- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Valla o akintindan dolayi aklima ikinci kez yumurtlama geliyor ama ne yalan soyliyim hamilelikte gelmiyor degil :)
O zaman yumurtluyorsun sen yinede nllur nolmaz yarin sabahi yada bu geceyi dwgerlendr:)Bilemedimki canım hamilelik testi yaptım bugün çıkmayacağını bile bile çıkmadı zaten
hmm anladm zaten bir hafta sonra adet olmam lazım ozaman olmazsam yapim değilmi test inş çıkar bana çok dua eteğer bir şey var geç döllenme ise bir hafta daha bekle yine bir test yap istersen çünkü çıkması gerek üstünden 14gün kadar geçince ...
O zaman yumurtluyorsun sen yinede nllur nolmaz yarin sabahi yada bu geceyi dwgerlendr:)
O zaman yumurtluyorsun sen yinede nllur nolmaz yarin sabahi yada bu geceyi dwgerlendr:)
Canim bence buyuk ihtimal yarin ya koyulaair yada siliklesir herkesin vucut farkli sen bu geceyi degerlendr merak etme kacirmamissndr:)Elifya ben çok tuhaf oldum acaba tastim dün dahamı koyüydü kaçırdımmı acaba yoksa yarınmı dahada koyulaşır
Canim bence buyuk ihtimal yarin ya koyulaair yada siliklesir herkesin vucut farkli sen bu geceyi degerlendr merak etme kacirmamissndr:)
iyiaksamlar kizlar nasilsiniz bakalim bir hamisimiz daha cikmis galiba insaallah saglikla kucagina alir
sagol cnm iyiyim bende cok sükür.testi görünce sevindim allahim hepimize nasip etsin insaallah
kizlar aklima geldi nerden geldiyse .cin takvimi varya bebeklerin cinsiyetini hesapliyo.buay hamile kalmis olsam ki insaallah kalirim daha bata cok var.yasimi ve bu ayi yazdim KIZ CIKTI
ABIMIN ESI HAMILEYKEN DIGER ABIM HESAPLADI KIZ OLCAK DEDI KIZ DOGDU KAYNININKINIDE HESAPLADI KIZ OLCAK DEDI ODA KIZ OLDU KENDININKINEDE KIZ OLCAK CIKMISTI KIZ CIKTI BEN BIRAZ INANDIM CÜNKÜ 3 kisidede tutarmiE halde bakalım inşallah ama doğru değil o ablamı hesapladık kız dedi erkek çıktı
iyiaksamlar hosgeldn cnmSelam kizlar nasilsiniz herkese mutlu aksamlar sahane haftasonlari insallah
aynencanim benim ama ben bu ay rahattim hic stres yapmamistim kismet canim fualarina amin canimanladım canım vardır bir hayır. ama ben fazla stres yapıp ister istemez kafamızı taktığımızı düşünüyorm heryerde okuyorum arastırmalarımda karşıma hep çıkan şey önce stresi atmamız gerek. stresliysek ve oldumu olacak mı diye düşünürsek zaten olma ihtimalini düşünüyoruz gibi hissediyorum. rahat olmak düşünmemek gerek (tabi nasıl olacaksa).. inş. önümüzdeki aylarda kafamızı rahatlatıp tamamen zihnimizi boşaltıp bebeğe odaklanmadan günlerimizi geçirebilrsek kendiliğinden gelecektir diye düşünüyorum tatlım. Hakkımızda hayırlısı olsun diyelim. ve Allah'ım gönlümüzden geçeni bilen sensin, 'Ol' de oluversin! diye dua ediyorum hepimiz için :)
ABIMIN ESI HAMILEYKEN DIGER ABIM HESAPLADI KIZ OLCAK DEDI KIZ DOGDU KAYNININKINIDE HESAPLADI KIZ OLCAK DEDI ODA KIZ OLDU KENDININKINEDE KIZ OLCAK CIKMISTI KIZ CIKTI BEN BIRAZ INANDIM CÜNKÜ 3 kisidede tutarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?