2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

geçmiş olsun tatlım ne oldu öyle sana Allah şifa versin mide krampı da kötü olur inşaallah daha iyisindir

benim canım anne adaylarım bendeniz hafta sonuna an itibariyle girmiş bulunuyorum toparlanıp evime kaçıyorum sizi de kocaman öpüyorum pazartesi görüşmek yine güzel haberler almak üzere öpüldünüz hamişlerde yeğenleri öpsünler yerime

Kaygili cnm yazdiklarim cikmamis telden kaynakli galiba hayirlisi cnm deger o paralar bebislerimiz icin napalimmm

Kizlar bir haber de benden;

size o kadar soylememe ragmen mide bulantilarim artinca dayanamadim adetimdem 3 gun once test yaptim. bat'im 13 eylul normalde. bu testler 1 dolarcidan aldigim ucuz testlerden. gecen sene de bunlarla ogrenmistim ama adetimi 2 gun gecmisti. ne kadar guvenilir bilmiyorum. simdi ayin 15'ini bekleyecegim. cunku icimde buyuk bir korku var, gecen seneki seyleri yasamak istemiyorum. bir esime soyledim, bir de sizinle paylasiyorum. Allah nasip ederse kalp atislarini duyana kadar hamileyim de demeyecegim. Kizlar dualariniza ihtiyacim var :)) simdi ilk hedef kazasiz belasiz adet tarihini gecirmek.

ayyyy hadi inşallah doğrudur testlerin canm yaa cok sevindim :)

İnşallah batı atlatırsın canım rahat rahat pozitifi görürsün yeniden Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

lallalaalaaa tam çıkıyordum baktım ne göreğim Allahın izniyle bir yeğen daha geliyor aziz mübarek gün inşallah sesimiz duyulsun dualar kabul olsun sende minnoşun kalp atışlarını duy tatlım :)

İnşallah batı atlatırsın canım rahat rahat pozitifi görürsün yeniden Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Canim tesekkur ederim. Yazdiklarina gore senin belirtieri kendiminkilere benzettim. Insallah senden de guzel haberler duyariz canim:)

kızlar ben geldim dr dan kalp atıslarını gördüm dr şimdilik bır sorun yok dedi cok mutluyum inş böyle devam eder avatarımda yenı resmimiz
maşallah canm cok sevindim hep böle devam etsin..

umutlandırmak istemem ama ben öyle hatırlıyorum yine de @Mogami ve lovely35 bir de @larsson bilir bunları en iyi diye düşünüyorum :)
evet yavlum doğru hatırlıyosun bnm ooo:) ben de sölemedim ama benm de aklıma aynı sey geldi.:)

canm yaa dün akşam eşimin telefonuna program indirdim baby maybe diye orda yum öncesine erkek yum sonrasına kız bebek diye gösteriyo o mu yanlış biz mi :/

lallalaalaaa tam çıkıyordum baktım ne göreğim Allahın izniyle bir yeğen daha geliyor aziz mübarek gün inşallah sesimiz duyulsun dualar kabul olsun sende minnoşun kalp atışlarını duy tatlım :)
Ay canim ya:))) Allah razi olsun:) ben de bugun laba gec gidicem. Namaz vaktinde dua edeyim hem. Cok tesekkurler:)

gözün aydın canım benim darısı başımıza

bat ne zamandı canım

ELİSA CANIM NASIL GİDİYOR VARMI GELİŞME TEST YAPTINMI YİNE

Bitanem ben tekrar test yamadım adet olmayı beklıyorum umudum yok bugun veya en gec hafta sonu olurum cunku gecen ay duzene bınmıstı tam 28 gunumde olmustum bugunde 28 gunum valla canım hıc tadı yok dunden berı cok mutsuzum nedense kendımı hasta gıbı hıssedıyorum senın nasıl gıdıyor canım

İnşallah canım benim hangi yazdıklarımı benzettin canım benim umudum yok adet olmayı bekliyorum canım olursa büyük süpriz olur bana
Insallah surpriz olsun. Mesela sen gecen gun kasiklarimda batma var demistin, o gun bende de olmustu. Yanlis hatirlamiyoraam bu kadar erken agri baslamazdi demistin. Aynen bende de oyle. Ben hatta o gun acaba yerlesme mi oldu diye dusunmustum. Bir de bugun midenin hafif bulandigini soyledin. Benim de midem bulaniyor yaklasik 4-5 gundur. Gecen seneden hatirliyorum bulantilarimi, o yuzden suphelendim zaten. Belki senin de hormon seviyesi yukseldigi icin hafif bulanti gibi bisey olmustur. Ha bir de surekli akinti gibi bisey hissettigini ama tuvalete gidince bisey olmadigini soylemistin sanki. Bunlar bende de oldu. Ama bak umutlandirmak istemiyorum. Yanlis hatirlamiyorsam bat'in cok yakindi. Cok umutlandirma kendini, benim yuzumden hayal kirikligi yasamani istemem. Sadece benzerlikler dikkatimi cekti de. Dua ediyorum senin icin canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…