2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Valla canim sut iciyorum yogurdu zar zor yemeye calisiyorum yemek desen ywmiyorum kilo vermeye baslicam bu gidisle bide afedersiniz ishal olmusum niye oldum onuda bilmiyorum; (
Benim arkadaşım da senin kadarken bebisi ishaldi ve kilo verdi... Şimdi 11.haftasında hem cinsiyeti öğrendi bebek hızlı büyüyormus ama hala mide bulantısı devam...fitil kullaniyor oyle yemek yiyebiliyor şimdi...

Canim dia yuzunden uyuyamiyorum gecwleri doktor parol icmemi soyledi baskada suanlik bisey yapilamaz dedi o bile 1 saat agrisini dindiriyor sonra devam ediyor agri
çok çok geçmiş olsun, napsın bebiş kendine senin kalsiyumundan kemik yapıyor annesi, çok zor dayanması anlamaya çalışıyorum seni, inşallah tez vakitte biraz geçer de doğumdan sonra bakarsın icabına

İyi yapmışsın zaten kesede geri dönş olmazsa adette vücut otamatikmen atıyo yani kürtaja gerek kalmıyo düşük kaçınılmaz oldugunda zaten hormonlarda düşüşler başlıyo
EVET AYNEN BİDE 25 TEMMUZDAN ÖNCE KANMAMCB AŞLADI 24 DE 25 TEMMUZDA KÜRTAJ OLDUM ZATEN DÖNGÜMDE 25 DE ADET OLMAM LAZIMDI GARİP BİŞİ

Benim arkadaşım da senin kadarken bebisi ishaldi ve kilo verdi... Şimdi 11.haftasında hem cinsiyeti öğrendi bebek hızlı büyüyormus ama hala mide bulantısı devam...fitil kullaniyor oyle yemek yiyebiliyor şimdi...
Bebisim iyi olsunda ben kilo versemde olur zati sisko biseyim

Bebiskom iyi olsunda varsin anasi hasta olsun napalim:)

anladım canım ne kadar can sıkıcı olsada çok şükür aşılmayacak sorunlarımız yok Allah beterinden saklasın diyelim huzurlu ve kalabilmek en önemlisi ne derece başarırız bilemiyorum tabii
hakkımızda hayırlısı diyelim, tedavi görüyorsun sanırım hormonlar için ?? bende adet dönemim aşırı kanamalı geçtiği için geçen aylarda ilaç kullandım bayağı zorladı ruh halimi neyseki bitti . gelişmeleri haber ver ben takarım şimdi ne oldu diye :)

Ya olabilir uzun dönemde adet görenler için yumurtlama günleri değişebiliyomuş dedi arkadaşım.bilmiyırum ki nasıl iş. Ovu testim olsaydı yapardım ama yok ben adamı nasıl ikna edicem bu akşam için onu düşünüyorum

InsaAllah karsina iyi doktorlar cikar tatlim ya

Kiz gerci feraceyle kapatiyorum onuda
Hehe bende ferace bol olunca herkes çoook zayıfsin der deli oluyorum... Tamam kilolu değilim ama coook zayıflık durumum yok... Bol giyinince insanlar oyle görüyor ne yapam aman iyi kocisin görsün sadece

bende öyle düşünüyorum da kafamda sorular oluşuyor işte çok sağ ol içim rahatladı canım ::)

canımcım çok sağol tabiki haberleşiriz zaten :) artık tabiki ovulasyon falan yapmıycam kendimi Dr.a emanet edicem,inşallah o vesile olur bebişe.evet hormon için ilaç başladı ben birde endokrinoloji uzmanına görüneceğim bakalım başladık sayılmaz kafamda bazı şeyleri belirledim diyelim, hayırlısı

bayanlar nasılsınız bakalım gorusmeyelı bu sıtenın bu yenı halını hıc begenmedım zaten ıslerımde yogun pek gıremıyorum allah hepınızın gonlune gore versın

üzümmmm ben seni merak ettim çok iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıll??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…