2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

edersin edersinn babydolları giyinnn

Canim cok gecmisolsun, Allah acil sifalar versin insallah

gitme bir daha ama inşallah bebeğinin güzel haberlerini gider suratına vurursun insanların hayatlarını umutlarını bilmeden aldığı için utanır :)

Valla su devlet doktorlari bin kat ozellerden iyi enazindan bilgi olarak daha tecrubeliler bencede bu doktora devam et tatlim insaAllah hayirli haberler alican :)
En zoru beklemek ama bundan başka çarede yok malesef

Kızlar bende üşütmüşüm galiba midembir tuhaf karnımın içi yanıyor sanki su içince midem bir tuhaf oluyor

amin canim benim amin ben inaniyorum ki bebegimiz rizkiyla gelir ben dogdugumda babamgil kaloriferli ev almis camasirr makinesi almis kimsede yokken senin rizkin derler hep bana 100 lirada olsa napalim canim kotu bir seye yatirmiyoruz ya saglik icin Allah hepimizin yuzunu guldursun ins.

13 ve 15 te oldu
canım benim çarşamba çok koyuydu ve pazartesi çarşamba ilişki oldu bende 14 ve 16 da ilişki oldu dün biraz silikti 14. gün pazartesi 16 da çarşmab dünde eşim çalılşıyordu biraz silikti bugün tekrar deneriz olmadı bakalım ne oluca

Öyle canım benim ben borcumuz bitmeden bebek düşünmüyordum bir gün oturuyorduk aksam esım dedım hadı bebek yapalım sasırdım dedım sen cıddımısın dedı evet ama dedım bızım daha borcumuz var nasıl dr gıdecem masraf olacak falandedım vazgecıremedım dedı bebek kısmetıyle gelır baktım cok ıstıyor tamam dedım bende kısmet artık canım bekleyıp gorecegız bebsımız gelsın saglıgıyla gelsın gıden paralar feda olsun canım Allah yardım eder

kızlar benm dünkü testim 7. gün olan diğeri de bugun yani koyulaşmasın tamam ama en azından aynı olması gerekmez mi 4 saat sıvı almadan yaptım bunu 4 te

Eklentiler

• DSCN2713.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 41
  • DSCN2711.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 37
benim ovulasyonlar çok saçma çıktı koyudan açığa açıktan koyuya normalde koyu olup açık olması lazım değil mi.. yumoş geçti bence tekrar koyuya gidiyor
benimde çarşamba günü 16. sı o zaman koyuydu yahu şimdi resmen 1 gün ara var aramızda ve fotolar aynı ama ben benmkileri hep atttım

Kızlar bence benım adetım gecıkcek gec olacagım gıbı gelıyor gecıktıgım donemdekı gıbıyım suan sureklı bırsey gıdıyor gıbı oluyor lavaboya gıdıyorum hıcbırsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…