2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ya canım 6 ay önce gitmiştim dolgulu dişim çok ağırıyor artık cekin dedim kadın bana dişin sağlam yazık olur cekmeyelim dedi ben mahfolmuşum hala dişin yazıklıgından bahsediyor..şimdi agrıyan diş aynı diş cekseydiler o zaman böyle bir agrım olmayacaktı

Evet ama o ovulasyon testi yumurtluyorda olabilirim hamilelik belirtisi de olabilirmiş kesin değil tabi ikiside
ben şimdi değişik birkaç sitede de okudum adetten bir hafta önce ovu testinde pozitif idrar testinde negatif gören birçok kişi gerçekten hamile olduğunu öğrenmiş adet günü geçince..Yani yüksek ihtimal sende de böyledir canımve umarımm :)

iyi diş hekimide bulmak zor canım talıhsızlık olmus bi daha agrımazda dogumdan snra bakarsın caresıne :)

A afrodit26 canım 7.günde mi çatlatacak bence yarin daha koyu olabilir sonra yumoşlarsın
canm yok tabi çatlamaz hatta oluşmaz bile daha adetim geliyo gıcık şey gecen sefer 13. gnü en koyuyu gördüm 14. gün çatladı.. amaaan şeytan diyo bırak yapma test falan..

oy canm adete bir hafta kaldıysa hamiş olma ihtimalin yüksek ben de bu sekilde öğrendimdi düşen bebeği ama şu da var burda adetine bikaç gün kala yumurtlayanı da gördük onu değerlendirip hamile kaldı bu test sayesinde.. allah hayırlısını versin kuzum inşallah bebektir..

ben de öle biliyorum canm boşverdim gitti :)

aynı zamanda hamilelik belirtisimi çift cizgi mogiş heyecan yaptım şimdi ben ne olur birşey deyin

Dualarim seninle tatlim insallah hamilesindir

yap tatlım testlerini olur mu bak belliymiş ama yine de kaçırmamak için dene bakalım afroditim bende niye bu kadar erken çatlıyor dedim acaba

Aman canim takma benim eşim de çalışmama izin vermiyor sınava girmeme bile. Ben seni eve gelince hep evde görmek istiyorum diyor hepsi ayrı

Canim yaaa benimki de ders callismiyorun diye laf sokup durdu gecen sene o oyle dedkce bn dah cok sogudum derslerden 82 alsam ben kesin atanirim bizden 1115 aldilar. Ben 8000 lerdeyim o kdar kotu yani. Dun kontjnlari gorunce bnimki de isyan etti bu kdar az kont. Mi olur diye devlte catti beni hedef almadi Allahtan.

Üzülüyorum meğer amma önemliymiş atamayı bekleseydi o zaman ben bekleyelim dedikçe önemli degil ben ikimize yeterim demeseydi. Bunlar sinirimi bozuyor. Daha 7aylik evliyiz yutmadigim laf kalmadı
Ben son defasinda dayanmdim soktum lafi sen benim ogretmen maasima guvenerek mi aldin beni dedim. Bu atnir ii maas alir gul gibi gecinir gideriz mi dedin de benimle evlendin dedim. Sonr bir suru ozur yok sen yanlis anladin bilmem ne. Ay sanki biz onlara evlenirkwn atama sozu vermisiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…