2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

o dediğin bbt yöntemi yani ateş ölçme ... ben 5 aydır düzenli ölçüyorum kesin sonuçlar veriyor

aslında baskıyı hissetmenin tam zamanıydı çünkü tam regl zamanın.. çok ilginç. acaba bebiş var da testte mi çıkmadı. çünkü testlerde negatif sonucun yanlış çıkma ihtimali çok yüksekmiş. pozitif ise yanlış olma ihtimali çok düşükmüş. hatta benim ablamda regline 1-2 gün kala testini yaptıgında negatif görmüştü sonra bi kaç gün günü geçince pozitifi gördü şuan doğmak üzere bebişi. :) bende de ilginç durumlar canım 2 gündür afedersin kabızlıgım var. bide 2 3 gündür kokulara karsı duyarlılıgım arttı keskin geliyo tüm kokular.. bide göğüs cevrem koyulasmış gibi duruyo ve pütürlenmiş :)

Bilmiyorum canım benim bekliyorum artık evet ben baskıyı hissederim diye düşünüyordu ama hissetmedim benı umutsuzluga dusuren testın negatıf cıkması degıl elle yaptıgım kontroldu dıyorum acaba ondada yanılma payım varmı bende bekleyecegım canım eger hafta ortasına kadar adet olmazsam hafta ortasında tekrar test yaparım kabızlık 2 gun bendede oldu canım hım senın belirtilerinde önemlı caım benım kuzen yenı hamıle oda ben koku almazdım kok almaya basladım dıyor ablanda saglıcakla alsın kucagına bebısını canım ınsallah adet olmayız

canım kendi yaptıgın kontrol de yanılmış olabilirsin sonucta ilk defa yaptın .. bende yaptım 2 kere ilkinde geldi 2. de hiç bişey yoktu bende daha üstelemedim beceremedim die bıraktım.. sağol cnm amin. inş. bizde hamiş oluruz adetimiz gelmez de hafta bası peşpeşe güzel haberler verelim birbirimize tatlım.. bebişlerimizde aynı anda doğar hemm olursa bu ay ikimizinde

Agzından bal damlıyor canım benım dogumlarımızn aynı anda olması falan ayy ne guzel ınsallah canım kontrolu bır daha yapmam canım

yaaaaaaaaaaaa çok sevindim gözün aydın canım benim bu habere o kadar ihtiyacımız vardı ki

Agzından bal damlıyor canım benım dogumlarımızn aynı anda olması falan ayy ne guzel ınsallah canım kontrolu bır daha yapmam canım

he birde söylemeyi unuttum sürekli uykum geliyo ve inanılmaz geç uyanmaya basladım kendime şaşıyorum nasıl bu kadar uydum diye erken uyusamda baya geç kalkıyorum 12 saati geçiyo uyku sürem :) bende yapmam cnm kontrolü bir daha hem net.te de arastırdım çok güvenilir bir yöntem değilmiş algılayabilmemiz zor yani en azından kendi adıma söyliyim pek beceremedim bu işi :) kırmızılar gelmezse pazartesi ya da salı aynı anda test yapalım mı :)

Hım anladım canım senın belırtıler bayagı belırgın canım be sabah uyanmak ıstemyorum ama mecbur uyanıyorum ıse gıttgım ıcın ama ıs yerınde ayakta uyuyorum resmen kahvele ayakta duruyorum dıye bılırım ama bazen gecıyor dagılıyor uykum senınkı kadar yogun değil tamam canım olur salı gunu yapalım eger ben adet olmazsam uzerınen 4 gun gecmıs olur

Kızlar ov testinde ben çift çizgiyi görmüştüm bugün akıntım oldu yapış yapış öylesine ov testi yaptım sonuç pozitif ne oluyor anlamadm
Kız hamile çıkabilirsin bak heyecanlandım... tabi bi yumoş daha olabilir sen bi çalışma yap yarın ve öbür gün... bu arada testi yapmaya devam

ben şuan çalışmadıgım için sürekli uyur moddayım öğleni buluyo uyanmam 2-3 gündür çokta belirtiye yorumlamak istemiyorum malum psikolojik olablir diye ama görcez bakalım :) tamam canım benimde salı günü 2 gün gecikmiş oluyor eğer olmazsak yaparız :)

Elisacım sen bu geçtiğimiz hafta yapmış mıydın hiç test?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…