2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

eeeee inşallah beta hcg de bakarlar sen bir test yapsan gebelik testi, bende merak ettim şimdi,reglin 10 gün geçmiş çünkü
bak soruları bile anlamadan yazmışım, adet bitimi 10 gün oldu demek istemiştim. Kısmet bu işler tabi ama ben sanmıyorum birşey olduğunu.

Ankaradada pahali ya valla sirf bunun icin d.bakira gidecem muayene 12 kan testleri 10 tl hatta doktor onu bile vermiyim diye uni hastanesnde yapmami istedi :)

Evet kuzum... Allah razı olsun, biseyler yemeğe çalışıyorum ama her şey saman :)

Doktorum bana dedi ki...eğer sen adetinin farklıligindan şüphelenip gelmeseydin kimyasal gebelik geçirdiğini bile anlamayacaktin, ve bu durumu dünya üzerinde yüzde 80 kadın yaşıyor dedi... Yani kimyasal gebelik ilac tedavisi gerektirmez dedi...tekrarlamalar olursa o zaman görüşürüz dedi... Benim de içim rahat etti canim... Kimyasal gebelik normal düşükle çok farklı çünkü...

Canim mevsim degisti ya buna bagli olarak yumurtlama gunleri degisebiliyor

Ankaradada pahali ya valla sirf bunun icin d.bakira gidecem muayene 12 kan testleri 10 tl hatta doktor onu bile vermiyim diye uni hastanesnde yapmami istedi :)
Ne güzel doktormuş o canım, şu an doktordan geliyorum ve muayene 40 testler 105 tuttu, Kendimi kötü hissettim şu an o fiyatlar karşısında.

Canim dia yuzunden uyuyamiyorum gecwleri doktor parol icmemi soyledi baskada suanlik bisey yapilamaz dedi o bile 1 saat agrisini dindiriyor sonra devam ediyor agri
Kiyamam sana ya... Çok zor ...
İnsaAllah sürekli agirmaz disin... Bol süt ve yoğurt yemeye çalış... Bebis ordan alsın vitaminlerini...

Oyleleride var canim hepsi ayni degil tabi bi kac laf deseydin bak bi daha yapiyorlar mi

Ne güzel doktormuş o canım, şu an doktordan geliyorum ve muayene 40 testler 105 tuttu, Kendimi kötü hissettim şu an o fiyatlar karşısında.
  • Kasimda d.bakira gidecem Allah kismet ederse orda devam edicem kontrollerime tabi Allah bebisimi insaAllah bana kismet etmisse :)

bayanlar nasılsınız bakalım gorusmeyelı bu sıtenın bu yenı halını hıc begenmedım zaten ıslerımde yogun pek gıremıyorum allah hepınızın gonlune gore versın

Kiyamam sana ya... Çok zor ...
İnsaAllah sürekli agirmaz disin... Bol süt ve yoğurt yemeye çalış... Bebis ordan alsın vitaminlerini...
Valla canim sut iciyorum yogurdu zar zor yemeye calisiyorum yemek desen ywmiyorum kilo vermeye baslicam bu gidisle bide afedersiniz ishal olmusum niye oldum onuda bilmiyorum; (

bak soruları bile anlamadan yazmışım, adet bitimi 10 gün oldu demek istemiştim. Kısmet bu işler tabi ama ben sanmıyorum birşey olduğunu.
hımmmm kısmet o zaman tabiii, sen genede tahlil sonuçlarına göre duruma bakarsın,yoktur ama birşeyin inşallah, işte buraları okuya okuya bilgiye ulaşabilirsin hem kıyaslama imkanında olur :)

hımmmm kısmet o zaman tabiii, sen genede tahlil sonuçlarına göre duruma bakarsın,yoktur ama birşeyin inşallah, işte buraları okuya okuya bilgiye ulaşabilirsin hem kıyaslama imkanında olur :)
Evet canım boş kaldığımda okuycam tek tek sayfaları. Gerçekten benim acil öğrenmem lazım çok cahilim bu konularda. İlgi alanıma girmemiş hiç.

Oyleleride var canim hepsi ayni degil tabi bi kac laf deseydin bak bi daha yapiyorlar mi
tatlım o zaman hiç cevap vermiyor, birde başka şansım yok mutlaka sonucu gösterip işe dönmek zorundaydım, kısaca o muameleye katlanmak zorunda kaldım. evet evet aynı değil ama şu 2 hafta da ağzımın payını aldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…