Canim, pozitif testle ne kadar alakasi var bilmiyorum ama yazayim:
Ilk defa cumartesi bulanti olldu, ama o zaman esimle markete gitmistk ve kahvalti yapmamistik daha, ona yordum. Belki de oyledir. Sonra ara ara hagif bulantim oldu. Bulanti dediysem oyle cok hafif ama midemin duzeni yoktu. Gecen seneki hamilelikten hatirliyorum nasil oldugunu, ons benziyor. Hatta afedersiniz ogurmek yerine oksurtuyor.
Sali gunu de bir sagim bir solumda kasik agrisi vardi. Carsamba da bulantim artinca dayanamayip test yaptim. Bir de ayiptir soylemesi 3-4 gundur kabizlik ve gazim vardi. Bir siteden erken gebelik isaretlerine baktim, orda hafif kokulu akinti ve vajinada kasinti diyordu, onlar da oldu. Bilgisayardan girdigimde o siteyi bulurum canim. Normalde cok diger belirtiler hemem her adette olur. Beni en cok suphelendiren bulanti oldu. Gecen sene de hemen bulanti baslamisti.
ınsallah canım benımAmin canim, sagolun guzel dualariniz icin. Allah razi olsun. Insallah sen de saglikla alirsin bebegini kucagina:)
Ewet tatlim bi güncük var o yüzden daha da çok merak ediyorum senibenimde çarşamba günü 16. sı o zaman koyuydu yahu şimdi resmen 1 gün ara var aramızda ve fotolar aynı ama ben benmkileri hep atttım
Öyleyse şansım artıyor demektir :) böldü pekicanm sen bence 14 ve 15te yumuşlamışsın bebeğim bugun benmde garip bişi oldu birazdan atarım resmi
Canim 6-7 gun cok erken. Ben bile erken yaptim testi, erken dollenme olmus galiba. Testte pozitif cikmasi icin yerlesme sonrasinda en az 5 gun gecmesi lazimmis. 9 gun de dollenmedem yerlesmeye kadar, etti 14 gun. Sen bence birkac gun daha bekle, oyle tekrar test yap.anladım cnm senin Bat benimkiyle aynıymış hemen hemen. ve benimde 2 gündür afedersin kabızım var ve sebze ağırlıklı beslenmeme ragmen. bide hiç başıma gelmez hazımsızlık sorunu.. çok hafif bulantılarım oluyo benimde bende açlığa yormuştum bir iki sefer ve hala öyle düşünüyorum. yalnız 2 gündür sabah uyanıp mutfağa girdiğimde sanki mutfak bana keskin keskin kokuyo gibi.. ve göğüsümün kahverengi bölümünde pütürcükler oluşmuş ve sanki biraz koyulaşmış ya da ben öyle yorumlamak istiyoruminş. bi kaç güne bende pozitifi görürüm cnm. ben pazartesi test yapmıştım Bat a 6-7 gün kala negatif çıktı o yüzden çok umutlanmıyorum ama baakalım neler olacak.. :)
evet sanırım çok erken davrandım test yapmakla. bekliyorum bakalım eğer 3-4 gün gecikirse o zaman test yapacağım. yada pazar günü regl olursam gerek kalmayacak. kan testini de en kısa zamanda yaptırıp bizimle paylaşırsın umarım güzel bir değer görürsün. sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip sağlıkla hayırla kavuşursun miniğine :)Canim 6-7 gun cok erken. Ben bile erken yaptim testi, erken dollenme olmus galiba. Testte pozitif cikmasi icin yerlesme sonrasinda en az 5 gun gecmesi lazimmis. 9 gun de dollenmedem yerlesmeye kadar, etti 14 gun. Sen bence birkac gun daha bekle, oyle tekrar test yap.
canimmm sen hamismisinnn ayyyy nasil sevindim nasil sevindim anlatamam cok sukur Allahima listeye bir kisi daha eklendi umuda o kadar ihtiyacimiz var ki tatlimm insallah saglikli bir sekilde kucagina alir buyutursunMasallah ya, insallah bulantisiz gecirirsin hamileligini canim:)
hayırlı olsun canıımm sağlıkla doğsun inşallahAmin canim, sagolun guzel dualariniz icin. Allah razi olsun. Insallah sen de saglikla alirsin bebegini kucagina:)
evet sanırım çok erken davrandım test yapmakla. bekliyorum bakalım eğer 3-4 gün gecikirse o zaman test yapacağım. yada pazar günü regl olursam gerek kalmayacak. kan testini de en kısa zamanda yaptırıp bizimle paylaşırsın umarım güzel bir değer görürsün. sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip sağlıkla hayırla kavuşursun miniğine :)
canimmm sen hamismisinnn ayyyy nasil sevindim nasil sevindim anlatamam cok sukur Allahima listeye bir kisi daha eklendi umuda o kadar ihtiyacimiz var ki tatlimm insallah saglikli bir sekilde kucagina alir buyutursun
Yine yumurtluyor olabilirsn tatlim bazen iki defa yumurtlama olabiliyorKızlar ov testinde ben çift çizgiyi görmüştüm bugün akıntım oldu yapış yapış öylesine ov testi yaptım sonuç pozitif ne oluyor anlamadm
Valla kopkoyu canim bugun kacnci gunun peki
Valla o akintindan dolayi aklima ikinci kez yumurtlama geliyor ama ne yalan soyliyim hamilelikte gelmiyor degil :)Canm adet 19 eylül yani adete nir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?