evet hemde 3ündedeGrrçektenmi doğruluk payı var demekki
Çok sağol Allah razı olsun canım benım inşallah Allah'ım bu guzel gunde dualarımızı kabul eder ınsallah hamıleyımdır ve Allah dualarımızı duysun hepımıze hayırlı saglıklı bebıs saglıklı gebelık nasıp etsın batım bugun canım ama henuz olmadım yengende bebek dusunmuyorsa korunması lazımdı Allah'ın verdıgı cana ıstemıyorum denırmı Allah'ım herseyın hayırlısını versın kasıklarım sancılanıyor ara ara ben buyuk ıhtımal gece adet olurum
evet hemde 3ündede
ABIMIN ESI HAMILEYKEN DIGER ABIM HESAPLADI KIZ OLCAK DEDI KIZ DOGDU KAYNININKINIDE HESAPLADI KIZ OLCAK DEDI ODA KIZ OLDU KENDININKINEDE KIZ OLCAK CIKMISTI KIZ CIKTI BEN BIRAZ INANDIM CÜNKÜ 3 kisidede tutarmi
Var mi yeni hamislerelf vardi asi_m vardi hatirladigim insallah daha cok olur saglikla sihhatle aliriz bebisleri kucagimiza stres dusman kizlar herkes soyluyor ama ben yasadim esimle cok buyuk bi kvag ettik ve o ay adet olmadim atti da atti resmen 60 gunubuldu e sonra da duzene girmesi aylar aldi gercekten takmayin dert etmyin surekli kafanizda sartlandirmayinkendiniz
Canım ya sabah nete baktgmda senin adet oldum yazın görmek istemiyorum görmem inşallah
insaallah hamilesin cnm insaallahİnşallah canım bende yazmak istemem ara ara sancım geliyor canım adet olacam diyorum ama yok ve az önce ilişki oldu her zamanki gibi olan baskı olmadı anlamadım eger hafta sonunuda atlatırsam sanırım yenıden umutlanacagım hala göğüslerim sert anlamadım canım ben bu işi
insaallah hamilesin cnm insaallah
yumurtacın 12-24 saat içinde döllenmeye hazır olcakKızlar ov testinde ben çift çizgiyi görmüştüm bugün akıntım oldu yapış yapış öylesine ov testi yaptım sonuç pozitif ne oluyor anlamadm
Hayırlısı olsun hakkında..Hayır henüz gelen giden yok :)Evet canım, önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkSen naptın? Adet oldun mu? Ben senden umutluyum.
iyi kuşum nolsun adet bitti çalışmalar başladı... bacım sen bana denemeni de yazar mısın ben şimdilik 3 yazdım ama emin değilim 3 mü 4 müCanim arada ugrayip uazdim hep aama alintilanmadan uazdim jeralde goremedin. Naptin nasil gidiyor?
Hayırlısı olsun hakkında..Hayır henüz gelen giden yok :)
o yanlış kuzum biz değil... tabi Allah bilir ama şöyle bi durum var biliyorsundur belki dişi spermcikler erkeklere göre yavaş gidip içerde daha uzun yaşıyor erkeklerse hızlı gidip erken ölüyor... buna göre yumoştan 2-3 gün önce olan ilişkiden içeride kalan dişiler olur... yum günü ya da bi sonraki gün olan ilişkide de erkek spermcikler hızlı gideceğinden erkek ihtimali fazla... sen boşver o programıcanm yaa dün akşam eşimin telefonuna program indirdim baby maybe diye orda yum öncesine erkek yum sonrasına kız bebek diye gösteriyo o mu yanlış biz mi :/
Bu durumda ben bu ay hamileysem yüksek ihtimal erkek mi olacakyumurtlamadan 2 gün önce olan ilişkiden hamile kalırsın rahatlıkla ve bebişinde yüksek ihtimal kız olur... yumoştan sonraki gün olan ilişkiden de çok rahat kalırsın o vakitte erkek olma ihtimali yüksek... yani sen gereken zamanda çalışmanı yapmışsın endişelenme canım
selammm naber :)Selam kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?