2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşallah elif ama bilmiyom geç yumurtluyom diye hamilelik şansm düşük gibime geliyo değil dedi arkadaşlar ama rahat değil içim
Canim bence buyuk ihtimal yarin ya koyulaair yada siliklesir herkesin vucut farkli sen bu geceyi degerlendr merak etme kacirmamissndr:)

sagol cnm iyiyim bende cok sükür.testi görünce sevindim allahim hepimize nasip etsin insaallah

kizlar aklima geldi nerden geldiyse .cin takvimi varya bebeklerin cinsiyetini hesapliyo.buay hamile kalmis olsam ki insaallah kalirim daha bata cok var.yasimi ve bu ayi yazdim KIZ CIKTI

E halde bakalım inşallah ama doğru değil o ablamı hesapladık kız dedi erkek çıktı
kizlar aklima geldi nerden geldiyse .cin takvimi varya bebeklerin cinsiyetini hesapliyo.buay hamile kalmis olsam ki insaallah kalirim daha bata cok var.yasimi ve bu ayi yazdim KIZ CIKTI

E halde bakalım inşallah ama doğru değil o ablamı hesapladık kız dedi erkek çıktı
ABIMIN ESI HAMILEYKEN DIGER ABIM HESAPLADI KIZ OLCAK DEDI KIZ DOGDU KAYNININKINIDE HESAPLADI KIZ OLCAK DEDI ODA KIZ OLDU KENDININKINEDE KIZ OLCAK CIKMISTI KIZ CIKTI BEN BIRAZ INANDIM CÜNKÜ 3 kisidede tutarmi

kizlar iyi geceler sanirim iki defadir iliski sirasinda yanma olduginu hissefiyorum nedendir acaba

aynencanim benim ama ben bu ay rahattim hic stres yapmamistim kismet canim fualarina amin canim

Grrçektenmi doğruluk payı var demekki
ABIMIN ESI HAMILEYKEN DIGER ABIM HESAPLADI KIZ OLCAK DEDI KIZ DOGDU KAYNININKINIDE HESAPLADI KIZ OLCAK DEDI ODA KIZ OLDU KENDININKINEDE KIZ OLCAK CIKMISTI KIZ CIKTI BEN BIRAZ INANDIM CÜNKÜ 3 kisidede tutarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…