bugünün en güzel ikinci haberi çok sevindim canım cumalarınnn hayrına inşallah o doktordan güzel şeyler duymaya devam edeceksin inşallah:)
Ya olabilir uzun dönemde adet görenler için yumurtlama günleri değişebiliyomuş dedi arkadaşım.bilmiyırum ki nasıl iş. Ovu testim olsaydı yapardım ama yokben adamı nasıl ikna edicem bu akşam için onu düşünüyorum
Birinci haberi ne? Yakalayamadim da?
kuzularim.. iyi olacagima daha da kotu oldum , dun gece titremeyle uyandim ,mide kramplari da yaninda... ambulansla merkeze gittik.. 3 bucuga kadar ordaydik... serum yedim ama kramplarim gecmedi... halsizligim de devam ediyor...
asi_m canim guzel haberi gorunce gozlerim yasardi, sukur Rabbime...
friendlyfriendly Rabbime dayan, insaAllah sonu güzel olur canim, hayr haberlerini bekliyoruz
@esra51 hadi insaAllah yerleşme kanamasidir tatlim , hakkında en güzeli olsun...
Atlaya atlaya okuyabildim sayfalari kizlar.. 400 mesaj birikince...
canım bak benim kese bozuktu 5. haftada doktor alalım dedi aldırmadım kalp atışını 7 de duyduk inan bak kötü bişi olmayacak göreceksin biliyorum muallak herşey beklemek kötü umuda tutun canım eğer kötü de olsa sonuç rabbimden
gitme bir daha ama inşallah bebeğinin güzel haberlerini gider suratına vurursun insanların hayatlarını umutlarını bilmeden aldığı için utanır :)
En zoru beklemek ama bundan başka çarede yok malesefValla su devlet doktorlari bin kat ozellerden iyi enazindan bilgi olarak daha tecrubeliler bencede bu doktora devam et tatlim insaAllah hayirli haberler alican :)
canm sen bence 14 ve 15te yumuşlamışsın bebeğim bugun benmde garip bişi oldu birazdan atarım resmielisa__ @ysmn1096 asi_m @eseslamazi26 @elf21 @wuslt A afrodit26 @sekme @sekerpancari kızlar ovlasyonum gerilemeden çok bi bakın attım bilen varsa sonucum ne acaba kafam karışık
aboo cnm tek teste miben bir betahcg ye 40 lira veriyorum
Yok canim ilk uc ay boyle olacakmis sonra durumuma bagli olarak cekme yada kanal tedavi yapilacak
aboo cnm tek teste mi
En zoru beklemek ama bundan başka çarede yok malesef
amin canim benim amin ben inaniyorum ki bebegimiz rizkiyla gelir ben dogdugumda babamgil kaloriferli ev almis camasirr makinesi almis kimsede yokken senin rizkin derler hep bana 100 lirada olsa napalim canim kotu bir seye yatirmiyoruz ya saglik icin Allah hepimizin yuzunu guldursun ins.Sizin uygunmus canım bizim çok benım kuzendebenım gıdecegım dr gıdıyor testle falan 100 150 gııdyor dıyor hamıle kendısı benımkı o kadar tutmasada yıne tutar 100 falan ay ıcınde gıdersen ıkıncı gıdısın ucretsız 2 aya gectıgın zaman ucretlı dıye bılıyorum sızınkı bayagı uygunmus canım Amın canım Allah hepımıze borclarımızı odeme kolaylıgı versın bırazda rahat davranma sebebım borcumuzun hafıflemesı canım 5 ay kaldı bıtmesıne streslı bır hamılelık gecırmek ıstemıyorum Allah hepımıze guzel skaın huzurlu bır hamılelık gecırmeyı nasıp etsın
canım benim çarşamba çok koyuydu ve pazartesi çarşamba ilişki oldu bende 14 ve 16 da ilişki oldu dün biraz silikti 14. gün pazartesi 16 da çarşmab dünde eşim çalılşıyordu biraz silikti bugün tekrar deneriz olmadı bakalım ne oluca13 ve 15 te oldu
amin canim benim amin ben inaniyorum ki bebegimiz rizkiyla gelir ben dogdugumda babamgil kaloriferli ev almis camasirr makinesi almis kimsede yokken senin rizkin derler hep bana 100 lirada olsa napalim canim kotu bir seye yatirmiyoruz ya saglik icin Allah hepimizin yuzunu guldursun ins.
benimde çarşamba günü 16. sı o zaman koyuydu yahu şimdi resmen 1 gün ara var aramızda ve fotolar aynı ama ben benmkileri hep atttımbenim ovulasyonlar çok saçma çıktı koyudan açığa açıktan koyuya normalde koyu olup açık olması lazım değil mi.. yumoş geçti bence tekrar koyuya gidiyor
evet malesef el mahkum işten izin almadan gidebileceğim en uygun yer bura
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?