok olsam rahatlayacagım sankı ben acı hıssetmıyorum canım ilişkide önemlı olan baskı zaten umudum yok adet olmayı beklıyorum olsam rahatlayacak vucudum ınsallah gecıkmeden olurum
Bugün birde devlet hast gittim karından ve alttan ultrasonla baktı kese 16mm 5 haftalık, bence mutlaka 2 hafta beklenmeli çünkü kese düzgün dedi diğer dt ölü diyo dedim 5. Haftada gözükmeyen bebeğe ölü denemez dedi
çalışmaya başladığımda ailem başka şehirde ben başka şehirdeydim orda bekarken kaldığım çok tatlı bir ev arkadaşım vardı ben çalışmaya başladıktan 3 hafta sonun da eşimle tanıştık onunsa hayatında biri vardı ayrılmışlardı sonra birileriyle tanıştı olmadı üzüldü benim eşim askere gitti o zaman sevgiliydik tabi hep dertlenirdik ben evlendim sonra o da evlendi; ikimiz şimdi buluştuğumuzda diyoruz ki o zamanlar hiç derdimiz yokmuş keşke gezseydik tozsaydık üzüleceğimze keyfimize baksaydık, inan bak ben bu üzüntüyle geçirdiğim yazıma bile üzülüyorum çok şükür fazla zaman geçmeden aklım başıma geldi Allah hepimizin yardımcısı olsun rahat olursak bu iş olacak inşaallah:)
tabi cnm hayirlisi elimizden geleni yapiyoruz ama kismetten ote koy yok bize.gogus uvlarim hala aciyo ilacin etkisi diye dusunuyorum sen midene dikkat et tatlim yinede ilac falan alma adet olmadan olunca 3. gunu yine doktora gidecegim ben
Ayy insaAllah gorursun minnagini
İlk gittiğim dr.a hiç gitmeyeceğim yüzünü görmeye tahammülüm yok. Salı günü kontrole çağırdı test sonuçlarımda salı çıkacak hakkımda hayırlısıbugünün en güzel ikinci haberi çok sevindim canım cumalarınnn hayrına inşallah o doktordan güzel şeyler duymaya devam edeceksin inşallah:)
canım naptın dünde çizgi vardı boş geçtim ama bugün olcak bişiler inşallah sen naptın13 ve 15 te oldu
hormon testı falan yaptrmadıysan adetının 3. gunu git hem yumurtalıklarına baksın hem de rahım agzını kontrol etsın iyi olur gebelık öncesı
genel kontrol icin cok iyi olur cnm bence bu ay git degerlerin iyi mi bakilir rahim nasil rahim duvar kalinligi yeterli mi hepsine bakilir seninde icin rahat eder. insallah olmaz ama degerlerinde dusukluk yada yukseklik varsada erken teshis olur redavini olursun sureci hizlandirmis olursun tatlimYok canım adet olmadan birşey yapmıyorum sacımı bıle boyamıyorum bekliyorum benimde gögsum bastırdıgımda agrıyor hala dolgun adet olunca gecer dıye dusunuyorum ama ılk defa boyle oldu sasırdım ben henuz dr gıtmıyorum canım esımde dıger ay gıt dıyor ama ben genel kontrol ıcın gıdecegım zaten esım2 hafta olmayacak ekımde hamılelık aklıma bıle gelmez kafamda rahat olur belkı dr kasım gıbı falan gıderım sen gıt bakalım ınsallah olunlu sonuc alırsın canım
canım bak benim kese bozuktu 5. haftada doktor alalım dedi aldırmadım kalp atışını 7 de duyduk inan bak kötü bişi olmayacak göreceksin biliyorum muallak herşey beklemek kötü umuda tutun canım eğer kötü de olsa sonuç rabbimdenİlk gittiğim dr.a hiç gitmeyeceğim yüzünü görmeye tahammülüm yok. Salı günü kontrole çağırdı test sonuçlarımda salı çıkacak hakkımda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?