Bi oyle bi böyle yanar döner huyu var bende anlamadım ki. Allah yardimcim olsun gerçekten zor durumdayım. Dua edin
Bence de bebek için acele etme hatta şu durumda bebek olmaması senin için daha hayırlı..Önce eşinle arandaki sorunları çözmeye bak canım evlilik 3 günlük birşey değil ki amaannn geçer biter nasılsa diyemeyiz ömür boyu sürmesini temenni ederek evleniyoruz birde çocuk eklenince iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor sorunlar..Ben 10 senelik evliliğimi bitirmiş bir kadın olarak sadece sana sorunlarını çözmeni tavsiye ediyorum bebek elbet olur nasipte varsaBi oyle bi böyle yanar döner huyu var bende anlamadım ki. Allah yardimcim olsun gerçekten zor durumdayım. Dua edin
hanfendi25 nasilsin tatlim ovulasyon testin koyu cikmis insallah hamissindir tatlim elinde varsa bi kac gun daha yap bakalim pozitif devam ederse hamile olabilirsin
Bence de bebek için acele etme hatta şu durumda bebek olmaması senin için daha hayırlı..Önce eşinle arandaki sorunları çözmeye bak canım evlilik 3 günlük birşey değil ki amaannn geçer biter nasılsa diyemeyiz ömür boyu sürmesini temenni ederek evleniyoruz birde çocuk eklenince iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor sorunlar..Ben 10 senelik evliliğimi bitirmiş bir kadın olarak sadece sana sorunlarını çözmeni tavsiye ediyorum bebek elbet olur nasipte varsa
ya canım bilmem hatırlıyormusun seni rüyamda hamile görmüştüm hatta o gün adet oldunda gelecek ayın rüyasını görmüşüm şimdiden demiştim:) inşaAllah hamilesindrCanım çok sağol ama sanki yumurtluyorum gibime geliyor çünkü akıntım var yapış yapış şaşkınım aynı zamanda 4gün öncede pozitifi görmüştüm iki tane testin kaldı yarın ve sonraki gün yaparım bakalım ne çıkacak dia edin
blummmm ikinci doktorum bana coraspin verdi ama 3. gittiğim kendi doktrum iki düşük olmadan testler yapılmadan coraspin kullanmanı gereksiz buluyorum dedi . şimdilik sadece folic asit kullanman yeterli dedi. ne diyorsun
çok ilginç teste göre resmen hamilesin :) kaç gün geçti yumurtlama gününden3372 sayfada tastim bakabilirsin canm
ya canım bilmem hatırlıyormusun seni rüyamda hamile görmüştüm hatta o gün adet oldunda gelecek ayın rüyasını görmüşüm şimdiden demiştim:) inşaAllah hamilesindr
Hım biraz çekindim açıkcası canım ama adetlıyken o aletle nasıl bakacak utandım canım belkı bu ay gıtmem esım dıger ay gıt dıyor daha yenı oldugumuz ıcın hem borclarıda toparlamıs oluruz dıye dusunuyorum
inşaAllah hayırlısıyla hamilesindir tatlımEvet canım hatırladm ya inşallah rüysn çıkar dua et canm hamilelerin duası kabul olur
çok ilginç teste göre resmen hamilesin :) kaç gün geçti yumurtlama gününden
blumm nasılsın şekerim durumlar nasılcanım butcen nasıl uygunsa öyle hareket et cunku daha cok yenısınız hiiiç kafana takma ve akışına bırak bence bi sorun yoktur inşallah öyledir adetlıykende bakarlar bi sorun olmaz diye dusunuyrm
inşaAllah hayırlısıyla hamilesindir tatlım
blumm nasılsın şekerim durumlar nasıl
canım bu ovulasyon testi ile gebelik nasıl öğreniliyor ki ....bat ne zaman..,innşşallah hamile sindirİnşallah elif heyecanla batı beklicem
bencede 1 adet dönemi yeter korunmak için zaten hayırlısı ne zamansa Rabbim o zaman verecek belkide hemen bu ay hamiş olursun ne mağlumayy canm teşekkur ederm iyiyim cok sukur adetım gecıkmeden gelsın istiyorum calısmalara baslıycam yeter 1 adet dönemı korunmak :) sen naıslsın bebişimiz nasıl?
inşallah bi daha agrımz şekerım diş agrısı kötu olur.gebe kalmadan diş muayenesıde yaptrmak şart cunku annenın agzındaki hastalıklar bebişede geçiyomus o yuzden dr bunu önmsiyolar.dişlerınede bakmayı ihmal etme bu süreçte kuzum imnşallah en saglıklısından bi gebelık gecırırsın bebişimiz sagsalım gelsın :):):):bencede 1 adet dönemi yeter korunmak için zaten hayırlısı ne zamansa Rabbim o zaman verecek belkide hemen bu ay hamiş olursun ne mağlum..bebişim şimdiden annesine kök söktürüyor diş agrısı bi yandan iştahsızlık bi yandan öyle mutlu mutlu geçiniyoz gerçi maşallah bu gece diş agrım hiç yok inşaAllah bir dahada olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?