2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

reglin geçtimi?rahim zaten bebiş olduğu kalınlaşıyor böylece bebek daha iyi tutunur diye biliyorum. üzülme hemen test sonuçlarına göre bakılacak.yoktur birşeyin merak etme sen,içinide ferah tut..
Reglim 10 gün kadar geçti . Tamam canım üzülmüyorum bilmediğim için işyerine dönene kadar içim içimi yedi. Keşke bu kadar çalışacağıma biraz bu konularda bilgilenseydim.

Kızlar 35günde regl olurum. Bugün 9. Gün yumurtlama olur mu? Uzayan akıntı gördüm ve sol kasığımdan anladım. Ama 9. Günde olduğum için ihtimal vermiyorum. Yine de çalışma olmalı mı ona göre eşimi akşam göndermiyim dışarı

evet maddi manevi zor bir süreç sonunda hayırlı sağlıklı bebişimiz gelince feda olsun annesinin paraları diyeceğiz inşallah :) :) rabbim çabalarımızı görsün bereket versin sağlık versin :)

Hayırlisi tatlim her şeyin en hayırlisii... Bakarsin adet olmazsin... Hayırli olan olsun...

Evet canım hayırlısı olsun olurum sanırım umudum yok olmazsam süpriz olur bana cunku yaptıgım testlerden sonra olacagı kanısındayım ama bakalım artık kısmet

çok geçmiş olsun ama kramplar tüm ilaçlara rağmen neden geçmedi normal miymiş ? tez zamanda acil şifalar versin rabbim

Kesınlıkle öyle bende kısmam saglıktan yememden özel pahalı gereksız yere testte ısteyebılıyorlar ben hamıle kalırsam kan tahlılımı saglık ocagında yaptracagım o sonucla gıdecegım hastahaneye

Reglim 10 gün kadar geçti . Tamam canım üzülmüyorum bilmediğim için işyerine dönene kadar içim içimi yedi. Keşke bu kadar çalışacağıma biraz bu konularda bilgilenseydim.
On gün mu... E doktor adetinin ikinci günü niye gel dedi o zaman anlamadım canim...
Gebelik olma olasılığı yüksek...

Valla su devlet doktorlari bin kat ozellerden iyi enazindan bilgi olarak daha tecrubeliler bencede bu doktora devam et tatlim insaAllah hayirli haberler alican :)
en son dün biriyle devlet hastanesinde çalışan doktorlardan biriyle muhatap oldum,sorularıma cevap vermek yerine ayyyy eve gidelim diye yanındaki hemşireyle inliyordu, yok şarkı söylemeler, yok bu şarkı söylenirmiymişler, o kadar çok bilgi ihtiyacım vardı ki ağzından cımbızla laf aldım, şöylemi olacak böylemi olacak diye, yani bu işleri hiç bilmeyen birisine vesile olmaları çok zor,bizim burdakiler böyle,o yüzden gitmeyi düşünmüyorum acil bir şey olmadıkça bir daha devlete,bilgileri çoksa bile benimle paylaşmak istemediler

yumurtalar sendee horozunda yanında başka kimsenin bilmesine gerek yokk :) gelsin pilüçlerrr

rahim kalınsa bebek olabilir demiş bunun nesi kötüüü inşallah bebektirrr :) tam sürpriz sana

evet maddi manevi zor bir süreç sonunda hayırlı sağlıklı bebişimiz gelince feda olsun annesinin paraları diyeceğiz inşallah :) :) rabbim çabalarımızı görsün bereket versin sağlık versin :)
olsun tabiii feda olsun :) amin inşallah cümlemize sağlık sıhhat versin Rabbim, olduğu sürece hiç kısamam zaten ne yediğimden ne de sağlığımızdan :)

eeeee inşallah beta hcg de bakarlar sen bir test yapsan gebelik testi, bende merak ettim şimdi,reglin 10 gün geçmiş çünkü

yaa zynpppp çok ilginç bende 35 günde bir adet olurum normalde battan 14 gün önce yumurtlama olur ama ben öncesinde o akıntıyı görmüştüm sanki hatta bugünde yumurtalıklarımda az bir ağrı hissettim yumurtluyorum dedim ama daha çok var ama bu durumda olmaması gerek di mi ilginç ben yorum yapamayacağım

çok geçmiş olsun ama kramplar tüm ilaçlara rağmen neden geçmedi normal miymiş ? tez zamanda acil şifalar versin rabbim
Hassas bir bünyem var antibiyotige alerjim var, maalesef her antibiyotigi kullanamiyorum... En hafif ilaçlarla da iyileşme sürem uzuyor tatlim.. amiin Allah razı olsun...

Biz bu ay pek degerlendiremedik enim koca da hsta bende oksuruk tiksirik girla gidior adete 12-13 gun kaldi ben her ay oldugu gibi yine umutluyum.

Hassas bir bünyem var antibiyotige alerjim var, maalesef her antibiyotigi kullanamiyorum... En hafif ilaçlarla da iyileşme sürem uzuyor tatlim.. amiin Allah razı olsun...

anladım böyle olunca daha zor ve uzun süreli tabi mümkün olduğunca bitkisel ve gıdalarda olacak artık iyileşmen inşallah antibiyotiklere gerek kalmaz bundan sonra bebişlerrr varr bebişlerr :) sana bir şey danışacağım canım doktor sana düşükten sonra bir ilaç verdi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…