2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

aynı zamanda hamilelik belirtisimi çift cizgi mogiş heyecan yaptım şimdi ben ne olur birşey deyin
Kız hamile çıkabilirsin bak heyecanlandım... tabi bi yumoş daha olabilir sen bi çalışma yap yarın ve öbür gün... bu arada testi yapmaya devam

Kızlar eşimden yeni inciler atanamiyorum diye laf soyleyen eşim dun kontenjanlar açıklanınca 160 tane gerizekalinin içine giremedin diyerek yine gecemi zehir etti :) 82 puanla branş siram 420 ve atanamiyorum bu arada. Allah yardimcim olsun. Daha ben çok laf yerim bu gidişle. Bunlar yüzünden çalışma falan da olamadı malesef. Hadi uyu uyuyabilirsen :)

bosver cnm sen o kocanin sacmaliklarini atanmadiysan atanmadin dünyanin sonumu

ettim canm sonra negatifti sonraki iki gün bende test yapmayı bıraktım bügün akıntım oldu yaptım pozitif
hamile kalmis olsan bile bukadar cabuk belli olurmu.olurmu olur allahin isi bu sen yarin gebelik testi yap bakalim cnm yada evde varsa simdi yap merakta kaldim

canm ben bu ay ov testi kullanmaya başladım adet bittiği gün başladım normalde adetin 14 gün pozitifi bekliyordum ben 21 ve22 gün pozitifi gördüğüm günler pozitifin üstünden üstünden 4 gün geçti ve bügün akıntım yoğun olunca bi test yapim dedim yine pozitif
anlat tam olarak hikayeni ona göre tahmin yürütelim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…