- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Bitanem ben tekrar test yamadım adet olmayı beklıyorum umudum yok bugun veya en gec hafta sonu olurum cunku gecen ay duzene bınmıstı tam 28 gunumde olmustum bugunde 28 gunum valla canım hıc tadı yok dunden berı cok mutsuzum nedense kendımı hasta gıbı hıssedıyorum senın nasıl gıdıyor canım
bat ne zamandı canım
Canim bat yarin normalde, 13 eylul. Tabi arti eksi 1 gun hata payi olsa, bugun de diyebiliriz.
Insallah surpriz olsun. Mesela sen gecen gun kasiklarimda batma var demistin, o gun bende de olmustu. Yanlis hatirlamiyoraam bu kadar erken agri baslamazdi demistin. Aynen bende de oyle. Ben hatta o gun acaba yerlesme mi oldu diye dusunmustum. Bir de bugun midenin hafif bulandigini soyledin. Benim de midem bulaniyor yaklasik 4-5 gundur. Gecen seneden hatirliyorum bulantilarimi, o yuzden suphelendim zaten. Belki senin de hormon seviyesi yukseldigi icin hafif bulanti gibi bisey olmustur. Ha bir de surekli akinti gibi bisey hissettigini ama tuvalete gidince bisey olmadigini soylemistin sanki. Bunlar bende de oldu. Ama bak umutlandirmak istemiyorum. Yanlis hatirlamiyorsam bat'in cok yakindi. Cok umutlandirma kendini, benim yuzumden hayal kirikligi yasamani istemem. Sadece benzerlikler dikkatimi cekti de. Dua ediyorum senin icin canim:)
Cok tesekkur ederim canim, darisi herkesin basina insallah. Allah kimseyi evlatsiz birakmasin.gözün aydın canım benim darısı başımıza
InsaAllah vardir bebisin hayirlisiylaKizlar bir haber de benden;
size o kadar soylememe ragmen mide bulantilarim artinca dayanamadim adetimdem 3 gun once test yaptim. bat'im 13 eylul normalde. bu testler 1 dolarcidan aldigim ucuz testlerden. gecen sene de bunlarla ogrenmistim ama adetimi 2 gun gecmisti. ne kadar guvenilir bilmiyorum. simdi ayin 15'ini bekleyecegim. cunku icimde buyuk bir korku var, gecen seneki seyleri yasamak istemiyorum. bir esime soyledim, bir de sizinle paylasiyorum. Allah nasip ederse kalp atislarini duyana kadar hamileyim de demeyecegim. Kizlar dualariniza ihtiyacim var :)) simdi ilk hedef kazasiz belasiz adet tarihini gecirmek.
InsaAllah vardir bebisin hayirlisiyla
canım benimye inşallah hamilesindir ne diyim bendede moral sıfır umudum var ama öyle keyifsizim anlatamam
ayy allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçınçı denemendi
Sağol canım benım Allah razı olsun evet hafıf bulantı gıbı oluyor mıdem hassas gıbı karnımın ıcı yanıyor gıbı evet ıkı gun aksamları kasık agrım oldu gectı bugunde ara ara adet olacakmısım gıbı geldı gectı su ıcmeme ragmen lavaboya gıdıyorum ıslaklık var adet olacakmısım gıbıyım ama yok gogsum hala bastırdıgımda agrıyor ama benım hıcccccc umudum yok batım bugun canım duaların ınsallah kabul olur ve bana suprız olur canım
Elhamdulillah iyi diyelim ki iyi olalim..disim agriyor tatlim doktor parol kullanmami soyledi onu kullaniyorum:)canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor merak ettim dişin ağrıyomu halen
Gogus disindaki hersey bende de var canim. Allah hayirlisini yazsin insallah.
Bu keyifsizlik havalardanmı acaba canım inşallah bende isterim suprız olsun canım ama hıc umudum yok mogamının dedıgı testı yaptım cunku elıme bırsey geldı rahım kendını adete hazırlamıs esımde ılıskıde baskı hıssettıgını ama dıgerlerı gıbı olmadıgını cok azoldugunu soyledı kısmet canım bekleyıp gorecegız eger adet olmazsam 1 hafta sonra tekrar test yaparım esımde burda olmayacak 2 hafta inşalalh hamıleyımdırde esıme donusunde suprız yaparım
Amin canim, cok tesekkurler. Allah razi olsun. Canim insallah su agrin hafifler de rahatlarson biraz. Doktor hic kalsiyum takviyesi al falan dedi mi? Ya da bol sut ic gibi bisey?InsaAllah vardir bebisin hayirlisiyla
canım benimya bu mübarek günde allah dualarımızı geri çevirmesin dilerim hamilesindir ve eşine çok büyük süpriz olsun bat 14 eylül demi canım sakin ol ve batı bekle battan sonraki günde test yap inşallah hamiş çıkarsın ya yengem dün aradı 1 ayda 3 defa ilişki olmuş ve hamile ve öyle bir ağlıyorduki niye hamile diye çoçuk istemiyormuş dedim ey büyük allahım biz o kadar istiyoz olmuyo istemiyene oluyo sonra tövbe çektim rabbim herşeyin hayırlısını verir dedim
Canim gunde 2 bardak sut 1 kase yogurt yememi bide peynir yememi soyledi elimden geldigince yemeye çalışıyorum :)Amin canim, cok tesekkurler. Allah razi olsun. Canim insallah su agrin hafifler de rahatlarson biraz. Doktor hic kalsiyum takviyesi al falan dedi mi? Ya da bol sut ic gibi bisey?
Iyi tarafi ilk uc ay gecince yaptirabiliyormussun bak. Bu da guzel bisey.
Ihmal etmemeye calis canim. Insallah faydasini gorursun:)) bulantilarin nasil? Rahatca icebiliyorsun di mi?Canim gunde 2 bardak sut 1 kase yogurt yememi bide peynir yememi soyledi elimden geldigince yemeye çalışıyorum :)
Bulantim yok Allah'a sukur ama bazen bi anda tiksiniyorum yedigimdenIhmal etmemeye calis canim. Insallah faydasini gorursun:)) bulantilarin nasil? Rahatca icebiliyorsun di mi?
Masallah ya, insallah bulantisiz gecirirsin hamileligini canim:)Bulantim yok Allah'a sukur ama bazen bi anda tiksiniyorum yedigimden
Kizlar bir haber de benden;
size o kadar soylememe ragmen mide bulantilarim artinca dayanamadim adetimdem 3 gun once test yaptim. bat'im 13 eylul normalde. bu testler 1 dolarcidan aldigim ucuz testlerden. gecen sene de bunlarla ogrenmistim ama adetimi 2 gun gecmisti. ne kadar guvenilir bilmiyorum. simdi ayin 15'ini bekleyecegim. cunku icimde buyuk bir korku var, gecen seneki seyleri yasamak istemiyorum. bir esime soyledim, bir de sizinle paylasiyorum. Allah nasip ederse kalp atislarini duyana kadar hamileyim de demeyecegim. Kizlar dualariniza ihtiyacim var :)) simdi ilk hedef kazasiz belasiz adet tarihini gecirmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?