2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım benimye inşallah hamilesindir ne diyim bendede moral sıfır umudum var ama öyle keyifsizim anlatamam

Sağol canım benım Allah razı olsun evet hafıf bulantı gıbı oluyor mıdem hassas gıbı karnımın ıcı yanıyor gıbı evet ıkı gun aksamları kasık agrım oldu gectı bugunde ara ara adet olacakmısım gıbı geldı gectı su ıcmeme ragmen lavaboya gıdıyorum ıslaklık var adet olacakmısım gıbıyım ama yok gogsum hala bastırdıgımda agrıyor ama benım hıcccccc umudum yok batım bugun canım duaların ınsallah kabul olur ve bana suprız olur canım

InsaAllah vardir bebisin hayirlisiyla

canım benimye inşallah hamilesindir ne diyim bendede moral sıfır umudum var ama öyle keyifsizim anlatamam

Bu keyifsizlik havalardanmı acaba canım inşallah bende isterim suprız olsun canım ama hıc umudum yok mogamının dedıgı testı yaptım cunku elıme bırsey geldı rahım kendını adete hazırlamıs esımde ılıskıde baskı hıssettıgını ama dıgerlerı gıbı olmadıgını cok azoldugunu soyledı kısmet canım bekleyıp gorecegız eger adet olmazsam 1 hafta sonra tekrar test yaparım esımde burda olmayacak 2 hafta inşalalh hamıleyımdırde esıme donusunde suprız yaparım

ayy allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçınçı denemendi

Canim bu bizim yari deneme yari surpriz gibi bisey oldu. Biz amerika'da yasiyoruz. Agustosta turkiye'ye gitmistik. Ucak yolculugu falan sikinti cikarmasin diye donunce baslayacaktik denemeye. Tesaduf yumurtlama gunlerin hemen donunceye denk geldi. Nasip deyip korunmadik.

Gecen sene de yine turkiye yolculugunda hamile kamistim. Sonra ucak yolculugu, ev tasima vs. doktora 8. hafta gidebildim ama kalp atisini gormedik. Agustos ortasinda da kurtajla alinmisti. Bu sene de kardesim evlendi. O yuzden gecen seneden beri bekliyoruz turkiye seyahatini atlatalim diye. Yone ayni seyleri yasamak istemiyoruz esimle. Burda tek basimiza cok zor oldu gecen sene. Insallah bunda bir sikinti olmaz. O yuzden korku var icimde.

Gogus disindaki hersey bende de var canim. Allah hayirlisini yazsin insallah.

canım benimya bu mübarek günde allah dualarımızı geri çevirmesin dilerim hamilesindir ve eşine çok büyük süpriz olsun bat 14 eylül demi canım sakin ol ve batı bekle battan sonraki günde test yap inşallah hamiş çıkarsın ya yengem dün aradı 1 ayda 3 defa ilişki olmuş ve hamile ve öyle bir ağlıyorduki niye hamile diye çoçuk istemiyormuş dedim ey büyük allahım biz o kadar istiyoz olmuyo istemiyene oluyo sonra tövbe çektim rabbim herşeyin hayırlısını verir dedim

InsaAllah vardir bebisin hayirlisiyla
Amin canim, cok tesekkurler. Allah razi olsun. Canim insallah su agrin hafifler de rahatlarson biraz. Doktor hic kalsiyum takviyesi al falan dedi mi? Ya da bol sut ic gibi bisey?

Iyi tarafi ilk uc ay gecince yaptirabiliyormussun bak. Bu da guzel bisey.

Çok sağol Allah razı olsun canım benım inşallah Allah'ım bu guzel gunde dualarımızı kabul eder ınsallah hamıleyımdır ve Allah dualarımızı duysun hepımıze hayırlı saglıklı bebıs saglıklı gebelık nasıp etsın batım bugun canım ama henuz olmadım yengende bebek dusunmuyorsa korunması lazımdı Allah'ın verdıgı cana ıstemıyorum denırmı Allah'ım herseyın hayırlısını versın kasıklarım sancılanıyor ara ara ben buyuk ıhtımal gece adet olurum

Canim gunde 2 bardak sut 1 kase yogurt yememi bide peynir yememi soyledi elimden geldigince yemeye çalışıyorum :)

Canim gunde 2 bardak sut 1 kase yogurt yememi bide peynir yememi soyledi elimden geldigince yemeye çalışıyorum :)
Ihmal etmemeye calis canim. Insallah faydasini gorursun:)) bulantilarin nasil? Rahatca icebiliyorsun di mi?

İnşlh doğrudur testin cnm zaten bariz ortada darısı bizim başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…