2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım ya sabah nete baktgmda senin adet oldum yazın görmek istemiyorum görmem inşallah

Var mi yeni hamislerelf vardi asi_m vardi hatirladigim insallah daha cok olur saglikla sihhatle aliriz bebisleri kucagimiza stres dusman kizlar herkes soyluyor ama ben yasadim esimle cok buyuk bi kvag ettik ve o ay adet olmadim atti da atti resmen 60 gunubuldu e sonra da duzene girmesi aylar aldi gercekten takmayin dert etmyin surekli kafanizda sartlandirmayinkendiniz

Şimdi baktım benimki erkek çıktı hayırlısı dediğin gibi tutsunda cinsiyet allah ne verdiyse sağlıklı olsun yeter
ABIMIN ESI HAMILEYKEN DIGER ABIM HESAPLADI KIZ OLCAK DEDI KIZ DOGDU KAYNININKINIDE HESAPLADI KIZ OLCAK DEDI ODA KIZ OLDU KENDININKINEDE KIZ OLCAK CIKMISTI KIZ CIKTI BEN BIRAZ INANDIM CÜNKÜ 3 kisidede tutarmi

Loafer hamile canm

Aayyyyy cok sevindim kizlarrr acali guzel haber haydi bakali birbir artsin sayilar bekleyenlere hep en hayirli en iyi zamanda allah naslip etsin

Canım ya sabah nete baktgmda senin adet oldum yazın görmek istemiyorum görmem inşallah

İnşallah canım bende yazmak istemem ara ara sancım geliyor canım adet olacam diyorum ama yok ve az önce ilişki oldu her zamanki gibi olan baskı olmadı anlamadım eger hafta sonunuda atlatırsam sanırım yenıden umutlanacagım hala göğüslerim sert anlamadım canım ben bu işi

insaallah hamilesin cnm insaallah

Canim arada ugrayip uazdim hep aama alintilanmadan uazdim jeralde goremedin. Naptin nasil gidiyor?
iyi kuşum nolsun adet bitti çalışmalar başladı... bacım sen bana denemeni de yazar mısın ben şimdilik 3 yazdım ama emin değilim 3 mü 4 mü

Kızlar ben su içince midem bir tuhaf oluyor hani böyle açken su içersin ya miden bulanır gibi olur aynen öyle neden acaba

canm yaa dün akşam eşimin telefonuna program indirdim baby maybe diye orda yum öncesine erkek yum sonrasına kız bebek diye gösteriyo o mu yanlış biz mi :/
o yanlış kuzum biz değil... tabi Allah bilir ama şöyle bi durum var biliyorsundur belki dişi spermcikler erkeklere göre yavaş gidip içerde daha uzun yaşıyor erkeklerse hızlı gidip erken ölüyor... buna göre yumoştan 2-3 gün önce olan ilişkiden içeride kalan dişiler olur... yum günü ya da bi sonraki gün olan ilişkide de erkek spermcikler hızlı gideceğinden erkek ihtimali fazla... sen boşver o programı

Bu durumda ben bu ay hamileysem yüksek ihtimal erkek mi olacak Mogami ? oğluşları üçleyecekmiyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…