ben şuan çalışmadıgım için sürekli uyur moddayım öğleni buluyo uyanmam 2-3 gündür çokta belirtiye yorumlamak istemiyorum malum psikolojik olablir diye ama görcez bakalım :) tamam canım benimde salı günü 2 gün gecikmiş oluyor eğer olmazsak yaparız :)
Elisacım sen bu geçtiğimiz hafta yapmış mıydın hiç test?
iyi kuşum geçmişe döndüm yazılanları okuyordum... nihayet bi hamiş çıkardık ya çok keyiflendim.. sen nasılsınMogiiişşşşcimmm naberrrKarşılaşamadık bugün seninle
Ayyyy tospaaacım sen ne güzel moral oluyorsun yaa inşallah rabbim ağzından duysun :*Olası gebeler, Elisa, Nilgün, Hanfendi mi şimdi? Hadi inşallah 3'ü 1 yerde olsun
,tamam canım salı sabahı inş. güzel haberlerimizi verebilirizz şenleniriz :) ben kaçıyorum tatlım iyi geceler :)İnşallah psikolojık değildir canım tamam anlaştık canım Allah ızın verırse adet olmazsak ben salı gunu sabah yaparız
Olası gebeler, Elisa, Nilgün, Hanfendi mi şimdi? Hadi inşallah 3'ü 1 yerde olsun
hadi bakalım güzel haberler ver bize
inşallah canım iyi geceler tatlım,tamam canım salı sabahı inş. güzel haberlerimizi verebilirizz şenleniriz :) ben kaçıyorum tatlım iyi geceler :)
herkeste ayni degilmis bu ates meselesi cnm.bazilarinin atesi his degismeyebiliyomuso dediğin bbt yöntemi yani ateş ölçme ... ben 5 aydır düzenli ölçüyorum kesin sonuçlar veriyor
kimmis hamile merak etdimiyi kuşum geçmişe döndüm yazılanları okuyordum... nihayet bi hamiş çıkardık ya çok keyiflendim.. sen nasılsın
mutlaka bünyeye göre farklar vardır elbet...zaten düzenli takipte anlaşılıyor kuzum.. bir ay ölçerek bi sonuca ulaşılamaz...ama düzenli ölçüm ile kendi düzenini az çok anlıyorsunherkeste ayni degilmis bu ates meselesi cnm.bazilarinin atesi his degismeyebiliyomus
loafer arkadaşımız 10 ve 12. günde giderek koyulaşan iki testte gördü çift çizgiyi canım kanda da resmileştirir inşallahkimmis hamile merak etdim
iyi kuşum geçmişe döndüm yazılanları okuyordum... nihayet bi hamiş çıkardık ya çok keyiflendim.. sen nasılsın
Ayyyy tospaaacım sen ne güzel moral oluyorsun yaa inşallah rabbim ağzından duysun :*
İnşallah canım benım inşallah 3'ü bir yerde olur 6'sı bır yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?