2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

AYNEN evde otursam gocunmam yani ama bu halleriyle de baba mı olacak bunlar yok valla burnundan getirdim zaten 5 gün yoktu inan öyle yorulmuyordum ama biri oturup keyif yaparken diğeri yoruluyorsa ben çıldırırım hala yumuşamadım ona tüpü bile sildirdim

çok güzel maşallah ama yok tatlım illa ben ona diyeceğim işi o da söylene söylene temiz de yapmaz az önce yaptı söylendi kızdım çünkü zoruna gidiyor.. sen yardım iste diyor söyleyince de kızıyor yaaaa... diyorum ne yardımı senin de evin yani offf canım çok sıkkın

Maşallah canım yine yaptırabilmişsin benimki seninki kadar bile yapmıyor benımkıde gidiyor 2 hafta yok bende dınlerım artık :) yaptır canım yaptır bende hamılelıkte ıyıce alıstıracagım yapmaları lazım

aynen hamilelikte planlarım var midem bulanıyor diyeceğim yemek yapamaya temziliğe onu alıştıracağım bıktım artık bebek olunca da mecbur yapar öyle devam etsin dursun

canım çok geçmiş olsun, zor bir durum. Allah seni en yakın zamanda sevindirsin. imtihan bitmiyor ki, ama Allah "ol" dediğinde sorunlar sorun olmaktan çıkar biliyorsun. dua edelim inş.
Amin cnm cok sagol evet hep sinav oluyoruz agir kaldirmasi zor ama allahin bi bildigi vardir simdi yine tedaviye baslqdim insallah bu sefer alicaz kucagimiza

aynen hamilelikte planlarım var midem bulanıyor diyeceğim yemek yapamaya temziliğe onu alıştıracağım bıktım artık bebek olunca da mecbur yapar öyle devam etsin dursun

Aynen canım aynen benımkı gecn dıyor sen sımdıden boyle nazlanıyorsun hamıle olunca 9 ay böylemı devam edeceksın diyor bende alıstıracagım ben dıyorum bunları benım yapmamam lazım falan dıye ınsallah alsırlar ve devamı gelır canım

inşallah canım ben çok sıkıldım bunaldım... atık aile kavramı değişti bizde çalışıyoruz ama evde onların hükündarlığı devam ediyor.. bizim sıkıntımız toplumun geçiş dönemindeyiz kadınların çalışmasına alışıldı ama erkeğin evde iş yapmasına alışılamadı daha

Çok doğru söyluyorsun canım benim bayanlara senin işin bu yapacaksın diye düşünüyorlar ve erkeklerin anneleri böyle alıştırmıslar ama bu duzen bozulmalı biz bu düzeni bozarız birşeylerin değişmesi lazım artık zannediyorlarkı evde ıs yaptıklarında uzerımızde agırlıkları kalmayacak halbukı bılmıyorları o zaman daha mutlu olacagız

kizlar benim kocamda bana yardm etmiyor televizonun karsisinda bi oturuyo hayatim bana cips getir meyva getir su getir cay getir bitmiyo isdekleri ama ben bisey istesem hayatim cook yorgunum derrrr

kizlar benim kocamda bana yardm etmiyor televizonun karsisinda bi oturuyo hayatim bana cips getir meyva getir su getir cay getir bitmiyo isdekleri ama ben bisey istesem hayatim cook yorgunum derrrr

Geneli öyle bunların ama ben yaptırmaya clısıyorum hadı canım bugun meyveyı sne getır benım ıcın bırsyeler yapmanı ıstıyorum falan dıyorum arada yaptırıyorum sgaolsun yapıyor ama sureklılık yok

benimkide arada yapar mesela perde falan takar benim icin ben yuksekden korkuyorum derim oda inanirbende arada yalanlar soyleyip yaptirirm ama nadiren yani

benimkide arada yapar mesela perde falan takar benim icin ben yuksekden korkuyorum derim oda inanirbende arada yalanlar soyleyip yaptirirm ama nadiren yani

Mecbur canım bende nazlanırım bazen balkonu yıkayacagım koavayla su getırmesını rıcaederım sen tasıyamıyormusun der bende yok belım agrır falan diyorum alıssınlar bızler ıcın bırseyler yapsınlar

Kızlar söylemesi ayıp benim bölgem yanıyor dün ilişki sırasındada yandıgını hissettim neden olabilir

cnm benım esımde oyleydı sureklı aksamları mutfak la salon arası gitgel yapıyorum işe basladım eee sımdıde bebek gelıyo o bana hızmet edıyo

cnm genelde enfeksıyondan dıyorlar ama tekararlarsa dr gıt bence

Hım anladım canım ilk defa boyle yanma yasadım evlendıkten sonra neler degısıyor neler yenı anladım bıraz daha bekleyım devam ederse gıdım canım cok hafıf yogun degıl zaten

günaydın kızlar nasılsınız :) elisa__ kırmızılar gelmemiş mutlu oldum şuan cnm :) Pamukprncess sana da sonuna kadar hak veriyorum cnm çok güzel ifade etmişsin. ben şimdilik çalışmıyorum ama yine de eşimden hep yardım beklerim ilerde çalışama ihtimalim var sonucta alışmasın şimdiden tabi benimkide baya bi söyleniyo ama yapcak bişey yok artık kulak tıkıyorum

Günaydın kızlar o bi damladan sonra kesildi kan testi pazartesi çıkacak meraktan çatlamak üzereyim ya

İnşallah testın pozıtıf cıkar sanırım sen adanaydın neden bu kadar gec cıkıyor canım nerde yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…