Reglim 10 gün kadar geçti . Tamam canım üzülmüyorum bilmediğim için işyerine dönene kadar içim içimi yedi. Keşke bu kadar çalışacağıma biraz bu konularda bilgilenseydim.reglin geçtimi?rahim zaten bebiş olduğu kalınlaşıyor böylece bebek daha iyi tutunur diye biliyorum. üzülme hemen test sonuçlarına göre bakılacak.yoktur birşeyin merak etme sen,içinide ferah tut..
benim yeni gideceğim dr. da profesör.infertilite uzmanı, muayenesi 122 TL. testleri falan hiç saymıyorum zatenki aşılama falan olursa eğerki sanırım maaşları doktora yatırıcazbirde işten nasıl izin alıcam sıkıntısı, kimseyede söylemek istemiyorum,bir yola çıkıyoruz ama inşallah sonunu getirebiliriz
Hayırlisi tatlim her şeyin en hayırlisii... Bakarsin adet olmazsin... Hayırli olan olsun...
Canmm nasılsiiinnn..:)Valla su devlet doktorlari bin kat ozellerden iyi enazindan bilgi olarak daha tecrubeliler bencede bu doktora devam et tatlim insaAllah hayirli haberler alican :)
kuzularim.. iyi olacagima daha da kotu oldum , dun gece titremeyle uyandim ,mide kramplari da yaninda... ambulansla merkeze gittik.. 3 bucuga kadar ordaydik... serum yedim ama kramplarim gecmedi... halsizligim de devam ediyor...
@asi_m canim guzel haberi gorunce gozlerim yasardi, sukur Rabbime...
@friendly8584 Rabbime dayan, insaAllah sonu güzel olur canim, hayr haberlerini bekliyoruz
@esra51 hadi insaAllah yerleşme kanamasidir tatlim , hakkında en güzeli olsun...
Atlaya atlaya okuyabildim sayfalari kizlar.. 400 mesaj birikince...
bencede canım sağlıktan önemli hiç bir şey yok :) sağlık ve yememden asla kısmam allah izin verdikçe en iyisi olsun derim ama mümkün olduğunca kazık yememeye çalışıyoruz özel hastanelerin tahlil vb olaylarında çoğu şey gereğinin çok üstünde :)
On gün mu... E doktor adetinin ikinci günü niye gel dedi o zaman anlamadım canim...Reglim 10 gün kadar geçti . Tamam canım üzülmüyorum bilmediğim için işyerine dönene kadar içim içimi yedi. Keşke bu kadar çalışacağıma biraz bu konularda bilgilenseydim.
en son dün biriyle devlet hastanesinde çalışan doktorlardan biriyle muhatap oldum,sorularıma cevap vermek yerine ayyyy eve gidelim diye yanındaki hemşireyle inliyordu, yok şarkı söylemeler, yok bu şarkı söylenirmiymişler, o kadar çok bilgi ihtiyacım vardı ki ağzından cımbızla laf aldım, şöylemi olacak böylemi olacak diye, yani bu işleri hiç bilmeyen birisine vesile olmaları çok zor,bizim burdakiler böyle,o yüzden gitmeyi düşünmüyorum acil bir şey olmadıkça bir daha devlete,bilgileri çoksa bile benimle paylaşmak istemedilerValla su devlet doktorlari bin kat ozellerden iyi enazindan bilgi olarak daha tecrubeliler bencede bu doktora devam et tatlim insaAllah hayirli haberler alican :)
işin açığı bu dönmede ahhh vahh vahh tüh tühh leri değil destekleyici söylemleri duymak istiyorum, o yüzden en yakın arkadaşlarıma bile söylemedim, belli bir aşamaya gelmeden kayınvalidemlere de söylemeyeceğim, sadece annem teyzem ve tabiki bu süreçte en çok destek olan sizler bileceksiniz.daha da kimseye gerek yok
Kızlar şimdi doktordan geldim, smer alındı. tahlilleri verdim, rahim duvarın kalın dedi, adet olmadığına göre belki bebek olabilir dediAdetin 2. günü gel tekrar bakalım dedi. Rahim duvarı kalınlığı kötümüdür. Bu cahile yardım. Moralim yerlerde
olsun tabiii feda olsun :) amin inşallah cümlemize sağlık sıhhat versin Rabbim, olduğu sürece hiç kısamam zaten ne yediğimden ne de sağlığımızdan :)evet maddi manevi zor bir süreç sonunda hayırlı sağlıklı bebişimiz gelince feda olsun annesinin paraları diyeceğiz inşallah :) :) rabbim çabalarımızı görsün bereket versin sağlık versin :)
ahahahah aynen bebeğim aynen :)yumurtalar sendee horozunda yanında başka kimsenin bilmesine gerek yokk :) gelsin pilüçlerrr
hahayy ne gülerim iyiki istemiyordum derim kendime, yok canım olamaz yani sadece 2 kerecik oldu korunmasız. bu kadar kolay değildirrahim kalınsa bebek olabilir demiş bunun nesi kötüüüinşallah bebektirrr :) tam sürpriz sana
hahayy ne gülerim iyiki istemiyordum derim kendime, yok canım olamaz yani sadece 2 kerecik oldu korunmasız. bu kadar kolay değildir
eeeee inşallah beta hcg de bakarlar sen bir test yapsan gebelik testi, bende merak ettim şimdi,reglin 10 gün geçmiş çünküReglim 10 gün kadar geçti . Tamam canım üzülmüyorum bilmediğim için işyerine dönene kadar içim içimi yedi. Keşke bu kadar çalışacağıma biraz bu konularda bilgilenseydim.
Kızlar 35günde regl olurum. Bugün 9. Gün yumurtlama olur mu? Uzayan akıntı gördüm ve sol kasığımdan anladım. Ama 9. Günde olduğum için ihtimal vermiyorum. Yine de çalışma olmalı mı ona göre eşimi akşam göndermiyim dışarı
Hassas bir bünyem var antibiyotige alerjim var, maalesef her antibiyotigi kullanamiyorum... En hafif ilaçlarla da iyileşme sürem uzuyor tatlim.. amiin Allah razı olsun...çok geçmiş olsun ama kramplar tüm ilaçlara rağmen neden geçmedi normal miymiş ? tez zamanda acil şifalar versin rabbim
Hassas bir bünyem var antibiyotige alerjim var, maalesef her antibiyotigi kullanamiyorum... En hafif ilaçlarla da iyileşme sürem uzuyor tatlim.. amiin Allah razı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?