2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar biz bgn dr a gittik dr tüp bebeğin eskişehirde diil ankara istanbul bursa yada izmirdeki önereceği merkezleden birinde yapmamız gerektiğini söledi ama eşime testini birer ay ara ile 2 kez daha yaptır tekrar konusalm dedi yani ekim ve kasımda yaptıracak olmazsa o zmna kdr aralıkta bu merkezlerdn biri ile görüşelm dedik ve 15 tatilde de tüpü yaptırırz artık en azından okul tatil olur dinlenirim

Yaşasııınnn, bi hamile daha çıktı şükür bu ay Hayırlı olsunnnn, Allah tamamına erdirsin

Hayırlısı canım, bence de yarıyıl tatili şahane zamanlama olur :)

anladım canım vardır bir hayır. ama ben fazla stres yapıp ister istemez kafamızı taktığımızı düşünüyorm heryerde okuyorum arastırmalarımda karşıma hep çıkan şey önce stresi atmamız gerek. stresliysek ve oldumu olacak mı diye düşünürsek zaten olma ihtimalini düşünüyoruz gibi hissediyorum. rahat olmak düşünmemek gerek (tabi nasıl olacaksa).. inş. önümüzdeki aylarda kafamızı rahatlatıp tamamen zihnimizi boşaltıp bebeğe odaklanmadan günlerimizi geçirebilrsek kendiliğinden gelecektir diye düşünüyorum tatlım. Hakkımızda hayırlısı olsun diyelim. ve Allah'ım gönlümüzden geçeni bilen sensin, 'Ol' de oluversin! diye dua ediyorum hepimiz için :)

Gözün aydınnn canımmm Rabbim öncelikle kalp atışını duymanı sonrada hayırlısıyla kucağına almayı nasip eetsin inşallahhh :)

Valla canim sut iciyorum yogurdu zar zor yemeye calisiyorum yemek desen ywmiyorum kilo vermeye baslicam bu gidisle bide afedersiniz ishal olmusum niye oldum onuda bilmiyorum; (
kimi ishale belirti der canım ben öğrenmeden olmuştum ama maşallah 9. haftamdayım ama hala aynı :):) devam ediyo yani bol bol su iç geçer inşallah

Gözün aydınnn canımmm Rabbim öncelikle kalp atışını duymanı sonrada hayırlısıyla kucağına almayı nasip eetsin inşallahhh :)

Amin canim, sagolun guzel dualariniz icin. Allah razi olsun. Insallah sen de saglikla alirsin bebegini kucagina:)

Benimde iki gün önce yarısı silikti tatlim benim adette 25iydi bakalim gelişmeleri paylasalim birlikte olmuş bizim yumoş sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…