selam canım nasılsın
selammm naber :)
Üffff keşke bebekten kaynaklanan ağrılar sızılar olsaydıİyilik nolsun, karın ağrısı uyuşukluk devam. Hiç sevmiyorum adet olmayı
İyiyim tatlım sen? Adet olmamışsın hala, okudum demin
Üffff keşke bebekten kaynaklanan ağrılar sızılar olsaydıyaz günü hiç mi hiççç çekilmiyor zaten ama o olmasa bebiş ihtimalimiz sıfırrrrrrrrrr :)
Elisa selam canım..senin bat ne zaman ?Evet canım bu saat oldu hala olmadım inşallah bebişim benimledirde önümüzdeki 9 ay boyunca olmambende canım ıyı dıyeyım ıyı olalım bazen kendımı hasta gıbı hıssedıyorum kasıkalrım sanılanıyor karnım yanıyor mdem bır tuhaf oluyor sonra gecıyor üşütmüşüm sanırım
Evet canım bu saat oldu hala olmadım inşallah bebişim benimledirde önümüzdeki 9 ay boyunca olmambende canım ıyı dıyeyım ıyı olalım bazen kendımı hasta gıbı hıssedıyorum kasıkalrım sanılanıyor karnım yanıyor mdem bır tuhaf oluyor sonra gecıyor üşütmüşüm sanırım
Bacım uzmanların yalancısıyım ama yumoşun ne zaman çatladığından eminsen ve o tarihten önceki günlerde ilişkin olmadıysa ihtimal yüksek ama bi durum var ki örneğin yumoşun çatlamasından 2 gün önce ilişkiye girdin haliyle içerde dişiler var ve yumoş çatladığında ilk fırsat onlarda... o yüzden uzmanlar şunu diyor erkek istiyorsanız yumurtlamadan 3 gün önce ilişkiyi kesin ve tam yumoş günü ilişkiye girin....Bu durumda ben bu ay hamileysem yüksek ihtimal erkek mi olacakMogami ? oğluşları üçleyecekmiyim yani
Yoğun bel ağrısı dışında pek birşey yok gibi...Sırayla kızlar negatifi görünce benim de pek umudum kalmadı yaa..yarın da beklicem pazar günü test yapıcam eğer adet olmazsamEvet ne onunla ne de onsuzSen naptın, var mı yeni belirti vs?
Elisa selam canım..senin bat ne zaman ?
Geçmiş olsun belki de bebiştendir, umarım öyledir yaa
hımmm anladım canım bu durumda bilemiyoruz ne olacağını :) öncesi günü sonrası çalıştık son 2 gün bakalım inş bebiş haberi veririm size :)Bacım uzmanların yalancısıyım ama yumoşun ne zaman çatladığından eminsen ve o tarihten önceki günlerde ilişkin olmadıysa ihtimal yüksek ama bi durum var ki örneğin yumoşun çatlamasından 2 gün önce ilişkiye girdin haliyle içerde dişiler var ve yumoş çatladığında ilk fırsat onlarda... o yüzden uzmanlar şunu diyor erkek istiyorsanız yumurtlamadan 3 gün önce ilişkiyi kesin ve tam yumoş günü ilişkiye girin....
Yoğun bel ağrısı dışında pek birşey yok gibi...Sırayla kızlar negatifi görünce benim de pek umudum kalmadı yaa..yarın da beklicem pazar günü test yapıcam eğer adet olmazsam
inşallah canım benim... bu arada eğer adet olursan bana yeni bat ve deneme sayını söyle olur mu ekim listesine ekleyeyim senihımmm anladım canım bu durumda bilemiyoruz ne olacağını :) öncesi günü sonrası çalıştık son 2 gün bakalım inş bebiş haberi veririm size :)
garantici bir tipim ben yaaBel ağrısı da güzel bi gösterge ama, umudunu kesme. Ben olsam şimdiye çoktan test yapmıştım :)
Tmm tatlım tşk ederim :)inşallah canım benim... bu arada eğer adet olursan bana yeni bat ve deneme sayını söyle olur mu ekim listesine ekleyeyim seni
elisa__ cnm iyi aksamlar iyiyim sen nasılsın. yazışmaları okuyodum .. henüz gelmemiş kızrmızıların. bide mide bulantın falan varmış su içerken o ilginç geldi bana kuzum. acaba gelmeyecek mi reglin ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?