2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İlk gittiğim dr.a hiç gitmeyeceğim yüzünü görmeye tahammülüm yok. Salı günü kontrole çağırdı test sonuçlarımda salı çıkacak hakkımda hayırlısı

gitme bir daha ama inşallah bebeğinin güzel haberlerini gider suratına vurursun insanların hayatlarını umutlarını bilmeden aldığı için utanır :)

Özelin doktorları iyi sanıyoruz ama gerçekler farklı.sadece onların imkanları fazla.devlet hastaneleri eğitimlerinde başarılı olanları devlet kadrosuna alıyo başarısız olanlar açıkta kalıyo özele geçiyolar onlarda.Devlet hastanesi doktorları çok bilgili ve deneyimli.ama hastası çok ve imkanları kısıtlı o yüzden kendilerni tam veremiyolar.devlete gitmeden kürtajı kabul etmeyin

Haklısın canım aslında ama özele dr gideceğim 2 aylık bir borcumuz kaldı onu bitirdiğimizde biraz rahatlayacagız ben borcu takan bir insnaım sıkıstırıp strese girmek istemiyorum en erken ekimde giderim büyük ihtimal dr sadece muayene farkı 80 tl şimdi tahlilde ister hepsini düşünüyorum ama cok ötelemeyecegım bu dr işini

Adetli gel demesinin mantıgı var canım.adet oldugumuzda rahim agzı vajinanın agzına kadar iniyo ve girişten rahmi kolayca görebiliyo ayrıntısıyla doktor oyüzden muayenelere adetli çagırıyo sipral takarkende adetli çagırıyo çıkarırkende o yüzden utanma git muayene ol

Allah yardimcisi olsun cnm hepimizin bizim de bircummuz cok borcsuz evlenen de yok. sizin orada pahaliymis gercekten bende ozele gidiyorum ama 30 tl ve bir kontrol ucretsiz kan testi 8 tl bizimki iyiymis

İyi yapmışsın zaten kesede geri dönş olmazsa adette vücut otamatikmen atıyo yani kürtaja gerek kalmıyo düşük kaçınılmaz oldugunda zaten hormonlarda düşüşler başlıyo

canım naptın dünde çizgi vardı boş geçtim ama bugün olcak bişiler inşallah sen naptın
benim geri sayfada kaldı ama çok tuhaflaştı testlerim silik oldu 16. gün sonra tekrar koyulaşmaya başladı hani kopkoyu da değil ama .. sen gün aşırı yapıyorsun canım o zaman ben 14 ü veya 15 i yumurtaladım arkadaşların dediğine göre sadece 15. gün ilişki oldu biliyorsun.. bugün nasıl peki senin

Anladım canım sagol cesaretımı toplayıp bır gun gıdecegım canım kendımı hazır hıssedersembu adetımde olmadı dıger adetımde gıderım canım

Allah yardimcisi olsun cnm hepimizin bizim de bircummuz cok borcsuz evlenen de yok. sizin orada pahaliymis gercekten bende ozele gidiyorum ama 30 tl ve bir kontrol ucretsiz kan testi 8 tl bizimki iyiymis

Sizin uygunmus canım bizim çok benım kuzendebenım gıdecegım dr gıdıyor testle falan 100 150 gııdyor dıyor hamıle kendısı benımkı o kadar tutmasada yıne tutar 100 falan ay ıcınde gıdersen ıkıncı gıdısın ucretsız 2 aya gectıgın zaman ucretlı dıye bılıyorum sızınkı bayagı uygunmus canım Amın canım Allah hepımıze borclarımızı odeme kolaylıgı versın bırazda rahat davranma sebebım borcumuzun hafıflemesı canım 5 ay kaldı bıtmesıne streslı bır hamılelık gecırmek ıstemıyorum Allah hepımıze guzel skaın huzurlu bır hamılelık gecırmeyı nasıp etsın

biz özelde 10 lira vermiştik yere göre değişiyor mu ne

OFF sabah gidebildiğim en yakın yer işyerimin yanındaki hastane oda çok pahalı doktor muayenesi 30 lira test 40 yani ilginç kendi özel doktorumda 150 bu ay iki doktor 3 test ilaçlar 480 liraya patladı bana çok şükür ciddi bi şey yok buna da şükür seve seve bayıldım paraları

İnşallah tatlım inşallah gerek kalmadan bunlara hemen bu ay müjden gelsin inşallah bakarsın bende önümüzdeki ay müjdelerim

Ben preseed aldım canım kullandımda ama tabii benim durumum başkaymış, inşallah alırsan sana faydalı olur, bende kayganlaştırıcısız yapamıyorum
neyin vardı tatlım ??
kayganlaştırıcı su bazlı olduğu sürece sıkıntı yok dedi doktor şu garip içerikli olanlardan olmadığı sürece geciktirici vs
preseed ne kadar kullandın acaba ?

evet mgüle yazdım doktor 150 lira mecburen veriyoruz sağlık olsunda yeterki

Sağlıklı olalımda önemlı olan para kazanılır yerıne konulur sağlık olunca verılen paraya uzulmuyorum ben cunku bu dunyada önemlı olan saglık ben sadece muayene ucretı bılıyorum oda 80 tl

benim yeni gideceğim dr. da profesör.infertilite uzmanı, muayenesi 122 TL. testleri falan hiç saymıyorum zatenki aşılama falan olursa eğerki sanırım maaşları doktora yatırıcaz birde işten nasıl izin alıcam sıkıntısı, kimseyede söylemek istemiyorum,bir yola çıkıyoruz ama inşallah sonunu getirebiliriz

EVE GİDİNCE ANCA GECE BAKABİLİRİM KUZU PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA YANİ ÇARŞAMBA KOYU GÖRDÜM O GÜN OLDU İLİŞKİ DÜN İSE BİR TUADFTI SİLİK GİBİYDİ ÜSTÜ KOYU ALTI SİLİKTİ AMA ÇÖZEMEDİM ÜDNÜ KAÇIRDIK BEN REGLİ 26 DA OLDUM DÜN 15 GÜNMÜ GEÇMİŞ OLDU 16 MI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…