iyi uykular kızlar ben kaçtım
Kız hamile çıkabilirsin bak heyecanlandım... tabi bi yumoş daha olabilir sen bi çalışma yap yarın ve öbür gün... bu arada testi yapmaya devam
aynı zamanda hamilelik belirtisimi çift cizgi mogiş heyecan yaptım şimdi ben ne olur birşey deyin
kaçma mogişiyi uykular kızlar ben kaçtım
slm citirlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cok-heyecanliyim.752886/page-14#post-36860191
Bak canım oku, ben de okudum geçen gün.hanfendi25
kiz simdi bende okudum öyle cikabiliyomussağol canım okudum hayırlısı inşallah dua edin
ovu günün ne zamandisağol canım okudum hayırlısı inşallah dua edin
kiz simdi bende okudum öyle cikabiliyomus
ovu günün ne zamandi
ondan sonra test yapmaya devam ettinmi7 ve 8 eylül pozitifi gördüm canm
anlat tam olarak hikayeni ona göre tahmin yürütelim cnmondan sonra test yapmaya devam ettinmi
ondan sonra test yapmaya devam ettinmi
bosver cnm sen o kocanin sacmaliklarini atanmadiysan atanmadin dünyanin sonumuKızlar eşimden yeni incileratanamiyorum diye laf soyleyen eşim dun kontenjanlar açıklanınca 160 tane gerizekalinin içine giremedin diyerek yine gecemi zehir etti :) 82 puanla branş siram 420 ve atanamiyorum bu arada. Allah yardimcim olsun. Daha ben çok laf yerim bu gidişle. Bunlar yüzünden çalışma falan da olamadı malesef. Hadi uyu uyuyabilirsen :)
hamile kalmis olsan bile bukadar cabuk belli olurmu.olurmu olur allahin isi bu sen yarin gebelik testi yap bakalim cnm yada evde varsa simdi yap merakta kaldimettim canm sonra negatifti sonraki iki gün bende test yapmayı bıraktım bügün akıntım oldu yaptım pozitif
anlat tam olarak hikayeni ona göre tahmin yürütelim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?