2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

neyin vardı tatlım ??
kayganlaştırıcı su bazlı olduğu sürece sıkıntı yok dedi doktor şu garip içerikli olanlardan olmadığı sürece geciktirici vs
preseed ne kadar kullandın acaba ?
canımcım benim hormonlarım sıkıntılı o yüzden zaten istesemde şu anda belli seviyeye gelmeden bebiş olması çok zor, pressed i 2 kere sadece yumurtlama günümde kullandım ama dediğim gibi sorun başka olduğundan işe yaramadı. su bazlı bende kullanıyorum başka bir şey değil ama mesela ilk gittiğim dr. mart ayında aşılama yaparken biz hiç kullanmıyoruz yavaşlatabilir falan demişti spermlerin hızını, ha ama şöyle de bir şey var Mogami nin arkadaşı avuçla kullandığı halde gebe kalmış bencede etkisi vardır ama sen genede az kullanmaya gayret et, benim kuruluk sebebim sanırım prolaktinin yüksekliğinden kaynaklanıyormuş.

kuzularim.. iyi olacagima daha da kotu oldum , dun gece titremeyle uyandim ,mide kramplari da yaninda... ambulansla merkeze gittik.. 3 bucuga kadar ordaydik... serum yedim ama kramplarim gecmedi... halsizligim de devam ediyor...
asi_m canim guzel haberi gorunce gozlerim yasardi, sukur Rabbime...
@friendly8584 Rabbime dayan, insaAllah sonu güzel olur canim, hayr haberlerini bekliyoruz
esra51 hadi insaAllah yerleşme kanamasidir tatlim , hakkında en güzeli olsun...

Atlaya atlaya okuyabildim sayfalari kizlar.. 400 mesaj birikince...

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

işin açığı bu dönmede ahhh vahh vahh tüh tühh leri değil destekleyici söylemleri duymak istiyorum, o yüzden en yakın arkadaşlarıma bile söylemedim, belli bir aşamaya gelmeden kayınvalidemlere de söylemeyeceğim, sadece annem teyzem ve tabiki bu süreçte en çok destek olan sizler bileceksiniz.daha da kimseye gerek yok

k
kuzucum çok çok geçmiş olsun,kıyamam yaaa,Allah acil şifalar versin inşallah dikkat et kendine

Kızlar şimdi doktordan geldim, smer alındı. tahlilleri verdim, rahim duvarın kalın dedi, adet olmadığına göre belki bebek olabilir dedi Adetin 2. günü gel tekrar bakalım dedi. Rahim duvarı kalınlığı kötümüdür. Bu cahile yardım. Moralim yerlerde

Rahim kalinlasmasi ya adet olacağın zaman yada bebek olacağı zaman olur canim...telaş etme :)

İlk gittiğim dr.a hiç gitmeyeceğim yüzünü görmeye tahammülüm yok. Salı günü kontrole çağırdı test sonuçlarımda salı çıkacak hakkımda hayırlısı
Valla su devlet doktorlari bin kat ozellerden iyi enazindan bilgi olarak daha tecrubeliler bencede bu doktora devam et tatlim insaAllah hayirli haberler alican :)

reglin geçtimi?rahim zaten bebiş olduğu kalınlaşıyor böylece bebek daha iyi tutunur diye biliyorum. üzülme hemen test sonuçlarına göre bakılacak.yoktur birşeyin merak etme sen,içinide ferah tut..

cnm rahım duavarı kalınlasması ( endo) ıyı bısey hamıle olabılırsın test yaptınmı ay cok heycanlı ben hamıleıgımde ilk dr gittim dediki şimdi küçük görünmez dedi, ama bı bakalım dedi endo yanı rahım duvarı kalınlaremıs dedı 1 hafta sonra kesemızı gördük sende olabılırsın cnm

Evet canım gunum bugun ade olmusum gıbı lavaboya gıdıyorum yok arada akıntı gelıyor sunenden seffaf arada kasınlarım sancılanıyor gecıyor olsaydım vucudum rahatlayacak sanırım aksam veye gece olurum
Hayırlisi tatlim her şeyin en hayırlisii... Bakarsin adet olmazsin... Hayırli olan olsun...

Sağlıklı olalımda önemlı olan para kazanılır yerıne konulur sağlık olunca verılen paraya uzulmuyorum ben cunku bu dunyada önemlı olan saglık ben sadece muayene ucretı bılıyorum oda 80 tl

bencede canım sağlıktan önemli hiç bir şey yok :) sağlık ve yememden asla kısmam allah izin verdikçe en iyisi olsun derim ama mümkün olduğunca kazık yememeye çalışıyoruz özel hastanelerin tahlil vb olaylarında çoğu şey gereğinin çok üstünde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…