2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Yok canım hiçbirşey yaptırmadım gıdecegım dr bellı olmazsa arar telde bır gorusurum nasıl gel derse o zaman giderim sorması ayıp rahim ağzını nasıl kontrol ediyor canm

rahım agzını da bişey sokuyo ama ultrason gibi içine kadar girmıyo p.tesi günü gittıgım dr ilk defa bana baktı ama korkulacak hiç bişey yok merk etme tatlım

Yok canım hiçbirşey yaptırmadım gıdecegım dr bellı olmazsa arar telde bır gorusurum nasıl gel derse o zaman giderim sorması ayıp rahim ağzını nasıl kontrol ediyor canm
cnm sendede olan adet oncesi baski bende de oluyo ve bu ay yine oldu aci oluyo bende bu demek oluyo ki adet olucam oysa doktorrum cok olumlu konusmustu cok uzuldum bugun umutlarim bitti suan

cnm sendede olan adet oncesi baski bende de oluyo ve bu ay yine oldu aci oluyo bende bu demek oluyo ki adet olucam oysa doktorrum cok olumlu konusmustu cok uzuldum bugun umutlarim bitti suan

Hım anladım canım bende üzülmüştüm ama suan kendımı toparladım daha zamanı var demekkı canım hayırlısını dıleyıp bekleyelım bugun adet gunum ama adet olmadım henuz hafta sonuna kadar yolu var ama mıdem cok kotu bugun ve sureklı lavaboya gıdıyorum adet olmusum gıbı ama yok olsam rahatlayacagım sankı ben acı hıssetmıyorum canım ilişkide önemlı olan baskı zaten umudum yok adet olmayı beklıyorum olsam rahatlayacak vucudum ınsallah gecıkmeden olurum

rahım agzını da bişey sokuyo ama ultrason gibi içine kadar girmıyo p.tesi günü gittıgım dr ilk defa bana baktı ama korkulacak hiç bişey yok merk etme tatlım

Hım biraz çekindim açıkcası canım ama adetlıyken o aletle nasıl bakacak utandım canım belkı bu ay gıtmem esım dıger ay gıt dıyor daha yenı oldugumuz ıcın hem borclarıda toparlamıs oluruz dıye dusunuyorum

Kızlar bir ayrıntı dikkatimi çekti.kadınların adet dönemi 2 bölümden oluyomuş .1. Evre yumurtlayana kadar ısı aynı oluyomuş 2.evre yumurtlamadan sonraki evreymiş.ateş biranda yarım yada 1 derece yükseliyomuş eger aynı yükseklikle devam ederse adet tarihinden sonrasında dahi işte o zaman hamilesin.adet olacagın gün yada 1 gün önce aniden ateş düşüyomuş eski ısısına.doktor ısı yükseldikten sonra geç kalınmış olabilir diyo öncesinden birliktelik olursa daha şanslısınız diyo.yani illa çatlamasını beklemeyelim

benim ovulasyonlar çok saçma çıktı koyudan açığa açıktan koyuya normalde koyu olup açık olması lazım değil mi.. yumoş geçti bence tekrar koyuya gidiyor
Canim 14.gun hepsinden koyu yumurtlama o gun olmus umarim tutmhstr sen yjnede istersen devam et yapmaya tabi varsa ovu testin :)

Ayy insaAllah gorursun minnagini

benim bebeğim yok ama her ailede doğum sonrası sıkıntılar olur kadın olarak sorumluluğumuz artıyor bunaldığımız ya da hassas olduğumuz noktalar olabilir ama hepsi zamanla düzelir . ben kimyasal gebelik yaşadım 15 gün önce ve karnımda bi canlının varlığıyla kimseye kızmadım takmadım biz sağlıklı olalım dedim içimde heyecan ve mutluluk vardı ona dayanarak diyorum ki ne olursa olsun küçücük masum canımız gelince o sorunlar göze çokta gelmez her soluğunda rahatlarız sıkkıntılar gider diyorum bence :)

tabi cnm hayirlisi elimizden geleni yapiyoruz ama kismetten ote koy yok bize.gogus uvlarim hala aciyo ilacin etkisi diye dusunuyorum sen midene dikkat et tatlim yinede ilac falan alma adet olmadan olunca 3. gunu yine doktora gidecegim ben

bugünün en güzel ikinci haberi çok sevindim canım cumalarınnn hayrına inşallah o doktordan güzel şeyler duymaya devam edeceksin inşallah:)

çok haklısın ben tadını çıkardım ama en güzel günlerimizdi üni yıllarında arkadaşlarımla hür düşüncesiz sorumsuz zamanlarım :) her yaşın bir güzelliği var parçasını bize armağan ediyorum :)

tabi cnm hayirlisi elimizden geleni yapiyoruz ama kismetten ote koy yok bize.gogus uvlarim hala aciyo ilacin etkisi diye dusunuyorum sen midene dikkat et tatlim yinede ilac falan alma adet olmadan olunca 3. gunu yine doktora gidecegim ben

Yok canım adet olmadan birşey yapmıyorum sacımı bıle boyamıyorum bekliyorum benimde gögsum bastırdıgımda agrıyor hala dolgun adet olunca gecer dıye dusunuyorum ama ılk defa boyle oldu sasırdım ben henuz dr gıtmıyorum canım esımde dıger ay gıt dıyor ama ben genel kontrol ıcın gıdecegım zaten esım2 hafta olmayacak ekımde hamılelık aklıma bıle gelmez kafamda rahat olur belkı dr kasım gıbı falan gıderım sen gıt bakalım ınsallah olunlu sonuc alırsın canım

Ayy insaAllah gorursun minnagini

bugünün en güzel ikinci haberi çok sevindim canım cumalarınnn hayrına inşallah o doktordan güzel şeyler duymaya devam edeceksin inşallah:)
İlk gittiğim dr.a hiç gitmeyeceğim yüzünü görmeye tahammülüm yok. Salı günü kontrole çağırdı test sonuçlarımda salı çıkacak hakkımda hayırlısı

hormon testı falan yaptrmadıysan adetının 3. gunu git hem yumurtalıklarına baksın hem de rahım agzını kontrol etsın iyi olur gebelık öncesı

blummmm ikinci doktorum bana coraspin verdi ama 3. gittiğim kendi doktrum iki düşük olmadan testler yapılmadan coraspin kullanmanı gereksiz buluyorum dedi . şimdilik sadece folic asit kullanman yeterli dedi. ne diyorsun

genel kontrol icin cok iyi olur cnm bence bu ay git degerlerin iyi mi bakilir rahim nasil rahim duvar kalinligi yeterli mi hepsine bakilir seninde icin rahat eder. insallah olmaz ama degerlerinde dusukluk yada yukseklik varsada erken teshis olur redavini olursun sureci hizlandirmis olursun tatlim

İlk gittiğim dr.a hiç gitmeyeceğim yüzünü görmeye tahammülüm yok. Salı günü kontrole çağırdı test sonuçlarımda salı çıkacak hakkımda hayırlısı
canım bak benim kese bozuktu 5. haftada doktor alalım dedi aldırmadım kalp atışını 7 de duyduk inan bak kötü bişi olmayacak göreceksin biliyorum muallak herşey beklemek kötü umuda tutun canım eğer kötü de olsa sonuç rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…