- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
Yorgunken gözü bişey görmüyo ama deniycemedersin edersinn babydolları giyinnn
İnşlh doğrudur testin cnm zaten bariz ortada darısı bizim başımıza :)
Cok gecmis olsun cnmbide ben yeni kimyasal atlattım şimdi iyice değişecek sanırım :)
Kizlar bir haber de benden;
size o kadar soylememe ragmen mide bulantilarim artinca dayanamadim adetimdem 3 gun once test yaptim. bat'im 13 eylul normalde. bu testler 1 dolarcidan aldigim ucuz testlerden. gecen sene de bunlarla ogrenmistim ama adetimi 2 gun gecmisti. ne kadar guvenilir bilmiyorum. simdi ayin 15'ini bekleyecegim. cunku icimde buyuk bir korku var, gecen seneki seyleri yasamak istemiyorum. bir esime soyledim, bir de sizinle paylasiyorum. Allah nasip ederse kalp atislarini duyana kadar hamileyim de demeyecegim. Kizlar dualariniza ihtiyacim var :)) simdi ilk hedef kazasiz belasiz adet tarihini gecirmek.
kızlar biz bgn dr a gittik dr tüp bebeğin eskişehirde diil ankara istanbul bursa yada izmirdeki önereceği merkezleden birinde yapmamız gerektiğini söledi ama eşime testini birer ay ara ile 2 kez daha yaptır tekrar konusalm dedi yani ekim ve kasımda yaptıracak olmazsa o zmna kdr aralıkta bu merkezlerdn biri ile görüşelm dedik ve 15 tatilde de tüpü yaptırırz artık en azından okul tatil olur dinlenirim
evet canım negatıfı gordum ama ben umudumu negatıfı gorunce dgeıl mogamınn soyledıgı taktıgı uyguladım ve elıme bırsey geldı o yuzden umudumu kestım ve bugn adet olmam lazım 28. gunm adet olmusum gıbı hıssedıyorum lavaboya gıdıyorum hıcbırsey yok akıntım var esımde pazrtesı ıl dısına gıdıyor ıkı hafta yok ben ekımıde bos gecerım kızlar sımdıden bellı ınsallah sen buraları senlendırırsın canım hayırlı haberlerını beklıyoruz
Amin canim ALlah razi olsun. Insallah herkese yasatsin. Cok sagolun kizlar, iyi girmisim bu foruma, iyi ki varsiniz:)Yaşasııınnn, bi hamile daha çıktı şükür bu ayHayırlı olsunnnn, Allah tamamına erdirsin
Hadi hayırlısı canımSabah kan verdim sonuç pazartesi çıkacak bekliyorum canım dediğim gibi umutlu değilim doktor da kist de olabilir dedi hayırlısı
Gözün aydınnn canımmmKizlar bir haber de benden;
size o kadar soylememe ragmen mide bulantilarim artinca dayanamadim adetimdem 3 gun once test yaptim. bat'im 13 eylul normalde. bu testler 1 dolarcidan aldigim ucuz testlerden. gecen sene de bunlarla ogrenmistim ama adetimi 2 gun gecmisti. ne kadar guvenilir bilmiyorum. simdi ayin 15'ini bekleyecegim. cunku icimde buyuk bir korku var, gecen seneki seyleri yasamak istemiyorum. bir esime soyledim, bir de sizinle paylasiyorum. Allah nasip ederse kalp atislarini duyana kadar hamileyim de demeyecegim. Kizlar dualariniza ihtiyacim var :)) simdi ilk hedef kazasiz belasiz adet tarihini gecirmek.
kimi ishale belirti der canım ben öğrenmeden olmuştum ama maşallah 9. haftamdayım ama hala aynı :):) devam ediyo yani bol bol su iç geçer inşallahValla canim sut iciyorum yogurdu zar zor yemeye calisiyorum yemek desen ywmiyorum kilo vermeye baslicam bu gidisle bide afedersiniz ishal olmusum niye oldum onuda bilmiyorum; (
Gözün aydınnn canımmmRabbim öncelikle kalp atışını duymanı sonrada hayırlısıyla kucağına almayı nasip eetsin inşallahhh :)
Sagolun canim, cok tesekkur ederim. Insallah Beklemeden hamile oluruz hep birlikte:)
Amin canim ALlah razi olsun. Insallah herkese yasatsin. Cok sagolun kizlar, iyi girmisim bu foruma, iyi ki varsiniz:)
umarım öyle olur listemizin harekete ihtiyacı var ve böyle iyi haberler de aldıkça bizlerde umutlanıyoruz :)Sagolun canim, cok tesekkur ederim. Insallah Beklemeden hamile oluruz hep birlikte:)
Ediyorum canim etmez miyim, birazdan burda cuma vakti olacak. Hepiniz icin dua edicem:))Amin tatlım, bizlere de dua et e mi
Benimde iki gün önce yarısı silikti tatlim benim adette 25iydi bakalim gelişmeleri paylasalim birlikte olmuş bizim yumoş sanirimEVE GİDİNCE ANCA GECE BAKABİLİRİM KUZU PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA YANİ ÇARŞAMBA KOYU GÖRDÜM O GÜN OLDU İLİŞKİ DÜN İSE BİR TUADFTI SİLİK GİBİYDİ ÜSTÜ KOYU ALTI SİLİKTİ AMA ÇÖZEMEDİM ÜDNÜ KAÇIRDIK BEN REGLİ 26 DA OLDUM DÜN 15 GÜNMÜ GEÇMİŞ OLDU 16 MI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?