- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
canım bu ovulasyon testi ile gebelik nasıl öğreniliyor ki ....bat ne zaman..,innşşallah hamile sindir
ya canım 6 ay önce gitmiştim dolgulu dişim çok ağırıyor artık cekin dedim kadın bana dişin sağlam yazık olur cekmeyelim dedi ben mahfolmuşum hala dişin yazıklıgından bahsediyor..şimdi agrıyan diş aynı diş cekseydiler o zaman böyle bir agrım olmayacaktıinşallah bi daha agrımz şekerım diş agrısı kötu olur.gebe kalmadan diş muayenesıde yaptrmak şart cunku annenın agzındaki hastalıklar bebişede geçiyomus o yuzden dr bunu önmsiyolar.dişlerınede bakmayı ihmal etme bu süreçte kuzum imnşallah en saglıklısından bi gebelık gecırırsın bebişimiz sagsalım gelsın :):):):
ben şimdi değişik birkaç sitede de okudum adetten bir hafta önce ovu testinde pozitif idrar testinde negatif gören birçok kişi gerçekten hamile olduğunu öğrenmiş adet günü geçince..Yani yüksek ihtimal sende de böyledir canımve umarımm :)Evet ama o ovulasyon testi yumurtluyorda olabilirim hamilelik belirtisi de olabilirmiş kesin değil tabi ikiside
ya canım 6 ay önce gitmiştim dolgulu dişim çok ağırıyor artık cekin dedim kadın bana dişin sağlam yazık olur cekmeyelim dedi ben mahfolmuşum hala dişin yazıklıgından bahsediyor..şimdi agrıyan diş aynı diş cekseydiler o zaman böyle bir agrım olmayacaktı
iyi geceler kuzu :)Kizlar ben yatiyorum Allah'a emanet olun hayirli gecelerrr
canm yok tabi çatlamaz hatta oluşmaz bile daha adetim geliyo gıcık şey
oy canm adete bir hafta kaldıysa hamiş olma ihtimalin yüksek ben de bu sekilde öğrendimdi düşen bebeği ama şu da var burda adetine bikaç gün kala yumurtlayanı da gördük onu değerlendirip hamile kaldı bu test sayesinde.. allah hayırlısını versin kuzum inşallah bebektir..
ben de öle biliyorum canm boşverdim gitti :)o yanlış kuzum biz değil... tabi Allah bilir ama şöyle bi durum var biliyorsundur belki dişi spermcikler erkeklere göre yavaş gidip içerde daha uzun yaşıyor erkeklerse hızlı gidip erken ölüyor... buna göre yumoştan 2-3 gün önce olan ilişkiden içeride kalan dişiler olur... yum günü ya da bi sonraki gün olan ilişkide de erkek spermcikler hızlı gideceğinden erkek ihtimali fazla... sen boşver o programı
aynı zamanda hamilelik belirtisimi çift cizgi mogiş heyecan yaptım şimdi ben ne olur birşey deyin
yaa test sonucunu ben neden göremedim[QUOTElgunuk, post: 36891659, member: 623353"]
Ne olsun canm ben de iyi bi kontrolden geçtim bu ay okumussundur prolaktin um yuksek cikti bu hafta bi doktora daha gitcez oluruz inşallah bi kere daha ve son kez batdas olalim sonra hamiledas olalım inşallah ☺☺@betiboop canımcım nbr? yıne batdas olacakmıyız acep :):)
Dualarim seninle tatlim insallah hamilesindirCanım çok sağol ama sanki yumurtluyorum gibime geliyor çünkü akıntım var yapış yapış şaşkınım aynı zamanda 4gün öncede pozitifi görmüştüm iki tane testin kaldı yarın ve sonraki gün yaparım bakalım ne çıkacak dia edin
yap tatlım testlerini olur mu bak belliymiş ama yine de kaçırmamak için dene bakalım afroditim bende niye bu kadar erken çatlıyor dedim acabacanm yok tabi çatlamaz hatta oluşmaz bile daha adetim geliyo gıcık şeygecen sefer 13. gnü en koyuyu gördüm 14. gün çatladı.. amaaan şeytan diyo bırak yapma test falan..
oy canm adete bir hafta kaldıysa hamiş olma ihtimalin yüksek ben de bu sekilde öğrendimdi düşen bebeği ama şu da var burda adetine bikaç gün kala yumurtlayanı da gördük onu değerlendirip hamile kaldı bu test sayesinde.. allah hayırlısını versin kuzum inşallah bebektir..
ben de öle biliyorum canm boşverdim gitti :)
günaydın canım mutlu haberlerle dön inşallahGunaydin kizlar nasilsiniz 1 saat sonra dr gidecegim yumurtalara bakacak bakalim ne durumdalar
Kızlar eşimden yeni incileratanamiyorum diye laf soyleyen eşim dun kontenjanlar açıklanınca 160 tane gerizekalinin içine giremedin diyerek yine gecemi zehir etti :) 82 puanla branş siram 420 ve atanamiyorum bu arada. Allah yardimcim olsun. Daha ben çok laf yerim bu gidişle. Bunlar yüzünden çalışma falan da olamadı malesef. Hadi uyu uyuyabilirsen :)
Canim yaaa benimki de ders callismiyorun diye laf sokup durdu gecen sene o oyle dedkce bn dah cok sogudum derslerden 82 alsam ben kesin atanirim bizden 1115 aldilar. Ben 8000 lerdeyim o kdar kotu yani. Dun kontjnlari gorunce bnimki de isyan etti bu kdar az kont. Mi olur diye devlte catti beni hedef almadi Allahtan.Kızlar eşimden yeni incileratanamiyorum diye laf soyleyen eşim dun kontenjanlar açıklanınca 160 tane gerizekalinin içine giremedin diyerek yine gecemi zehir etti :) 82 puanla branş siram 420 ve atanamiyorum bu arada. Allah yardimcim olsun. Daha ben çok laf yerim bu gidişle. Bunlar yüzünden çalışma falan da olamadı malesef. Hadi uyu uyuyabilirsen :)
Ben son defasinda dayanmdim soktum lafi sen benim ogretmen maasima guvenerek mi aldin beni dedim. Bu atnir ii maas alir gul gibi gecinir gideriz mi dedin de benimle evlendin dedim. Sonr bir suru ozur yok sen yanlis anladin bilmem ne. Ay sanki biz onlara evlenirkwn atama sozu vermisiz.Üzülüyorum meğer amma önemliymiş atamayı bekleseydi o zaman ben bekleyelim dedikçe önemli degil ben ikimize yeterim demeseydi. Bunlar sinirimi bozuyor. Daha 7aylik evliyiz yutmadigim laf kalmadı
Gunaydin kizlar nasilsiniz 1 saat sonra dr gidecegim yumurtalara bakacak bakalim ne durumdalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?