2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İyiyim tatlım sen? Adet olmamışsın hala, okudum demin

Evet canım bu saat oldu hala olmadım inşallah bebişim benimledirde önümüzdeki 9 ay boyunca olmam bende canım ıyı dıyeyım ıyı olalım bazen kendımı hasta gıbı hıssedıyorum kasıkalrım sanılanıyor karnım yanıyor mdem bır tuhaf oluyor sonra gecıyor üşütmüşüm sanırım

Elisa selam canım..senin bat ne zaman ?

Geçmiş olsun belki de bebiştendir, umarım öyledir yaa

Bu durumda ben bu ay hamileysem yüksek ihtimal erkek mi olacak Mogami ? oğluşları üçleyecekmiyim yani
Bacım uzmanların yalancısıyım ama yumoşun ne zaman çatladığından eminsen ve o tarihten önceki günlerde ilişkin olmadıysa ihtimal yüksek ama bi durum var ki örneğin yumoşun çatlamasından 2 gün önce ilişkiye girdin haliyle içerde dişiler var ve yumoş çatladığında ilk fırsat onlarda... o yüzden uzmanlar şunu diyor erkek istiyorsanız yumurtlamadan 3 gün önce ilişkiyi kesin ve tam yumoş günü ilişkiye girin....

Evet ne onunla ne de onsuz Sen naptın, var mı yeni belirti vs?
Yoğun bel ağrısı dışında pek birşey yok gibi...Sırayla kızlar negatifi görünce benim de pek umudum kalmadı yaa..yarın da beklicem pazar günü test yapıcam eğer adet olmazsam

hımmm anladım canım bu durumda bilemiyoruz ne olacağını :) öncesi günü sonrası çalıştık son 2 gün bakalım inş bebiş haberi veririm size :)

elisa__ cnm iyi aksamlar iyiyim sen nasılsın. yazışmaları okuyodum .. henüz gelmemiş kızrmızıların. bide mide bulantın falan varmış su içerken o ilginç geldi bana kuzum. acaba gelmeyecek mi reglin ya :)

Yoğun bel ağrısı dışında pek birşey yok gibi...Sırayla kızlar negatifi görünce benim de pek umudum kalmadı yaa..yarın da beklicem pazar günü test yapıcam eğer adet olmazsam

Bel ağrısı da güzel bi gösterge ama, umudunu kesme. Ben olsam şimdiye çoktan test yapmıştım :)

hımmm anladım canım bu durumda bilemiyoruz ne olacağını :) öncesi günü sonrası çalıştık son 2 gün bakalım inş bebiş haberi veririm size :)
inşallah canım benim... bu arada eğer adet olursan bana yeni bat ve deneme sayını söyle olur mu ekim listesine ekleyeyim seni

Bende canım cok sukur bır ıyı bır kotu gıdıyor canım evet canım ya henuz gelmedıler daha bakalım pazar gunune kadar suresı var geldı geldı gelmedı işte o zaman yenıden umutlanırım suan umutlanamıyorum canım inşallah gelmez canım sende durumlar nasıl canım hı birde bugun ılıskı oldu dıger gunlerde hıssettıgım baskıyı hıssetmedım ve gogsum hala sert ya adet oldugumda ınecekler yada sebebı baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…