- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
AYNEN evde otursam gocunmam yani ama bu halleriyle de baba mı olacak bunlar yok valla burnundan getirdim zaten 5 gün yoktu inan öyle yorulmuyordum ama biri oturup keyif yaparken diğeri yoruluyorsa ben çıldırırım hala yumuşamadım ona tüpü bile sildirdimHaksız değilsin canım benimde eşim yapmıyor bende yapması için ısrar ediyorum bende calısıyorum yoruluyorum calısmasam tamam ben yapayım dıyorum oturdugu yerden kalkmaz onunde pc tv de acık keyıf onun ben konu konusa yaptırmaya calısıyorum ama ben tartıssam benımkı ınada bındırır hıc yapmaz tatlı dılle yaklasmaya calısıyorum bende sıkılıyorum bazen bugun ısten sonra eve gıdıp bır suru temızlık yapacagım bugn yapım bııtsınkı yarın dınleneyım
çok güzel maşallah ama yok tatlım illa ben ona diyeceğim işi o da söylene söylene temiz de yapmaz az önce yaptı söylendi kızdım çünkü zoruna gidiyor.. sen yardım iste diyor söyleyince de kızıyor yaaaa... diyorum ne yardımı senin de evin yani offf canım çok sıkkınçok haklısın canım yardım etmeli tabikide sen çamaşırlarla ilgileniyorsan o evi süpürmeli ben eşime evi süprütüp sildiriyorum mesela sonuçta koltuklar çelikcek eyilcen bilmem ne bende bir omur ilik eksik olduğu için fıtık olma riskim yüksek o sebeple oda bana bırakmıyor böyle işleri sağolsun sende iş bölümü yapabilirsin
AYNEN evde otursam gocunmam yani ama bu halleriyle de baba mı olacak bunlar yok valla burnundan getirdim zaten 5 gün yoktu inan öyle yorulmuyordum ama biri oturup keyif yaparken diğeri yoruluyorsa ben çıldırırım hala yumuşamadım ona tüpü bile sildirdim
aynen hamilelikte planlarım var midem bulanıyor diyeceğim yemek yapamaya temziliğe onu alıştıracağım bıktım artık bebek olunca da mecbur yapar öyle devam etsin dursun
Maşallah canım yine yaptırabilmişsin benimki seninki kadar bile yapmıyor benımkıde gidiyor 2 hafta yok bende dınlerım artık :) yaptır canım yaptır bende hamılelıkte ıyıce alıstıracagım yapmaları lazım
Amin cnm cok sagol evet hep sinav oluyoruz agir kaldirmasi zor ama allahin bi bildigi vardir simdi yine tedaviye baslqdim insallah bu sefer alicaz kucagimizacanım çok geçmiş olsun, zor bir durum. Allah seni en yakın zamanda sevindirsin. imtihan bitmiyor ki, ama Allah "ol" dediğinde sorunlar sorun olmaktan çıkar biliyorsun. dua edelim inş.
aynen hamilelikte planlarım var midem bulanıyor diyeceğim yemek yapamaya temziliğe onu alıştıracağım bıktım artık bebek olunca da mecbur yapar öyle devam etsin dursun
inşallah canım ben çok sıkıldım bunaldım... atık aile kavramı değişti bizde çalışıyoruz ama evde onların hükündarlığı devam ediyor.. bizim sıkıntımız toplumun geçiş dönemindeyiz kadınların çalışmasına alışıldı ama erkeğin evde iş yapmasına alışılamadı daha
Aynen canım aynen benımkı gecn dıyor sen sımdıden boyle nazlanıyorsun hamıle olunca 9 ay böylemı devam edeceksın diyor bende alıstıracagım ben dıyorum bunları benım yapmamam lazım falan dıye ınsallah alsırlar ve devamı gelır canım
inşallah canım ben çok sıkıldım bunaldım... atık aile kavramı değişti bizde çalışıyoruz ama evde onların hükündarlığı devam ediyor.. bizim sıkıntımız toplumun geçiş dönemindeyiz kadınların çalışmasına alışıldı ama erkeğin evde iş yapmasına alışılamadı daha
Elisa canm merak ediyorum seni ne oldu
kizlar benim kocamda bana yardm etmiyor televizonun karsisinda bi oturuyo hayatim bana cips getir meyva getir su getir cay getir bitmiyo isdekleri ama ben bisey istesem hayatim cook yorgunum derrrr
benimkide arada yapar mesela perde falan takar benim icin ben yuksekden korkuyorum derim oda inanirGeneli öyle bunların ama ben yaptırmaya clısıyorum hadı canım bugun meyveyı sne getır benım ıcın bırsyeler yapmanı ıstıyorum falan dıyorum arada yaptırıyorum sgaolsun yapıyor ama sureklılık yok
benimkide arada yapar mesela perde falan takar benim icin ben yuksekden korkuyorum derim oda inanirbende arada yalanlar soyleyip yaptirirm ama nadiren yani
cnm genelde enfeksıyondan dıyorlar ama tekararlarsa dr gıt benceKızlar söylemesi ayıp benim bölgem yanıyor dün ilişki sırasındada yandıgını hissettim neden olabilir
cnm benım esımde oyleydı sureklı aksamları mutfak la salon arası gitgel yapıyorum işe basladım eee sımdıde bebek gelıyo o bana hızmet edıyokizlar benim kocamda bana yardm etmiyor televizonun karsisinda bi oturuyo hayatim bana cips getir meyva getir su getir cay getir bitmiyo isdekleri ama ben bisey istesem hayatim cook yorgunum derrrr
cnm genelde enfeksıyondan dıyorlar ama tekararlarsa dr gıt bence
Günaydın kızlar o bi damladan sonra kesildi kan testi pazartesi çıkacak meraktan çatlamak üzereyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?