İlk gittiğim dr.a hiç gitmeyeceğim yüzünü görmeye tahammülüm yok. Salı günü kontrole çağırdı test sonuçlarımda salı çıkacak hakkımda hayırlısı
genel kontrol icin cok iyi olur cnm bence bu ay git degerlerin iyi mi bakilir rahim nasil rahim duvar kalinligi yeterli mi hepsine bakilir seninde icin rahat eder. insallah olmaz ama degerlerinde dusukluk yada yukseklik varsada erken teshis olur redavini olursun sureci hizlandirmis olursun tatlim
Adetli gel demesinin mantıgı var canım.adet oldugumuzda rahim agzı vajinanın agzına kadar iniyo ve girişten rahmi kolayca görebiliyo ayrıntısıyla doktor oyüzden muayenelere adetli çagırıyo sipral takarkende adetli çagırıyo çıkarırkende o yüzden utanma git muayene olHım biraz çekindim açıkcası canım ama adetlıyken o aletle nasıl bakacak utandım canım belkı bu ay gıtmem esım dıger ay gıt dıyor daha yenı oldugumuz ıcın hem borclarıda toparlamıs oluruz dıye dusunuyorum
Allah yardimcisi olsun cnm hepimizin bizim de bircummuz cok borcsuz evlenen de yok. sizin orada pahaliymis gercekten bende ozele gidiyorum ama 30 tl ve bir kontrol ucretsiz kan testi 8 tl bizimki iyiymisHaklısın canım aslında ama özele dr gideceğim 2 aylık bir borcumuz kaldı onu bitirdiğimizde biraz rahatlayacagız ben borcu takan bir insnaım sıkıstırıp strese girmek istemiyorum en erken ekimde giderim büyük ihtimal dr sadece muayene farkı 80 tl şimdi tahlilde ister hepsini düşünüyorum ama cok ötelemeyecegım bu dr işini
4-5 adet var daha tatlımCanim 14.gun hepsinden koyu yumurtlama o gun olmus umarim tutmhstr sen yjnede istersen devam et yapmaya tabi varsa ovu testin :)
Allah yardimcisi olsun cnm hepimizin bizim de bircummuz cok borcsuz evlenen de yok. sizin orada pahaliymis gercekten bende ozele gidiyorum ama 30 tl ve bir kontrol ucretsiz kan testi 8 tl bizimki iyiymis
İyi yapmışsın zaten kesede geri dönş olmazsa adette vücut otamatikmen atıyo yani kürtaja gerek kalmıyo düşük kaçınılmaz oldugunda zaten hormonlarda düşüşler başlıyocanım bak benim kese bozuktu 5. haftada doktor alalım dedi aldırmadım kalp atışını 7 de duyduk inan bak kötü bişi olmayacak göreceksin biliyorum muallak herşey beklemek kötü umuda tutun canım eğer kötü de olsa sonuç rabbimden
benim geri sayfada kaldı ama çok tuhaflaştı testlerim silik oldu 16. gün sonra tekrar koyulaşmaya başladı hani kopkoyu da değil ama .. sen gün aşırı yapıyorsun canım o zaman ben 14 ü veya 15 i yumurtaladım arkadaşların dediğine göre sadece 15. gün ilişki oldu biliyorsun.. bugün nasıl peki senincanım naptın dünde çizgi vardı boş geçtim ama bugün olcak bişiler inşallah sen naptın
Adetli gel demesinin mantıgı var canım.adet oldugumuzda rahim agzı vajinanın agzına kadar iniyo ve girişten rahmi kolayca görebiliyo ayrıntısıyla doktor oyüzden muayenelere adetli çagırıyo sipral takarkende adetli çagırıyo çıkarırkende o yüzden utanma git muayene ol
biz özelde 10 lira vermiştik yere göre değişiyor mu neben bir betahcg ye 40 lira veriyorum
Allah yardimcisi olsun cnm hepimizin bizim de bircummuz cok borcsuz evlenen de yok. sizin orada pahaliymis gercekten bende ozele gidiyorum ama 30 tl ve bir kontrol ucretsiz kan testi 8 tl bizimki iyiymis
ben bir betahcg ye 40 lira veriyorum
biz özelde 10 lira vermiştik yere göre değişiyor mu ne
İnşallah tatlım inşallah gerek kalmadan bunlara hemen bu ay müjden gelsin inşallah bakarsın bende önümüzdeki ay müjdelerimdün başladık çalışmalara... ov. testi yapmaya henüz başlamadım gerçi 9. gün başlarım diyorum bugün 7. gün... preseed benimde aklımda ama şimdilik almayacağım umarım sana da bana da gerek kalmaz canım
Çok pahalı çok dr bıle gıtmek zorlasıyor
neyin vardı tatlım ??Ben preseed aldım canım kullandımda ama tabii benim durumum başkaymış, inşallah alırsan sana faydalı olur, bende kayganlaştırıcısız yapamıyorum
evet mgüle yazdım doktor 150 liramecburen veriyoruz sağlık olsunda yeterki
benim yeni gideceğim dr. da profesör.infertilite uzmanı, muayenesi 122 TL. testleri falan hiç saymıyorum zatenki aşılama falan olursa eğerki sanırım maaşları doktora yatırıcazOFF sabah gidebildiğim en yakın yer işyerimin yanındaki hastane oda çok pahalı doktor muayenesi 30 lira test 40 yani ilginç kendi özel doktorumda 150 bu ay iki doktor 3 test ilaçlar 480 liraya patladı banaçok şükür ciddi bi şey yok buna da şükür seve seve bayıldım paraları
EVE GİDİNCE ANCA GECE BAKABİLİRİM KUZU PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA YANİ ÇARŞAMBA KOYU GÖRDÜM O GÜN OLDU İLİŞKİ DÜN İSE BİR TUADFTI SİLİK GİBİYDİ ÜSTÜ KOYU ALTI SİLİKTİ AMA ÇÖZEMEDİM ÜDNÜ KAÇIRDIK BEN REGLİ 26 DA OLDUM DÜN 15 GÜNMÜ GEÇMİŞ OLDU 16 MIbenim geri sayfada kaldı ama çok tuhaflaştı testlerim silik oldu 16. gün sonra tekrar koyulaşmaya başladı hani kopkoyu da değil ama .. sen gün aşırı yapıyorsun canım o zaman ben 14 ü veya 15 i yumurtaladım arkadaşların dediğine göre sadece 15. gün ilişki oldu biliyorsun.. bugün nasıl peki senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?