- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Benim arkadaşım da senin kadarken bebisi ishaldi ve kilo verdi... Şimdi 11.haftasında hem cinsiyeti öğrendi bebek hızlı büyüyormus ama hala mide bulantısı devam...fitil kullaniyor oyle yemek yiyebiliyor şimdi...Valla canim sut iciyorum yogurdu zar zor yemeye calisiyorum yemek desen ywmiyorum kilo vermeye baslicam bu gidisle bide afedersiniz ishal olmusum niye oldum onuda bilmiyorum; (
çok çok geçmiş olsun, napsın bebiş kendine senin kalsiyumundan kemik yapıyor annesi, çok zor dayanması anlamaya çalışıyorum seni, inşallah tez vakitte biraz geçer de doğumdan sonra bakarsın icabınaCanim dia yuzunden uyuyamiyorum gecwleri doktor parol icmemi soyledi baskada suanlik bisey yapilamaz dedi o bile 1 saat agrisini dindiriyor sonra devam ediyor agri
Hmmm iyi bari yapilabiliyorsa , Allah yardımcin olsun kuzum...Yok canim ilk uc ay boyle olacakmis sonra durumuma bagli olarak cekme yada kanal tedavi yapilacak
EVET AYNEN BİDE 25 TEMMUZDAN ÖNCE KANMAMCB AŞLADI 24 DE 25 TEMMUZDA KÜRTAJ OLDUM ZATEN DÖNGÜMDE 25 DE ADET OLMAM LAZIMDI GARİP BİŞİİyi yapmışsın zaten kesede geri dönş olmazsa adette vücut otamatikmen atıyo yani kürtaja gerek kalmıyo düşük kaçınılmaz oldugunda zaten hormonlarda düşüşler başlıyo
Bebisim iyi olsunda ben kilo versemde olur zati sisko biseyimBenim arkadaşım da senin kadarken bebisi ishaldi ve kilo verdi... Şimdi 11.haftasında hem cinsiyeti öğrendi bebek hızlı büyüyormus ama hala mide bulantısı devam...fitil kullaniyor oyle yemek yiyebiliyor şimdi...
Hakikatten mi kız... :) degilsindiiirrrBebisim iyi olsunda ben kilo versemde olur zati sisko biseyim
çok çok geçmiş olsun, napsın bebiş kendine senin kalsiyumundan kemik yapıyor annesi, çok zor dayanması anlamaya çalışıyorum seni, inşallah tez vakitte biraz geçer de doğumdan sonra bakarsın icabına
1.67 boy 75 kiloyum gerci gorenler pek kilon yok diyor cunku hepsi kalcadaHakikatten mi kız... :) degilsindiiirrr
Bebiskom iyi olsunda varsin anasi hasta olsun napalim:)çok çok geçmiş olsun, napsın bebiş kendine senin kalsiyumundan kemik yapıyor annesi, çok zor dayanması anlamaya çalışıyorum seni, inşallah tez vakitte biraz geçer de doğumdan sonra bakarsın icabına
anladım canım ne kadar can sıkıcı olsada çok şükür aşılmayacak sorunlarımız yok Allah beterinden saklasın diyelim huzurlu ve kalabilmek en önemlisi ne derece başarırız bilemiyorum tabiicanımcım benim hormonlarım sıkıntılı o yüzden zaten istesemde şu anda belli seviyeye gelmeden bebiş olması çok zor, pressed i 2 kere sadece yumurtlama günümde kullandım ama dediğim gibi sorun başka olduğundan işe yaramadı. su bazlı bende kullanıyorum başka bir şey değil ama mesela ilk gittiğim dr. mart ayında aşılama yaparken biz hiç kullanmıyoruz yavaşlatabilir falan demişti spermlerin hızını, ha ama şöyle de bir şey var @Mogami nin arkadaşı avuçla kullandığı halde gebe kalmış bencede etkisi vardır ama sen genede az kullanmaya gayret et, benim kuruluk sebebim sanırım prolaktinin yüksekliğinden kaynaklanıyormuş.
Ya olabilir uzun dönemde adet görenler için yumurtlama günleri değişebiliyomuş dedi arkadaşım.bilmiyırum ki nasıl iş. Ovu testim olsaydı yapardım ama yokyaa zynpppp çok ilginç bende 35 günde bir adet olurum normalde battan 14 gün önce yumurtlama olur ama ben öncesinde o akıntıyı görmüştüm sanki hatta bugünde yumurtalıklarımda az bir ağrı hissettim yumurtluyorum dedim ama daha çok var ama bu durumda olmaması gerek di mi ilginç ben yorum yapamayacağım
InsaAllah karsina iyi doktorlar cikar tatlim yatatlım o zaman hiç cevap vermiyor, birde başka şansım yok mutlaka sonucu gösterip işe dönmek zorundaydım, kısaca o muameleye katlanmak zorunda kaldım.evet evet aynı değil ama şu 2 hafta da ağzımın payını aldım ben
Hay deli... İyi ışte ne güzel kadının kalcalisiii1.67 boy 75 kiloyum gerci gorenler pek kilon yok diyor cunku hepsi kalcada
Kiz gerci feraceyle kapatiyorum onudaHay deli... İyi ışte ne güzel kadının kalcalisiii
Hehe bende ferace bol olunca herkes çoook zayıfsin der deli oluyorum... Tamam kilolu değilim ama coook zayıflık durumum yok... Bol giyinince insanlar oyle görüyor ne yapamKiz gerci feraceyle kapatiyorum onuda
Evet kuzum... Allah razı olsun, biseyler yemeğe çalışıyorum ama her şey saman :)
Doktorum bana dedi ki...eğer sen adetinin farklıligindan şüphelenip gelmeseydin kimyasal gebelik geçirdiğini bile anlamayacaktin, ve bu durumu dünya üzerinde yüzde 80 kadın yaşıyor dedi... Yani kimyasal gebelik ilac tedavisi gerektirmez dedi...tekrarlamalar olursa o zaman görüşürüz dedi... Benim de içim rahat etti canim... Kimyasal gebelik normal düşükle çok farklı çünkü...
canımcım çok sağol tabiki haberleşiriz zaten :) artık tabiki ovulasyon falan yapmıycam kendimi Dr.a emanet edicem,inşallah o vesile olur bebişe.evet hormon için ilaç başladı ben birde endokrinoloji uzmanına görüneceğim bakalım başladık sayılmaz kafamda bazı şeyleri belirledim diyelim, hayırlısıanladım canım ne kadar can sıkıcı olsada çok şükür aşılmayacak sorunlarımız yok Allah beterinden saklasın diyelim huzurlu ve kalabilmek en önemlisi ne derece başarırız bilemiyorum tabii
hakkımızda hayırlısı diyelim, tedavi görüyorsun sanırım hormonlar için ?? bende adet dönemim aşırı kanamalı geçtiği için geçen aylarda ilaç kullandım bayağı zorladı ruh halimi neyseki bitti . gelişmeleri haber ver ben takarım şimdi ne oldu diye :)
Canim mevsim degisti ya buna bagli olarak yumurtlama gunleri degisebiliyor
anneciğide bebişide çokkk çoook sağlıklı olsunlar inşallah :)Bebiskom iyi olsunda varsin anasi hasta olsun napalim:)
bayanlar nasılsınız bakalım gorusmeyelı bu sıtenın bu yenı halını hıc begenmedım zaten ıslerımde yogun pek gıremıyorum allah hepınızın gonlune gore versın
Oluşmasını rahatla artik canimm...bende öyle düşünüyorum da kafamda sorular oluşuyor işte çok sağ ol içim rahatladı canım ::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?