hamile kalmis olsan bile bukadar cabuk belli olurmu.olurmu olur allahin isi bu sen yarin gebelik testi yap bakalim cnm yada evde varsa simdi yap merakta kaldim
ovu testin dijital olandanmi
Üzülüyorum meğer amma önemliymiş atamayı bekleseydi o zaman ben bekleyelim dedikçe önemli degil ben ikimize yeterim demeseydi. Bunlar sinirimi bozuyor. Daha 7aylik evliyiz yutmadigim laf kalmadıbosver cnm sen o kocanin sacmaliklarini atanmadiysan atanmadin dünyanin sonumu
ovu testi pozitif olup hamilelik testi negatif cikan oluyomus ama ovunün sonucu gercek cikiyomus yani hamile cikiyomuscanm ben bu ay ov testi kullanmaya başladım adet bittiği gün başladım normalde adetin 14 gün pozitifi bekliyordum ben 21 ve22 gün pozitifi gördüğüm günler pozitifin üstünden üstünden 4 gün geçti ve bügün akıntım yoğun olunca bi test yapim dedim yine pozitif
bacim meslegi ne bu kocanin askermiÜzülüyorum meğer amma önemliymiş atamayı bekleseydi o zaman ben bekleyelim dedikçe önemli degil ben ikimize yeterim demeseydi. Bunlar sinirimi bozuyor. Daha 7aylik evliyiz yutmadigim laf kalmadı
bacim meslegi ne bu kocanin askermi
ovu testi pozitif olup hamilelik testi negatif cikan oluyomus ama ovunün sonucu gercek cikiyomus yani hamile cikiyomus
ay cnm boşversene böyle adamla calısma yapmaya gerek yok :) bence sen bebekten önce evliliğini bi yoluna koy derim.bu şartlarda cocuk olması zaten pek akıllıca olmaz.allah bilir gercıde evlılıgın hataysa bu hataya yenisini eklemeden iyi düşünKızlar eşimden yeni incileratanamiyorum diye laf soyleyen eşim dun kontenjanlar açıklanınca 160 tane gerizekalinin içine giremedin diyerek yine gecemi zehir etti :) 82 puanla branş siram 420 ve atanamiyorum bu arada. Allah yardimcim olsun. Daha ben çok laf yerim bu gidişle. Bunlar yüzünden çalışma falan da olamadı malesef. Hadi uyu uyuyabilirsen :)
nasil tahmin ettim genelde onlar memur es almayi tercih ederler genelde ögretmen yakin cevremden biliyorum bosver sen onu konusur konusur susar isi sitresli onun birayda ondan sikintiliEvet cnm malesef
kiz kolik anne dize biri bu konuyu arastirmis yabanci sitelerden bile.meger bu ovu testleri gebeligi en erken gösteren seymis.ümit vermek istemem ama kadin kac kaynak vermis bu konuyla ilgili hamile olabilirsin canimbilemedim şimdi bu geceyi değerlendirecem herşeyin hayırlısı
Bende düşünmedim degil ama ani karar vermek istemiyorum. Bekleyip sabrediyorum bakalimay cnm boşversene böyle adamla calısma yapmaya gerek yok :) bence sen bebekten önce evliliğini bi yoluna koy derim.bu şartlarda cocuk olması zaten pek akıllıca olmaz.allah bilir gercıde evlılıgın hataysa bu hataya yenisini eklemeden iyi düşün
Ya ama sıkıldım artık normal memurluga da katiplige de izin vermiyor. Takmış öğretmenliğenasil tahmin ettim genelde onlar memur es almayi tercih ederler genelde ögretmen yakin cevremden biliyorum bosver sen onu konusur konusur susar isi sitresli onun birayda ondan sikintili
Duani eksik etme insaAllah Rabbim esinede dogru yolu gosterir..Allah korusun yarin birgun basina bisey gelse hemen birakacak mi tovbe tovbeBende düşünmedim degil ama ani karar vermek istemiyorum. Bekleyip sabrediyorum bakalim
Bi oyle bi böyle yanar döner huyu var bende anlamadım ki. Allah yardimcim olsun gerçekten zor durumdayım. Dua edinDuani eksik etme insaAllah Rabbim esinede dogru yolu gosterir..Allah korusun yarin birgun basina bisey gelse hemen birakacak mi tovbe tovbe
Aslında cok da zor durumda degilsin yatin sen ataninca da elindeki paranin hesabini yapacak çünkü seni banknot olarak goruyo ve srn hala bebekten bahsediyosun canm.lütfen okumussun o kadar puan almissin bu kadar ezilme ben de ogretmenim tanıştığımizda kpss ye bile girmemiştim neyse ki atandim inan esim.ne kadar maas aldigimi bile sormaz bilmez ilgilenmez, ama seninki senin maas kartini da elinden alacak emin ol buna . Bilmiyorum kimsenin evliligini etkilemek asla istemem ama bi hemcinsimin bu tarZ bi istismara ugradigini gorunce daynamiyorum.hem erkege hem de hemcinsime cok kiziyorum..Bi oyle bi böyle yanar döner huyu var bende anlamadım ki. Allah yardimcim olsun gerçekten zor durumdayım. Dua edin
[/QUOTE][İnşallah canm inşallah canm ya çok heyecanlıyım
QUOTE="hyb77, post: 36891214, member: 619874"]kiz kolik anne dize biri bu konuyu arastirmis yabanci sitelerden bile.meger bu ovu testleri gebeligi en erken gösteren seymis.ümit vermek istemem ama kadin kac kaynak vermis bu konuyla ilgili hamile olabilirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?