2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bu ne ya bence birinin evliligi icin bu kadar yikici konusmamlisin. Yazdiklarini okurken benim cnim acidi allah nilir iz ne kaar uzulmustur. Eainin kizmasinin laf sokmasinin nedeni su daha iyi i hayt yasayablecekkn neden sikinti cekelim duunces hele ki esi ogetmen memr vs degilse aman dersi calis atan bundn kolay ne var diye dsunuyordur cunku isin icinde olmayinca kolay geliyor insna benim esim uni. Mezunu degil hic boyle sinvla falnda isi olmamis e okuyosun iste nasil cozemiyorsun diyordu brgun beraber video ders izledik sonra o konunun sorulrini cozduk ve bana hak verdi hkkaten hepsi karisiyormus dedi. Yani sadece o kisinin agzindan cikan lafl yargilyamazsiniz onu tamam yaptigi soyledigi yanlis olabilir ama herkein penceresi farkli o baktigi yerden oyle goruyordur belki. Burda yapici konusmalar gorelim lutfen yikici degil

Günaydın kızlar keyifler nasıl elisa adet olmasın inşallah

Günaydın bitanem benim mutluyumhuzurluyum bugun cok sukur sabah yolda yuruken dedımkı sen nasıl umudunu kesersın Allah'a ınanırken yeterkı ol desın olur dedım umutluyum kısmetımde varsa bebısım benımledır yoksada daha zamanı vardır çok sukur Allah'ıma sen nasılsın tatlım , canım benim henuz adet olmadım ama dun ara ara asancım oldu yınede olmadım

Bende bilmiyomki arkadaşlar dedi tek bildiğim bu ay iki defa pozitif gördüğüm herşeyin hayırlısı bata 1hafta var
canmm bu günleri boş geçme ben gecen ay 2 defa pozitif gördüm 1 hafta ara ile silikleşti geri koyulasştı geri silikleşti ben hamile olduğumu düşündüm çok değerlendiremedik malesem ama tekrar yumurtluyomusum çünkü 2. pozitiften 14 gün sonra adet oldum. sen sakın kaçırma değerlendir bu günleri

canım çok geçmiş olsun, zor bir durum. Allah seni en yakın zamanda sevindirsin. imtihan bitmiyor ki, ama Allah "ol" dediğinde sorunlar sorun olmaktan çıkar biliyorsun. dua edelim inş.

canım eskişehirdemisin hangi doktora gidiyorsun

eşim bana hiç yardım etmiyor kahvaltı hazırlıyorum yiyor içiyor kalkıp gidiyor benim iş yapmam yemek yapmam meyve çay hepsini ev işini bana bırakıyor bende bunun için kavga ettim az önce şimdi kalktı yapmaya başladı ama çok sinirliyim kızlar bende çalışıyorum benimde bi haftasonum var tatil haksız mıyım çamaşır bulaşık ütü temizlik yemek sıkıldım yaaa

Haksız değilsin canım benimde eşim yapmıyor bende yapması için ısrar ediyorum bende calısıyorum yoruluyorum calısmasam tamam ben yapayım dıyorum oturdugu yerden kalkmaz onunde pc tv de acık keyıf onun ben konu konusa yaptırmaya calısıyorum ama ben tartıssam benımkı ınada bındırır hıc yapmaz tatlı dılle yaklasmaya calısıyorum bende sıkılıyorum bazen bugun ısten sonra eve gıdıp bır suru temızlık yapacagım bugn yapım bııtsınkı yarın dınleneyım

çok haklısın canım yardım etmeli tabikide sen çamaşırlarla ilgileniyorsan o evi süpürmeli ben eşime evi süprütüp sildiriyorum mesela sonuçta koltuklar çelikcek eyilcen bilmem ne bende bir omur ilik eksik olduğu için fıtık olma riskim yüksek o sebeple oda bana bırakmıyor böyle işleri sağolsun sende iş bölümü yapabilirsin

ABCDEFCD canim görülmüşsun herhalde hastane ile bende haftaya test yaptır diyorum eşime birde ekimde memleketten dönünce yaptıralım o sonuçlarla ankara ya gideriz diyoruz biz buyuk ihtimal gazi de tüp bebek merkezine gideceğiz.

Günaydın kızlar.. Gece yatmadan pembe bi akıntım oldu sabah test yaptım negatif çıktı batımda 2 gün geçti bişe yok ya kırmızıları görecem belimde çok ağrıyo ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…